کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسمه تعالی

سلام علیکم.

دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار

قواعد ب شرح ذیل میباشد:

1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز
2. چهل شب قرائت سوره یس
3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس

4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه

تاپیک دق دادن اونوره [تصویر: biggrin.png]

برید اونجا هم پز بدید هم دق[تصویر: dodgy.png]

ما ک اونورا نمیایم. والااا[تصویر: biggrin.png] ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله[تصویر: biggrin.png]

اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟

چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟[تصویر: sad.png]

نکنه اینم زیادیه؟ [تصویر: sad.png]

جدی نبود اینایی ک گفتم[تصویر: biggrin.png]

ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن.

آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم[تصویر: dodgy.png]

دوستان ان شاالله
شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست
به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.
کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله.

ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه

و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم

1- mahpare
2-حضرت عشق
3-نرگس مهدوی

4-فدایی ولایت
5-مادرمهسا110

دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم[تصویر: biggrin.png] ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.

دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم[تصویر: biggrin.png] خدا بیامرزتم.
تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده.

حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟

اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.[تصویر: biggrin.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، محمد حسین ، حسن عزتي ، حضرت عشق ، بچه های گمنام ، رکن الهدی ، السا ، sarallah ، Farzaneh ، azade ، آسمانه سجادی ، شیدا ، یااباصالح ، nafas ، pure ، Eve ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۳, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
ببخشید فضولی می کنم این نکته از حاج آقا پناهیان رو دلم نیومد نگمBlush
این دعا ها به درد دختر خانوم ها می خوره که باید تو خونه بشینن ومنتظر نیمه گمشده باشن آقایون که بلانسبت بیل به کمرشون نخورده دعا نداره پاشید برین جلو توکل کنید به خدا ....
خداییش راست می گن دیگه دخترا دعا کنن پسرا هم دعا کنن جبرییل امین واسطه بشه بره خواستگاریBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، بچه های گمنام ، فدايي ولايت ، mahpare ، نرگس مهدوی
۱۹:۰۴, ۱۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۱۹:۱۲ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #12
آواتار
ای بابا ، پست های اونورو چرا برداشتید آوردید اینجا؟ آقا کی پاسخگوئه؟
الان پست من اون بالاست یکی ببینه فکر میکنه کمبود عقلی داشتم که تو پست اول گفتن یاسینه ، باز میپرسم یاسین هست یا نیست!Big GrinUndecided
من از همین تریبون تکذیب میکنم و بایدبگم اون پست برای جای دیگه و شرایط دیگه ای بودBig Grin

ولی خودمونیم ، ماشالله لیست افراد نسبت به چله های قبلی تغییر خاصی نکردنBig GrinBig Grin ینی یه پا عزم ملی و مدیریت جهادی ای هستیم واسه خودمونCool
آقای بیدل ، همه جوانب و شرایط قبلا در نظر گرفته شده ، این جور موارد هم در چله های قبلی اعلام شده . ما اکثرا جزو شرایط خاص هستیمBig Grin

تقریبا همه افراد این تاپیک تا جایی که من اطلاع دارم شرایط خاص و نیمه خاصی دارن ، دیگه غیر از دعا همچین کار خاصصصی هم نمیشه کرد!
مثلا یکیش خود من . تازه 17 سالمه! فکر میکنید مساله رو تو خونواده مطرح نکردم؟!
اتفاقا مطرح کردم ، از دو سال پیش مطرح کردم ، بار ها مطرح کردم ، با جدیت تمام و قطعیت کامل هم مطرح کردمCoolBig Grin
اتفاقا این چند ماه اخیر ، گزینه ی روی میزمو اعلام کردم (منظورم کیس مورد نظره Big Grin ، ولی توصیه میکنم بقیه دوستان اینکارارو در فصول گرم سال انجام بدن تا سرمای هوای پارک اذیتشون نکنه ، من که خیلی اذیت شدمBig GrinBig GrinBig Grin
حالا آقایون 20 30 ساله برن خجالت بکشن با اون خجالت کشیدنشونDodgyBi Dandoon
تازه این یه ور ماجرا بود! قضااایییااا داریم واسه خودمون! اینبود شرحی کوتاه بر خاص بودن شرایط بنده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۱۹:۴۱, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
نقل قول:تقریبا همه افراد این تاپیک تا جایی که من اطلاع دارم شرایط خاص و نیمه خاصی دارن ، دیگه غیر از دعا همچین کار خاصصصی هم نمیشه کرد!
مثلا یکیش خود من . تازه 17 سالمه! فکر میکنید مساله رو تو خونواده مطرح نکردم؟!
اتفاقا مطرح کردم ، از دو سال پیش مطرح کردم ، بار ها مطرح کردم ، با جدیت تمام و قطعیت کامل هم مطرح کردم[تصویر: cool.png][تصویر: biggrin.png]
اتفاقا این چند ماه اخیر ، گزینه ی روی میزمو اعلام کردم (منظورم کیس مورد نظره [تصویر: biggrin.png] ، ولی توصیه میکنم بقیه دوستان اینکارارو در فصول گرم سال انجام بدن تا سرمای هوای پارک اذیتشون نکنه ، من که خیلی اذیت شدم[تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png]
حالا آقایون 20 30 ساله برن خجالت بکشن با اون خجالت کشیدنشون[تصویر: dodgy.png][تصویر: bidandoon.png]
تازه این یه ور ماجرا بود! قضااایییااا داریم واسه خودمون! اینبود شرحی کوتاه بر خاص بودن شرایط بنده...
کیه که دوست نداره مطرح کنه؟
ما هم مطرح می کنیم
اما پاسخ درخور شأن و منزلت ما داده نمی شه
آخرش هم کار به سر بی شام رو بالشت کشیده می شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فدايي ولايت ، mahpare ، نرگس مهدوی
۱۹:۴۴, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
والا آقای فدایی ولایت من تقریبا پارسال بود که با خانواده پای تلوزیون بودیم بعد جوونی رو نشون دادن که حدود20سال داشت فک کنم می گفتن تو سن 16سالگی ازدواج کردن والانم بچه دارن یعنی ما تا چند وقت هر موقع یادش می افتادیم اینجوری می شدیمHuhConfused
مخصوصا اینکه برادر خود منم 15سالشه و وافقعا برامون عجیب بود حالا شما اگه تو این سن متاهل شدی دومین پدیده نادر تو این زمینه هستیBig Grin
البته ما تا قبل از اینا فکر می کردیم داییم رکورد دار تو این قضیه اس که 27سال پیش تو 19سالگی ازدواج کرد و 20سالگی پدر شد...ولی مثه اینکه دایی ما خیلی هم طبیعی بودهDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، mahpare ، حضرت عشق
۱۹:۵۴, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۹/مهر/۹۳ ۱۹:۴۱)Bidel.s نوشته است:  کیه که دوست نداره مطرح کنه؟
ما هم مطرح می کنیم
اما پاسخ درخور شأن و منزلت ما داده نمی شه
آخرش هم کار به سر بی شام رو بالشت کشیده می شه
عه ... آقا بیدل شما با این حساب که از خودمونید ، دیگه انتقادتون سر چیه؟HuhBig Grin

ازدواج تو این سن بده مگه؟ در ضمن یه حدیثی هم داشتیم راجع به واجب شدن ازدواج . راست و حسینی تو ایم جامعه فعلی کسی هست این حدیث شاملش نشه؟ یا بهتر بگم ، کسی هست که در مرز شامل شدنش نباشه؟!
بحث را به حاشیه نکشانییییمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، نرگس مهدوی
۲۰:۰۲, ۱۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #16
آواتار
ی نیم ساعت تو تالار نیستیما

چ خبرگذاشتن باز جناب سرگروه! و بقیه...

من اعلام میکنم آقای فدایی کمبود نداشته و پست ها از ی تاپیک دیگه منتقل شده به اینجا....

و اما دوستان!

مطمئن باشید ما زیر زیرکی کارهامون رو انجام میدیم: اقداماتی از قبیل گفتن به مادر ، پدر ؛برادر ، دوستان ، آشنایانBig Grin

که قدمی بردارن

و هرجا در هر جلسه دورهمی مشکلات ازدواج رو مطرح میکنیم و به دیگران نشون میدیم که چقدر از ازدواج زده شدیم و میخوایم مجرد بمونیمBig Grin

بلکه دلشون بسوزهBig Grin

منتها تا حالا کارساز نشده.حالا ما دست به دعا شدیم تا از خود خدا بخوایم...

بععععله

همچینی ام بیکار ننشستن دوستان....

راستی جناب حضرت عشق ببخشید اسم شما رو ننوشته بودم چون مطمئن نبودم هستید.الان اضافه میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، حضرت عشق
۲۰:۱۶, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
نقل قول:عه ... آقا بیدل شما با این حساب که از خودمونید ، دیگه انتقادتون سر چیه؟[تصویر: huh.png][تصویر: biggrin.png]

ازدواج تو این سن بده مگه؟ در ضمن یه حدیثی هم داشتیم راجع به واجب شدن ازدواج . راست و حسینی تو ایم جامعه فعلی کسی هست این حدیث شاملش نشه؟ یا بهتر بگم ، کسی هست که در مرز شامل شدنش نباشه؟!
بحث را به حاشیه نکشانییییم[تصویر: happy.png]
من دو سال پیش که می خواستم وارد سوم دبیرستان بشم تو هوای ازدواج بودم
الآن دیگه از خیرش گذشتم.
ولی فرهنگی بدی که جای افتاده اینه که پدر و مادر ها وقتی بچه اشون لیسانس گرفت واسش آستین بالا می زنن
یه جورایی مبادله کالا با انسان هست
مدرک تحصیلی در ازای همسر
مادرم می گه هر وقت لیسانس گرفتی واست زن می گیرم(انگار زن رو بقالی سر کوچه می فروشه)
من نمی دونم این لیسانس چیه مثلا؟ مجوزه؟
بگذریم
کلا نمی شه یه نسخه واسه همه پیچید
عقل من هنوز پاره سنگ داره واسه زندگی مشترک مناسب نیست.
مثلا حتی ممکنه سر همسر آینده سر چیپس دعوامون بشه بریم طلاق بگیریم(مزایای ازدواج زود هنگام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، نرگس مهدوی
۲۰:۲۱, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۱۶)Bidel.s نوشته است:  من دو سال پیش که می خواستم وارد سوم دبیرستان بشم تو هوای ازدواج بودم
الآن دیگه از خیرش گذشتم.
ولی فرهنگی بدی که جای افتاده اینه که پدر و مادر ها وقتی بچه اشون لیسانس گرفت واسش آستین بالا می زنن
یه جورایی مبادله کالا با انسان هست
مدرک تحصیلی در ازای همسر
مادرم می گه هر وقت لیسانس گرفتی واست زن می گیرم(انگار زن رو بقالی سر کوچه می فروشه)
من نمی دونم این لیسانس چیه مثلا؟ مجوزه؟
بگذریم
کلا نمی شه یه نسخه واسه همه پیچید
عقل من هنوز پاره سنگ داره واسه زندگی مشترک مناسب نیست.
مثلا حتی ممکنه سر همسر آینده سر چیپس دعوامون بشه بریم طلاق بگیریم(مزایای ازدواج زود هنگام)

وقتی سن بالا میره میل به ازدواج کمتر وکمتر میشه البته وسطا زیاد میشه بعد دوباره کم میشه....

الان مثلا همین بچه های تالارو ببینید معمولا افراد بالای 24و25 کم پیش میاد راجع به ازدواج نظر بدن...

ما میزنیم تو سرکله هم بحث میکنیم تاااازه اونها ی تکونی به خودشون میدن و یه جمله مینویسن هر از گاهی...

اینا همش از معایب بالا رفتن سن ازدواجهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فدايي ولايت ، نرگس مهدوی ، sarallah
۲۱:۳۷, ۱۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۲:۰۶ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام دوستانBlush
از بیرون تالار هم مشتری آوردم براتونCoolBig Grin

1- mahpare
2-حضرت عشق
3-نرگس مهدوی

4-فدایی ولایت
5-مادرمهسا110
6- بچه های گمنام
7-دوست نرگس مهدوی

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Farzaneh ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، sarallah ، مهسا110
۱۳:۰۲, ۲۰/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۱۱:۰۹ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ما یه معلم فیزیکی داشتیم مرد خیلی خوب و دلسوزی بود.

می گفت پدرم تو سن 17 سالگی بهم گفت که برم ازدواج کنم و همین کارو کردم وخیلی هم راضی بودم و هستم.

البته این بنده خدا مرد خیلی زحمت کش و با همتی بود نه این که صبح تا شب پای سیستم نشسته باشه و وبگردی (ولگردی!) کنه!!!

اون سن 17 نکته ای داره و زحمت کش بودن و مرد واقعی بودنش هم یه نکته دیگه.

اینی که میخوام بگم زیاد به این تاپیک مربوط نمیشه اما دلم پره پس اجازه بدین بگم : !!!

دو سه روز پیش داشتم با یکی از دوستام تلفنی حرف میزدم که از یه اتفاق عجیبی حرف زد که برای یه دختر افتاده و کار عجیب و زشتی کرده و در فضای مجازی پخش شده وقتی رفتم اون مطلبو خوندم تا چند ساعت اعصابم داغون بود و حالم از این جامعه بهم می خورد!!

به نظر میاد پای شیطون در میونه و گرنه این همه سنت وافکار احمقانه مردم ناعاقلانه هست.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]