|
پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ...
|
|
۲۰:۱۱, ۱۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/شهریور/۹۳ ۲۰:۳۳ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله . . سلام. همونطور که میدونید سوم آبان روز تولد تالار هست. لطف کنید پیشنهادهاتون رو برای این روز در این تاپیک قرار بدید. بگید کدام تاپیک ها و کارها که سالهای پیش داشتیم رو شما دوست داشتید و و کدام رو دوست نداشتید (دلیل هم بگید). اگه پیشنهاد جدید دارید هم بگید... این تاپیک رو زودتر زدیم ، چون می خوایم برنامه ریزی داشته باشیم . . ان شاء الله با پیشنهاد های شما بتونیم مراسم تولد مجازی بهتری برگزار کنیم. . به آرشیو سالهای قبل هم سری بزنید: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-70.html . . . . دوستان توجه داشته باشید که بلافاصله بعد از تولد تالار ، ایام محرم شروع میشه، البته ما زودتر شروع می کنیم که تداخل نداشته باشیم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۸, ۹/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۳ ۱۷:۵۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
با خوندن حرف خانوم soora یاد ماجرای جنگ احد افتادم !
در هنگامه ی جنگ احد شایع شد در که پیامبر کشته شده ! افرادی مایوس شدند ! دست از جنگ کشیدند . آیه نازل شد ! وَمَا مُحَمَّدٌ إِلاَّ رَسُولٌ قَدْ خَلَتْ مِن قَبْلِهِ الرُّسُلُ أَفَإِن مَّاتَ أَوْ قُتِلَ انقَلَبْتُمْ عَلَى أَعْقَابِكُمْ وَمَن يَنقَلِبْ عَلَىَ عَقِبَيْهِ فَلَن يَضُرَّ اللّهَ شَيْئًا وَسَيَجْزِي اللّهُ الشَّاكِرِينَ ﴿۱۴۴﴾ محمد جز فرستادهاى كه پيش از او [هم] پيامبرانى [آمده و] گذشتند نيست آيا اگر او بميرد يا كشته شود از عقيده خود برمگرديد و هر كس از عقيده خود بازگردد هرگز هيچ زيانى به خدا نمیرساند و به زودى خداوند سپاسگزاران را پاداش مىدهد (۱۴۴) خوب حالا هم تعدادی از دوستان ما کم پیدا هستند یا نیستند ! ما باید عزا بگیریم . این که نمیشود ! ما باید وظیفه خودمون که همون تبلیغ و تزکیه هست رو ادامه بدیم . یعنی اصالت با عقیده هست نه فرد . البته حضور همه ارزشمند هست ها ! اما هیچ کس به هیچ بهانه ای نباید دست از کاری که ازش برمی آید بردارد . حتی وقتی هیچ کس نباشد و فقط شما بمونید
|
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بعد از خوندن ارسال فاطمه خانم جان! یاد یه ماجرایی افتادم !
میگن در صدر اسلام , یه روزی در خونه مسلمونی رو میزنن , میره دم در میبینه همسایه مسیحی خودشون جلوی در ایستاده ! تعجب میکنه و ازش علت رو میپرسه ! اونم سریع یه هدیه میذاره کف دستش و کلی ازش تشکر میکنه ! بعد از پیگیری های فراوان مسیحیه جوابشو اینطوری میده که من دختری دارم که قصد داشت مسلمان بشه, اما وقتی صدای بد تو رو موقع اذان گفتن شنید , پشیمون شد از این کار !!! بله عزیزم, بعضیا فقط احساس مفید بودن میکنن ! وگرنه بیشترین کمک برای دشمنن ! باز خوش به سعادت اون مسلمون که یه هدیه ای گرفت, این عزیزان که فی سبیل الشیطان! کار میکنن !!!! ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بزرگواران،لطفا موضوع رو منحرف نکنید،وگرنه در کمال تاسف مجبور به حذف ارسالهای غیرمرتبط خواهم بود.
پیشاپیش از حسن همکاری شما سپاسگزارم. |
|||
|
|
۳:۲۵, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
چشم حدیث جان این آخرین ارسال بنده ست
خوب شد این جنگ ه. و روایات و احادیث هست که شما. به جای حل مسءله صورت مسءله رو پاک کنید... مگه اینکه با این احادیث و روایات خودتون و گول بزنید واقعیت آینه که تالار مثل گذشته پر شور و حرارت نیست، همون دوستانی که نبودشون براتون مهم نیست کم تاثیر گذار نبودن با تمام ایراد ها و خطاهاشون. شما میخوایید تولد برای تالار بگیرید دوباره بچه هارو برگردونید وگرنه همین تعداد هم از دست میرن مثل همین الانش که پای ارسال ها بیشتر ناظر ها و مدیر ها تشکر میزنن اما اگر فکر میکنید با این رویه ایی که پیش گرفتید موفق میشید پس فاتحه این تالار خوندست این حرف من سورا تنها نیست حرف خیلی از بچه هاست که از این تالار دلسرد شدن میل و رغبت نمیکنن به تالار یه سر کوچیک بزنن، میدونن اگر حرف بزنن سریع حذف میشن... باز عذر میخوام خارج از موضوع صحبت کردم |
|||
|
|
۷:۱۹, ۱۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بیشترین تعداد کاربرانی که همزمان آنلاین بوده اند 217 نفر در تاریخ ۸/آبان/۹۰ و ساعت ۲۱:۵۶ بوده است. احتمالا این جمله رو در قسمت آمار تالار دیدید. من پیشنهاد می دم روز تولد تالار در ساعت صفر ( 00:00) با هم قرار بذاریم همه آنلاین باشیم و دعای سلامتی حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو بخونیم. هم این آمار تغییر می کنه و هم یه کار مفید انجام دادیم. سپاس |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۱:۲۸ توسط علی امینی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
یه چیز جالب
همین الآن دیدم بیشترین تعداد کاربرانی که همزمان آنلاین بوده اند 64 نفر در تاریخ دیروز و ساعت ۲۳:۴۸ بوده است. |
|||
|
۱:۴۴, ۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
من تمام صفحات رو نخوندم نمیدونم پیشنهادم تکرایه یانه
![]() اگه بشه به همه کاربرای تالار ایمیل بزنید که روز تولد تالار حضور داشته باشن خیلی خوب میشه فک کنم بعضیاشون دوباره برگردن روز تولد هم هرکس میتونه از شرایطش بگه و کارایی ک داره انجام میده... اگه موقع باز کردن صفحه تالار هم ی نماهنگ پخش بشه خیلی خوبه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,359 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,357 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,039 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,763 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,606 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,294 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59 | سخنگو | 92 | 38,953 |
۳/آبان/۹۳ ۲۲:۵۵ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|