|
ضرورت خدمت اجباری سربازی برای طلاب حوزوی
|
|
۲۰:۳۹, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا خیلی از روحانی های ما چاق و فربه هستند، به طوری که در راه رفتن هم دچار مشکل هستند؟ چرا وقتی به یک طلبه می گن ظهر بیا فلان جا ، میگه من به خاطر خواب ظهر اومدم طلبه شدم این ها خلاف رویه بزرگان دینی ما بوده طلاب ما باید ورزش کار باشند باید ماهر به فنون رزم زمان خود باشند باید در هر لحظه آماده نبرد نهایی آخرالزمان باشند جالبه به یکی از طلاب گفتم که از فامیل هست ، گفت امام زمان می آد یک دست می کشه ما با فنون رزمی آشنا می شیم مگر فیلم ماتریکسه! زمان ائمه علیهم السلام هم این طور بوده؟ اگر این طور بوده جرا برای ورزش های رزمی ارزش خاصی قائل بودند؟ اگر این طور بوده چرا قبل جنگ ها برای جنگ کسب امادگی نظامی می کردند؟ چرا ائمه ما علیهم السلام سرآمد هنرهای رزمی زمان خودشون بودند؟ چرا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام که از اعاظم علمای زمان خودشون بودند ، قوی ترین و ماهر ترین رزم جوی عرب بودند؟ چرا امیرالمومنین علیه السلام رو همه به قدرت بدنی و تکنیک های نظامی می شناختند؟ چرا فرماندهان و نمایندگان ائمه ما علیهم السلام همچون مالک اشتر از برترین رزم جو ها بودند؟ و چرا مسئولین ما طلاب رو معاف می کنند از چیزی که برای طلاب واجب تره تا برای دانشجویان؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۱, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۳۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حالا این خوبه
ولی دوست دارم ببینم کی جرئت داره مراجع تقلید و علما و این بیوتات را با عامه مردم مقایسه کنه ؟!! خدا با دادمون برسه از دست بعضیا |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
شما جرات داری بیا برو این حرف بزن...میگیرن به جرم توهین به روحانیت زندانیت میکنن...
حرفهای شما واقعا درست هستند |
|||
|
|
۲۱:۵۷, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
حرف شما درسته ولی ببینید مشکل اساسی تره. اصلا این سبک سربازی که حالا شده 24 ماه خیلی مشکل داره کوتاه بگم مشکلات کشور ما چیه؟ اول اقتصاد و صنعت و معیشت دوم دین و فرهنگ سوم سلامت و بهداشت البته این رده بندی از دید من بود ولی به هر حال مشکل امنیت برای کشور ما در رده های بسیار پایینتریه. اغلب سربازها هم که واقعا نقش مفید و موثری در تامین امنیت ندارن به خاطر حداقل آموزش و کارایی توی این 2 سال هم که معیشتی ندارن. دین و فرهنگشون هم متاثر از این 2 سال وقت کشی با 2 تا کلاس قرآن درست نمیشه اصلاح قسمتی از مشکلات کشور میتونه به عهده خدمت سربازی باشه. هم سرباز آموزش ببینه و آماده بشه برای کار هم یک کارخونه با حداقل حقوق نیرو میگیره و بعد از 2 سال که به سود دهی رسید، سرباز همونجا استخدام میشه(نخواست هم که هیچ) اقتصاد کشور که تامین بشه، نیروهای مسلح به جای گرفتن سرباز مفتی الاف. افرادی رو جذب میکنن که واقعا به دردشون بخوره و حقوق خوب میدن و کار خوب می خوان این چرخه غلط سربازی کنونی هر چقدر جلو بره، بیشتر به ضرر کشوره..... در مورد روحانیون هم غیر از بحث آموزشی فکر میکنم بهتره ازشون در جاهایی که مشکل فرهنگی زیاده استفاده بشه. نه اینکه اونها هم بیان بپیوندن به این چرخه غلط! |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۲:۴۷ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
افرین
موضوع مهم وارزشمندی رو مطرح کردین...موضوع به نظرم اونجایی بدتر و عذاب آورتر میشه که متاسفانه خیلی از افراد رو جدیدا دارم میبینم که فقط وفقط به خاطر فرار از خدمت سربازی دارن وارد حوزه های علمیه میشن... اینکه خروجی این افراد با این هدف والا!!!!چه خواهد شد خدا عالمه یه گریزی هم بزنم به همون مسئله سربازی....نمیگم باید جاذبه داشته باشه فضای سرباز خونه های ما که البته تا حدودی هم باید جاذبه باشه ولی حداقل دافعه هم نباید داشته باشه تا جوونا به هر روشی متوسل نشن برای دور زدنش...جدیدا هم که رسوایی جدیدی ایجاد شد تو این مسئله معافیها که اول از فوتبال شروع شد که بازم به نظرم برخورد درستی با متخلفا نشد ویه چیزی شبیه ماست مالی یا جمع کردن قضیه یا کدخدا منشی یا هرچی که اسمشو میزارید بود. اما برگردیم سر موضوع اصلی...حالا بگذریم از این مسائل مادی وجسمانی...بعضی از روحانیان عزیزمون نه تنها از نظر جسمانی و مادی در شرایط مطلوبی به سر نمیبرن بلکه از نظر معنوی هم چندان اماده نیستن!!!در حالیکه به نظر من روحانی در وهله اول باید جاذبه معنوی داشته باشه. که این جاذبه معنوی به نظرم همون امادگی معنوی هست.خوشبختانه یا متاسفانه امروزه عوام رفتار بعضی بچه مذهبیها و روحانیون رو به پای کلیت دین اسلام مینویسند.همین مسئله سربازی هم به خدشه دار کردن وجهه روحانیت ودین بیشتر کمک کرده متاسفانه.بحث در این مورد زیاده ولی به نظرم تا همینجاش کفایت میکنه... یا علی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
متاسفانه در سال های اخیر خیلی از ورودی های حوزه ها با هدفی غیر از فراگرفتن علوم دینی وارد حوزه میشن و نتیجش هم کاملا مشخصه.
برای دانشگاه خوب رفتن و پیدا کردن شغل خوب باید از سد کنکور گذشت و این یه فی*ل*تر نسبتا مناسبه. اما برای ورود به حوزه(+دریافت حقوق+معافیت سربازی+...) هیچ فی*ل*تری وجود نداره! انصافا معافیت سربازی نه ظلم به سایر افراد بلکه ظلم به خود طلبه هاست... حداقل میتونن کاری کنن به جای سربازی مدتی برن تبلیغ در مناطق محروم |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۵۷)علائم ظهور نوشته است: سلامسلام درست می فرمایید ، من با این که سربازی رفتم ، اما خوب اون رو امری زاید می دونم ، البته آموزشی لازمه با شرایط مناسب ، اما خود سربازی اشتباهه اما خوب من فعلا بحثم سر الاهم فالاهم و عدالته رفتن سربازی برای روحانی که لباس پیامبر صلی الله علیه و آله رو تنش می کنه خیلی واجب تره تا اون بچه سوسولی که فقط می خواد از زیرش در بره. برای اون بچه سوسول شرایط باید راحت تر باشه تا از نظام زده نشه ، اما برای روحانی باید یک مقدار شرایط سخت تر باشه تا آماده بشند برای نبرد آخر الزمان ،یک روحانی یا صحیح ترش یک آخوند باید از نظر روحی و جسمی آمادگی بیشتری برای تحمل سختی ها داشته باشه. با این شرایط مشکلی که دوستان اشاره کردند بهش بابت فرار از سربازی هم حل میشه ، اون وقت چون شرایط روحانی شدن سخت تره فقط عشاق امام زمان صلی الله علیه و آله بهش متمایل می شند راستش رو بخواین من خودم هم یک بار به ذهنم زد برای رهایی از سربازی برم جوزه ، پدرم با امام جماعت مسجد صحبت کردند ، من رو به یکی از حوزه های اطراف حرم معرفی کردند ، رفتیم اونجا ، یک آقای روحانی بود دوست امام جماعت مسجد ، بعد یک شیشه خالی ترشی (مربا) دستش بود ، توش پر ته سیگار بود ، بعد با من که حرف می زد یک حالت بدی توی شخصیتش بود (با من بد حرف نمی زد ، ظاهرش بد بود) ، بعد هی سیگار می کشید هی میمالدش ته شیشه و یکی بعدی ، اونجا پر دود سیگار بود ، گفت فردا بیا این کتاب ها رو بگیر و ... من گفتم آدم سربازی بره بهتره تا این که بره زیر دست همچین آدمی آخوند بشه. |
|||
|
|
۰:۰۴, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اینو یه دوستی نوشته بود
قابل تأمله حداقل 1) طلاب علوم دینی مانند دانشجویان در زمان تحصیل از معافیت تحصیلی استفاده می کنند و برای همیشه معاف نیستند و پس از فراغت از تحصیل باید دوره خدمت خود را بگذرانند 2) از قضا بر خلاف نظر دوستان نسبت به طلاب هیچ گونه امکانات ویژه ای جهت اعطای پایان خدمت در نظر گرفته نشده است و حتی به طلابی که دوره خدمت خود را بوسیله تبلیغ در مناطق محروم می گذارانند با شرط داشتن آموزش نظامی معافیت دائم داده می شود که حتما فرق معافیت دائم را با پایان خدمت می دانید 3) بسیاری از طلاب در حوزه های علمیه حتی دوره های تخصصی آموزش های پیشرفته نظامی را به علت تاکید بسیار زیاد اسلام به فرا گرفتن اینگونه فنون فرا گرفته اند و هر سال دوره های آموزشی مقدماتی تا پیشرفته توسط تیپ رزمی تبلیغی امام جعفر صادق (علیه السلام ) مخصوص طلاب برگزار می گردد البته در مورد ورزش کاملا موافقم برای همه اقشار ولی اکثر شماها روحانیون رو در فیلم مارمولک دیدید نه از نزدیک (چندتاتون رفتید تو حوزه؟) قضاوت ناعادلانه نکنید بعدش هم خودمون چکار کردیم که توقع داریم؟ (وژداناً) و در مجموع اگر برخی افراد نبودند در حوزه امثال کمال تبریزی ها جرأت نمیکردند اظهار نظر کنند |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من اصلا فیلم مارمولک ندیدم روحانی هم اطراف زیاد داریم در مورد خدمت هم راه داره عمو عبدالرحمن طلاب می رند درس می خونند ، بعد هی درس می خونند ، هی درس می خونند ، مثل دانشگاه نیست که طرف دکترا بگیره تموم شه ، یا کارش با تحصیلش منافات داشته باشه ، این قدر درس می خونند که برسند به سنی که معافیت سنی بهشون بدند اطراف هستند روحانی هایی که این کار رو کردند در مورد خودم ، من دیدم احادیث هست در مورد جنگ با سلاح سرده در آخر زمان ، رفتم ووشو ، بعد دیدم نینجوتسو سلاح داره، رفتم نینجوتسو ، استاد نبود رفته بود ژاپن، بعد دو تا ارشد داشتیم ، قضیه آشپز دوتا بشه شد ، یکی یک دستور داد یکی یک دستور دیگه ، رو هوا موندم کدوم رو بزنم ، با کتف اومدم زمین ، ترقوه ام شکست ، الآن هم مشت هم به زور می تونم بزنم ، بد جوش خورده اذیتم (ترقوه معمولا بد جوش می خوره) ، الآن دوست دارم برم رزمی ، اما خوب می ترسم باز دو سه ماه بر اثر ضربه از کار بیوفتم (خیلی جساس شده) اگر بدونم جایی هست می تونم برم تیر در کنم و آماده بشم می رم ، هر چند ترقوه ممکنه با لگد تفنگ اذیت بشه توی سربازی دو ماه آموزشی علارغم سختی (یک هفته بعد عقد رفتم سربازی) برام خاطره انگیز بود ، خصوصا عاشق میدون تیر بودم (تیراندازیم بدک نبود ، دوست دارم تیراندازی و اسنایپر شدن رو) ، و همین طور عاشق رژه رفتم (آخ آخ وقتی می رسی به جایگاه می گی الله اکبر جانم قدای رهبر ، یک هو سر می گرده پا می کوبی همراه با مارش نظامی محمد رسول الله و ... ، چه حالی می ده) |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۰:۲۸ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۹/مهر/۹۳ ۰:۰۴)عبدالرحمن نوشته است: اینو یه دوستی نوشته بودسلام با بقیه عرایضتون مشکلی ندارم ولی این قسمتی که فرمودین :بعدش هم خودمون چکار کردیم که توقع داریم؟ (وژداناً)...دقیقا مصداق مغلطه در بحث هستش متاسفانه...با عرض شرمندگی هیچ گونه ارتباطی با موضوع بحث نداشت ارادتمند یاعلی ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سربازی اجباری،آری یا خیر؟ | anti | 92 | 41,547 |