|
حرکت جالب داور کره ای برای حفظ حجاب بانوی ایرانی
|
|
۱۲:۲۲, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حرکت جالب داور کره ای برای حفظ حجاب بانوی ایرانی
حرکت جالب داور کره ای در مسابقات کبدی،با تشویق تماشاگران حاضر در ورزشگاه همراه بود. به گزارش خبرنگار اعزامی خبرآنلاین به بازی های آسیایی؛در بازی کبدی بانوان ایران مقابل هند،در یک صحنه هندی ها بازیکن ایران را از زمین بیرون انداختند.این اتفاق باعث شد تا مقنعه بانوی ایرانی از سرش خارج شود.در همین لحظه داور کره ای بازی در حرکتی جالب کت خودش را در آورد و روی سر بازیکن ایران انداخت تا او به کمک بازیکنان هندی مقنعه اش را سرش کند. حرکت این داور کره ای باعث شد تا ایرانی های حاضر در سالن این داور را تشویق کنند. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۸, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دم داور کره ای گرم ایول ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من امروز فیلمشو دیدم. چند تا نکته عرض می کنم:
. . . |
|||
|
|
۰:۲۲, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا ورزش کردن انقدر مهمه که آبروی یه خانم مسلمان به خطر بیفته؟ اولا ما اعتقاد خود ورزشکار ایرانی رو نمیدونیم . ورزش کردن خیلی مهمه . برای یه ورزشکار حرفه ای حضور در صحنه های بین المللی مهمه . زندگیشو گذاشته .بی آبرویی یعنی بی حجابی ؟؟؟؟؟ چیکار کنن ، خوب دوستان گویا بقیه ی مسابقات رو ندیدن . قایق سواران رو دیدید ؟ تکواندو رو چی ؟ این یه واقعیته . پوشش در ورزش همینه که هست . نقل قول:چرا لباسای بانوان کبدی کار ما انقدر نا مناسبه؟چی بپوشن ؟ پوشیه بزنن ؟ مانتو بپوشن . مانتو بپوشن که فکر کنم سر 5 دقیقه بازی تموم بشه . نقل قول:چرا فرهنگ نگاه کردن انقدر توجامعه ما رایج شده که مربی و هم تیمی های اون خانم جای کمک کردن فقط نگاه میکنند؟ حالا چرا عزیزم چرا عصبانی .یه مقنعه سر کردن ، دو تا تیم نیاز نداره که . اون همه از تیم مقابل بودن . سرش کرد ،تموم شد و رفت دیگه . احساس میکنم پیشگویی آینده میکنم . به جان خودم تو تاپیکی که بحث پوشیه بود من نوشتم این خانومای ورزشکار مورد پسند دوستان نیستن و تهش هم گفتم زن و چه به حضور در جوامع ورزشی
|
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
![]() مقام معظم رهبري: من سجدهی شکر به جا آوردم که شما با چادر روی سکو رفتید. مسئولین فدراسیون جودو: این کار شما، برای ما خیلی بد شده است! خانم سمیه حیدری، اولین بانوی مدال آور در رقابت های جهانی در رشتهی جودو: موقع اهدای جوایز مسابقات آسیایی کره جنوبی، مسؤولان تشریفات کره جنوبی به من گفتند گرمکن بپوش و روی سکو برو. من همانجا گفتم چادرم را بیاورید؛ من با چادر روی سکو می روم. گفتند نه باید گرمکن بپوشید که من گفتم اصلا برای من مهم نیست روی سکو بروم یا نروم؛ مهم این است که با چادر روی سکو بروم. ۲۰ دقیقه ای طول کشید و در نهایت چون همه منتظر بودند و نگران که چه اتفاقی افتاده، گفتند که هر چی می خواهد به او بدهید که سریع برود روی سکو. البته در نهایت چادرم را آوردند و من با چادر رفتم روی سکو. وقتی از سکو پایین آمدم و رفتیم هتل، متوجه شدم در هتل جمع شدن و آقای افشار زاده و مسؤولین فدراسیون جودو اعتراض کردند که چرا فلانی با چادر روی سکو رفته است! برای ایران خیلی بد شده است! این کار به ضرر ما شده است.دلشکسته شدم.ولی ایران اومدم ازدفتر رهبری بهم تبریک گفتند وخدا رو شاکرم. |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یعنی اون رییس فدراسیون رو باید از کشور تبعید کرد به یه جای دور افتاده آخه ناجوانمرد تو مسیول جمهوری اسلامی هستی یانه ؟!آبروی جمهوری اسلامی با چادر یه دختر ورزشکار میره واست متاسفم که هنوز نمی دونی ارزش های این حکومت چی هستن واسه اون وزارت ورزش متاسفم که یه همچین آدم های بی لیاقتی رو رییس فدراسیون می کنن ....وبه این بانوی ورزشکار اما مسلمان ومحجبه افتخار می کنیم که احیا کننده ارزش های اصیل این نظام در هرجای دنیا هستن
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۵۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
حالا جدا از بحث تایپک موقع خوندن نظرات یه چیزی واسم سوال شد
![]() لینک فیلم مسابقه رو داده بودند که گویا مقنعه ورزشکار میوفته بعد بعضا هم گفتن آره ما رفتیم فیلمشو دیدیم حالا بعضیام که خیلی به ظرافت ها بیشتر دقت کرده اند و بعضیام که به نوع پوشش دقت کردند و ... حالا جدی جدی یعنی رفتین دیدن این مسابقه رو برای اون لحضه که حجاب از سر ورزشکار ایرانی میوفته ؟ آفرین به من فیلمو دیدم فساد را کشف کردم ایراد هم در اوردم حالا جدل کنم . پیشنهاد اولا خودمونو اصلاح کنیم سریع لینک هرچیزو ندیم (اومدیم فلان شخص معروف فلان جایی رابطه نامشروع داشته حالا واسه اظهار نظر و سخن راندن راجبش باید برای هشدار لینک اون فیلم پورون بدیم ؟ بعدم دم از ........ و.......و.........و.........و غیره و غیره میزنیم حواسمون هست داریم چیکار میکنیم ؟) دوما انقدم پیگیر نباشیم که حتما به چشم خودمون ببینیم یه چیزایی رو همین متن به نظر من کامل بود و حق مطلبو ادا کرده بود نیازی به تماشا نبود . هشدار این ارسال یک هرزنامه بود و ربطی به تایپک نداشت . به ادامه سخن... بپردازید |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۵۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۸:۰۱)عبدالرحمن نوشته است: ا جملتون عالی بود. به نظرم ارزش تاکید دوباره داشت. (۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۵۲)hossein.afrad نوشته است: حالا جدا از بحث تایپک موقع خوندن نظرات یه چیزی واسم سوال شد ببخشید اگه بدو خوبو نبینیم چه جوری ایندو رو از هم تشخیص بدیم؟؟؟ نمیشه که از همه جا بیخبر باشیم. البته با این تیکش موافقم که اول خودمونو اصلاح کنیم و بعد... |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۲۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:ببخشید اگه بدو خوبو نبینیم چه جوری ایندو رو از هم تشخیص بدیم؟؟؟ فقط خواهش می کنم کمی بیشتر راجب این جمله خودتون فکر کنید و چند مثال براش تو ذهنتو بیارید که بد و خوب چیه و چیارو میبینیم تا بفهمیم . فقط من یه مثال کوچیک بگم و در برم چون دارم خیلی خارج میزنم ، تایپک کاربر محترم و گرامی را منحرف می کنم . خواهشا منو ببخشید . با عرض پوزش از شما بزرگواران مثلا من نمی دونم شر الکل چیست برم از انواع و اقسام آن بنوشم مست و پاتیل بشم بعدها برم ببینم خب حالا چیکار کردم و چی شد آیا بد است یا نه و... ببینید اگر قرار بود همه چیز رو خودمون ببینیم و خودمون تجربه کنیم و خودمون لمس کنیم هنوز هم انسان ها باید غار نشین می بودن چون من باید خودن محل سکونت رو می سنجیدم زندگی می کردم و مسکن های مختلف رو امتحان کنم ، تا به آپارتمان برسم جان به جان آفرین تسلیم می کردم بعد فرزند منم همین روال و از اول طی می کرد و الخ ما حدیث داریم در این باب که تا خودم نبینم تا خودم تجربه نکنم و غیره . عاقل ترین مردم کیست ؟؟؟؟ این از اون سخن محترم شما که فرکوده بودید نیاز داره تا خودمون ببینیم و تشخیص بدیم حالا ... ربطش به تایپک بدم که ظلم در حق ایجاد کننده تایپک نشه . اگر می خوایید بی خبر نباشید کاربری خبر را داده حتما باید تصویر هم داشته باشد ؟ بعد این قضیه اصلا ربطی به این نداره که خودم ببینم تا بفهمم ... مقنعه بانوی محترم ورزشکاری از سرش سهوا حین مسابقه افتاده . خب ... آخه خب نداره که . خب افتاده دیگه باید برم ببینیم ؟؟؟ چیو ببینم ؟؟؟ دیدن داره ؟؟؟ بعد از دیدن به اشکال پی میبرم ؟؟؟ یعنی چی آخه؟؟؟ شعور من به چنین رفتتارهایی نمیرسه شما به بی شعوری بنده ببخشید من اگه یکم تفکر و اندیشه بکنم بد نیست خودم یه سری چیزارو می تونم تشخیص بدم .بیخیال این مسئله انقد بدیهیه که حتی نمی تونم توضیحی راجبش بدم . ![]() پر حرفی و گزافه گویی من حقیرو به بزرگی خودتون ببخشید
|
|||
|
|
۲۱:۲۴, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۱۴)hossein.afrad نوشته است: فقط خواهش می کنم کمی بیشتر راجب این جمله خودتون فکر کنید و چند مثال براش تو ذهنتو بیارید که بد و خوب چیه و چیارو میبینیم تا بفهمیم . حرف حق جواب نداره ![]() ممنون ک وقت گذاشتید و توضیح دادید. اونایی ک رفتن دیدن برن استغفار کنن . ماکه محرم بودیم خداروشکر.صرفا جهت عوض شدن بحث! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فواید حجاب برای سلامتی | najiban | 0 | 1,022 |
۴/اسفند/۹۵ ۲:۲۹ آخرین ارسال: najiban |
|
| عینک آفتابی برای خانم های با حجاب | najiban | 8 | 3,697 |
۴/اسفند/۹۵ ۲:۱۶ آخرین ارسال: najiban |
|
| دلایل جذابیت حجاب برای بانوان آمریکایی | najiban | 0 | 1,057 |
۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: najiban |
|
| شبهه ،چرا حجاب برای من مصونیت نشد؟ | vahrakan | 0 | 1,145 |
۲۹/مرداد/۹۴ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| حجاب؛ مانعی برای فعالیت اجتماعی زنان!(پاسخ) | آوا | 0 | 1,402 |
۴/اسفند/۹۳ ۱۵:۱۳ آخرین ارسال: آوا |
|
| شعرخوانی جالب دختر 8 ساله درباره حیا و حجاب | سیمرغ | 2 | 1,666 |
۱۰/آذر/۹۳ ۰:۴۱ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| پیشنهاد برای ترغیب یه نفر به حجاب | shahabm | 29 | 14,413 |
۱/آبان/۹۲ ۱۵:۰۸ آخرین ارسال: kh-MAHDI |
|

![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)
تکواندو رو چی ؟ این یه واقعیته . پوشش در ورزش همینه که هست . ![[تصویر: 18362_226.jpg]](http://www.taamolnews.ir/files/fa/news/1392/4/16/18362_226.jpg)

. ماکه محرم بودیم خداروشکر.