|
دوست اجتماعی و دوستیهای غیردینی
|
|
۱۲:۴۴, ۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در زمینه پوشش متفاوت خانمهایی که ظاهرن در یک شوی تلوزیونی شرکت کردند و خیلی بحث برانگیز بود بحث دیگه ای به میون اومد که احساس کردم باید مطلب روشن بشه!!!
خدمت دوستان عرض کنم !! البته دوستان مذکر که بنده مونث هستم و هر فردی در این ضمینه مشکل داره که با نامحرم نباید صحبت اینترنتی کرد خودش سرشو بندازه پایین و داخل بحث نشه!!! ![]() واقعا جای بحث داره دوستی که در شبکه اجتماعی مطلب می ذاره یا در هر زمینه ی فکری نقد و نظری داره و ما ازون استفاده میکنیم دوست پسر یا مثلا دوست دختر ما حساب می شه فرض کنید یکی از اساتید هست که آقا هم هست و ما در هر زمینه ای قبولش داریم یا حداقل مطلبشون رو قابل خوندن میدونیم و ایشون قاعدتا باید دوست فیسبوکی ما باشن تا مطلبشون برای ما بیاد!یا دوست خانوادگی هستیم و از مطالب و عکسهای هم به این صورت خبر دار می شیم! یا صرفا یه جور آشنایی ساده هست تا از نقطه نظرات هم به شکلی باخبر شیم و بحث دیگه ای این وسط نیست!!! دوستان حرف دلتون رو بزنید و خواهشا مصلحت اندیشی رو کنار بزارید!!! آیا شما هر کس دوست غیر هم جنس فیس بوکی داره با کسی که دوستی دختر و پسری داره یکی می دونید؟؟؟؟ لطفا دلایلتون رو هم بگید باتشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
عزیز مگه من می گم تک تک بریم با آدم ها حرف بزنیم اونا رو قانع کنیم !!!خب معلومه که این کار نشدنیه من فکرای دیگه. ای تو ذهنمه...بعدم شما دولتهای الان ما رو با اون موقع مقایسه می کنی همون دوسال بنی صدر به اندازه کافی دولت خیانت کرد به جنگ وباعثه کلی ضرر شد پس نگیم دولت اگر بخواد خوش حله نخیر دولت تا حالا کمکی نکرده اگه کرده بود که آقا امسال تومشهد نمی فرمودن جوونا خودتون کار فرهنگی کنین خودتون پاشین یه کاری کنین ایشون از دولت و مسءولینش ناامید شدن ...حالا واردش نمی شم که دلم خیییییییییییلی پره....
اما طرح های من ببینیدتواین جنگ شما باید با دشمن بجنگی نه مردم چون اونا هدف تیر دشمن هستن پس فقط باید بهشون رسیدگی کرد مطمءنا شما موسسه مصاف رو می شناسی خیلی خوبه این سنگر ها تومملکت زیاد شن حالا اون موسسه ای که توذهنه منه خیلی. قسمت توش هست که امیدوارم یه روز بتونم اجراییش کنم...پس این از کار ما که فقط خلاصه به خودمون وخانوادمون نیست فردا که امام زمان انشالله ظهور کنن شما میری جلو می گی بنده خودم رو آوردم. (البته به زبان من)آقا می گن خسته نباشی خیلی زحمت کشیدی خودت رو آوردی تو رو می خوام چیکار ببینم چند نفر مهدوی کردی به قول شما رو چند نفر کار کردی واسه ظهورم دعا کنه اونم از ته قلب...شما اگه قرار سرباز آقا باشی باید یسری امتحان ها پس بدی لیاقت خودت رو نشون بدی امام زمان که از سر بی کسی به ما رو نمی آرن...بعدم شهادت در راه ظهور امام زمان مگه بده ؟!چرا که نع اگه لیاقتت زیاد باشه موقع ظهور هم حضور داری... منم موافقم گریه وزاری واسه روحمون وجسممون برترین گزینه اس اما قراربهمون انگیزه هم بده نشیم کوفی که امام زمانشون رو دعوت کردن بعدم باهاش جنگیدن ...حالا شاید ما نخوایم با امام مون بجنگیم ولی برا اومدنش هم نمی جنگیم |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
به شما پیشنهاد میکنم یه بار دیگه پست قبلی و بخونی
شما چرا این شاخه اون شاخه میکنی؟من کاری به بنی صدر ٬ ....داشتم؟ تمام حرف من اینه تا دولت نخواد کاری کنه این موسسسه ها زیاد موفق نخواهند بود٬دولت از وضع موجود خبردار ٬ و میتونه کاری انجام بده٬ دست اش باز که کاری کنه ولی انجام نداده٬ یا اگرم انجام داده کم بوده ( شما در عین حال که تائید میکند تکذیبهم میکنید) نه متاسفانه موسسه مصاف و نمیشناسم والان سرچ کردم دوست عزیز میدونی مشکل من و شما چیه من تو زمان حال زندگی میکنم با نگاه به آینده اماشما در آینده٬ من خودم نگاه میکنم میبینم حالا حالا خیلی کار دارم ٬ فعلا باید یاد بگیرم٬ خودم و بسازم به قول شما یسری امتحان پس بدم تا بتونم استین بلا بزنم کاری بکنم برای مهدی فاطمه و فعلا میتونم ر و خودم کار کنم شما میگی من میرم پیش امام زمان و میگم بنده خودم رو آوردم در حالی که من گفتم اول رو خودمون کار کنیم بعد از اطرفیان ...شروع کنیم ( اول خودمون و اثبات کنیم بعد....)من همیشه تو دعا هام از امام زمان خواستم خودش مسیرو نشونم بده بتونم کاری براش انجام بدم ( اما فعلا میگه تو گناه نکن٬ دل من و اتیش نزن نمیخواد کاری برای من انجام بدی) شما در حال حاضر نسبت به امام زمانت شناخت داری؟ هرروز صبح با امام زمانت عهد میبندی؟ تمام اصول زندگی مهدوی پسند هست؟ الان در حال حاضر شما میتونی موسسه بزنی؟ میتونی کسی و مهدوی کنی؟ حالا بر فرض اینکه موسسه زده شد شما چطور میتونی این افراد و بطلبی به سمت هدایت ؟تا افراد خودشون نخوان و وارد این موسسه ها نشن کاری از دست شما بر نمیاد ٬ جز برای افرادی که نور ایمان تو دلشون هست وقلبشون سخت نشده٬ وگرنه کسی که نخواد بشنوه ببینه بفهمه نمیشه کاری براش کرد٬ شهادت روزیتون٬ من فکر کردم شما موقع ظهور شهادت خواستی به همین خاطر گفتم که... |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
نمی دونم چرا فکر می کنید خودساز نمی تونه همزمان با فرهنگ سازی باشه.....دوست عزیز ماتا اخر عمرمون باید خودسازی داشته باشم هرلحظه وهر آن به احوالاتمون توجه داشته باشیم مثه دانشگاه که نیست دوره داشته باشه ...چرا نمی شه درکنارش کاری کرد نمی دونم سخنرانی های آقا رو گوش دادین یا نع پس احتمالا ایشون میخ در سنگ می کوبن چون کار از کار گذشته !ما الان یه قشر خاکستری توجامعه داریم که نیازمند خوراک فکریه حالا هرکس زودتر این خوراک رو بزاره جلوش اون بیشتر بهره می بره هرکسی هم مثل ما منتظر بشینه تا خودش بیاد وضع جامعه اش می شه این ...
دیشب داشتم برنامه پندار رو می دیدم نشون می داد گروهی از بهاییان آموزش دیده رفته بودن روستاهای دور افتاده اطراف شیراز بچه ها شون رو جمع کرده بودن بهشون شعرونقاشی و کاردستی یاد می دادن خوراکی های خوب می دادن اما نمی گفتن ما بهایی هستیم اصولشون رو آموزش می دادن تا بچه ها کم کم جذب شن بعد می گفت یکی از این مبلغا روی قضیه محرم نامحرم جوری کار کرده بود که خودش خانوم بود جلسات آخر پسر15-16ساله راحت بهش دست میداد ودیگه اونو نامحرم نمی دونست...من به این می گم کار فرهنگی حالا واستون از کار فرهنگی این منافقین بسیار دارم اما از کار فرهنگی خودمون!!!!! این موسسه مصاف که دیدین برای آقای رایفی پوره ایشون تو این موسسه مسایل و موضوعات روز رو خیلی خیلی زودتر از این که وارد جامعه بشه رصد می کنن و درباره خوب یا بد بودنش به مردم اطلاع رسانی می کنن منتها ایشون یک نفر هستن باید تعداد این افراد زیاد باشن....تا بشه تاثیر گذاشت...واسه برگردوندن فطرت افرادی که از دین منحرف شدن خیلی کارها می شه کرد یکی اینه که نشون بدی پایان این روشی که برای زندگیش انتخاب کرده پایان جالبی نیست... واینکه دوست من .......من اگر بنشینم تو اگر بنشینی چه کسی برخیزد
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۲۱:۲۷ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
هرچی نوشته بودم پاک شد
از اول مینویسم دوست عزیز خودسازی من باید به حدی برسه جواب سوالاتی که تو ذهنم هست بگیرم و ٬ اگه من دست به کار شدم کسی همون سوال ذهن منو از من پرسیداینطوری ![]() نشمبله به سخنرانی های ایشون گوش دادم ٬ نخیر میخ در سنگ نمی کوبه ٬اما فکر نمیکنید مثال زدن آقای رائفی پور درست نیست و شرایط مناسب و برابری رو برای مقایسه مثال زدن استفاده نکردید آقای رائفی پور بیان بالایی داره٬ و از صحبت هاشون معلومه آگاهی و اطلاعات بالای داره٬ و میتونه جواب سوال افرادی مثل من و بده٬ تا جای مبهمی نمونه٬ و به اون درجه رسیدن که بیکار نشینن وکاری انجام بدن٬ من و شمام به این درجه رسیدیم؟ آقای رائفی پور از چه سالی شروع کردند؟ از سن سال من و شما؟هم یاد گرفتن هم یاد دادن؟ ایشون یه چیزی یاد گرفتن بعد خواستن انتقال بدن٬ هر پیامبر و پیامبر زاده ای ی دوره ای رو میگذرونه تا به مقام پیامبری و امامت میرسه همین بهاییا که مگین اونا میدونن از کجا شروع کنند از ی طفل معصوم چون میدونن تغییر فکر هر کودک یعنی تغییر فکر ٬ی نسل٬ حالا من هی اینجا بگم دولت ٬اموزش پرورش بچه ها...هیچی به هیچی ایشون ی نفر نیستن هستن تعدادی افراد اما خب خدا زیادشون کنه آمین دوست عزیز داشتیم افرادی رو تو تاریخ که از دین منحرف شدن به عاقبت های بدی دچار شدند اما بیشتریامون استفاده نمیکنیم یاد نمیگیریم٬ یا قصه و داستان میدونیم یا سعی در توجیه انحراف خودمون میکنیم...یاد نمیگیریم استفاده نمیکنیم دوست عزیز شما برخیز هم یاد بگیر هم یاد بده هم خودسازی کن هم دیگران سازی٬ موفق باشی فقط مواظب باش با یه حرکت غلط دین زدگی نشه یا علی |
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
اتفاقا آقای راءفی پور حدود10-12ساله شروع کرده البته. خودش می گه از زمانه دانشجویی شروع کرده!!!!!
بازم فکر می کنم آدم هم می تونه خودش نماز بخونه هم نماز خوندن رو یاد بده البته این مثاله منظورم اینه که ما که قرار نیست مجتهد بشیم ...شروع می کنیم در عین حال هم از خودمون غافل نمی شیم شاید واسه اینکه جلوی دیگران. وسوالاشون اینجوری نشیم با انگیزه بیشتری مطالعه کنیم وپیگیر باشیم....به هر حال هرکس خود داند....من که بهترین زمان عمرم سالهای کارشناسی بود که با تمام وجود فعالیت می کردیم ونتیجه های خوبی هم دیدیم الحمدالله |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
داریم به جاهای خوبی از بحث میرسیم٬ عزیزم شما خودتون دارین میگین اقای رائفی پور از دوره دانشجویی شروع کرده ٬ من تو پست های قبلی ام گفتم اول رشد و بالا بردن خودمون و بعد شروع کردن از خانواده و اطرافیان و ... که شامل دانشجوها هم میشه٬ و اقای رائفی پور هم همینطور شروع کردن و و حالا به درجه ای رسیدن که توشهرهای مختلف سخنرانی میکنندو...و افرادی هستند که طالب حرف هاشون هست مثال نمازتون و درست استفاده نکردین شما میگفتین یاد بگیریم یاد بدیم٬ پس اگه بخوایم مثال مطابقت داشته باشه باید میگفتین نماز یاد بگیریم و نماز و یاد بدیم٬ که ٬ که در این صورت حرف خودتون و بردین زیر سوال
بشکل دیگه ای ام که می شه گفت: شما گفتین نماز بخونه نماز خوندن و یاد بده مسئله همینه٬ کسی که نماز میخونه یعنی نماز خوندن و یاد گرفته و نماز هم میخونه و حالا میخواد چیزی رو که یاد گرفته به کسی یاد بده که در این صورت اشکالی نداره چون یاد گرفته و یاد میده یا علی |
|||
|
۲۳:۱۸, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز مگه من می گم یاد نگیریم خب ما که مسایل رو خدادای نمی دونیم !!!بعدم الان انقدر هم پرت نیستیم در حد خودمون یه چیزایی می دونیم وداریم رفته رفته تکمیلش می کنیم آقای راءفی پور هم اطلاعات الانشون رو زمان دانشجویی نداشتن که ولی کارشون رو شروع کردن ....منم نمی گم از شهرو استان و کشور شروع کنیم که ولی نبایدم خودمون رو محدود به خانوادهده هامونم بکنیم جمع دانشجویی جمع کمی نیست یادمه همایش هایی که می ذاشتیم حداقلش300نفر مخاطب داشت بعدم در اینجور موارد من که نمی رم حرف بزنم سخنران دعوت می کردیم اما شرایط رو ما آماده می کردیم موضوع رو ما می دادیم وجلسه رو ما مدیریت می کردیم سوالای بچه ها رو جمع می کردیم بررسی می کردیم تو جلسات بعد جواب می دادیم ....
پس قرار نیست من الان آقای راءفی پور بشم که در حد خودم کار می کنم
|
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۰:۱۱ توسط یااباصالح.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اجر تون با صاحب الزمان...
یا من از کره مریخ اومدم یا باز من از کره ی مریخ اومدم باشه قبول شما پرت نیستین و در حد خودتون میدونید و رفته رفته اطلاعاتتون کامل میکنید٬ هم یاد میگیرید هم یاد میدید حالا به عنوان یه دانشجو یاد بدید از شما یه سوال دارم که تو ذهنم ه ٬ دوست عزیز چرا من شیعه متولد شدم چرا تو ایران متولد شدم چرا مسیحی تو مکزیک متولد نشدم؟؟ |
|||
|
۰:۴۷, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
تا همینجا هم هزاز شاخه شده این برنامه تلویزیونی . اگر مبحثی شخصی است برای سنجش شخص است در جای خودش اگر عمومی است و ربطی به این تایپک ندارد در بازهم در جای خودش بحث کنید
|
|||
|
۱:۵۵, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۲:۵۳ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۲/مهر/۹۳ ۱۳:۱۷)یااباصالح نوشته است: در رابطه با ارزوی شهادت خواستنتون ٬ مهدی میخواد بیاد اونوقت شما میخوای شهید بشی... شما کجا بودی تا حالا؟؟؟ اگر زودتر می گفتی که مهدی میخواد بیاد ما جلو جوونامون رو می گرفتیم شهید نشن!!! به گوش: آمدن مهدی خرج دارد ... (۱۲/مهر/۹۳ ۲۰:۴۹)رکن الهدی نوشته است: ... آدم هم می تونه خودش نماز بخونه هم نماز خوندن رو یاد بده ... (۱۲/مهر/۹۳ ۲۰:۴۹)رکن الهدی نوشته است: ... آدم هم می تونه خودش نماز بخونه هم نماز خوندن رو یاد بده ... (۱۲/مهر/۹۳ ۲۲:۴۸)یااباصالح نوشته است: بشکل دیگه ای ام که می شه گفت: شما گفتین نماز بخونه نماز خوندن و یاد بده مسئله همینه٬ کسی که نماز میخونه یعنی نماز خوندن و یاد گرفته و نماز هم میخونه و حالا میخواد چیزی رو که یاد گرفته به کسی یاد بده که در این صورت اشکالی نداره چون یاد گرفته و یاد میده پس لزومی نداره که یه نفر کاملا خود سازی کنه بعد همه چی رو یاد بگیره وقتی شد امام زمان اونوقت بره به دیگران هم یاد بده. حالا در مورد نماز هم همینطوره شما لازم نیست اول کل نماز رو یاد بگیری بعد یاد بدی. می تونی وقتی سوره حمد رو یاد گرفتی همون سوره حمد رو یاد بدی نه صبر کنی وقتی به والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته رسیدی تازه شروع کنی به نیت و تکبیره الاحرام یاد دادن. در مورد خود سازی هم همینطور شما به درجه 1 از خود سازی رسیدی تا درجه 1 به بقیه هم یاد بده حالا یه نفر تا درجه 100 رسیده اون تا درجه 100 یاد بده. به نظر من لازم نیست که فرد صبر کنه به 100 برسه بعد شروع کنه به یاد دادن. (۱۳/مهر/۹۳ ۰:۰۹)یااباصالح نوشته است: اجر تون با صاحب الزمان... به نظرتون به این موضوع ربطی داره؟ لطفا بحث رو منحرف نکنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از اول مینویسم 
نشم