کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجراهای حجاب برتر ستایش (!)
۱۰:۳۲, ۲۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم جشن عید غدیر در شهر حاجی‌آباد مرکز شهرستان زرین‌دشت استان فارس، به خاطر قهر مهمان اصلی به بر هم ریختن سالن توسط حاضران منتهی شد!

به گزارش ایسنا، «انصاف نیوز» نوشت:
این مراسم که سه‌شنبه با بلیط‌فروشی و استقبال گسترده مردم در سالن ورزشی 22 بهمن حاجی‌آباد برگزار شد، به علت تناقض محتوای برنامه با بیلبوردهای تبلیغاتی به هم خورد.
در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود، نوشته شده بود که برنامه با حضور «نرگس محمدی»بازیگر نقش «ستایش» برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که علی‌رغم حضور این بازیگر در سالن، وی به روی سن نرفت.

در ابتدای مراسم، امام‌جمعه زرین‌دشت سخنرانی داشت که در پایان سخنان خود اعلام کرد که خانم نرگس محمدی امشب با چادر و حجاب برتر به روی صحنه خواهند آمد. اما نرگس محمدی پس از اطلاع یافتن از این سخنان، گفت که حجابش کامل است (!) و با چادر (!!) به روی سن نخواهد رفت!!

اصرار بیش از حد برگزارکنندگان نیز تاثیری در تصمیم او نمی‌گذارد و این مساله باعث قهر این بازیگر از سالن می‌شود.جمعیت زیاد حاضر در سالن که با وعده حضور نرگس محمدی بلیط تهیه کرده بودند وقتی متوجه شدند که قرار نیست ستایش به روی سن بیاید، شروع به اعتراض کردند که در این میان اعتراضات بالا گرفت و باعث زد و خورد و آسیب رساندن به وسایل سالن شد.

Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra ، sarallah ، السا ، Hadith ، soora ، azade ، m.hossein ، میم.حسین.الف ، فدايي ولايت ، شیدا ، صبا ، دل خسته ، A.E ، Kol

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #51
آواتار
یه عزیزی هر وقت بحث تئاتر ضدارزشی می یومد وسط می گفت:
اگه آدرس بلدی پاشو برو صندلی جلو بشین و آدرس بده.
اگه آدرس بلد نیستی زر زر نکن
شده وضع حال منSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، میم.حسین.الف
۱۷:۲۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
لباس رو هیچ وقت تلویزیون مورد بحث قرار نداده به اون شکلی که باید قرار میداد.
تو یک سریال ( خارجی ) یکی هی میگفت Suit up. ( برو کت شلوار تنت کن ) یعنی واقعا آمار کت شلواری ها زد بالا به این تکه کلام. خودشم تو کل سریال کت شلوار تنش بود. حالا تو ایران همه چی میاد تیکه کلام میشه : " نه غلام ؟ " ، "بگو خب " ، " ناراحت شدی ؟ " خوب اینارو به خورد مردم میدید که چی بشه؟ من خودم بعد از دیدن اون سریال خارجیه رفتم کت شلوار جدید دوختوندم. چرا نباید این جور چیزا تو تلویزیون ما باشه؟ چرا فقط باید پلیس چادری باشه؟ چرا نشون نمیده که یک آدم پولدار چادری باشه؟ چرا فقط وقتی که وارد امام زاده یا حرمی میشن باید چادر سر کنن؟ مگه چادر چه ایرادی داره که تو تلویزیون ما بهش اهمیت نمیدن. من فقط تو ماه رمضون 2 سال پیش فکر کنم به چادر اینا اهمیت داده شد. مشکل از صدا و سیما ما هم هست که اجازه میده فیلم های مزخرف بسازن. همین ستایش چادری که فقط بدبختی سرش میاد. چادری حق نداره شاد باشه. این چیزی هست که من از تلویزیون برداشت میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، آسمانه سجادی ، Eve ، رکن الهدی
۰:۲۲, ۱/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آبان/۹۳ ۰:۲۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #53
آواتار
اوج فاجعه در عبارت رنگی زیره

نقل قول:این مراسم که سه‌شنبه با بلیط‌فروشی و استقبال گسترده مردم در سالن ورزشی 22 بهمن حاجی‌آباد برگزار شد، به علت تناقض محتوای برنامه با بیلبوردهای تبلیغاتی به هم خورد.
در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود، نوشته شده بود که برنامه با حضور «نرگس محمدی»بازیگر نقش «ستایش» برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که علی‌رغم حضور این بازیگر در سالن، وی به روی سن نرفت.

وقتی سلبریتی شما بشه ن.م باید فاتحه بقیه مسائل رو هم خوند

با حضور!!!

یاد زمانی افتادم که روز عید 88/80/08 یانگوم!!! و سوسانو رو دعوت کرده بودند پدیده شاندیز

بلیط هم میفروختن که شیعه ها برن یه .... رو ببینند!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Kol
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا