کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرم سوت کشید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۴:۰۵, ۱۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان سلام
دیروز تو سایت شیعه انلاین بودم کی یه خبر دیدم که سرم سوت کشید
نقل قول:از فی*ل*تر بودن سایت مراجع تا باز بودن سایت شیوخ وهابی
به گزارش شیعه آنلاین، رصد و بررسی اجمالی وب سایت های رسمی دفاتر مراجع عظام تقلید نشان می دهد که برخی از آنها به دلایل مختلف سیاسی یا غیر سیاسی توسط کمیته فی*ل*ترینگ و تعیین مصادیق مجرمانه در جمهوری اسلامی ایران فی*ل*تر شده و از دسترس کاربران ایرانی خارج شده است.

ما در اینجا در جایگاه دفاع از اقدام این کمیته در فی*ل*تر کردن یا دفاع از دفاتر آن مراجع تقلید نیستیم اما آنچه که در این مطلب مد نظر ماست این است که از برادران کمیته فی*ل*ترینگ بپرسیم آیا روا است که وب سایت رسمی دفاتر برخی مراجع – هر چند هم اختلاف نظر دارند – فی*ل*تر باشد، اما وب سایت رسمی برخی شیوخ و مفتی های وهابی باز باشد و آزادانه به فعالیت و تبلیغ و ترویج اندیشه ها و اعتقادات فرقه ضاله وهابیت بپردازند؟!

برای نمونه می توان به وب سایت رسمی «محمد العریفی» مفتی سرشناس و جنجالی وهابیون عربستان سعودی اشاره کرد.

این وب سایت به آدرس اینترنتی http://arefe.ws/fa مدت هاست در حال فعالیت به زبان فارسی است و متأسفانه موفق شده مخاطبان قابل توجهی را به خود جذب کند.

لازم به ذکر است «محمد العریفی» طی چند سال اخیر بارها و بارها پیروان اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام و نیز مراجع عظام تقلید شیعه به ویژه حضرت آیت الله سید «علی سیستانی» را مورد اهانت و تمسخر قرار داده است.
ولی عمق فاجعه اینجا بود که رفتم تو سایتش و دو سه تا از ویدیو هاش در مورد دجال و عاشورا رو دیدم
میگفت دجال از خراسان میاد و هفتاد هزار نفر ازیهودی های اصفهان همراهش میشن و در پیام عاشورا هم از شیعیان درخواست وحدت میکرد
اینجا بود که دو دستی زدم تو سرم اخه این وهابی که تو کتاب اسرار ال محمد اومده سر سرورانش چی اومده و اومد حالا برا ما منبر میره و از یه ور فتوای کشتن ما رو میده از طرف دیگه دیگه حرف از وحدت میزنه
اونوقت مسئول ما که هرچی داره از ائمه داره همش در مورد مخالفینش حرف میزنه
با با جون دشمن پشت دروازه های شهره همه خوابن خب به درک من بیدار میمونم
و از سگ کمترم اگه تا اخر عمر بیدار نباشم هرکی میخواد بیدار باشه
یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاوران مهدی ، soora ، سدرة المنتهی ، عشقم کربلا ، دل خسته ، نجف آبادی

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۸, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:مساله رو پیچیده نمیکنم ولی ساده هم از کنارش رد نمی شم اگه به نظر شما باز بودن یک سایت مفتی وهابی که تبلیغ میکنه درسته من حرفی ندارم و ببخشید که وقت شما رو گرفتم
شما آدرسش رو بیار همین جا بگذار
به 72 ساعت نکشیده فی*ل*تر می شه
به سامانه مصادیق مجرمانه یه سری بزنید و کمی با روند فی*ل*ترینگ از روش گزارشی آشنا بشید.
اگه آدرسش رو بگذارید یه ده یا بیست نفر گزارش بدن، به حتم فی*ل*تر می شه(البته ده یا بیست نفر برای سایت های مخوف هست. واگرنه که سایت های مروج وهابیت و ... سه سوت فی*ل*تر می شن اونم با تک گزارش)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، ADAM ، فدايي ولايت
۱۲:۳۹, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
ببینید اصن بحث این نیست که کار مسیولین خوبه!!!بحث اینه اگه شما ی شیعه آنلاین واقعا از سر دلسوزی به هنچین مطلبی خوردی اولا مقایسه نداره ثانیا شما گزارش بده اول اگه فی*ل*تر نکردن بعد بیا تو سایتت بنویس و فضا رو متشنج کن تو اگه واقعا دلت واسه مملکت می سوزه با ید با همین مسیولین نصفه و نیمه مملکت همکاری داشته باشی من همیشه می گم این وکیل و وزیر و نماینده که راس امورن از کشور دیگه وارد نشدن از کره مریخ هم نیومدن دست پروده مردم همین مملکتن. پس ببخشید عرص می کنم ....مشکل خودمونیم وقتی به مسیولای مملکتمون فحش می دیم داریم به خودمون در واقع فحش می دیم منتها از اونجا که هرکس فکر می کنه تافته جدا بافته اس می گه من اگه بودم چنین و چنان....ولی قدرت و مقام جنبه می خواد که خب تو این جماعت به حکومت رسیده کمتر یافت می شه فقط پن نمی دونم این تربیت اسلامی ما پس کجا میره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM ، ELENOR
۱۳:۴۸, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۵۲ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۸/مهر/۹۳ ۱۲:۳۹)رکن الهدی نوشته است:  ببینید اصن بحث این نیست که کار مسیولین خوبه!!!بحث اینه اگه شما ی شیعه آنلاین واقعا از سر دلسوزی به هنچین مطلبی خوردی اولا مقایسه نداره ثانیا شما گزارش بده اول اگه فی*ل*تر نکردن بعد بیا تو سایتت بنویس و فضا رو متشنج کن تو اگه واقعا دلت واسه مملکت می سوزه با ید با همین مسیولین نصفه و نیمه مملکت همکاری داشته باشی من همیشه می گم این وکیل و وزیر و نماینده که راس امورن از کشور دیگه وارد نشدن از کره مریخ هم نیومدن دست پروده مردم همین مملکتن. پس ببخشید عرص می کنم ....مشکل خودمونیم وقتی به مسیولای مملکتمون فحش می دیم داریم به خودمون در واقع فحش می دیم منتها از اونجا که هرکس فکر می کنه تافته جدا بافته اس می گه من اگه بودم چنین و چنان....ولی قدرت و مقام جنبه می خواد که خب تو این جماعت به حکومت رسیده کمتر یافت می شه فقط پن نمی دونم این تربیت اسلامی ما پس کجا میره
ببینید من طرفداری مرجع فی*ل*تر شده ،شیعه آنلاین و هیچ بنی بشر دیگه ای رو نمی کنم به کسی هم توهینی نکردم ولی هرجا ببینم اشکال وجود داره میگم وپای حرفم وای میسم ببینید همکاری یعنی گزارش دادن که این کار قبل اعلام کردن در اینجا انجام دادم ولی بازم میگم جایی که کوتاهی بشه باید انتقاد کرد و جایی که قدرت هست همه کس به سمتش میرن حالا اگه افراد داخل قدرت خوبم باشن بالاخره بد ها می خوان خودشون رو بالا بکشن و اونوقت که دشمن میاد یه سری مسائل رو پیرن عثمون میکنه و وظیفه من وشما اینه که حالا هر مسئولی کوتاهی کرد اون رو بازخواست کنیم تا این اتفاقات نیفته بعدمشم دوست عزیز شما خودت رو نبین نظام رو قبول داری من گاهی با ادم هایی سرو کله میزنم که در انتقاد از نظام از همین مسائل کوچک استفاده میکنن و صد البته داستان هایی می بافن که خیلی عجیبه نمونش میگن که خود سپاه ماهواره ها رو وارد میکنه ولی معاند هم نیستن خب قدرت تحلیل کمی دارن ولی دنبال دلایل منطقی میگردن ولی اگه روحیه انتقاد رو همه مردم داشته باشن دیگه این داستان ها برچیده میشه وگرنه موضوعات مهم تر از اینم وجود داره ولی در کل هرجا اشکال هست باید انتقاد بشه
۱۶:۴۲, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
من اصلا مقصودم به شما وانتقاد شما نیست من کاملا منظورم به خود سایت شیعه آنلاین بود می تدنست این انتقاد رو جور دیگه ای انجام بده لزوم مقایسه اش چیه واقعا غیر از سیاسی کردن فضاس می تونست یه مقایسه دیگه انجام بده من می گم اگه آدم اخلاص داشته باشه و هدفش کمک باشه جوری کمک می کنه نه سیخ بسوزه نه کباب اتفاقا با همون آدما سرو کار دارم بدتر از اینشم شنیدم مردم ما تو یه برهه ای قرار دارن که نسبت به جمهوری اسلامی و شرایطش سرد شدن و حالا هر هیجانی از طریق دشمن بهشون تزریق بشهمی پذیرن تا جایی که بعضی اوقات مجبور می شن باور کنن ماست سیاهه...این وسط منو شمایی که خدا کمک کرده نیفتادیم تو این غافله و به قول آقا دنبال بصیرت صحیح هستیم باید بدونیم این نظام با مردم معنا داره اگه مردم ازش حذف شن چیز معنا داری نیست پس خودمون آدم بده رو می فرستیم بالا اون آدمی رو هم که کاردرسته مهر خاموشی می زنیم به لبش...منو شما و امثال ما باید انقدر قوی باشیم که به راحتی بتونیم این جور شکیات وارد شده در ذهن مردممون رو حل کنیم نه اینکه خودمون 4تا چیز دیگه هم بزاریم روش ولی به جاش همون 4تا چیز رو جایی منتقل کنیم که منشا اثر باشه وسبب خیر شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ADAM
۲۰:۰۹, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15

خب سایت صادق شیرازی فی*ل*تر شد که باید میشد.
یه سوال دارم:
در این سایتی که لینک دادید مطمئن هستید که سایت وهابی هست و سنی نیست؟من نتونستم کامل چک کنم.
......................................................
در ضمن سایت شیعه آنلاین هم کم از افراطی ها نداره
خودش هم باید فی*ل*ترشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، m.hossein ، ADAM
۱:۳۹, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
بله العریفی یکی از چهره های معروف وهابیت هست به این لینک یه سر بزنید
۱۲:۴۶, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
خوب دیدید ...
امروز چک کردم دیدم فی*ل*تر شده است این سایت ملعون...
کار سختی بود؟
همون شیعه آنلاین هم به جای این کارهای نفاق آمیز زودتر گزارش می کرد زودتر فی*ل*تر می شد ...
انقدر هم شانتاژ کردن نداشت
مسئولین هم خیلی جاها مقصر هستند ولی این جا وظیفه ماهاست که گزارش کنیم و دیدیم که آنها هم سریع فی*ل*تر کردند
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، azade ، ADAM ، رکن الهدی ، حضرت عشق
۱۲:۵۵, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
متاسفانه چند وقتی است که شیعه آنلاین به شدت روند نزولی و بالعکس به خود گرفته است...

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، ELENOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا