کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات
۱۶:۵۹, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: bes01.jpg]
.
[تصویر: 03.jpg]
.قرار بود این تاپیک جایی باشه برای تقدیر و تشکر از همسنگر ها ...
آخه تو این تالار خیلی چیزا رو از خیلی کاربرا یاد گرفتیم ، حالا فارغ از اینکه رنگشون چی بوده...
ولی غیر این تشکر ها ، انتقاد ها تون رو هم نسبت به مراسم سالگرد تاسیس تالار بگید...
کمبود هاش ، نقاط قوتش ...
ان شاالله تو سال بعد ، اشکالات برطرف بشه و نقاط قوت تقویت ...
.
منتظریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Hadith ، السا ، حسن عزتي ، sarallah ، مصباح ، Farzaneh ، m.hossein ، azade ، Tolou ، مجید املشی ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، Agha sayyed ، Night_World ، أین المنتظر ، پرنیان ، Mohammad Trust ، mahdy30na ، عشقم کربلا
۱۸:۱۳, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

از مدیریت سایت تشکر می کنم
ایده های جالبی مطرح شد مثل رادیو بیداری
و کارهای خوبی مثل قربانی عید قربان و سفرکربلا و مشهد که برا عزیزان در نظر گرفتن

تشکر میکنم از کاربر قدیمی تالار جناب علی110 که هنوز از نوشته هاشون استفاده میکنم
و کاربرانی که بدون هیچ منتی پاسخگوی سوالاتم بودند خانم مصباح عزیزم, جناب عبدالرحمن, آقای سیدابراهیم, آقای savior, آقای أین المنتظر
و باقی دوستان که اسم نبردم حلال کنند ان شاء الله

و ان شاء الله خداوند بر دانش و بصیرت و توفیقات همه کاربران تالار بیفزاید

التماس دعای فرج

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، مصباح ، Farzaneh ، السا ، Eve ، azade ، Tolou ، مجید املشی ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، عشقم کربلا
۱۸:۲۵, ۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۳ ۱۸:۲۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

در این شب آغازین ماه محرم از همه دوستانی که باعث و بانی این شدند که بنده در راه پر خیر و برکتی که الان در آن هستم (ان شاء الله) قرار بگیرم، تشکر صمیمانه ای دارم.

شاید اسم بردن این دوستان خیلی درست نباشد ولی بطور خاص از خود بیداری اندیشه عزیز و علی110 تشکر می کنم. واقعا باقی دوستان نیز لطف و کمک بسیار زیادی به بنده داشته اند. ان شاء الله همه ما در این ماه محرم به حرمت خون گلوی علی اصغر (علیه السلام) حسینی و خدایی باشیم.

با سپاس
یا علی مدد

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، مصباح ، Farzaneh ، sarallah ، السا ، azade ، Tolou ، مجید املشی ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، حسن عزتي
۱۸:۴۰, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
من هم جا داره اول از همه از شخص آقای بیداری اندیشه به خاطر مستند ظهور تشکر کنم.
باااورم نمیشه که من همه اون اطلاعات رو داشتم و میخواستم یه روز منم فراماسون شم.Sad
خدا همه رو به راه راست هدایت کنه.
بعدشم از آقای املشی که وااااقعاً توی ساخت مستند ها زحمات بسیاری رو میکشن و مستندات واقعاً قابل قبولی ارائه میدن.
بعد از ایشون هم از خانم یاسین که خیلی بهش مدیونم.
از بقیه دوستان هم که میترسم اگه نام ببرم، یکی رو از قلم بندازم و بهشون ظلم کرده باشم هم تشکر میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، سیمرغ ، السا ، mohamad ، Eve ، azade ، Tolou ، مصباح ، مجید املشی ، شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، Farzaneh ، mahdy30na ، عشقم کربلا ، Bamdaad
۲:۴۶, ۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۲:۵۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام.
مدیون هستم. به همه کسانی که باعث شدند یک کلمه بیشتر یاد بگیرم.
از همه موافق ها و همه مخالف ها تشکر میکنم!
موافق ها که دلیل تشکرم ازشون مشخص هست اما مخالف ها بیشتر باعث شدند دنبال حقایق باشم و
تا وضعیت یقین. خیلی بهتر بشود Smileبابتش ممنون!
.
هر وقت خواستم دعا کنم اسم برادر و خواهرهایی رو میبرم که اصلا ندیدمشون حس خیلی خوبی دارم. بابت احساس این حس هم ازتون تشکر میکنمSmile
.
......
ماه محرم هم شروع شد.
احساس قلبی من این هست که در این ماه خداوند یک سفره خیلی بزرگ از نوع معنوی پهن کرده که سفره دارش امام حسین هست.
خداست. میتونه همه رو ببخشه که هیچ! جای بدی ها خوبی ثبت کند(مبدل سیءات بالحسنات)
پس حواسمون باشه که به هر حاضره دشت کربلا که کار هر کدامشان قابل بررسی هست به لحاظ بندگی, چنگ بزنیم برای رها شدنمان از چاه گناه. از برای پاکیزه شدن. آدم شدن.
اول معرفت و شناخت. بعد گریه. شفا هست در گریه. رمز هست در گریه و عزاداری برای اباعبداالله. این که اینقدر شبهه وارد میکنند که گریه چرا میکنی.
امام حسین که رستگار شد. امام حسین مگر فلان و بهمان (نعوذ بالله) به خاطر همین هست. چون گریه بر اباعبدالله کیمیا ست...
امروز پای صحبت گرامیی بودیم. فرمودند هر طوری هست خودتون رو برسونید و به امام عرض کنید که من هم هستم! به حضرت لبیک بگید.
دعا کنیم برای امام عصر. برای فرج. همین!
ببخشید باز ما رفتیم منبرSmile
باز هم تشکر

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، حضرت عشق ، MohammadMeraj ، mohamad ، مصباح ، Farzaneh ، sarallah ، مصطفي مازح7610 ، سیمرغ ، مجید املشی ، السا ، mahdy30na ، Bamdaad
۲۲:۱۷, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام[تصویر: 430519_6415.gif]
اووووووه

اینجا که همش شد تشکر[تصویر: l_daisy.gif]...............,پس اون مثبت انتقادات واسه چیه؟؟؟[تصویر: 295119_qrrr1s5w5a2lfyba.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، mahdy30na ، مصباح ، شیدا ، Bamdaad ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، Eve
۲۳:۵۴, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
شما انتقاد کنین، ما گوش میدیم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، mahdy30na ، مصباح ، شیدا ، Bamdaad ، مجید املشی ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
۰:۰۶, ۶/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۰:۰۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام Smile

نزدیک ب یک ساله ک توی این تالار رفت و آمدم زیاد شده و دوست شدم باهاش Blush
دوست داشتنی شده برام
البته هر چیزی هم جاذبه داره هم دافعه ک خب جاذبه ش بیشتر از دافعه ش بوده خدا رو شکر (ایشالا همینطوری هم باقی بمونه)

اسم نمیبرم از دوستان
اما توی این تالار، واقعا افرادی هستن ک اونقدرررر اطلاعات دارن واسه کسب کردن ک آدم همینطوری میخواد بشینه هِی حساب و کتاب زکات دانششون رو بگیره ازشون :دی

جا برای بحث کردن هست، فارغ از محدودیت های دنیای فیزیکیمون
خدا رو شکر همه مدل طرز فکر، همه مدل برخورد، همه مدل سیاست برخورد هم هست و این خیلی خوبه .... خیلیییییی
همین برچسب زدن ها، همین دعبا کردنها (:دی)، همین بالا و پایین کردن ها خیلی مهارت ها رو ب آدم یاد میده
انگار شدم عضو ی خانواده پر جمعیت Big Grin
بارها گفتم، بازم میگم ک توی این تالار بزرگ شدم و خیلی چیزها یاد گرفتم از همه ...
ممنون Rose

البته انتقادهایی هم هست ک چون قراره فقط تقدیر و تشکر باشه جاش نیست بنویسم Wink
انتقاد فقط درباره تولد تالارهBlush

خب انتقادی ک هست اینه ک درباره صندلی داغ، بنده تا ی جاهایی دنبال کردم، بعد حوصله م سر رفت!
زندگی خصوصی افراد ب من چ خب!
توقع داشتم سوالهای جون دار کسی بپرسه ک کم بود تعدادش

طرح نوشتنی هم ک سالهای قبل پیاده میشد و کاربرها با دستخط خودشون مینوشتن ی متنی رو واسه تالار، جاش امسال خالی بود! کاش داشتیم همچین چیزی رو ...
نه اینکه ب صورت مسابقه باشه ... هر کسی ی جمله ای ک دوست داشت، یا ب نظرش قشنگ بود رو میومد میذاشت روی تالار، نه اینکه ایمیلش کنه و .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، مصباح ، شیدا ، فاطمه خانم ، عشقم کربلا ، Bamdaad ، mahpare ، مجید املشی ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، Eve
۰:۴۲, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

«اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ»
سلام ،
سلامی به بلندای کربلا
سلام به دوستان خوبم و همکاران محترم و برادران و خواهران ایمانی/
انتقاد Huh
کم نیست ولی خو باید متناسب با شخص و موقع و ... مطرح کرد. کسی به من نقد داشت بگه خوشحال میشمBig GrinSoldierRolleyes
شاید باورتون نشه ولی تو این چند سال ، از سر سفره عید گرفته تا شبای قدر و اعیاد وقتی خواستم دعا کنم همیشه اول دوستانم رو یاد اوردم و براشون فقط عاقبت بخیری و مغفرت خواستم و برای توفیقات روز افزونشون دعا میکنم.Blush
از همه دوستان که تو این مدت موجبات ثبت دو واژه در دایره لغاتم شدن تشکر میکنم .حالا جاش نیست که اسم بعضیارو ببرم.
از تمام دوستانی که از همون اول با صبرشون به من روحیه کار کردن دادن واقعا تشکر میکنم.
از همه دوستانی که رنگی بودن و در اوج کار خاکستری و خاکی بودن و خودشون رو نمیگرفتن
از همه مدیران و ناظران و ... که یه وقتایی همچین با حذف و ادغام و ... حالی اساسی به ما میدادنBig Grin
اقا از بعضیا تشکر ویژه دارم که ما رو تا نماز صبح بیدار نگهداشتن تا بحث عقیده ای میکردم و آخرش حرف خودشون رو میزدنDodgy
از خودم که وقت میزاشتم و میزارم و خواهم گذاشت که در نشر دانسته هام کوتاهی نکردمWink
از .... تشکر میکنم
همه و همه بچه ها متشکریم
اخ یادم رفت از بانی سایت
از جناب بیداری
تشکر میکنم که موجبات این رو فراهم کرد تا دوستان دور هم جمع بشیم و بزرگترین خاواده ایمانی مجازی رو تشکیل بدیم( کسی نظری داره بگه که بزرگترین هستیم یا نه)
دیگه از همه تشکر میکنم چون بعضیا یادمون دادن بعضیا باعث یادگیری شدن با سوالاشون بعضیام دلشون رو شکوندم و رفتارم بعضی وقتا با بعضی از دوستان ممکنه خوب نبود ببخشن و حلال کنن.
حرف زیاده
درپناه صاحب این ایام باشیدSad
برادر کوچک تالار
mahdy30na

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فاطمه خانم ، عشقم کربلا ، السا ، مصباح ، پرنیان ، شیدا ، مجید املشی ، سدرة المنتهی ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، حضرت عشق ، Hadith
۰:۵۴, ۶/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱۹:۵۰ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #10
آواتار
منم تشکر میکنم

از :
بیداری اندیشهCool
و سایر دوستان که حق استادی به گردنم دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، مصباح ، پرنیان ، السا ، شیدا ، فاطمه خانم ، مجید املشی ، حسن عزتي ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]