|
مفهوم حجاب و دلایل بی حجابی
|
|
۱۲:۰۳, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجاب چیست؟
پوشش و روپوش مثلا حجاب روز،شب است. حجاب ریشه،خاک است . حجاب چشم،پلک است. حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند. حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم. حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه... این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند. در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود. حضرت علی(علیهالسلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر میاندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب ) امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی میدانند. حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند. حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند. وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟ نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما. حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید ! حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند. حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و... مدتی است که وقتی موضوع ها رو می خونم فقط حجاب رو برای زن می بینم در صورتیکه همیشه اشاره شده که حجاب از سوی مرد نیز هست. شعار خواهرم حجابت ،برادرم نگاهت می تواند به مبحث مورد نظر سمت و سوی خوبی بدهد. یک روز برای طرز استفاده از آنتی ویروس به شرکتی زنگ زدم،خانمی گوشی و برداشت و همینطور که سئوالاتم و می پرسیدم دیدم خانم نیست ،آقاست فقط صداش عوض شد! خواهرم عکسی و بهم نشون داد که برام معمولی بود ،آرایش خانمی و نشون داده بود بعد گفتم که چی ،گفت این مرد ،خانم نیست!! در یکی از تاپیک های مرتبط با حجاب عکسی و دیدم که به شدت یاد کابوسم انداخت. خانمی که بی حجاب بود و شیطان داشت دنبالش می دوید . جالب اینکه همان روز وقتی داشتم با اتوبوس به دانشگاه می رفتم آقایی و دیدم که چشمش به یه گوشه ای بود،هرلحظه حالت نگاهش شیطانی تر می شد تا اینکه برگشتم و پشتم و دیدم که خانمی شالش و طوری انداخته بود که گرمی هوا کمتر اذیتش کنه و به حالت چرت سرش و برگردونده بود عقب و تکیه به صندلی داده بود! آنقدر که من از نگاه مرد به خودم لرزیدم ،اون خانم متوجه نبود، چی شده!شایدم فهمیده بود! جالب تر اینکه آقایی وارد اتوبوس شد و با این آقا آشنا دراومد ،هرچی داشت احوالپرسی می کرد با این آقاهه ،این آقا دست به سرش می کرد و چشمش فقط به این خانم بود و در افکاری غرق!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۲, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
5- خانواده
خانوادههايي كه از تعاليم ديني فاصله ميگيرند به يك فرهنگ برزخي بين اسلام و خواستههاي نفساني خود ميرسند. بسياري از عقايد آنها رنگ مذهبي و ديني ندارد. اينان همان كساني هستند كه دين را فقط به زبان اظهار مي کنند و با كمترين سختي يا تضاد با تمايلاتشان بهراحتي از دين خدا چشمپوشي ميكنند. يكي از مسايل مهم اجتماعي كه از ابعاد معنوي مبارزه با نفس برخوردار است پوشش ديني است كه در خانوادههاي شبه مذهبي از جايگاه مناسبي برخوردار نيست و فرزندان آنها نيز به فرهنگ تسامح به دين كه از رهاوردهاي تربيتي والدين است خو ميگيرند و در نتيجه فرزندان آنها نيز نسخههاي تكراري آنها خواهد بود. يعني آنها نيز فرهنگ بياعتنايي به احكام ديني را دنبال ميكنند. بخشي از بدحجابيهاي جامعه منسوب به اين خانوادهها و والدين شبه مذهبي است كه از غيرت ديني تهي ماندهاند. خوشا به حال دختري كه از مادري عفيف و پوشيده برخوردار است كه روحيه چنين مادري بهترين زمينه حجاب او خواهد بود. |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
فافا جان دوست خوب
با احترام به نظرت من اصلا این مورد رو درباره پوشش خانوم ها قبول ندارم این تنها بهانه ودستاویز یه عده از مردم شده بی دینی و بی اعتقادی خودشون رو بندازن گردنه یه عده بدتر از خودشون درحالی که بهتر از منو شما می دونن دین اصلی ما چی می گه وحکم اسلام چیه ...کسی رم تو قبر بغلیش نمی خوابونن پس طریق اولی هرکس به رفتار خودش مواخذه می شه نه رفتار مردم بهتره ما دیگه به این دلایل و بهانه های صد من یه غاز دامن نزنیم
|
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
من خیلی ممنونم از مشارکت شما دوستان عزیز مطلبی و می خواستم خدمتتون بگم،اطلاعات خوبی دارین ولی اگر ما نخواهیم چیزی و از ریشه بفهمیم همیشه تو ظاهر امر می مونیم. مثلا اینکه برخورد آدم ها گاهی انقدر با ما وحشتناکه که همش به خودمون می گیم مگه چه کار کردم اینطوری شد.یکی از اساتید حرف خوبی زد گفت همیشه انگلیسی ها می گن به اندازه دستت یعنی از بازو تا نوک انگشت فاصله رو رعایت کند در تمام روابط. این یعنی حریمتو حفظ کن و اجازه ورود به حریمتو به کسی نده چون تجاوزه حالا می تونه کلمات باشه،می تونه نگاه باشه و تمام موارد. اما این موضوع می خواد ریشه ای عمل کنه . وقتی ورودی و خروجی های یک آدم تحت کنترل باشه. مثلا چشم،مثلا گوش،مثلا دهان و... لطفا در این زمینه اطلاعات و بدید. از چشم شروع می کنیم.چرا چشم حجاب داشته باشد؟آیا روایاتی در این زمینه هست که بگذارید؟ یه تحقیق جامع و کامل برای کسانی که مفهوم حجاب را نمی دانند یا فکر می کنند که می دانند! |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
تا حالا دقت کردید چرا وقتی داریم نماز میخونیم ، باید فقط به مهرمون نگاه کنیم.
چرا باید به مهر نگاه کنیم؟ |
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
منکه اکثرابه روبروم زل میزنم تونماز
چلا؟؟![]() چون ازخاکه؟(آقانخندید!!)
|
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
ممنونم از آیدا
شما تمرکز کردن و یاد می گیرید. شما برای خودتون یه پوشش نامرئی در نظر می گیرید که حواستون به چیز دیگه ای پرت نشه. شما توی نماز توجه و دقت و تمرکز و یاد می گیرید. تمرین دیدن و ندیدن! برای ایجاد یه فضای روحانی احتیاج که خیلی از چیزهایی که باعث بهم خوردن تمرکزتون یا باعث دیدنتون می شه رو برمی دارید.مثلا عروسک های مختلف جلوی نگاهتون نباشه یا عکس حتی این هم مکروه شده ! حتی تو شنیدن هم این اتفاق میفته. بعد میان درمورد علمی به نام یوگا حرف می زنند.در حالیکه این روش تمرکز دیدن و ندیدن،شنیدن و نشنیدن توی نماز برای ما بارها اتفاق می یفته. ما از این روش می تونیم به چشمون عادت بدیم هرچیزی و نمی بینه
|
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
قرآن کریم رعایت حجاب چشم را هم به مردان مؤمن و هم به زنان مؤمنه سفارش میکند و میفرماید: «قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یَغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ؛ (نور/30) ای رسول ما به مردان مؤمن بگو تا چشم ها را از نگاه ناروا بپوشند.» «قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ؛ (نور/31) ای رسول به زنان مؤمن بگو تا چشم ها را از نگاه ناروا بپوشند.» |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
امام علی علیه السلام:
پاداش رزمنده شهید در راه خداوند بالاتر از پاداش انسان پاکدامنی نیست که توان انجام گناه ( را دارد ولی خود را ) آلوده نمی سازد . انسان پاکدامن نزدیک است که فرشته ای از فرشتگان الهی گردد. «نهج البلاغه ، حکمت 474» |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۳ ۲۰:۱۴ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به گزارش خبرنگار مهر، همه انسان ها به آراسته بودن علاقه دارند و می خواهند با دیگر افراد جامعه متفاوت باشند اما همین آراستگی و تفاوت باید مطابق شان و شخصیت زن و مرد ایرانی باشد.
امروزه هدف شبکه های ماهواره ای جوانان ایرانی است تا فرهنگ غرب را بر جامعه ایرانی تحمیل کنند و متاسفانه برخی از جوانان نیز کورکورانه و بدون تفکر کارهای تبلیغ شده شبکه های ماهواره ای را تقلید می کنند. یکی از مواردی که امروزه در جامعه خیلی به چشم می آید و به هیچ عنوان با فرهنگ ناب ایرانی مطابقت ندارد، آرایش مردان و پسران ایرانی است که در خیابان ها بسیار دیده می شود به طوری که حتی آرایشگاه های مردانه نیز به سمت آرایش های زنانه برای پسران رو آورده اند. قبل از بررسی دلایل بی حجابی یه نکته رو هم اضافه کنم. حجاب گفتاری و شنیداری بسیار مهمه به طوریکه سوره ق در آیه های ما آدمى را آفريده ايم و از وسوسه هاى نفس او آگاه هستيم، زيرا از رگ گردنش به او نزديكتريم. (16) هنگامى كه آن دو فرشته فراگيرنده در جانب راست و جانب چپ او نشسته اند هر چيز را فرامی گيرند. (17) هيچ كلامى نمیگويد مگر آنكه در كنار او مراقبى حاضر است. (18) هر كسى می آيد و با او كسى است كه میراندش و كسى است كه برايش شهادت میدهد. (21) تو از اين غافل بودى. ما پرده از برابرت برداشتيم و امروز چشمانت تيزبين شده است. (22) و این نکته رو می شه فهمید که هر کلمه ای که از دهان ما خارج می شه فرشته ای ثبت ش می کنه پس خوبه که مواظب کلاممون باشیم. و اینکه هر فکری در ذهنمون یا چیزی در قلبمون میاد خدا حواسش بهمون هست. عالم محضر خداست پس گناه یا خطا نکنیم. برای همین که حجاب خیلی مهمه ،کسی که قلبش از نور ایمان باشه هر چیزی و به راحتی قبول نمی کنه یعنی مواظب ورودی ها و خروجی های سیستم ش هست و پوشش از تسلیم شدن به فرمان خداست. |
|||
|
|
۲۳:۳۹, ۲۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۳ ۰:۲۴ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
واقعا نا امید شدم هر کاری کردم نتونستم چندتا عکس و بذارم تو این صفحه!
من از شما دوستان می خوام ،بیاییم گزینه ها رو یکی یکی بررسی کنیم ،مطمئنم می توونیم یه دلیل خوب برای این بی حجابی ها بیاریم. دوستانی که گزینه اول و انتخاب کردند بگن با توجه به روند موضوع مفهوم حجاب آیا هنوز هم سر حرفشون هستن که ماهواره و تقلید باعث بی حجابی شده،مثال های دقیق بگید مثلا فلانی هر کاری ماهواره کرد این شخص هم تقلید کرد ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلایل جذابیت حجاب برای بانوان آمریکایی | najiban | 0 | 1,061 |