|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
|
کی بود میگفت چله ی در شرف شروع نداریم؟؟؟
![]() جناب سرگروه که نبود!!!! |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۲۳)mahpare نوشته است: اگه برنامه ی چله فشرده باشه فکر میکنم در اکثر موارد فقط رفع تکلیف بشه! بی حس و بی حال! تجربه کردم که دارم میگم ![]() کم باشه ولی کیفیت داشته باشه. نقل قول:یعنی مثلا بعد از این بریم سراغ الرحمن ، نه همزمانوای نه... مگه قراره همزمان بشه؟ ![]()
|
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
|
شرایط چله بعدی :
قرائت سوره الرحمن استماع سخنرانی 10 جلسه تاپیکشو به زودی میزنم همتونم باید شرکت کنید ![]() خودم میگم کی شروع میشه ![]() ومن الله توفیق 1. مه پاره 2. نرگس مهدوی 3.ثارالله 4.فدایی ولایت 5.محمدتروست 6.بیدل 7. بچه های گم نام 8. حضرت عشق 9؟ دونفرهم بیشتر جا نداریم... |
|||
|
|
۱۶:۳۷, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
لطف کنید اینقدر زود چله رو شروع نکنید!
حد اقل باشه بعد از اتمام این چله! 30 آبان این چله تموم میشه! اگر زودتر شروع کنید من نمی تونم همراهی تون کنم! |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۴۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۳۷)حضرت عشق نوشته است: لطف کنید اینقدر زود چله رو شروع نکنید! حتما. ان شاالله. قمه هامو درمیارما... شرایطو زدن ترکوندن بعدشم میگن تنبل نیستیم... حق دارن زنتون نمیدن ... والاااا ![]() دیگه غرولند نکنید... نظرهم ندید . همینه که هست... |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
امریکا و ... استکبار جهانی هستند.
خانم مه پاره و... استکبار چله ای هستند! دیکتاتور نباشید! |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۳۳)نرگس مهدوی نوشته است: وای نه... مگه قراره همزمان بشه؟پس ما واسه چی دوروزه داریم میزنیم تو سروکله هم؟ ![]() ![]() (۱۶/آبان/۹۳ ۱۶:۳۲)mahpare نوشته است: کی بود میگفت چله ی در شرف شروع نداریم؟؟؟نهههه...چطور مگه؟ ![]() اون واسه زیارت عاشورا بود ببخشید ، شماره ی 7 یک نفر هستن یا چند نفر؟!
|
|||
|
|
۱۷:۰۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
خودشون باید بیان شرح بدن...
![]() فک کنم ایشون نیمه گم شدشون پیدا شده... صداشون درنمیاد اصن
|
|||
|
|
۱۷:۰۹, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۱۷:۱۳ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
ولی وجدانا وجدانا باید این تیم مذاکرات هسته ایمونو بندازن بیرون ، منتخب اعضای چله دوم رو بفرستون جاشون...والا
![]() ![]() ![]() یه ساله رفتن خودشونو علاف کردن ، هی جلسه هی جلسه آخرشم همه چی به ضرر ما تموم شد . ولی ما اینجا طی دو روز بحث فشرده توافق کردیم تا نه سیخ بسوزه نه کباب ، تازه کاری هم به آب سنگین اراک نداریم ![]() ![]() ![]() ![]() تازه وسطای کارمون هم نزدیک بود شورش بشه که سرکوب شد...تیم مذاکره ای موفق شد چله ی همزمان رو منهدم کنه. اینم از افتخارات ما
|
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
بحث سیاسی نکنید
![]() مگه دلتون میخواد تاپیکو بترکونن ![]() آقای فدایی شما از امشب سخنرانیا رو گوش بدید 10 دقیقه شو حداقل
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,375 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)