کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهشاً بی حجاب ها نخوانند!
۸:۵۱, ۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۳ ۱:۳۲ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #1

بابا این چه وضعیه؟ چرا ما خانم های محجبه باید این قدر ضعیف باشیم در حقمان؟!Angry
بابا این بی حجاب ها قبیح ترین پرده ها را در ملأ عام می درند . با خدا مبارزه می کنند خلاف دریای ملت حرکت می کنند با نظام مخالفت می کنند با عرف جامعه ساز مخالف می زنند با زننده ترین تیپ ها در مقابل مردم مذهبی ظاهر می شوند در برابر خوبان عالم می ایستند دنیا و آخرت خودشون رو به باد می دهند در این راه نه از کسی می ترسند نه خجالت می کشند و نه واهمه ای دارند. تنها پشتیبانشون نفس و شیطانه!
حالا ما خانم های محجبه می خواهیم یه چادری بپوشیم که اولا خدا پشتمونه ، عرف جامعه پشتمونه( یا بود! ولی هنوز هست) خوبان عالم پشتمونه، خدا ! خدایی که بیده ملک السموات والارض تو قرآن بهمون دستور داده این همه وعده پاداش دنیوی و اخروی بهمون دادن ، خوبان عالم پشتمونه برای زندگی دنیاو و آخرتمون خوبه ، با همه این ها خودمون رو در معرض اتهام می بینیم
می خواهیم یک چادر بپوشیم ترس داریم واهمه داریم ؛ آی چرا اون به من این طوری نگاه کرد؟ چرا این به من اینجوری گفت چرا اون اونجوری گفت ، چرا فلان ... چرا فلان ...؟ بابا تو اصلا نباید ذهنت رو معطوف این حرف ها کنی ، بابا اونا به اندازه عقل و فکر نداشته شون حرف می زنند!
بابا!! زن محجبه باید چنان قوی و قدرتمند باشه که به این تحقیرها به این اتهام ها بخنده به فهم این آدم ها به عقل این آدم های تحقیر کننده حقیر تأسف بخوره! نباید این ها در مقابل ذهن او عددی باشه نباید چیز قابل ذکری برای او باشه! در حرف و عمل حق خودش باید چنان محکم باشه که بلکه اون دیگران رو در معرض اتهام قرار بده !
«ولا یخافون فی الله لومت لائم ...»
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، sabrina ، Mohammad Trust ، فانوس *7* ، Banoo ، فاطمه خانم ، نورالسادات ، pure ، MAHDI59 ، علی املشی ، دیدگاه نوین ، azade ، saba ، amirak

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۷, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۳/آبان/۹۳ ۱۷:۴۴)درست پسند نوشته است:  این حرف شما داره مغلطه میکنه، چون:
  • اگر بگیم منظورش معنای لغوی حجاب هست و حجاب اسلامی نیست، پس واژه‌ی «بدحجاب» هم بی‌معنی میشه.
  • اما اگر بگیم منظورش حجاب اسلامی هست، پس محاسبه‌اش اینطور مکانیکی نیست که لازم باشه طرف کلاً مانتو روسری نداشته باشه تا بی‌حجاب باشه!
    ممکنه یک نفر چادری باشه، یا یک نفر یک مانتو بپوشه که حتی تنگ هم نباشه، ولی قصدش نمایش زینت باشه(در آرایش یا هر نوع حجاب رفتاری، مثل قدم برداشتن و نوع حرف زدن و کلمات حرفهاش و قاه‌قاه خندیدن و ...).

در این مبحث گفته می‌شد که بی‌حجابی غیرخدایی هست و تقبیح می‌شد.
بحث بنده در اون خط این بود که چرا باید بیرون گذاشتن ِ مو رو از ملامت به‌دور بدونیم؟

ما که از خودمون نمیتونیم حکم بدیم!
اگر قرار باشه برمبنای حکم خودمون باشیم و نه برمبنای حکم خدا، که هیچی.
کسی که یه‌ذره مو بیرون میذاره، داره از حکم خدا تخطی میکنه.
مشکل اینه که این رو خدایی بدونیم و از ملامت به دور بدونیم.

کسی که کارش اشتباهه، لطف ما در حقش این میشه که متوجهش کنیم به اینکه کارش اشتباهه، تا به خواست خدا بهشتی بشه.
نه اینکه الکی داخل بهشت حسابش کنیم و طرف متوجه زشتی کارش نشه.

چطور به این راحتی تکلیف رو از دوش همه ساقط می‌کنید؟

شما از کجا می‌گویید مخ همه سنگ هست و امر به معروف و نهی از منکر نتیجه نخواهد داد؟
پس این چی هست؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36758.html
و چندین و چند مثل این.

چقدر خوب گفتید! لطف ما در حقش این میشه ...
دقیقا همینطوره
این نیست که کارشون غلط نیست
و این نیست که بگیم به ما چه
اما گفتنش آداب داره
یعنی یا میخوایم بگیم که گفته باشیم
یا میخوایم بگیم که اگاهش کنیم و نتیجه بگیریم
و صحبت اگر محترمانه نباشه ، با توهین و جدل باشه نتیجه ده نیست همین.
وگرنه وظیفه ی ماست که هرجا میدونیم عملمون( که بهترین نوع امر به معروف و نهی از منکره) و حرفمون( با آداب خاص خودش) ممکنه کسی رو به راه اصلی نزدیک تر کنه ، نه تنها لطف که وظیفه ی ماست.
و مسئولیت داره انجامش ... چون اگر به درستی انجام نشه اثرات و تبعات منفی داره.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا
۱۸:۲۸, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
حجاب
تلافی غروبی است که در آن روز به زور معجر از سر زنان حرم امام حسین (علیه السلام) کشیدند؛

حجاب
به بهای شکسته شدن پهلوی مادر ماندگار شد...

حجاب
بوی حسین می دهد...

حجاب
میراث خون دلهای خیمه نشینان ظهر عاشوراست

حجاب
انتقام کربلاست...

به همین سادگی...

یا زهرای مرضیه ، اشفعی لی فی الجنة ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Eve ، سید ابراهیم ، آفتاب ، raha_313 ، آسمانه سجادی ، azade ، saba
۲۰:۳۱, ۱۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۲۰:۳۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #33

(۱۳/آبان/۹۳ ۱۷:۵۷)Eve نوشته است:  چقدر خوب گفتید! لطف ما در حقش این میشه ...
دقیقا همینطوره
این نیست که کارشون غلط نیست
و این نیست که بگیم به ما چه
اما گفتنش آداب داره
یعنی یا میخوایم بگیم که گفته باشیم
یا میخوایم بگیم که اگاهش کنیم و نتیجه بگیریم
و صحبت اگر محترمانه نباشه ، با توهین و جدل باشه نتیجه ده نیست همین.
وگرنه وظیفه ی ماست که هرجا میدونیم عملمون( که بهترین نوع امر به معروف و نهی از منکره) و حرفمون( با آداب خاص خودش) ممکنه کسی رو به راه اصلی نزدیک تر کنه ، نه تنها لطف که وظیفه ی ماست.
و مسئولیت داره انجامش ... چون اگر به درستی انجام نشه اثرات و تبعات منفی داره.
عرض بنده که خانم فانوس بهش ایراد گرفتن این بود که بعضی افراد در این تاپیک، یه‌ذره بیرون گذاشتن ِ مو رو مستثنی کردند از بی‌حجابی‌های بیشتر(مثل خیلی بیرون گذاشتن مو و مانتوی افتضاح و ...).

هیچ‌کجای این تاپیک، گفته نشد که به بی‌حجابها بی‌احترامی کنیم!
زشتی کارشون بیان شد.
اگر میخوایم واقعاً متوجه زشتی کارشون بشن، باید بیانش کنیم.
گفته شد: بی‌حجاب‌ها با خدا مبارزه می‌کنند، در برابر خوبان عالم می‌ایستند، دنیا و آخرت خودشون رو به باد می‌دهند و در این راه، نه از کسی می‌ترسند، نه خجالت می‌کشند و نه واهمه‌ای دارند و تنها پشتیبانشون نفس و شیطان هست.

بحث بنده فقط این بود که در این بین، یه‌ذره بیرون گذاشتن مو رو نباید از بی‌حجابی مستثنی کنیم.
اون هم یک حدی از بی‌حجابی هست.
درسته که با بی‌حجابی‌های فجیع فرق داره، اما اون هم حرام هست.
اولش از همین شروع شد.
برای همه‌ی باحجابها، اولش از همین شروع میشه.
شیطان ذره‌ذره میاد.

(۱۳/آبان/۹۳ ۱۷:۴۴)درست پسند نوشته است:  چطور به این راحتی تکلیف رو از دوش همه ساقط می‌کنید؟

شما از کجا می‌گویید مخ همه سنگ هست و امر به معروف و نهی از منکر نتیجه نخواهد داد؟
پس این چی هست؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36758.html
و چندین و چند مثل این.
مطمئناً منتظر پاسخم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Banoo ، raha_313 ، azade ، saba
۱۲:۵۸, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۱۵:۰۳ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #34

(۱۳/آبان/۹۳ ۱:۵۶)درست پسند نوشته است:  حقا که حرف ارسال اول تاپیک اثبات شد با واکنش‌هایی که داده شد.
خیلی جالب بود.
چه در مورد اونها که در طرفداری از بی‌حجابی اعتماد به نفس داشتند،
و چه در مورد اونها که در تقبیح بی‌حجابی بشدت سست و پرتردید بودند،
حتی در این حد که یه‌ذره بیرون بودن ِ مو رو از بی‌حجابی مستثنی دونستند.
من هیچی ننوشتم ، به باد انتقاد گرفتند که به بی حجاب ها توهین کردید!!

بد حجابی گاهی از بی حجابی بدتر است بیشتر نامحرم رو تحریک می کنه !
یه خارجی که اومده بوده ایران گفته بوده من در تهران بیشتر تحریک می شوم تا در کشور خودم که همه بی حجاب اند . گاهی شاید هم خیلی وقت ها بدحجابی تحریک کننده تر از بی حجابی هست. نوع پوشش مهمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، شیدا ، درست پسند ، نورالسادات ، Banoo ، Eve ، فاطمه خانم ، azade
۱۳:۴۸, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
آقا ما دیروز رفته بودیم یکی از هیءت های. معروف و شلوغ که همه میان دیگه حتی بی حجابها و کم حجابهام میان...بعد حاج آقاهه شروع کرد از حجاب حضرت زینب گفتن و اینکه چقدر حجاب در اسلام مهمه و خلاصه کلی بنده خدا حرف زد از گناه و عقوبتش گفت. از اینکه اگه زن حجابم داشته باشین اما با آرایش برین بیرون بازم همینه...باور کنید کلی خانوم اطراف ما بودن که حجاب شون کمی مشکل داشت انگار گوششون نمی شنید اصن ذره ای تکون نخوردن وقتی هم می خواستن برن بیرون مثه اول بودن.
یعنی خدایی دیگه آدم چی بگه ؟!بعد می گن چرا امر به معروف نمی کنید ؟!بابا طرف اومده تو مجلس امام حسین این همه از مصاءب اهل بیت می شنوه از اینکه امام حسین حاضر نبودن زنده باشن و معجر از سر زنان اهل حرم بکشن. از اینکه حضرت زینب چقدر خون جگر خوردن از این همه تحقیر شدن آل الله و دختران و زنان آل علی ...حجابی که حضرت زینب داشتن جوری بود که مرد نامحرمی ایشون رو ندیده بودن ولی...
چقدر آدم می سوزه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، نورالسادات ، Banoo ، شیدا ، فاطمه خانم ، azade
۱۶:۴۲, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۱۶:۴۳ توسط Banoo.)
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم
بله عزیزم. متأسفانه درد جامعه امروز ما همینه...
همه ما مصداق آیه شریفه "فی آذانهم وقرا" شده ایم.... انگشت خود را داخل گوشمان گذاشته ایم تا مبادا سخن حق را بشنویم...
و این مختص به بی حجابها و بد حجابها هم نمی باشد. حتی خیلی از "متأسّفانه متأسّفانه" چادری های ما هم همینگونه اند. فکر میکنند همین که چادر به سر کرده اند، تمام است! حال هرنوع چادری... یا با هر آرایشی! اصلأ گویا متوجه آرایش خود نیستند. گویا صرف سرکردن آن چادر، خود را کامل و بی نیاز از نصایح می دانند...!!
إن شاءالله خداوند همه ما را هدایت کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، شیدا ، درست پسند ، رکن الهدی ، فاطمه خانم ، azade
۱:۱۹, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۴/آبان/۹۳ ۱۲:۵۸)raha_313 نوشته است:  من هیچی ننوشتم ، به باد انتقاد گرفتند که به بی حجاب ها توهین کردید!!

یه خارجی که اومده بوده ایران گفته بوده من در تهران بیشتر تحریک می شوم تا در کشور خودم که همه بی حجاب اند . گاهی شاید هم خیلی وقت ها بدحجابی تحریک کننده تر از بی حجابی هست. نوع پوشش مهمه.
کشتین ما رو با این خارجیه یعنی واقعا به نظر شما این فرد خارجی اگه واقعی باشه بیمار نیست؟
من هم میرم خارج میگم زناتون از دم مورد دارن آیا حرف من حجته؟ این دلیل میشه که اون زنا همه مورد دارن

من یک موضوعی رو میخواستم اینجا مطرح کنم اشتباها تو تاپیک چشم پاک ها نخوانند مطرح شد حالا اگه تونستید انتقال بدین نتونستین برید همونجا جواب بدین با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب
۱۴:۵۴, ۱۷/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۳ ۱۹:۰۰ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #38
آواتار
جواب اولم به کاربر Banoo

نقل قول:خانم اسکای

بلهDodgy

نقل قول:اول شما که دم از زن بودن می زنید و علاقه زیادی به فمینیستی بودن خود دارید ای کاش در معرفی خود مرد و مردونه جنسیت خود را اعلام میکردید ، نویسنده متن حداقل به زن بودن خودش افتخار میکند که جنسیتش را زن اعلام کرده است.

عجب . نه اینکه من ادرس خونمو تو پروفایلم نوشتم . فقط مونده جنسیتم که ننوشتم . تو پروفایل من چی مشخص شده که جنسیت منو گیر دادی؟
.جواب نداری بدی ، مغلطه نکن . SmileWink

نقل قول:چهارم طبق قانون اساسی ماده 638 قانون مجازات اسلامی برای بی حجابها حدودی را قائل شده است ،هرچند که انجام نمیشود . شما قانون اساسی را قبول دارید دیگر ، نه ؟؟؟
وای برای من بند و تبصره نیار. به شما ارتباطی نداره من قانون اساسی رو قبول دارم یا نه . گزینش استخدامه اینجا Huh؟؟؟

اینکه اجرا نمیشه. شماها میخواهید تو خیابونا اجراییش کنید؟؟؟
. نکنید اینکارا رو . اسید پاشی هنوز جوهر شایعاتش خشک نشده.Wink.

نقل قول:ششم اینجا یک تالار گفتمان با محوریت دین و مباحث دینی است . مطمئنا شما توقع ندارید که مروج لاقیدی و قانون شکنی باشد .

مروج شعار زدگی هم نباشه بیشتتر ممنون میشم. بازم جوری حرف میزنی که انگار ماها مروج لاقیدی هستیم. مواظب حرف زدنات باش دیندار و دغدغه مند . والا ما شماها رو الگو قرار دادیم.

نقل قول:مجلس خیلی قوانین تصویب میکند که تا به اجرا برسد ما محجبه ها باید کلی خون دل بخوریم و بی حجابها در مراکز دانشگاهی و مدارس و کوچه خیابان های شهرهامان جولان میدهند .

زیاد خون دل نخورید.واسه پوستتون خوب نیست.
برای سایر قانون شکنی ها هم یه تابلو بگیرید و بیایید تو خیابونا. اونوقت خون دل !!!!!!!! خوردناتون جای بحث داره .

نقل قول:دهم زن ایرانی از قبل از ورود اسلام محجبه بوده ،همان زمانی که در تمدنهای روم و یونان برهنگی افتخار بوده . جالب است که هنوز هم برهنگی و لاقید بودن برای ایشان اوج متمدن بودن است .

برای من برهنگی اوج متمدن بودنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// اگه منظورت اینه که ناظر و مدیر باید حرفاتو ویرایش کنن . اخه دیندار عزیز چطور جرات میکنی به یه شخص این مزخرفاتو نسبت بدی ؟؟؟ من که بی دین و ایمون. از شما انتظار هست .نیست لابد..

وای این تز حجاب قبل از اسلام و بستنش به تاریخ ، عاشقشم . اخه من که میگم برید تاریخ سومر رو بخونید. خودم نمینویسم که 100 درصد ویرایش میشه . تاریخ چیزای دیگه هم داره. اینقدر نبندید حجاب رو به تاریخ .خوبیت نداره

نقل قول:دهم بد نیست کمی اخبار کشورهای دیگر را مطالعه بفرمایید ببینید در کشورهایی مثل کره و ژاپن زنان مرد ذلیلند یا در ایران و در ادیان من درآوردی بودیسم و برهماییسم حقشان پایمال میشود یا در آیین اسلام .

من الان برم ببینم مرد جماعت اوضاعشون چجوریه ؟ الان تو دین اسلام که زن بدون اجازه ی همسر نباید بره بیرون.
نقل قول:دوازدهم ما زنان محجبه روی عقایدمان پابرجا هستیم و افتخار میکنیم به داشتن حجاب و چادر .
12 تا لیست نوشتی .جواب من کجاش بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ خوب برو افتخار کن . من الان جلوی افتخار کردن تو رو گرفتم ؟

من گفتم تلاش زنان محجبه برای احقاق حقوق زنان در کجای تاریخ ثبت شده ؟ که حالا به فمینیست میگید پیف پیف ؟
100 تا جریان حالا با اشتباهات در طول تاریخ حرکاتی انجام میدن.بعد شماها میایید و میگید وای وای چه بدن اینا .
نقل قول:سیزدهم باشد برای بعد ...

منتظر نوشته ی 13 هستم. سریالی تاپیک میزارید ؟Smile

جواب ذوم به کاربر فاطمه خانوم

نقل قول:کلا دارم به این نتیجه میرسم که اینکه بخواهی نظر کسی رو عوض کنی یک کار غیر ممکن رو خواستی انجام بدهی .
مدتی هست من فقط نظرم رو می گم و به نفر سومی که این نوشته ها رو می خونه فکر می کنم . اینجوری مغز و اعصابم خیلی راحت تر هست [تصویر: happy.png].

خوبه .

نقل قول:میشه مثل خانوم اسکای یا به این افتخار کنی که می خواهی پول خودت را خودت دربیاری و پشت یک عبارت (یا جلوش ) مخفی بشوی (ظاهر بشوی ) به اسم " آزادی غیر موجود برای زنها " و هی داد و فریاد واغربتا/واقربتا سر بدهی که ای زن ترا چه شده که برده مردان هوسران شده ای و الخ !!

نقل قول:یا به این فکر کنی که به نظر من چادر حجاب خانوم فاطمه زهراست و سرت کنی به این نیت که رنگی از خانوم به تو بگیرد و این را با هیچ نگاه چپ و راستی عوض نکنی .

یکبار و 100 بار این دو نوشته که با یا در مقابل هم قرار دادید رو بخونید .چه ربطی داشت ؟ در ضمن زیر پوستی طعنه هم نزنید .

رنگ خانومی گرفتن چه ربطی به کار کردن زنان داره ؟Dodgy

زن اگه از صفحه ی روزگار محو بشه . کلا این تالار تاپیک کم میاره . Smile.والا زشته ،
هر چی فکر میکنم چجوری زنان محجبه در طول تاریخ از آقاهاشون اجازه گرفتن تا حقوق زن مسلمان از منظر دینی رو مستقل و بدون تاثیر از جریانات دیگه و جوششی بگیرن به جایی نمیرسم . تازه رای دادنش هم طبق مصلحت کشور ممکنه داده بشه یا نشه. Wink
ما که نفهمیدیم چه خبره .

خود امام زمان ظهور کنه مستقیم از خودشون بپرسم.

طبق قوانین حقوق بشر انسان های اولیه ، حق جواب به این دو تا کاربر رو دارم. عدم تایید شما ناظر یا مدیر ، حق الناس محسوب میشود . Basiji
۱۴:۰۳, ۵/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۴ ۱۴:۰۵ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #39
آواتار
دوستان اسم این تایپیک اینه لطفا بی حجاب ها وارد نشن میخام ببینم به کی میگید بی حجاب ؟!؟!؟

راستی یادتون باشه یه دست صدا نداره
اگه فساد هس از دو طرف هس یه زن نمی تونه عامل فساث باشه, فقط محرکه مثل بادبزن برای اتیش که اونو زیادش می کنه
گاهی باید بادبزن رو کنترل کرد, اما نباید خاموش کردن اتیش رو فراموش کرد!!!!!
۱۶:۱۰, ۵/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #40
آواتار
(۹/آبان/۹۳ ۲۲:۳۴)آسمانه سجادی نوشته است:  من نمی دونم جرا چند تاپیک که خوندم موضوع هاش فقط در مورد حجاب زنان بود!
یکی نیس بگه خانم ها و آقایون حجاب دو طرفه ست.
خواهرم حجابت را،برادرم نگاهت را
وقتی یه مرد حجاب ظاهر و نداشته باشه بهش چی می گید؟
هر مسئله ای راجع حجاب باید دو طرفه قضاوت بشه!
لطفا انقدر که این موضوع ها رو که پر رنگ می کنید کمی هم دو طرفه قضاوت کنید؟

بهتره طوری جهت دار عمل کنید که بقیه کاربرا هم بتونند شاید به یه نتیجه گیری خوب برسند.

دقیقا
وقتی خانم ها میبینند که آقایون لباس های تنگ وناجور می پوشند حداقلش اینه که از پوشیدن لباس تنگ دیگه خجالت نمی کشن
اما تصور کنید اگر همه مردها در یک شهری لباس های مناسب به تن کنند اون وقت آیا خانم ها هم حاضر میشند لباس تنگ بپوشند؟

چون بخشی از احساس بی حیایی وحیا به مردمی که با آنها برخورد داری مربوط میشه

مثلا بی حیا ترین زن اگر در میان عده ای با لباس روحانیت قرار بگیره شرم می کنه که لباس ناجور تن کنه
اما اگر درمقابل پسرهایی با بلوز آستین کوتاه تنگ وشلوار فاق کوتاه که وقتی خم میشه کمرش پیدا میشه یا سینه اش پیداست خودش اگر اعتقاد درستی نداشته باشه همین مانع شرم وحیای او میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]