|
مستند شوک رمالی و جن گیری
|
|
۱۳:۳۵, ۲۵/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱۳:۳۷ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من که خوب خدا رو شکر از آدمایی شدم که وقت نمیکنم دیگه تلویزیون ببینم.
اما اگه کسی برنامه ای دید و خوب بود، به من خبر میده و منم دانلودش میکنم. یکی از این برنامه ها که 4 شنبه شب تلویزیون گذاشت، مستند شوک بود درباره جن گیری و رمالی. وااااقعاً برنامه جالبی بود. قبل از شروع بحث درباره خود مستند واقعاً لازمه یه انتقاد محکم به صدا و سیما بکنم: 1. چرا برنامه های مستند اینجوری رو در تاریخ خاصی پخش نمیکنن؟ مثلاً مستند شوک رو هر وقت که برنامه داشتن، بذارن 5 شنبه شب ها ساعت 9 نشون بدن. کانال 3 گاهی درگیر پخش زنده میشه؟ بدن کانال 2 پخش کنه. والا... 2. برنامه های مزخرفی مثل پدرسالار رو 200 بار باید صدا و سیما پخش کنه و در روز 4 بار پخشش کنه، اما مستنداتی مثل این مستند و یا مستند در آغوش یاران باید یه بار پخش بشه و دیگه به خاطره ها بپیونده؟ حالا صحبت هایی که در مورد خود مستند دارم: همیشه 4 تا روانشناس میاوردن و میگفن که این چیزها وجود نداره و نباید طرفش رفت و کلاه برداریه و از ذهن خود آدم مترشح میشه و ... اما این بار یه ابتکار به خرج داده بودن و علاوه بر این که بحث کلاشی اینها رو مطرح میکردن، بحث واقعی اما خطرناک بودن این زمینه رو هم مطرح کردن. هر چند صحنه هایی که به صورت مستند نشون داد از جلسات گروه حلقه به نظر من بیشتر شبیه فیلم بود. یعنی سرکرده گروه حلقه یه پولی به یه بابایی میده و اون طرف هم خودزنی میکنه و صداهای بم درمیاره، بقیه فکر میکنن واقعاً جن رفته سراغش. اما حرفهایی که اون دو تا خانوم میزدن، بسیار واقعی تر بود. یعنی بسیار پیش میاد که طرف خوابیده و توی خواب داره کتک کاری میکنه و صبح دست و بالش کبود باشه یا حتی زخم و زیلی باشه. یه نکته ای رو هم در مورد اجنه بهتون بگم: با "قربونت برم، میشه از بدن فلانی بیای بیرون؟" یا " من به تو دستور میدم که از بدن فلانی بیای بیرون" گول نمیخورن. اینا هم شعور دارنا!!! اینها از انسان های معمولی نمیترسن. من و شما و بقیه این رمال ها هم جزو همین انسان های معمولی هستیم. تنها و تنها و تنها چیزی که باعث میشه انسان از شر جمیع اجنه حتی خود شخص بی شخصیت شیطان ایمن باشه، سوره 4 قله. اگه گیر و گوری توی زندگی تون بود، حتماً حتماً با آیات قرآن رفعش کنین و علی الخصوص با 4 قل. سراغ این چیزا نرین. اگرم رفتین و گیر کردین، حالا وقتشه که شروع به خوندن 4 قل کنین. بچه ها، بعضی از صحنه های این مستند واقعی بود. اما متاسفانه اکثر قسمت هایی که جوونا جفتک چارگوش می انداختن، مصنوعی بود. اگه جن تو بدن یه انسان وارد بشه، با دست تو قفسه سینه اش نمیزنه که... میره بالا و محکم میفته پایین. نه؟ لینک دانلود مستند |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
روانشناسی ک آورده بودن کلا همه چیز رو میبرد زیر سوال
اینکه با عروسک بشه ب جسم کسی آسیب رسوند یک مبحث کاملا اثبات شده ست و میشه همچین کاری رو کرد <<-- البته؛ کار هر بز نیست خرمن کوفتن ... ![]() فیلم عروسک جهنمی رو اگه دیده باشین، دقیقا ب همین موضوع اشاره میکرد البته اون فقط یک فیلم بود، اما در واقعیت همچین چیزی هست کشیدن چهره انسان و موجودات زنده، ساختن عروسک و مجسمه و .... درباره ش ی تحقیقی بکنین، ببینین چطوریاست نمیخوام بیشتر از این بازش کنم نقل قول:یعنی سرکرده گروه حلقه یه پولی به یه بابایی میده و اون طرف هم خودزنی میکنه و صداهای بم درمیاره، بقیه فکر میکنن واقعاً جن رفته سراغش. خیلی جاها اینطوریه، اما در واقعیت همچین چیزی هست، نمیشه انکارش کرد پ.ن: علوم غریبه / منحوسه رو بهتره پا توی دنیاش نذاریم و نریم دنبالش اونایی ک رفتن دنبالش نتیجه خوبی حاصل نشد براشون ... ... .... ![]() این دنیای سحر و جادو و ارتباط گرفتن با اجنه و ... هم میشه جزئی از این دنیا نمیشه انکارشون کرد، ی واقعیته ... ی دنیایی هست ک وجود داره اما مبهمه ... و چون مبهم هستن برای ما، هر کسی از راه برسه می خواد از ندونستن مردم سوء استفاده کنه و با برپایی این کلاسها و این جلسات همه رو ب خودش جذب میکنه حلا ی سری ها کلا نمیدونن و فقط باا تقلید و کلک کارشون رو جلو میبرن، ی سری ها هم ی سری کدها رو دارن و از اونا استفاده می کنن، اما بازم دونسته هاشون ناقصه و بد از بدترش می کنن ... |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
میدونین کدوم قسمتش برام جالب بود؟
اون قسمتی که مردم میگفتن شبها که میخوابن سالمن و صبح ها خونین و مالینن. اصلاً ورود اینجور چیزها تو زندگی خیلی خطرناکه. بچه ها! اینو به همه میگم، علی الخصوص خانوما. چون متاسفانه خانوما بیشتر از این کارا میکنن. تحت هیچ شرایطی واسه این که کسی دوستتون داشته باشه نرید سراغ اینجور چیزا. یعنی اگه یه مردی چون یه جن بهش میگه (بر فرض محال، تااازه اگه بگه) به این زن علاقه داشته باش، علاقه مند بشه، اون علاقه به درد جر لای دیوار میخوره. چون شما رو واسه خودتون نخواسته. یه فکریه که انداخته شده تو سرش. انسان ها هم دیر یا زود از این کارها که یکی بهشون مدام دستور بده خسته میشن و شروع میکنن به مقاومت... اونجاست که این اجنه شروع میکنن به اذیت کردن. علاقه که زوری نمیشه. |
|||
|
|
۰:۲۴, ۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۳ ۰:۲۴ توسط cena.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
باعرض پوزش از زینب خانوم چون لینک مستقیم نیست و واقعا دانلود نمیشه لینک نامحدود با سرعت و داعمی رو گذاشتم
فیلم مستند شوک / کلاهبرداری به روش رمالی، فالگیری و دعانویسی مجموعه برنامه مستند شوک در سال ۹۰ با هماهنگی نیروی انتظامی به معضلات اجتماعی که گریبانگیر آحاد جامعه است پرداخته و به آگاهسازی مردم نسبت به نارساییهای جامعه در جهت برچیدن جرایم از بستر جامعه میپردازد. کلاهبرداری و جرایم مالی مثل رمالی، فالگیری، فال ورق، شمع و قهوه و آسیبهای اجتماعی، اقتصادی و روانی ضربات جبرانناپذیری به افراد وارد میکند که در چند برنامه در «شوک» نمایش داده میشوند. این قسمت از برنامه شوک با موضوع کلاهبرداری به روش فالگیری و دعانویسی، به آسیبهای اجتماعی در جامعه در این زمینه، دوربین مخفی از جلسات رمالی و فالگیری، مصاحبه با برخی از شیادان دستگیر شده و افراد فریب خورده و نحوه مقابله نیروی انظامی با این کلاهبرداران و شیادان در این حوزه میپردازد. ![]() فیلم مستند شوک / کلاهبرداری به روش رمالی، فالگیری و دعانویسی مدت زمان: ۴۳ دقیقهکیفیت: TVRip (عالی)کاری از: شبکه سه سیما / برنامه شوکدانلود فایل (های) این نوشته : .::. دانلود با کیفیت بالا .::. (فرمت: MP4 – ابعاد تصویر: ۵۷۶*۷۲۰) (حجم کل: ۱۹۸ MB ) لینک اصلی قسمت ۱ | لینک کمکی قسمت ۱ لینک اصلی قسمت ۲ | لینک کمکی قسمت ۲ تاریخ ماندگاری لینک اصلی: نا محدودمنبع: MobinMedia.ir |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Shock_Ramali.jpg]](http://mobinmedia.ir/wp-content/uploads/2011/07/Shock_Ramali.jpg)