|
فلق شناسی
|
|
۲۲:۳۹, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۶:۴۰ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام به چند جوان ترجیحا خلاق ،فکور و خوش فکر جهت مباحثه در سوره فلق نیازمندیم. برای اینکه شروع کنیم حداقل سه نفر لازمه که شرکت کنند. هر کس تمایل داشت با ذکر صلواتی اعلام امادگی کنه. پ.ن : ببینیم چه جوری میشه با قران تفریح سالم کرد. از پیشنهاد خوب اقا محمد هادی ممنونماینم لیست سوالات،دوستان هر سوالی به ذهنشون میرسه بگن که بنده به این لیست اضافه کنم. سوالات زیر ،سوالاتی هستن که دوستان در خلال بحث در تاپیک مطرح کردن.ببینیم در پایان به جواب میرسیم؟ 1- رب فلق یعنی چی؟خدای سپیده دم چه ربطی به دفع شر داره؟ 2-چند مدل شر میتونیم دسته بندی کنیم؟ 3-چرا خدا به یه عده اجازه داده بتونن به ما شر برسونن؟ [/font]4-آیا قرآن کریم سحر و جادو را تصدیق می کند ؟5-چرا در این سوره شر به شب نسبت داده شده است ؟ 6-چرا این سوره به زنان جادوگراشاره نموده استو نگفته مردان جادوگر ؟ 7-وقتی میگیم من شر ما خلق منظور هر چیزیه که مستقیم خدا خلق کرده و یا اونایی که با واسطه هم خلق شدن تو این مجموعه قرار میگیره. 8-در روایات(که بعدا مینویسم) داریم که فلق اسم چاهی در جهنم هست که جهنمیان ازش به خدا پناه میبرن،ایا این فلق با سوره ارتباط داره؟چیه؟ [font=Tahoma]9-چه جوری میشه از شر حسود در امان بود؟ 10-چه جوری میشه حسود نبود؟ 11- چرا اومده "من شر ما خلق" و نیومده "من شر اشرار مما خلق"؟ یعنی همه چیز شر هم دارند؟ در ترجمه هم این اومده ، تمام آنجه خدا آفریده ، یعنی حتی معصومین علیهم السلام؟12- چرا شر حسود به زمان حسد ورزیدن مرتبط شده ، مگر حسود بدون حسد ورزیدن هم میشه باشه؟ اون موقع شری نداره؟13-چرا سست شدن تصمیم بیشترین وزن رو داره؟ 14-آیا ترتیب آورده شدن اشرار مبنی برمیزان ضرر و آسیب آنهاست و اینگونه اولویت بندی شده اند(هر چه ریز تر می شویم و جلوتر می رویم به شر بزرگتر می رسیم) ؟ 15-ویا میتوان اینطور نتیجه گرفت که هر شر زمینه شر دیگری رافراهم میکند مثلا اگر حسود حسادت بورزد دست به جادو میبرد و گره در کار میاندازد و از تاریکی ها برای پنهان شدن ویا نفوذ سود میبرد ؟ 16-لزوم پناه بردن به رب شکافنده تاریکی در چیست (تکیه بر شکافنده و جدا کننده تاریکی)؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
"اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم "
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
الهم ّ صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
از کجا معلوم شرایط رو داشته باشم. |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۳:۴۲ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم اجر شما با آقا امام زمان . با این حرکت بنده رو مجبور کردید تا حداقل دو تفسیر از سوره مبارکه فلق مطالعه کنم . (البته اگه تقلب محسوب نشه
) |
|||
|
|
۱۰:۱۵, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان گرامی
من خیلی خوشحال شدم چون فکر نمیکردم یک نفر هم داوطلب بشه.الحمدالله ![]() خوب هر سوره علاوه بر حکمت هایی که به ما یاد میده به انسان طهارت هم میده،طهارتی که مخصوص خود سوره است. کاری که امروز انجام میدیم اینه ان شا الله دوستان در نماز های یومیه شون سوره فلق بخونن.در طول روز هم هر وقت یادشون میاد این سوره رو زمزمه کنن.تا کمی انس بگیریم. هر چی بیشتر سوال به ذهنمون برسه عالی تره. برای این که سوالا یادتون نره همین جا هم میتونید بنویسید،اونوقت ببینیم چقدر از سوالامون رو با این روش جواب میگیریم.خلاصه سوال ازاد هستیم. - تفسیر هم ازاد هست،البته المیزان باشه دیگه فبها،اگرم کسی وقت خوندن تفسیر نداره اصلا مشکلی نیست چون قراره اطلاعاتمون شیر بشه. -اقای دلخسته گرامی همینکه از بین این همه ادم کسی اینجا داوطلب میشه پس دغدغه داره،ادم دغدغه مند حتی اگه خودش نخواد ضمیرناخوداگاهش دائم با موضوع درگیره لذا در این موضوع خاص میتونه خلاق و فکور باشه. اوکی پس کار امروزمون شد،خوندن معنی سوره و تکرار سوره که بره تو ضمبر ناخوداگاهمون. هر کس دوست داشت تفسیر بخونه. سوال: - رب فلق یعنی چی؟خدای سپیده دم چه ربطی به دفع شر داره؟ -چند مدل شر میتونیم دسته بندی کنیم؟ -چرا خدا به یه عده اجازه داده بتونن به ما شر برسونن؟ خلاصه هر سوالی که ذهنتون رو قلقلک میده بنویسید. ان شا الله که خدا کمکون کنه. بسم الله..... |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم هستم.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
اگر توفیق شد بنده هم از با ارائه بخشهایی از تفسیر ابن سینا از سوره فلق همکاری می کنم
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
منم ان شاالله سعی میکنم دنبال کنم
اللهم صل علی محمد . ال محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۷:۳۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن و اهلک اعدائهم اجمعین.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png]](http://s5.picofile.com/file/8142835300/%D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87_.png)