|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۲, ۲۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۱۳:۲۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۳ ۱۳:۰۲)sarallah نوشته است: ما یه معلم فیزیکی داشتیم مرد خیلی خوب و دلسوزی بود. کلا تو این روزگار کار حلال سخت شده. البته از قدیم همین بوده ولی الان سخت تر. شما (دورازجون) برو ی دوست د خ ت ر پیدا کن،باهاش بگرد برو اینور اونور ، ببین سخته؟ مسلما به اندازه ازدواج سخت نیست. البته ی چیزم هست هرچی سخت بدست بیاد لذتشم بیشتره. هرچند مال دزدی شیرین تره ولی شیرینیش کوتاه مدته ![]() مطمئن باشید هیچ کس کمک نمیکنه تو این روزگار واسه ازدواج. حتی پدر مادرا ترجیح میدن بچه هاشون به گناه بیفتن ولی ازدواج دیرتر انجام بشه... میگن مگه ازدواج فقط اینه ک دو نفر نیاز عاطفی و ج ن س ی شون برطرف شه. ازدواج خیلیییییی گستردس. بعد از دوسال تازه میفهمید چ بلایی سرتون اومده. تازه آدمو میترسونن ![]() یکی نیست بگه آخه پس خودتون چرا سرخودتون بلا آوردین؟ ما ام میخوایم سرمون بلا نازل شه حرفی دارید؟ ولی چ کنیم که کاری از دستمون برنمیاد... ![]() پس مجبوریم چله بگیریم ![]() جناب sarallah در چله شرکت کنید ![]() جواب میده ها.از ما گفتن بود. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۰/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۴۳ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6- بچه های گمنام 7-دوست نرگس مهدوی ![]() 8-دوست نرگس مهدوی ![]() 9-دوست نرگس مهدوی ![]() 10-
|
|||
|
|
۱۸:۴۳, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۳ ۱۷:۴۱)نرگس مهدوی نوشته است: دمت گرم نرگس جان ![]() رونق میدی به این تاپیک ![]() بریم با دوستای شما ی تالار بزنیم. از بچه های تالار خودمون که خبری نیست. ناامیدن گویا ![]() راستی دوستان! اگه خواستید ، تو این چهل روز نمازاتونو اول وقت بخونید.
|
|||
|
|
۲۱:۱۵, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
من فقط ی چیزی رو میگم هر کسی تو خلوت خودش بسنجه ببینه چطوریاست ...
اون آقا پسری ک دوست داره ازدواج کنه، ببینه واقعا آمادگی ازدواج رو داره یا فقط دوست داره ک ازدواج کنه؟؟ آقا پسری ک هنوز مرد نشده، هزار تا چله هم بگیره اما هنوز مرررد نشده باشه، ازدواج ب صلاحش نیست اون دختر خانومی ک هنوز آمادگی عقلی برای ازدواج رو نداره و بار سنگین ازدواج رو حس نمیکنه، هزارتا چله هم بگیره بازم ب صلاحشه ک شرایط ازدواج براش ب وجود نیاد خلاصه اینکه اون لطیفه هه بود ک طرف دعا میکرد خدایا تو قرعه کشی بانک برنده بشم، وحی شد ک برو اول حساب باز کن بعد دعا کن ... حواسمون باشه ک ... پ.ن : این مررررد شدن و آمادگی عقلی پیدا کردن ربطی ب سن نداره .... |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان منم هستم یاعلی....
|
|||
|
|
۰:۰۲, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۰:۱۱ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
1- mahpare
2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6- بچه های گمنام 7-دوست نرگس مهدوی ![]() 8-دوست نرگس مهدوی ![]() 9-دوست نرگس مهدوی ![]() 10-یا اباصالح سلام دوستان چرا انقد توپتون از این چله ها پره ![]() خوب مگه چی میشه که یه جوون برای اینکه بزرگترین اتفاق زندگیش به بهترین وجهی که خدا هم دوست داشته باشه بیفته چله بگیره و روزی ده دقیقه به طور اختصاصی با خدای خودش در این باره خلوت کنه؟ ![]() اونی که آمادگی نداره در کنار اقدام به آمادگی دعا میکنه که بهترین آمادگی رو داشته باشه اونی هم که آمادگی داره دعا میکنه که بهترین انتخاب رو داشته باشه (انشاءالله که عقلمونم کامل میشه )ازدواج کمترین خواسته ی معنوی یه جوون میتونه باشه تا از خیلی لغزشها حفظ بشه. انشاءالله که در کنار یاسین خوندن هامون رفتار های قشنگتری هم پیدا کنیم. قرار نیست که منتظر باشیم بعد از چهل روز معجزه بشه اگه بعد از این چهل روز حتی یک قدم هم که شده به خدا نزدیکتر شده باشیم کافیه. |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۳۱ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۰:۰۲)نرگس مهدوی نوشته است: خیلی خوب و منطقی توضیح دادی نرگس جان! ![]() بچه ها نتم قطع شده بود با گوشی میومدم تالار. مثل مرده ها شده بودم. میدیدم ولی نمیتونستم حرف بزنم ![]() خیلی بد بود. خدا خودش به اون دنیامون رحم کنه. بچه ها یکی از دوستای منم میخواد شرکت کنه تو چله. ![]() راستی عیدتون مبارک. |
|||
|
|
۱۵:۲۴, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان میخواید زیارت عاشورا هم باهاش بخونیم؟ خلاصه کار که از محکم کاری عیب نمیکنه
ولی دوتا میخونیم یهو دوتا زن نصیبمون نشه؟![]()
|
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۳۵ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۲۴)فدايي ولايت نوشته است: دوستان میخواید زیارت عاشورا هم باهاش بخونیم؟ خلاصه کار که از محکم کاری عیب نمیکنه راستش تو فکر منم بود زیارت عاشورا. از اول محرم شروع بشه فک کنم بهتر باشه. شما اول ببین یکی نصیبتون میشه؟ ![]() حالا دوسه تا ام شد شده دیگه شما که بدتون نمیاد ![]() 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی[/b] 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6- بچه های گمنام 7-دوست نرگس مهدوی ![]() 8-دوست نرگس مهدوی ![]() 9-دوست نرگس مهدوی ![]() 10-یا اباصالح 11- دوست مه پاره 12؟ یه نفرم بیاد به نیت 12 امام شرو میکنیم چله رو... |
|||
|
|
۱۵:۵۴, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۲۱/مهر/۹۳ ۱۵:۳۳)mahpare نوشته است: راستش تو فکر منم بود زیارت عاشورا.از قدیم گفتن انسانهای بزرگ دو زن میگرفتن . منم با توجه به سرگروه بودنم بعید نیست... ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,332 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

ولی شیرینیش کوتاه مدته 

![[تصویر: shy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/shy.png)
![[تصویر: rolleyes.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rolleyes.png)
![[تصویر: rolleyes2.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rolleyes2.png)