|
به دنبال چه چیزی به این تالار میایم ؟؟؟
|
|
۱۰:۵۹, ۱۱/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۳ ۱۱:۲۱ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
.. .. یک سوال دارم ![]() . شما ، به دنبال چه چیزی وقت با ارزشتون رو در تالار بیداری اندیشه صرف می کنید ؟؟؟ .
. بالاخره واسه چی میاید توی این تالار ؟؟؟ . . تو رو خدا مرتبط با موضوع بحث کنید،
گارد هم نگیرید،می خوایم ببینیم اصلا چند چندیم،گوشه ای از وقتمون رو واسه چی توی این تالار سپری می کنیم. من اصلا نگفتم کدوم خوبه ،کدوم بده، |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۷, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
برای رعایت قانون بین همه دوستان ، لطفا تاپیک زیر منهدم بشه تا ببینیم واقعا ناظر ها و مدیر ها چقدر میتونن روی حرفشون بمونن. یا فقط زورشون به ما میرسه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-34879.html خدا شاهده ده روزه توی تالار بحث نمیکنم چون میگن با برادر مومنت توی ماه رمضون بحث نکنید. یه چند روزی هم صبر میکنم ولی این کارا واقعا خنده داره ما هم خنده حلال ورژن مجرد ها! داشتیم منهدم شد. ببینیم اینجا هم منهدم میشه یا نه به چه اجازه ای پست منو حذف میکنید؟ خجالت داره این تاپیک های ظاله چیه، فقط در زمینه ی مهدویت کار کنید، تفریح واسه چیه؟ مهدویت رو به خطر میندازه فرق این تاپیک با تاپیک های ظاله ی خنده های حلال قبلی یا خنده حلال مجرد ها چی بود؟ امیدوارم اینقدر معرفت داشته باشید که با همه یه جور حساب کنید |
|||
|
|
۲:۴۸, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۳:۱۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
تاپیکِ من بدبخت !!!
|
|||
|
۳:۱۶, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۳:۵۹ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
چه خبرها شده من خبر نداشتم.
![]() نه! امیدوار شدم! ![]() نه! امیدوار شدم! ![]() اول پاسخ آقا میلاد عزیز :(۱۳/تیر/۹۳ ۱۲:۳۱)میلاد.م نوشته است: نام نمی برم،دلیلی نمی بینم که بخوام فحشی رو تکرار کنم.اینجا بحث یک سهو نیست که بخوایم حیا کنیم! بحث اینه که اصلاً اهمیت قائل نمیشن. بذارید گفته بشه تا معلوم بشه داریم از چی حرف میزنیم! (۱۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۰)Ali#59 نوشته است:دفعهی پیش که تاپیک خنده حلال بسته شد یکی از دلایلش چی بود؟ ارسال شمارهی 3 ی همون تاپیک راهنمای شماست.نقل قول:توی برخی از ارسال ها سهوا فحش های بدی وجود داشت.میشه یک نمونه نام ببرید؟ بعد دوباره میبینیم این سهو توسط همین فرد بسیار محترم که دوست ما هست تکرار میشه. بعد الآن میگه تا حالا یک نمونه هم ندیده! اگر شما جای ما باشید، چه تفسیری از اینها میکنید جز اینکه اصلاً کوچکترین اهمیتی داده نمیشه؟ ![]() مشکل دقیقاً همینه. (۱۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۰)Ali#59 نوشته است: من تا حالا بیش تر از پنج مورد شوخی زننده در خنده حلال ندیدم. (۱۳/تیر/۹۳ ۱۰:۵۰)Ali#59 نوشته است: شوخی که ربیه داشته باشه،بنده شخصا ندیدم. ![]() (۱۷/تیر/۹۳ ۲:۴۸)Justice Bringer نوشته است: تاپیکِ من بدبخت !!!بگید خوشبخت! ![]() بیاید کلاً از بکار بردن این عبارات نامأنوسی که مرسوم شده خودداری کنیم. |
|||
|
|
۵:۲۷, ۱۷/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۳ ۲۲:۲۰ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
تاپیکِ منِ خوشبخت .................
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
این ماه مبارکی، من کینه هارو میذارم کنار، حالا حق با ما بود یا نبود همشو فراموش میکنم. اگه مدیرا دوست دارن میتونن تاپیک این دوستمون رو نبندن. هر جور خودشون صلاح میدونن.
اگه وقت کردید برید پست اخیر منو توی تاپیک گزینه سخنان اقای مطهری و شریعتی که توی امضام هست رو گوش کنید ان شاا... همه به راه راست و میانه روی هدایت بشیم |
|||
|
|
۵:۳۱, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
نمیدونم بحث هنوز همون موضوع تاپیک هست یا نه من خودم قرراارم زیاد اینجا چیزی ننویسم چون معمولا پاک میشه یا استقبال نمیشه ولی بیشتر میام یچیز یاد بگیرم حالا اگه یجا نظر کاربر رو بخوان من سعی میکنم اگه چیزی میدونم جواب بدم ولی بعضی وقتا واقعا نمیتونم تحمل کنم ساکت باشم گاهی هم اصلا نمیتونم هیچی بگم انقد بعضی ها .... اما در کل میام که مثلا در مورد یه موضوعی سوالی دارم یا میخوام نظر آزمایی که متفاوت با دور و و اطراف خودم هست رو بخونم مثلا یه چیزی میشه دوس دارم بدونمنظر مذهبی ها و ولایتی ها جانم فدای رهبری ها چیه بیشتر میخونم تا یاد بگیرم
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
در یک جمله : برای بیداری اندیشه میام
البته از وقتی سریال ظهور زیر نویس شد این تالار رو میشناسم |
|||
|
|
۹:۲۴, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
درود به همگی
هم یاد بدم هم یاد بگیرم هم بخندیم البته هنوز خیلی با جو اینجا آشنا نیستم ولی ظاهرا همه مذهبی هستن که اصلا باهاش جور نیستم |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
کم و بیش همه ی اینا با هم
غیر از مورد یکی مونده به آخر