|
فلسفه گدایی لایک ... بده در راه خدا
|
|
۱:۲۲, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ![]() دوستان بنظرتون علت این گدایی لایک در محیط های مجازی چیه؟ ریشش چیه؟ خطر داره؟ نداره؟ راهنمایی هم نمی کنم... یکم فکر کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۲۲ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آیا میدونید کلمه ی لایک که صهیونیستها از طریق فیسبوک و... به ما آموخته اند به چه معناست؟ ریشه ی لایک کلمه ی لاییک به معنای بی دین است که لاییک های بی دین اروپایی هنگام سخنرانی رهبرانشان با این کلمه آنها را تایید میکرده اندو برای تشویق رهبران کفار لایک را به کار میبرده اند؟ پس بهترنیست به جای این کلمه دنبال یک معادل به زبان خودمون باشیم وبه زبان فارسی احترام بگذاریم وهم دهانمان آلوده ی کلمه های رایج میان کفارنکنیم به نظرتون معادل برای لایک چیست؟مثلا میشه به پسندیا احسنت فکرکرد این جملات در زبان فارسی کاملا عادی و رایج هستند:
مهسا، شلوارمو پسند کرد.
مهلا، شلوارمو پسندید.
میخریش؟ پسند شد؟
حال این کاربردها را بررسی کنیم:
پست من هزار بار لایک خورد.
پست من هزار تا لایک گرفت.
پست من هزار تا لایک خورد.
مطلبم هزار بار پسندیده شد. مطلبم هزارتا پسندخورد. مطلبم هزار بار پسند شد.
مطلبم هزار تا پسند گرفت. یا«پسندم، نمیپسندم، سه پسند» در برابر «Like, Unlike, ۳ Likes» به کارببریم.
اگه میشد خیلی خوب میشد،نه؟
|
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بیخیال بابا اینقدر گیر ندید
الان فیس بوکو کی نگاه میکنه؟ فیس بوق ماله دهاتیاست الان اینستاگرام رو مره لامصب معتادم میکنه |
|||
|
۱۴:۵۲, ۲۶/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۵۰)نورالسادات نوشته است: اصلا زبان فیس بوک رو فارسی کنیم ، همین میپسندم میاد به جای لایک |
|||
|
|
۲:۴۲, ۲۳/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۴ ۲:۴۴ توسط A.E.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
الان دختر بچه 12،13 ساله میاد تو سایت اشتراک ویدیو خودشو خفه میکنه تا پسند بگیره اخه نمیفهمم چرا انقدر براشون اهمیت داره ؟!!
وقتی اصرار هاشونو برای پسندیده شدن میبینم واقعا نگران میشم به نظر بنده خطر داره![]() البته در رابطه با دکمه تشکر سایت ها مثه همینجا برای منم باعث شده بیشتر فعالیت کنم اما راستش تضمینی نمیکنم که همه فعالیت هام مفید بوده !!!!
|
|||
|
|
۹:۲۲, ۲۳/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۴ ۲:۴۲)A.E نوشته است: الان دختر بچه 12،13 ساله میاد تو سایت اشتراک ویدیو خودشو خفه میکنه تا پسند بگیره اخه نمیفهمم چرا انقدر براشون اهمیت داره ؟!!وقتی اصرار هاشونو برای پسندیده شدن میبینم واقعا نگران میشم به نظر بنده خطر داره ببينيد قبلا انسان داخل خانواده تعريف ميشد . به دنيا امدنش مهم بود ، راه رفتنش مهم بود ، زبان بازكردنش مهم بود ،مدرسه رفتن،جشن تكليف ،سربازي رفتن،سركار رفتن ،كار كردن، ازدواج ، تولد فرزندش ! بازنشستگيش ، نوه داريش ! حتي مردنش مهم بود و بعضا خيلي مهم از وقتي خانواده رو به تعطيلي رفت ديگه هيچ كدام مهم نيست ! بچه اي كه تو مهدك كودك زبان بازكرده مدرسه رفتنشم ميشه پول مفت غيرانتفاعي و .... در يك جامعه اماري ميليوني هم كه شانس سياست مدار يا ورزشكار يا ..... خيلي خيلي كم است ! خب ابگوشت كه حذف بشه ساندويج هم هفت تير كش ميشه لايك دقيقا دارا جايگزين توجه و ديده شدن در خانواده ميشود |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۱۳/آذر/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
جناب سر لن سلوت شوالیه میز گرد من اصلا منظورتون نمی گیرم
دی چی است؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پشت پرده لایک | mahdy30na | 5 | 3,816 |
۹/آذر/۹۲ ۲۰:۳۱ آخرین ارسال: Jim.m |
|

![[تصویر: rgyss8lazslqnzztmy6n.jpg]](http://upload.ghashang.com/images/rgyss8lazslqnzztmy6n.jpg)

وقتی اصرار هاشونو برای پسندیده شدن میبینم واقعا نگران میشم به نظر بنده خطر داره