کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم ترین دغدغه زندگی من
۱۷:۳۶, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1

وقتی از خواب بیدار می شم دوست دارم به هوای یه مسئله خاص روزم و شروع کنم و وقتی به این فکر می کنم که کاری ندارم انجام بدم دوست دارم بیدار نشم چون می گم نباید بدون هدف یه روز و شروع کرد.
نابینایی بهم گفت هر روزش یک رنگ،در صورتیکه من هرگز نفهمیدم چرا به یه روزش سفید و یا یه روزش سبز می گفت!
انسان اگه دغدغه نداشته باشه که روزش روز نیست.انسان اگه در ماهش دغدغه نداشته باشه که ماهش ماه نیس ،و اگه دغدغه ش سال نباشه که سالش سال نیست چه برسه عمرش!
وقتی مدرسه می رفتیم دغدغه مون مشق شب بود یا غصه مون دیکته هر شب بود ،بزرگتر که شدیم دغدغه مون امتحان های دانشگاه و واحدهای پاس نشده و باز که بزرگتر که شدیم به فکر تشکیل زندگی و بچه داری و ...
هر کسی یه دغدغه داره که حتی شب و روزش و نمی فهمه،آدم وقتی دغدغه داره خوابش نمی بره!آدم وقتی دغدغه داره متمرکز یه چیزه.
تا حالا شده بی دغدغه باشین ؟مهم ترین دغدغه زندگیتون چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Hadith ، نرگس مهدوی ، Eve ، آیات ، یاســین ، السا ، MohammadMeraj ، مصباح ، بیداری اندیشه ، مهشاد ، نورالسادات ، Islam ، Banoo ، مجید املشی ، zahra11 ، Farzaneh ، فانوس *7* ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی ، 135 ، azade ، قلب ، یاوران مهدی ، محمدهادی ، شیدا ، mkashipazha
۱۸:۳۶, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
برنامه ریزی هر فرد در زندگی و مدیریت زمان او باید به گونه ای باشد که هر روز او از روز قبلش و بلکه هر لحظه او از لحظات قبلش بهتر و بالاتر باشد
و به عبارت دیگر در زندگی خود در مسیر صعودی و به سمت کسب کمالات الهی حرکت کند.
امام علی (علیه السلام)
و دیگر معصومان (علیهمالسلام)
در سخنان خود این مطلب را گوشزد می نمایند که هر کس دو روزش با هم مساوی باشد زیانکار است
(صدوق، الامالی/ 766؛ همان، معانی الاخبار/ 342 و العاملی 16/ 94)
و اگر امروزش از دیروزش بدتر باشد به خود خیانت کرده است
و چنین کسی که در مسیر کمال حرکت نکرده و دائماً بسوی نقصان می رود مرگ برای او بهتر از زندگی است
(الصدوق، الامالی/ 766؛ همان، معانی الاخبار/ 342 و العاملی 16/ 94)
و در مقابل به حال آن کس که امروزش از دیروزش بهتر باشد باید غبطه خورد
(نوری 12/ 184 و صدوق، معانی الاخبار/ 342)

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی ، آیات ، آسمانه سجادی ، یاســین ، MohammadMeraj ، مصباح ، Hadith ، بیداری اندیشه ، مهشاد ، نورالسادات ، sakineh110 ، Banoo ، Farzaneh ، حضرت عشق ، azade ، mkashipazha
۲۰:۴۴, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3

ممنونم از آفتاب
جالب اینکه هر روز به نام یه امام در مفاتیح ثبت شده مثلا شنبه به نام پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،یکشنبه امام علی (علیه السلام) تا آخرین هفته که جمعه به نام امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) ست و حتی نماز و دعای مخصوص هم داره.
یه خانمی بهم گفت مشکلی پیش اومده بود و من به خاطر اون روزی به نام امام سوم بود متوسلش شدم و جواب گرفتم.
.تو کلاس نشسته بودم تا اینکه استادم گفت ساعت چنده؟
همه یه پاسخ داشتند ولی استاد خندید و گفت :نه اشتباهه!
تعجب کردیم مگه می شه ،ساعت های دست و موبایل و نگاه کردیم و درست گفته بودیم تا اینکه گفت:الان به نام امام محمد باقر (علیه السلام) هست،باید امام باقری عمل کنیم!
همه متعجب بودیم تا اینکه گفت هر ساعتی هم به نام یه امام هست.
این مطلب ادامه دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، آفتاب ، یاســین ، مصباح ، Hadith ، بیداری اندیشه ، مهشاد ، Banoo ، Farzaneh ، فانوس *7* ، نورالسادات ، حضرت عشق ، azade
۲۳:۲۴, ۲۷/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
ـ روز شنبه‌ به‌ نام‌ پیامبر اسلام‌ (صلی الله علیه و آله و سلم‌)
ـ یکشنبه‌، امیر المؤمنین‌ (علیه السلام) و حضرت‌ فاطمه‌ (سلام الله علیها‌)
ـ دوشنبه‌، امام‌ حسن‌ و امام‌ حسین‌ (علیها سلام‌)
ـ سه‌ شنبه ‌، امام‌ سجاد، امام‌ محمّد باقر و امام‌ جعفر صادق‌ (علیهاسلام‌)
ـ چهار شنبه ‌، امام‌ موسی‌ کاظم‌، امام‌ رضا، امام‌ جواد و امام‌ هادی‌ (علیهاسلام‌)
ـ پنج‌ شنبه‌ ، امام‌ حسن‌ عسکری‌ (علیهاسلام‌)
ـ جمعه ‌، امام‌ زمان‌ (عج الله تعالی فرجه الشریف‌)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساعات
1- ساعات آخر شب ، یک ساعت قبل از طلوع فجر توسّل به حضرت زهرا (علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت .
2- از طلوع فجر تا طلوع آفتاب ، ساعت توسّل به جناب امیرالمؤمنین علی ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .
3- از طلوع آفتاب ساعت توسّل به امام حسن ( علیه السلام ) : برای رفع ظلم ، انتقام و دفع مکر .
4- از ساعت سوّم ، از تابش شعاع خورشید تا بلند شدن روز ، مختص به امام حسین ( علیه السلام ) : به جهت رحمت و مغفرت الهی .
5- ساعت بعدی ، از بلند شدن روز است تا زوال آفتاب ، توسّل به امام سجّاد (علیه السلام ) : ایمنی یافتن از شرّ سلطان جائر و شیطان و معزز بودن در نظر سلطان .
6- از اوّل زوال تا هشت رکعت نماز نافله ظهر ، توسّل به امام باقر ( علیه السلام ) : به جهت توفیق کسب علم و معرفت
7- از چهار رکعت مانده به نماز ظهر تا وقت نماز ظهر ، زمان توسّل به امام صادق ( علیه السلام ) : به جهت توفیق یافتن بر وظایف و عبادات و اداء سُنن و ترک محرّمات .
8- از ساعت هفتم و بعد از فارغ شدن از نماز ظهر تاچهار رکعت از نافله عصر ، زمان توسّل به امام موسی بن جعفر ( علیه السلام ) : برای شفای امراض وبیماری و دفع امراض باطنی و ظاهری .
9- ساعت هشتم از چهار رکعت نافله عصر است تا فراغ از نافله عصر ، توسّل به امام رضا ( علیه السلام ) : برای سلامتی در سفر - چه دریا و چه خشکی - و رسیدن به وطن و خلاصی از غم و اندوه و غربت.
از ساعت نهم بعد از فراغ از نماز عصر تا انقضای سه ربع ، زمان توسّل به امام جواد ( علیه السلام ) : برای یافتن گنج ، قناعت و رسیدن به نعمت های پی در پی و توانگری و بخشش .
11-ساعت دهم ، از ابتدای ربع آخر روز است تا یک ساعت به زردی آفتاب که زمان توسّل به امام علی النقی ( علیه السلام ) است : از برای استعانت بر اداء حقوق اخوات از مؤمنین و مؤمنات و رد مظالم .
12- قبل از زردی آفتاب زمان توسّل به امام حسن عسگری ( علیه السلام ) : از برای درست شدن کارهای دینی و دنیوی و غلط نشدن آن و مسرور بودن در همه اوقات.

13- از زردی آفتاب تا غروب زمان توسّل به امام عصر ( عجل الله تعالی فرجه شریف ) : به جهت پیروزی یافتن و ظفر بر اعداء در جنگ و ... و اداء قرض و روی نمودن فتوحات .
(منابع:منتهی الآمال-جلاء العیون-جنات الخلود)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، یاســین ، مصباح ، آسمانه سجادی ، Hadith ، بیداری اندیشه ، مهشاد ، نورالسادات ، sakineh110 ، Banoo ، حضرت عشق ، azade ، mkashipazha
۲:۰۱, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
مولای متقیان علی (علیه السلام) در واپسین لحظات عمر خوداین گونه وصیت کرد:
شما را به تقوای الهی و نظم و برنامه‌ریزی در کارها سفارش می‌کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهشاد ، نورالسادات ، sakineh110 ، Islam ، فانوس *7* ، حضرت عشق ، azade
۳:۰۶, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6

امام علی(علیه السلام) :
عمرت همان تعداد نفس های تو است که بر آن نگهبانی است که آن را شمارش می کند.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نورالسادات ، sakineh110 ، آفتاب ، آسمانه سجادی ، Islam ، فانوس *7* ، aaaaa ، حضرت عشق ، azade
۱۲:۳۸, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7

بعضی موقع ها انقدر آدم درگیر یکی از دغدغه هاش می شه که حتی خوابش نمی بره هیچ ،دچار فراموشی هم می شه،یادش می ره یا از بس تو فکر که همه چی و اشتباهی سر جای یه چیز دیگه قرار می ده.
مثلا حواست نباشه و عینک مطالعه رو بذاری تو یخچال!!البته این برای من به نوعی اتفاق افتاده.
جدا از این حرفی که زدم.
یکی می گفت سر دادن ولیمه تولد دخترم از شب تا صبح نخوابیدم! فقط 40 تا مهمون داشت!!
یک می گفت برای دادن ولیمه حج سه روز از خواب و خورد و خوراک افتادم و فقط 200 نفر مهمون داشت!
یکی من بگه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چند روز یا چند ماه یا چند سال خوابش نبرده ، آخه ایشون 7 میلیارد مهون داره ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Banoo ، Eve ، مهشاد ، نورالسادات ، حضرت عشق ، azade
۲۱:۱۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
می گویند:
گدائی در مغازه مردی آمد به او گفت: یک گونی از این گردوها را به من عطا کن.
صاحب مغازه گفت: گدای ناشی! کجا دیده ای یک گونی گردو رابه عنوان گدایی به گدا بدهند؟
گدا کنار گونی نشست گفت: اجازه می دهی دانه ای از آن هارا بردارم؟
صاحب مغازه گفت: بردار،
دوباره گفت: دومی را اجازه می دهی...؟
صاحب مغازه گفت: گویا همان یک گونی را می خواهی یکی یکی از من بگیری.
روزگار هم سرمایه ما را لحظه به لحظه از دست ما می برد بدون اینکه متوجه آن باشیم.
Huh
افسوس کــه ایــام جوانی بگـذشــت
حـالی نشد و جهـان فانی بگذشت
[/font]
مطلوب همه جهان، نهان است امروز
دیدی همه عمر در گمانی بگذشت
[font=Times New Roman]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آسمانه سجادی ، مهشاد ، فانوس *7* ، نورالسادات ، حضرت عشق ، azade
۲۱:۱۷, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9

چقدر زیادن آدمی هامی که دغدغه شون شبکه های اجتماعیه،ارتباط هایی که می تونست کمک زیادی تو زندگی شون داشته باشه ولی به سمت و سوی نامعلومی کشوندنش !
چقدر زیادن آدمی هایی که دغدغه شون حتی سر نماز چک های پاس نشده و عشق های مجازی و پول های کثیفه!چقدر دارن زیاد می شن آدم هایی که دغدغه شون اذیت مردم و یا کلاهبرداری شده.
دوست عزیز ،هوا سرده به پا کلاهت و باد نبره!
وقتی دغدغه ت مجازی می شه همه چی به نوعی آسون می شه،همه چی قابل دسترس می شه!با دغدغه ت دیگه خوابت نمی بره چون از 24 ساعت 25 ساعت مشغول شیطنت بازی هستی!Smile
برای داشتن یه دغدغه خوب ،همش خودت چک کن ببین کجای دنیا گیر کردی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، نورالسادات ، حضرت عشق ، azade
۲۱:۳۱, ۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۹:۳۸ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نقل قول:هر کس دو روزش با هم مساوی باشد زیانکار است

من هروز از خواب پامیشم میرم کار بعد خسته و کوفته بر میگردم میرم باشگاه بعد اخبار میبینم شام میخورم میخوابم. الان من زیانکارم؟ آیا کسی این حدیث رو تحلیل میکنه که چیه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آسمانه سجادی ، آفتاب ، مهشاد ، نورالسادات ، حضرت عشق ، ضحی رحمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا