|
مهم ترین دغدغه زندگی من
|
|
۱۷:۳۶, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
وقتی از خواب بیدار می شم دوست دارم به هوای یه مسئله خاص روزم و شروع کنم و وقتی به این فکر می کنم که کاری ندارم انجام بدم دوست دارم بیدار نشم چون می گم نباید بدون هدف یه روز و شروع کرد.
نابینایی بهم گفت هر روزش یک رنگ،در صورتیکه من هرگز نفهمیدم چرا به یه روزش سفید و یا یه روزش سبز می گفت! انسان اگه دغدغه نداشته باشه که روزش روز نیست.انسان اگه در ماهش دغدغه نداشته باشه که ماهش ماه نیس ،و اگه دغدغه ش سال نباشه که سالش سال نیست چه برسه عمرش! وقتی مدرسه می رفتیم دغدغه مون مشق شب بود یا غصه مون دیکته هر شب بود ،بزرگتر که شدیم دغدغه مون امتحان های دانشگاه و واحدهای پاس نشده و باز که بزرگتر که شدیم به فکر تشکیل زندگی و بچه داری و ... هر کسی یه دغدغه داره که حتی شب و روزش و نمی فهمه،آدم وقتی دغدغه داره خوابش نمی بره!آدم وقتی دغدغه داره متمرکز یه چیزه. تا حالا شده بی دغدغه باشین ؟مهم ترین دغدغه زندگیتون چیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۸, ۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۳ ۲۳:۵۸ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اگه دغدغه مون اخلاص باشه
ـ امام على (ع ) : اخلاص عاليترين هدف است . ـ اخلاص , نهايت است . ـ اخلاص نهايت دين است . ـ اخلاص عبادت مقربان است . ـ اخلاص ملاك و معيار عبادت است . ـ اخلاص , اوج ايمان است . ـ اخلاص خوى برترين مردمان است . ـ رقابت خردمندان و صاحبدلان در خالص گردانيدن اعمال است . ـ رهايى و نجات در اخلاص است . ـ براى خدا كار كن , تو را از همگان كفايت مى كند. ـ امام على (ع ) : غايت يقين اخلاص است . ـ پـيامبر خدا (ص ) : جبرئيل از جانب خداى عزوجل خبر داد كه اخلاص سرى از اسرار من است و من آن را به دل بندگانى كه دوستشان دارم , مى سپارم . رسول خدا(ص ) فرمود : هر كس 40 شبانه روز خود را براي خدا خالص كند ، يعني 40 شبانه روز هيچ انگيزه اي در او جز رضاي خدا حاكم نباشد يعني آنچنان برنامه اش را تنظيم كند و روح خود را اصلاح نمايد كه اساسا جز براي خدا براي چيز ديگري كار نكند ، يعني بشود ابراهيم خليل الله و نماز و عبادت و زندگي و مرگش براي خدا باشد و هوي و هوس را به كلي مرخص كند و جز براي او زنده نباشد ، چشمه هاي معرفت و حكمت از درونش مي جوشد و بر زبانش جاري مي شود . (2 ) |
|||
|
|
۳:۱۷, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
اگر تایپیک اولتون سوالی باشه باسد بگم در حال حاضر مهم ترین دغدغه ی من قبولی در ازموت کارشناسی ارشد البته شاید برای یه دغدغه ی بزرگتر ایتنو می خام اما اره شده قبلا ها که هیچ دغدغه ای ندلشته باشم خیلی دوس داشتم دغدغه ظهور بود اما نیس دیگه نیس
|
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:در حال حاضر مهم ترین دغدغه ی من قبولی در ازموت کارشناسی ارشد البته شاید برای یه دغدغه ی بزرگتر ایتنو می خام اما اره شده قبلا ها که هیچ دغدغه ای ندلشته باشم خیلی دوس داشتم دغدغه ظهور بود اما نیس دیگه نیسیه مدتی منم از دغدغه ظهور در اومده بودم،ولی به خودم گفتم تمام اتفاقاتی که افتاده شاید برای منی بوده که یه روزی به این فکر کنم منم باید کاری کنم،انقدر که پر از دغدغه شدم،انقدر که منم دارم برای ارشد می خونم تا قبول بشم ولی دغدغه اصلیم نیست!من در قبال خون هایی که به بی گناهی ریخته شده مسئولم.عده ای جونشون و از دست می دن که من راحت زندگی کنم شاید اونها می دونستن قراره یه روزی یه کاری انجام بشه. من از شهید باقری و خیلی از شهدای دیگه یاد گرفتم اونهایی که با رتبه ی بالا در بهترین رشته ها در بهترین دانشگاه ها قبول شده بودند، وقتی حرف از دفاع از وطن شد جونشون و کف دستشون گرفتن و رفتن! اگه با قبولی توی رشته ای می شه یه کار بزرگی کرد که خیلی ها رو نجات داده جهاده و گرنه اگه با دغدغه ظهور داشتن می شه کاربزرگتری انجام داد حتی همین تاپیک گذاشتن یاد خیلی از بزرگان اسلام زنده نگهداشتن بیعت! دیشب داشتم تحقیقم و انجام می دادم یهویی با یه شخصیت مسیحی آشنا شدم که خوابی دیده بودن و با کتاب گلستان سعدی تو خواب آشنا می شن،وقتی بیدار می شن فقط اسم یه کتاب به نام گلستان سعدی تو ذهنشون می مونه،خیلی جالبه که این آقایی که از اهل کشور شیلی بودند تمام دغدغه شون در یه برهه ی زمانی دین بوده،تحقیق در دین مسیحیت و دین های دیگه انقدر که طبق خوابشون به کتابخونه ها مراجعه می کنند و به انگلیسی کتاب گلستان و پبدا می کنند حتی فکرش و هم نمی کردند که این کتاب واقعا وجود داشته باشه! تا اینکه گلستان سعدی باعث مسلمون شدنشون و به ایران اومدنشون می شه! چه دغدغه بزرگی!! |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
در تفسير قمى در روايت ابى الجارود از امام باقر (علیه السلام) در ذيل آيه" تَبارَكَ الَّذِي جَعَلَ فِي السَّماءِ بُرُوجاً" آمده كه:
بروج عبارت است از ستارگان و از اين ستارگان آن چند برجى كه مربوط به سه ماه بهار است:" حمل" و" ثور" و" جوزاء" است و آنكه مربوط به سه ماهه تابستان است:" سرطان" و" اسد" و" سبله" است و آنكه مربوط به سه ماهه پائيز است:" ميزان" و" عقرب" و" قوس" است، و آنكه مربوط به سه ماهه زمستان است: " جدى" و" دلو" و" حوت" است كه مجموعا دوازده برج مىشود . و در كتاب فقيه از امام صادق (علیه السلام) روايت كرده كه فرمود: هر چه در شب از تو فوت شد قضايش را در روز به جاى آر هم چنان كه خداى تعالى فرمود:" وَ هُوَ الَّذِي جَعَلَ اللَّيْلَ وَ النَّهارَ خِلْفَةً لِمَنْ أَرادَ أَنْ يَذَّكَّرَ أَوْ أَرادَ شُكُوراً" يعنى هر كس كه بخواهد مىتواند آنچه در شب از او فوت شده در روز قضاء كند و آنچه در روز از او فوت شده در شب به جاى آورد . |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
امـام صـادق (ع ) : هـمه اشيا در برابرمؤمن خاشعند و از هيبت او مى هراسند سپس فرمود: اگر براى خدا اخلاص ورزد خداوند همه چيز , حتى گزندگان و درندگان زمين و پرندگان هوا را از او بترساند.
|
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
به ما دستور دادهاند مهیّای ظهور باشید؛ چون ظهور ناگهانی واقع میشود،
اصحاب امام زمان(علیه السلام) به علت آمادگی، به محض شنیدن ندای حضرت، همگی در مکّه جمع میشوند. اینها که بیکار نیستند ولی طوری آمادهاند که اگر آب دستشان باشد، زمین گذاشته، میروند. حبیب بن مظاهر در میان راه حمام با مسلم بن عوسجه برخورد کرد و گفت: کجا میروی؟ گفت: میروم حمام، گفت: وقت این کارها نیست از سیّدالشّهدا(علیه السلام) نامه رسیده، باید رفت. از وسط راه، خانه نرفته به طرف کربلا رفتند. این آمادگی خیلی فرق میکند با آن کسی که در زمان رسیدن سیّدالشّهدا(علیه السلام) به کربلا، تازه برای زن و بچهاش آذوقه میبرد. خیلی هم دوست دارد به حضرت کمک کند ولی از قبل فرصتها را تخمین نزده، خودش را مهیّا نکرده، اهل سرعت و سبقت نبوده، پیدا است چنین آدمی عقب میافتد. اشتغال انسان به کار خویش و اینکه دلمشغولی انسان، ولیّ خدا نباشد، یا اینکه صبح که بلند میشود فکرش این نباشد که، امروز در کار امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)چه وظیفهای دارم، مشکل ساز است. البته بار ما را امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برمیدارد، نه اینکه ما ایشان را یاری کنیم. در صلواتی که از امام حسن عسکری(علیه السلام) برای امام عصر(علیه السلام) نقل شده، آمده است: « اللهم ّانصره و انتصر به لدینک و انصر به اولیائک و اولیائه و شیعته و أنصاره»[10] خدایا او را یاری کن و به وسیلهی او، دوستان خود را و دوستان او را و شیعیان و یاران او را، یاری کن. به هر حال باید دید کجای اردوگاه امام خالی است، همانجا را پر کرد. دنبال کار خودمان نباشیم، اگر ما به دنبال آیتالله شدن باشیم و آن یکی، به دنبال خانه خریدن باشد، و سومی به دنبال چیز دیگر حتماً این تعلقات، ما را از ولیّ خدا دور میکند. استادمیرباقری |
|||
|
|
۱:۵۵, ۱۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۲:۰۱ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
دغدغه اینکه وقتی امامت اومد ،بدون ساک بدو بدو بری تا همراهیش کنی!
البته نیازمنده اینکه آیا انقدر از خودت مطمتن هستی که مثل مردم کوفه برای امام حسین نشی،بگی با توام بعد پشتش و خالی کنی. ما همین الانش در محضر امامیم،دغدغه اینکه وقتی حتی لحظه ای به یادش میوفتی همون لحظه بگی. السلام علیک یا صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۷:۰۰, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:مهم ترین دغدغه زندگیتون چیه؟ اینکه چطوری این راه طولانی حیات ابدی رو تا مقصد خدا طی کنم. اگر بهش دقیق نگاه کنیم راه دشوار و نگران کننده ایه، نه فقط دنیا ، یکیش عالم برزخ. |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
دغدغه یعنی...
انسان در زمانی که فارغ از انجام کاری می شود،بی درنگ کار دیگری را برای انجام در نظر گرفته باشد. 1.اخلاص در کارش داشته باشه و جهتش به سوی خدا باشه 2.برنامه ریزی برای ارتقای کارش انجام بده 3.هرکاری سختی های خاص خودش و داره ، بعد از سختی، آسانی است. 4.بعد از فراغت کار دیگه ای را شروع کرد. برای همراهی کردن امام ،باید دغدغه مند باشیم. |
|||
|
|
۰:۱۷, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بخش مهمی از دغدغه های امام زمان عليه السلام به گرفتاری شیعیان ایشان مربوط می شود . شیعیان ، خانواده امام زمان عليه السلام به شمار می آیند . آن حضرت ایشان را مانند فرزندان خود دوست می دارد ، به واسطه گرفتاری آنها اندوهگین می شود و از بابت پیروزی و نجات آنان شاد می گردد . درتعالیم اهل بیت بیان شده که خوشحال کردن شیعیان ائمه در حکم خوشحال کردن خود آنهاست ، دیدار و عیادت از شیعیان درحکم دیدار و عیادت از خود اهل بیت است و کمک مالی به شیعیان گرفتار به منزله کمک مالی به خودامام زمان عليه السلام است . بر این مبنا اگر کسی نسبت به شیعیان امام عصر – که جان هایمان فدایش باد – احساس غیرت و وظیفه کند ، گویی نسبت به پاسداشت حریم خود امام عصر غیرت ورزیده و به شخص ایشان یار ی رسانده است .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |