|
لطفا آقایون پاسخ بدن
|
|
۱۷:۱۹, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
می دونم که بار ها و بارها در مورد روسری و شال رنگی زیر چادر در این تالار بحث شده ولی اتفاقی در این چند روز افتاد منو وادار به ایجاد این تاپیک کرد.
ما جرا از این قراره که یکی از دوستان بنده که چادری هستن مدتی است که شروع به استفاده از روسری وشال های رنگی زیر چادر کردن . اونم روسری و شال هایی با طرح های بسیار زیبا و خوش رنگ والبته ابریشمی . اونطور که دوستم تعریف کرد در این مدت خیلی به ایشون نگاه شده و حسابی جلب توجه کرده!!!!!!!!!!!!!!! ولی باورش برام سخته که یه روسری و شال بتونه اینقدر جلب توجه کن و حتی شاید از موی رنگ کرده و اتو کشیده هم زیبا تر به نظر برسه !!!!!!!!! به خاطر همین امروز این تاپیک رو زدم که از شما هم تالاری های عزیز این پرسش رو بکنم که آیا یک روسری زیبا می تونه از مو هم بیشتر جذاب باشه و.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۹, ۱۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۰:۴۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۴/مهر/۹۳ ۲:۰۲)hossein.afrad نوشته است: در جهت اصلاح ارسال اولمببخشید ولی این نظر شخص شماست. گاهی ادم احتیاج داره ک ب یقین برسه. ممکنه ما روزانه احادیث و روایات زیادی رو بشنویم اما تا تجربه نکنیم برامون ملموس نباشه. اتفاقا حجاب خانم هارو از اقایون بپرسیم خیلی کمک کنندس. منتها میتونیم از اقایون محرم بپرسیم ک متاسفانه در برخی خانواده های مذهبی نمیشه همچی سوال هایی پرسید. نیاز ب عصبی شدن نیست. پیامبر صبور بودن... ایشون الگوی ما باید باشن.... |
|||
|
|
۷:۴۸, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من موافق روسری رنگی هستم و به شخصه از دختر خانوم های عزیز می خوام به جای اینکه آرایش کنند یا...از روسری رنگی واسه جلب توجه استفاده کنید رومن که تاثیر وحشتناکی داره چون هم چادر حجب حیا رو نگه میداره هم روسری رنگی توجه به زیبایی و به روز بودن خانوم رو نشون میده اینشالله مجردا متاهل شن صلوات ![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد ![]()
|
|||
|
۱۳:۳۸, ۱۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۱۳:۴۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ببخشید استحباب رنگ مشکی برای پوشش خانوم ها فقط توی عبا. یا همون چادره...دیگه نگفتن لباستونم مشکی باشه!!!!
کلا می شیم عزادار ![]() من قبول دارم رنگای جیغ و زننده و شب نما واقعا جلب توجه داره اما همه رنگ ها اینطور نیست....ببخشید توهین نباشه به کسی برنخوره اگه یه آقایی نگاهش ناخواسته به یه خانوم بیفته به خاطر روسریش به چهرش متمرکز نمی شه روسری فقط بهانه اس که از نگاه اول بره سراغ نگاه دوم که همون تیر شیطانه حالا روسری اون خانوم سیاه باشه شما نمی تونی تضمین کنی نگاه اولی صورت نگیره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آقایون بیان داخل جواب بدن... | soshiant | 119 | 58,321 |
۱۱/مهر/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| آقایون، خانم ها، تا حالا چقــــــــدر پای پوششتون ایستادید؟! | رضوانه | 48 | 19,933 |
۷/فروردین/۹۳ ۲:۱۸ آخرین ارسال: درست پسند |
|