|
زنا بهتر از ازدواج است...»کاملا جدیـــــ «
|
|
۱۴:۳۷, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
شما فرض کنید من یک جوان هستم و نیاز شدیدی به ازدواج دارم. تنها راه من برای رسیدن به ازدواج گرفتن وام های متعدد از بانک هست . که در این صورت میتوانم به تشکیل خانواده برسم. با توجه به این حدیث : امام صادق ع: یک درهم ربا نزد خداوند از هفتاد بار زنا کردن با محارم در کعبه سنگینتر است. خب شما بگویید . کدام را انتخاب کنم؟ زنا ؟ یا ازدواج؟[/b] (این حرف چند درصد از جوانان ایرانی میباشد؟)
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۸, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۲۰:۳۷ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بنده فکر می کنم اینکه شرایط ازدواج را پول در نظر بگیریم یا مثلا اگر بگوییم زندگی قشر متوسط بدون وام نمی گذرد از جنبه ماتریالیسم به دنیا نگاه کرده ایم و فکر می کنم زندگی بدون ایمان نمی گذرد نه بدون وام
طرف حرف از اشکالات اقتصادی م زند ، می گوییم مسلمان چشمت به دست بانک ها نباشد . هموطنان و مسلمانان باید پشت هم را بگیرند . می گوید پولم کجا بود ؟ (یعنی روانیم می کنن این آدمای صفر و صدی انگار 5تومن 5 تومن جمع کردن کمک نیست حتما باید خودشان به تنهایی 1 میلیارد انفاق کنن) طرف می گوید چرا دولت کاری نمی کند می گوییم نگاهتان به دست دولت نباشد . چشم بدوز به دستان خداوند و کمر همت ببند . می گوید کو کار (به والله قسم چند روز پیش یکی از دوستان دوره دانشکده رو دیدم حدود 20دقیقه که با هم بودیم بی اغراق 15تا کار معرفی کرد اما کاراش مرد عمل می خواست قاطی یه مشت دکتر و مهندس نمی گشتی مثلا یکیش راننده یه مهندس بود که با سانتافه آقای مهندس باید ایشونو می بردید و می اوردید و چیز های دیگر) انگار دولت باید بیان پول تو جیب ما بزارن (بنده 100% معتقدم دولت ما ایراداتی دارد انتقاد فرهنگی وارد است انتقاد اقتصادی وارد است و ... اما اولا نه که کلا ایراد است و از پایه باطل است و دوما انتقاد دارم نه مخالفت و سوما هر کس به وظیفه خودش باید عمل کند این توجیه نیست که چون بر فرض دولت به وظیفه خودش عمل نمی کند پس من هم عمل نمی کنم این چه بچه بازیه ؟؟؟) خوب مگر همه قناعت ها در بحث ازدواج شام عروسی است که شما لفظ ولیمه را بکار میگیرید عزیزی اشاره کرد ساده ازدواج کرده نگفت کم شام داده ، ساده شام داده . بعدا هدف از ولیمه ازدواج شرکت در شادی یکدیگر است حالا حتما باید تو تالارهای ولنجک تو شادی ها شریک شویم و ... در زندگی هم سادگی خوب است نباید حتما یک خانه 400 متری در نیاوران داشته باشید . خانه ای کوچک در شهرستان هم سادگی است . در رویا ها غرق شده ایم کاش در تلاش ها غرق شویم همین است که امروز در جامعه مهندس مسافر کش داریم چون ملکه ذهنمان شده از دانشگاه به همه جا میرسیم ماشاالله دانشگاه ها هم خوب فهمیده اند سالی 15% روی شهریه اشان می کشند بزرگان دین که شما پیروانشان هستید فرموده اند در ازدواج خیر است و در های بروی آدمی گشاده می شود . دومثال حقیقی با پایه علمی هم دارم برایش چون طولانی شده شکوه نامه ام از درج آن خودداری می کنم |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
حالا کوووو وام؟؟؟
![]() اگه منظورتون تامین مخارج اولیه زندگی هست که حداقل برای پسر حدود 10 میلیون آب میخوره(واسه پیش اجاره خونه!). و برای جهیزیه دختر هم حداقل 20 ملیون. و در صورتی که پدر گرامی هم جزو مرفهین بی درد نباشه و نتونه کمکی بکنه باید خودش این هزینه رو تامین کنه. وام 10 ملیونی هم ما جایی ندیدیم!!! اگرم منظورتون هزینه های عقد و عروسی هست خب نکنید مگه مجبورید و کسی دنبالتون کرده؟!!!! یه شام ساده هم میتونه کارو راه بنداره. باور کنید یکی از اقوام ما با این که وضع مالیش هم بد نیست برای عقد و عروسی پسرش یه شربت و یه چایی و یه کیک به مهمونا داد تموم شد و رفت پی کارش الانم دارن بعد 2 سال به خوبی زندگی میکنن. در هر صورت اگه جزو اون گروه اول هستین باید قید ازدواج رو بزنید و برای مسئولین محترم دعا کنید!!! |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۲۰:۵۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
حالا اصلا کی گفته هر کی ازدواج نکنه باید زنا کنه؟!
![]() این اولنش دوما،کی گفته هر کی ازدواج کنه باید با وام و ربا باشه؟! ![]() 1.هر وامی ربا نیست...بهتره احکام وام مرجعتون رو بخونید. 2. لزومی برای گرفتن همین وام هم نیست...ته تهش اینه که مراسم عروسی نمیگیرن دیگه! از این کمتر که نمیشه... ( اگه از من بپرسید میگم با این وضع انتظار مردم،نگرفتن مراسم بهتره! ) بعد هم یه خونه ست که اکثرا اولش اجاره نشینند... . درباره ی اولنش بهتره یه سری به حوزه های علمیه بزنید...خوراک خودسازیه،فضای اکثر مکان هاش طوریه که آدم فکر گناه نمیفته...کلی هم برنامه درس و تفریح میتونی داشته باشی... .خیلی از طلبه ها مجردن یا علی
|
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ما در جامعه ای زندگی می کنیم که پر از روحانیون و فرهیختگان مذهبی می باشد و بر خیلی از مسائل مالی جامعه اشراف کامل دارند. اگر همه ی وام گرفتن ها ربا باشد یه چیزی ولی به نظر شما آیا تمامی وام هایی که در بانکهای مختلف هست -مثل وام ازدواج با کارمزد چهار درصد- ربا هست ؟ منصف باشیم و خیلی سیاه نمایی نکنیم . یه ضرب المثل چینی میگه : قرض کن زن بگیر قرض می رود زن می ماند
|
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اون وام ازدواج رو هر کسی گرفت سلام من رو بهش برسونید.
وقتی می گیم وام منظورمون یه طیف وسیع هست. وام ازدواج چقدره؟ فکر کنم 20 میلیون یا کمتر باشه با این 20 میلیون یه خونه نقلی می شه رهن کرد. یا به صورت قراردادی یه خونه نقلی رو برای یک سال اجاره کرد(چه فرقی با رهن داره؟ )بقیه چی؟ سرمایه کار و درآمد و ... همچنین در طول زندگی فرد نیازمند پول فوری می شه و دوباره می ره سراغ وام اون وام ازدواج رو فقط یه بار می دن بعد از اون زوجین به وام های 30 درصدی آلوده می شن. چون با 20 میلیون نمی شه هم مسکن و هم شغل قابل اطمینان داشت بگذریم دلیلی برای زنا ندیدم. اگه دیدین سلام من رو بهش برسونید |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۶:۱۸)رکن الهدی نوشته است: بله اگه یه پسره 20ساله بخواد زن بگیره بدون وام پیش نمیره اما اگه 2-3سال صبر کنه سرکار بره و پولاشو جمع کنه خیلی هم می تونی ... عجب چه اسلامی داره اینجا اجرا میشه که یه پسر باید بره کار کنه بعد از چند سال پول در بیاره بعد تو این سال ها هیچ رقمه خطا نکنه و در نهایت بدو دنبال یه دختر قانع تا ازدواج کنه بر باعث و بانی این مصیبت لعنت |
|||
|
۲۳:۵۶, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
۰:۰۵, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۰:۲۹ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر مسئله ازدواج باشه و بخواهی اون رو با گناه که اعم از ربا و یا وام بانکی و یا هر چیزی که اسمشو میزاری قیاص بزنی ...باید برای داشتن ایمانت و نرفتن در راه حرام ..خیلی از هزینه های معنوی رو پرداخت کنی کی گفته که برای مجلس عروسی لباس مجلل چند میلیونی خریداری یا اجاره بشه . کی گفته که اگر پولی نداری ..بری مراسم عروسی بگیری . کی گفته که برای خوش ایند دیگران مراسم عروسی گرفته بشه . اگر مهم ازدواج کردن و مهیا کردن یک زندگی حلال و بدون ربا و زنا باشه . همه این هزینه های مادی که قسمت اعظم ان برای خوش ایند دیگرانه خود به خود حذف خواهد شد. من هیچ مراسم عروسی نگرفتم. فقط با اعضای خانواده یک شام خودمانی خوردیم و تمامی هزینه های بالا رو برای شروع زندگی مشترکم ذخیره کردم ..اعضای.فامیل من هم بالای 2000 نفر هستند ...اگر زندگی مشترک در وهله اول مهم باشه ...کنایات دیگران به مرور فراموش خواهد شد. |
|||
|
|
۰:۵۰, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۰:۵۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
کلا من هر ارسالی رو که می خونم به معنی اینکه خوندم تشکر می زنم حالا چه موافق باشم چه مخالف اما بعضی از دوستان مطالبی رو بیان می کنن که واقعا شرمم میاد بگم خوندم . ترجیح می دم بگم نخوندم اصلا . خواهشا حرفای بو دار نزنن بعضیا . حالا نقل قول نمی کنم که کدورت شخصی به وجود نیاد ولی لطفا کمی ملاحضه حرفایتان را بکنید.
همه این داستانام بر می گرده به خود آدم و قتی من جوون با این همه انرژی جونی میرم سراغ رفیق بازی و ولگرد و عشق و حال بعد وقتی 25 سالم میشه می گم سرمایه ندارم . ننه بابا پولداری ندارم . آقا زاده نیستم . نطق سیاسی می کنم و بادگلو روشنفکرانه میزنم (همیشه این انگشت اشاره رو آدم باید بگیره سمت خودش نه مثل شاخ حیوانات بگیره سمت مقابلش ) آخرشم 30سالم میشه هیچی ندارم اونوقت که من بدو وام بدو پول بدو زن بدو . خلاصه یه مارتن راه میندازیم دور همی . جالب اینجاس که همه عمر هم تمام نژاد آدم رو مقصر میدونم و زنای خودمو توجیه میکنم فتوا راجب ربا میدم علامه دهر میشم اما همیچین جسارتی به ساحت مقدس خودم نمی کنم که پدر آمورزیده چرا خودت چنین و چنان نکردی .( معاذ الله اصلا این چکاری است که آدم یقیه خودش را بگیرید وقتی می تواد یقیه بقیه را بگیرد) این چنین و چنان را هم دوستانی به خوبی پاسخ دادند که چیست |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۲۲:۰۲)Bidel.s نوشته است: اون وام ازدواج رو هر کسی گرفت سلام من رو بهش برسونید.سلام شما رسید برادر من وام ازدواج رو گرفتم اون هم در کمتر از 4 ماه وام ازدواج برای هر نفر 3 میلیون تومنه البته برای مهریه کمتر از 100 تا (یا 110) سکه میشد 5 میلیون (ما هم شامل این دسته بودیم اما بهمون همون 3 میلیون رو دادن چون گفتن بودجه نداریم) البته جدیدا میگن وام ازدواج شده 2 میلیون در ضمن این نوع وام چون فقط سود پایین اون هم به عنوان کارمزد گرفته میشه شبهه کمتری داره نسبت به وام های دیگه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)