|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۵, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۰۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #141
|
|||
|
|||
|
نظر مثبت بنده کماکان منفی هست ، به قول ثارلله خدا اگه میخواست به ما همسری عطا کنه، با روزی ده تا صلوات هم عطا میکرد
![]() ما گفتیم در کنار کار های زیر پوستی ، یه دعایی هم بکنیم. دیگه نه اینکه بخوایم خود ترکانی کنیم ده تا چله رو ادغام کنیم ![]() ![]() هرچیزی که یه دفعه سخت گرفته بشه ، به همون سرعت هم از یاد ها میره. نمونش همین گردان ها که یه روزایی غلغله به پا کرده بودن با اون قوانین فضایی و سخت گیرانشون . الان کجان؟ شما اثری از این گردانها توی تالار میبینید؟ نظر شخصی من اینه که یکی از اینا انتخاب بشه اما برای همیشه اجرا بشه خواهر من ، برادر من ، این سخت ،یری هارو بذارید کنااار ... الان این چله یاسینه ، این که تموم شد چله ی الرحمن میگیریم ، بعدش عاشورا میگیریم ، بعدشم ان شالله 40 تا همسر میگیریم بالاخره همش چل تا چلتاست دیگهآخه خدا کجا گفته شصت تا چله باهم بگیر تا مزدوج شی؟! دونه دونه... |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #142
|
|||
|
|||
|
این ها تنبلی نیست!
رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود! اگر کارهای چله سخت باشه احتمال مداوم بودنش کمتر میشه! برنامه حفظ سوره الرحمن رو در خلال چله پیشنهاد می کنم! سوره ی فوق العاده زیبایی هست و بسیار خوش وزن و آهنگ! (به همین دلیل حفظش راحت تره)! |
|||
|
|
۱۶:۰۶, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #143
|
|||
|
|||
|
درضمن جناب بیدل پست آخرتون فوق العاده بود . نمیدونم هدف طنز هم داشتین یا نه ولی من با این برخورد غیر منتظرتون نتونستم خودمو کنترل کنم
![]()
|
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #144
|
|||
|
|||
|
پوستر از چله قبلی خیلی پیشنهاد خوبیه....
من به شخصه آرومتر شدم فوق العاده... پیشنهاد میکنم سخنرانی رو کامل گوش بدید همتون ... دوستان تا عصر باید به جمع بندی برسیم . نظرتونو بگکید که امشب تاپیکو بزنیم... فقط تشکر نزنید نظر نهایی رو بگید
|
|||
|
|
۱۶:۱۵, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۱۷ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #145
|
|||
|
|||
|
سلام به دوستان چله نشین
![]() هنوز این یکی چله تموم نشده به فکر بعدیشین؟ انقدر زود نا امید شدین ![]() ![]() من یکی رو از همین الان در زمره ی تنبل ها قرار بدین ![]() از فردا مامانم قراره خونه راهم نده تا کمتر بیام تالار. یعنی برنامه ی من اینه: از خونه به مدرسه، از مدرسه به کتابخونه، از کتابخونه به رختواب ![]() واقعا نمیکشم اگه بخوام این کار هایی رو که گفتین بکنم. ولی سعی میکنم همین قرآنی رو هم که میخونم با اخلاص و حضور دل بخونم. البته اگه اجازه بدین ![]() ولی با غسل جمعه و حفظ سوره ی الرحمن موافقم. دو صفحه ست راحت حفظ میشه |
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۱ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #146
|
|||
|
|||
نقل قول:دوستان تا عصر باید به جمع بندی برسیم . نظرتونو بگکید که امشب تاپیکو بزنیم...خیلی ممنون که نظر بنده و جناب (ثارلله) صرفا همچون کلم پیچی فرض کردید که کرم پیچ پیچ از اون تناول کرده ![]() البته به خود نگیرید ، اقتباسی بود از شعر معروف دوران کودکی... |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #147
|
|||
|
|||
|
چله ی بعدی تا اطلاع ثانوی منهدم اعلام شد
![]() من حرفی ندارم. |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۲ توسط نرگس مهدوی. علت ویرایش: سوء تفاهم)
شماره ارسال: #148
|
|||
|
|||
|
ببخشید سوء تفاهم بود... حدف شد
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #149
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۱۸)فدايي ولايت نوشته است: خیلی ممنون که نظر بنده و جناب (ثارلله) صرفا همچون کلم پیچی فرض کردید که کرم پیچ پیچ از اون تناول کرده نه جناب فدایی! کلا صفحه 15 تو لپتاپم نمیومد.... الان بالا اومد.... ندیده بودمشون... گفتم که چله بعدی منهدم شد.... الیته من هنوز نفهمیدم دقیقا منظورتون از سختی چیه؟؟؟ الان فقط ی سخنرانی اضافه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #150
|
|||
|
|||
|
بعللهههه...مبارکه... نه چیزه ، خیلی متاسفم که چلتون منهدم شد
![]() البته من که نگفتم چله منهدم بشه . گفتیم همینطوری به ترتیب باشه ، یعنی مثلا بعد از این بریم سراغ الرحمن ، نه همزمان |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,336 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)