|
ویژه تولد تالار 93 - صندلی داغ برادر MAHDI59
|
|
۲۱:۵۷, ۲۷/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۰۴ توسط سخنگو.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() .. سلام . برادر MAHDI59 با 27 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ آقای MAHDI59 ... . بفرمائید بنشینید برادر ..... ![]() . .
|
|||
|
|
۹:۰۸, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خدا یه مدیر تبلیغات خوب نصیب همه بکنه ! ![]() -آیا صحت داره که شما تقلب کردید؟ -اگر رای نمی اوردی چیکار میکردی -تحصیلاتت چیه -کی سربازی تموم میشه -یه خاطره بگو از سربازی -موسیقی چی علاقه داری -سن مناسب ازدواج بنظرت چند ساله ، و خودت دوست داشتی چند سالگی ازدواج میکردی -چندتا جمله درباره من بگو -نحوه ی آشناییت با تالار - دوست داشتی کیا بشینن رو صندلی -چرا اینقدر دیر جواب دادی به سوالات؟ البته هنوز پست رو ارسال نکردم ولی علی الحساب اینو نوشتم اگه دیر جواب دادی اینو بخون!
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام!
بنده به عنوان یکی از مسئولین ستاد ایشون تقلب رو تکذیب می کنم! و اینکه هیچ مسئله خاصی پیش نمی اومد، فقط در کمال آرامش تالار خراب میشد رو سر کاربران محترم! ![]() *************************************************************************************** اکثر سؤالا رو قبلا پرسیدم! ![]() ولی این چندتا مونده بود: (فرم استخدامه) نام و نام خانوادگی؟ رشته ی تحصیلی تون چی بود؟ آخرین مدرک؟ ت ت؟ ش ش؟ کد ملی؟ آدرس منزل؟ ******************************* چهارمورد آخر جهت مزاح بود!
|
|||
|
|
۱۴:۲۷, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خب دوستان عزیزم ما تحت تاثیر جو قرار گرفتیم و دستی دستی خودمون نشوندیم بد جایی!!!! ولی به هر حال چاره ای نیست ان شاالله سعی میکنم هیچ سوالی رو نپیچونم! و البته امیدوارم به رحم و عطوفت شما !!! ![]() (۲۸/مهر/۹۳ ۹:۰۸)Havbb 110 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام برادر عزیز ![]() خدا یه عقلی به بنده بده اول بهتره!! - خیر تقلب نکردیم فقط یه مقدار تخلف کردیم و یه مقدار همم لابی!! - اگر رای نمیاوردم بازم در پست شهردار باقی میموندم تا انتخابات بعدی! ![]() - بنده مهندس عمران تشریف دارم - 93/8/16 -خاطره که زیاد دارم ! یه خوبشو میگم برات قرار بود از تیپ بیان برای بازدید گردان ، فرمانده هممون رو به خط کرد و شروع کرد به صحبت و نصیحت و... آخر صحبتاش یه نگاهی به ما کرد و گفت : ببینید عزیزان من! بنده تهدیدتون نمیکنم ، ولی اگه سوالی ازتون بپرسن که بلد نباشید ، قبرتونو میکنم!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - من حدود 10 سال سه تار میزدم ، و خب موسیقی مورد علاقه م ، موسیقی سنتی بود . الان یه 5 سالی هست هیچی گوش نمیدم! - به نظرم 23 سال سن خوبیه برای ازدواج ، ولی خب نمیشه یه نسخه ی کلی برای همه پیچید . خیلی بستگی به شخص داره ، باید دید از نظر عقلی به سن ازدواج رسیده یا نه . ازدواج توی سن پایین تر هم میشه ، ولی خانواده ها باید به زوجین کمک کنن تا به جایی برسن که بتونن خودشون زندگی رو اداره کنن . - من ماشین ندارم ! من گشنه هستم من خسته هستم من پول ندارم اینم چند تا جمله در مورد ((من)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - بعد از دیدن مستند ظهور وارد سایت ویک آپ پروجکت شدم و اونجا عضو شدم . دلیلش هم این بود که وقتی میخواستم وارد وبلاگ بیداری اندیشه بشم . همونی که آخر ترجمه ها مینوشت . فقط یه صفحه سفید باز میشد . بعدش یه شیر پاک خورده ای داخل فروم ویک آپ پروجکت آدرس تالار بیداری اندیشه رو بهم داد و دیگه خلاصه اینجا موندگار شدم . پست اولم هم موجوده ! میتونید برید ببینید ![]() - زینب خانوم ، آقا سید و خانم حدیث ، همونایی که بهشون رای دادم و البته جو گیر شدم و خودم نذاشتم که روی صندلی بشینن! ![]() - دیر جواب دادم چون ماشینو برده بودم تعمیرگاه ، کیلومترش خراب شده بود ، ماشین گاز نمی خورد !! رغن موتورشم عوض کردم شد 27 هزار تومن ، 17 هزار تومنم پول تعمیرش شد ، تازه باید لاستیک نو بخرم براش . راستی نمیدونم در ماشینو قفل کردم یانه
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام 1-اگه رئیس جمهور بودین به چه کارهایی الویت میبخشیدین؟ چند مورد نام ببرید 2- اینده ای که از خودتون متصور میشین چه جوریه؟ 3- به مرگ چقدر فکر میکنید؟ 4-از سوره های قران کدوم رو بیشتر دوست دارید؟ 5- از بین ائمه با کدوم یک بیشتر مانوسید؟ 6- انبیای الهی چطور؟ ممنون
|
|||
|
|
۱۴:۳۶, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۴:۲۲)حضرت عشق نوشته است: سلام!سلام خوشم میاد دست به تکذیبمون خوبه ![]() - با اینکه شاید درست نباشه نام خانوادگی رو تو محیط مجازی گفت ولی من میگم ! تا درس عبرتی باشد برای سایرین!!! مهدی آسترکی رشته ی عمران کارشناسی 65/11/28 شماره شناسنامه 5##2 ، فک کردی ما مثل دهه هفتادیا شماره شناسنامه ده ، دوازده رقمی داریم ! نه برادر کد ملی رو بیخیال منزل هم فعلا نداریم ! ولی بیاین مشهد ، آخر تیربرقا!! درخدمتتون هستیم |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۴:۴۶ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خب منم یه چن تا سوال بپرسم البته از آسون شرو میکنم تا به سختاش برسه ![]() 1-آشپزی بلدید؟(اگه مثبته چه غذایی رو بهتر درست میکنید؟) 2-غذای مورد علاقه تون چیه؟ 3-بهترین غذایی که تا حالا خوردید چی بوده؟ 4-فکر میکردید رای هاتون تن به نفر دوم برسه؟ حالا فعلا همینا باشه خدمتتون تا بعد |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۴:۳۲)یاســین نوشته است:سلام با تشکر از این که برای سوالاتتون شماره گذاشتین ! ان شاالله بقیه هم یاد بگیرن ![]() 1- سعی می کردم ریشه اقتصاد کشور رو از چاه نفت بیرون بکشم ، همین یه کار رو اگه بشه کرد چنان تاثیر عظیمی داره توی زندگی ملت که فک میکنم نیاز به کار دیگه ای نباشه ! در ضمن من دوست ندارم رئیس جمهور باشم. 2- اصلا نمیتتتونم تصور کنم ، دلیلش هم گذشته ی پر پیچ و خمی بوده که داشتم . من فقط میتونم تلاش کنم برای زندگی بهتر هم این دنیا هم اون دنیا ، ولی باور کنید اصلا نمیتونم تصور کنم در آینده چه مدل زندگی خواهم داشت . دوست دارم در حال زندگی کنم 3- یادش بخیر ، قبل از اینکه برم خدمت سربازی تقریبا هر 5 شنبه میرفتم قبرستون! خیلی هم خوب بود. خب اونجا فکر مرگ خیلی ملموس تره . الان هم فکر میکنم . مخصوصا وقتایی که مشکلات زیاد میشه . 4- از سوره ها نمیتونم بگم ولی من خیلی به آیه الکرسی وابسته ام . 5- انس با ائمه نعمتیه که خدا به هر کسی نمیده ، اینو واقعا عرض میکنم. برای انس با ائمه باید تغییرات اساسی توی زندگی ایجاد کرد . انس با ائمه همینطوری ایجاد نمیشه . با این حال من ارادت خاصی به اما رضا (علیه السلام) دارم . اما بین همه این بزرگان حضرت زینب(سلام الله علیها) ... چشم ستاره در به در جستجوی ماه بر روی نیزه دیده زینب گرفت راه مبهوت مینمود به سرنیزهای نگاه آتش کشید شعله ز دل تا کشید آه کای جان پناه زینب و اطفال بیپناه راحت بخواب چونکه پرستار زینب است... 6- حضرت یوسف رو دوست دارم
|
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۵:۰۲ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
1. حکایت این 59 چیه؟ 1959؟ یا 1359؟
که هر دو واسه سربازی دییییره. 2. اگه حق انتخاب داشتین به کدوم برهه تاریخی میرفتین؟ گذشته یا آینده؟ دقیقاً کی؟ 3. عکس امضاتون کیه؟ |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۴:۴۶)nasimesaba نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام لطف میکنید ![]() 1- بله بلدم ، خورشت گل کلم! 2- فسنجون 3- مرغ ترش شکم پر! 4- نه اصلا ! میخواستم مثل سالهای قبل چراغ خاموش رد شم از صندلی داغ ولی دیگه محمد اومد جو داد ! مام که جوگیر البته زحمات شما و تیم تبلیغات هم بسیار تاثیر داشت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (انتخاب بهترین ها) | سخنگو | 44 | 17,359 |
۲۰/آبان/۹۳ ۱۲:۰۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه آثار هنری (همراه با جایزه) | سخنگو | 26 | 12,357 |
۱۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسافر کربلا (چهار نفر) | مسافـر کربلا | 45 | 19,039 |
۱۱/آبان/۹۳ ۱۶:۳۸ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|
| ویژه تولد تالار 93 - تقدیر و تشکر از همسنگرها + انتقادات | سخنگو | 20 | 9,763 |
۹/آبان/۹۳ ۱۶:۴۱ آخرین ارسال: Hadith |
|
| ویژه تولد تالار 93 - مسابقه تاپیک خوانی (جایزه: بلیت مشهد) | سخنگو | 19 | 8,606 |
۸/آبان/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| پشنهادهای شما برای جشن تولد تالار (سوم آبان) چیه ؟؟؟ ... | سخنگو | 46 | 23,078 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۴۴ آخرین ارسال: مهسا110 |
|
| ویژه تولد تالار 93 - بهترین سرصفحه تالار | mohamad | 36 | 14,294 |
۵/آبان/۹۳ ۱:۰۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 08.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582642/08.jpg)
![[تصویر: hotcheirmahdi59.gif]](http://s5.picofile.com/file/8146655268/hotcheirmahdi59.gif)

اگه دیر جواب دادی اینو بخون!