|
مفهوم حجاب و دلایل بی حجابی
|
|
۱۲:۰۳, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حجاب چیست؟
پوشش و روپوش مثلا حجاب روز،شب است. حجاب ریشه،خاک است . حجاب چشم،پلک است. حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند. حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم. حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه... این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند. در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود. حضرت علی(علیهالسلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر میاندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب ) امام صادق(علیهالسلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی میدانند. حضرت موسی(علیهالسلام) آنقدر بر پوشیدگی خود محافظت میکرد که مردم میپنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلیاللهعلیهوآله) دربارهی او میفرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که میخواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمیشد، لباس خود را بیرون نمیآورد؛ در حالی که بنیاسرائیل حیا نمیکردند و در برابر هم برای شستشو برهنه میشدند و به یکدیگر نگاه میکردند. حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند. وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟ نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما. حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید ! حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند. حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و... مدتی است که وقتی موضوع ها رو می خونم فقط حجاب رو برای زن می بینم در صورتیکه همیشه اشاره شده که حجاب از سوی مرد نیز هست. شعار خواهرم حجابت ،برادرم نگاهت می تواند به مبحث مورد نظر سمت و سوی خوبی بدهد. یک روز برای طرز استفاده از آنتی ویروس به شرکتی زنگ زدم،خانمی گوشی و برداشت و همینطور که سئوالاتم و می پرسیدم دیدم خانم نیست ،آقاست فقط صداش عوض شد! خواهرم عکسی و بهم نشون داد که برام معمولی بود ،آرایش خانمی و نشون داده بود بعد گفتم که چی ،گفت این مرد ،خانم نیست!! در یکی از تاپیک های مرتبط با حجاب عکسی و دیدم که به شدت یاد کابوسم انداخت. خانمی که بی حجاب بود و شیطان داشت دنبالش می دوید . جالب اینکه همان روز وقتی داشتم با اتوبوس به دانشگاه می رفتم آقایی و دیدم که چشمش به یه گوشه ای بود،هرلحظه حالت نگاهش شیطانی تر می شد تا اینکه برگشتم و پشتم و دیدم که خانمی شالش و طوری انداخته بود که گرمی هوا کمتر اذیتش کنه و به حالت چرت سرش و برگردونده بود عقب و تکیه به صندلی داده بود! آنقدر که من از نگاه مرد به خودم لرزیدم ،اون خانم متوجه نبود، چی شده!شایدم فهمیده بود! جالب تر اینکه آقایی وارد اتوبوس شد و با این آقا آشنا دراومد ،هرچی داشت احوالپرسی می کرد با این آقاهه ،این آقا دست به سرش می کرد و چشمش فقط به این خانم بود و در افکاری غرق!
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۲۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۱۹:۱۸ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
پیشنهاد می کنم یه سری به تصاویر مردان پاشنه بلند بزنید.
......................................................................................... راستی وقتی حرکتی یا پوششی خارج از عرف جامعه باشه نگاه ها رو مطلبه! خبرنگاری از چند پسر غرب زده که موهاشون معلوم نبود چه مدلی بود پرسید که چرا اینطوری کردی؟ همشون گفتن دوست داریم که دیگران ما رو ببینند! ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۳۰/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۱۲:۱۲ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اعتماد به نفسی کاذبی که با تقلید کردن و خودنمایی ایجاد می شود.
![]() کار ماهواره چیست؟ وقتی شخصی با عرف جامعه خود کنار نمی آید یا نمی خواهد همراه شود به دنبال بروز امیال درونی خود است ،گاه با تقلید گاه با خودنمایی و گاه با ... اگر بخواهیم مسئله را از ریشه حل کنیم. 1.به سئوال های کودکانمان،نوجوانانمان به خوبی جواب دهیم. گاهی انقدر حد اطلاعات والدین و متاسفانه معلمین در مورد اینکه چرا ما پوشش داریم کم است و مدام قیاس بین کودک و شخصیت بزرگ انجام می گیرد که کودک یا لجبازی کرده از این قیاسی که تراز نیست یا جواب های غیر منطقی داده می شود. اسلام ،دین کاملا عقلی است. متاسفانه در جامعه ما هنوز قیاس صورت می گیرد و کسی نمی خواهد بگوید چرا پوشش باید باشد!؟ کم شدن اعتماد به نفس افراد در هر چیزی به چشم می خورد. اعتماد به نفسی که اسلام همیشه بر آن متمرکز بوده! تعریف اعتماد به نفس کاذب اعتماد به نفس كاذب بالا در واقع شكلي از اعتماد به نفس پايين است، با اين تفاوت كه فرد خود را بالاتر از آن كه هست نشان مي دهد. به عبارت ديگر فرد وقتي خود را در زمينه اي ناتوان مي بيند، سعي مي كند با بزرگ و توانا جلوه دادن خود، نظر ديگران را جلب كند. اين افراد هم مانند كساني كه اعتماد به نفس پايين دارند، به گرفتن تأييد ديگران محتاج اند و ارزش خود را از بيرون مي گيرند. در نتيجه، طوري رفتار مي كنند كه گويي از اعتماد به نفس بالايي برخوردارند و اين اعتماد به نفس از توانايي هاي آنان ناشي شده است. رفتار افرادي كه اعتماد به نفس كاذب بالا دارند نشان مي دهد اعتماد به نفس بالايي دارند در حالي كه اعتمادي كه آنان به خود دارند واقعي نيست. - واکنش دیگران :مهم ترین منشا پیدایش تصویر خود و ارزش به خود رفتار و واکنش دیگران نسبت به فرد به خصوص کودک است.بسیاری از تحقیقات حاکی است که تصویر هر فرد از خود وابسته به تصویری است که دیگران از او داشته اند وحتی درحال حاضر هم تصویردیگران از یک فرد می تواند ارزیابی و تصویری را که او از خود دارد تغییر دهد.اگر اولیاء به کودک بگویند او باهوش و زرنگ است و امثال آن ، این نوع مفاهیم به تدریج قسمتی از هویت کودک می گردد ،بسیاری از روانشناسان این روند را " درونی کردن " نام نهاده اند که توسط آن کودک ،نگرش ها و واکنش های دیگران را جزئی از ارزش های درونی خود می نماید. - مقایسه با دیگران : تصوی از خود شامل خصوصیات عینی و قابل قیاس با دیگران است مثل بلندی قد یا لاغری، یکی از منابع ایجاد این تصویر مقایسه ای است که کودک در رابطه با خود با افرادی مثل برادر، خواهر یا دوستان و دیگران انجام می دهد. اگر همسایه ها ثروتمندند کودک خود را فقیر احساس می کند و اگر خواهران و برادران باهوش وزرنگ هستند واو دائما از آن ها عقب افتاده است خود را کم هوش تصور می نماید. این مطلب ادامه دارد، دوستان مشارکت کنند! |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۱/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۳ ۱۹:۱۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۴۷, ۲/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۳ ۲۲:۴۹ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
ضعف اراده و اختیار
یکی از ویژگی های شخصیت ناپایدار و نابهنجار، ضعف اراده است. معمولا کسانی که در برابر مدهای نابهنجار بیگانه سازش نشان می دهند، قدرت تصمیم گیری و اراده ای قوی و تصویر روشنی از خود ندارند و بر کنترل هیجانات، عواطف و بیان اندیشه های خود ناتوان هستند. این عدم اعتماد به نفس و ضعف اراده یکی از علت های مهم روان شناختیِ گرایش به مدهای نابهنجار بیگانه است.
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۳/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۳ ۱۹:۵۶ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
![]() بر اساس معارف اسلامی، سه گونه اعتماد، قابل پژوهش است: 1. اعتماد به خدا، 2 . اعتماد به نفس، 3 . اعتماد به غیر. اعتماد به خداوند که در معارف اسلامی با عناوین: الثِّقَة باللّه،[42] تفویض،[43] توکّل،[44] تعویذ،[45] و... بدان اشاره شده، یکی از ارزش های دینی است و پیوسته، پویایی و شکوفایی می آورد، ناامیدی ها ر می زداید و صلابت در شخصیت و جدّیت در تصمیم را درپی دارد و انسان را با کانون قدرتِ بی کران الهی پیوند می زند. امّا اعتماد به نفس را می توان دو گونه تفسیر کرد: 1) نفس مداری؛ یعنی این که انسان، پیرو گرایش های نفسانی و تمایلات شخصی گردد و خواهش های نفسانی را مدیر زندگی خویش گرداند. بی تردید، این نوع اعتماد به نفس (نفس حیوانی)، زندگی سوز است و در روایت آمده است: مَنْ وَثَقَ بِنَفْسِهِ خانَتْهُ.[46] کسی که به نفس خویش اعتماد کند، نفسش به او خیانت می کند. 2) خودباوری، خودشناسی، احساس عجز و واماندگی نکردن و نادیده نگرفتن استعدادها و.... بی شک، این نوع تفسیر از خودباوری، در برابر اعتماد به خداوند نیست؛ بلکه در برابر اعتماد به غیر و در طول اعتماد به خداوند و از جنس آن است. این اعتماد، ارزیابی واقع بینانه از توانایی های خویش است. در روایت آمده است: خدای، رحمت کند کسی را که اندازه و ارزش خویش را بشناسد و از قلمرو خود، تجاوز نکند.[47] امّا اعتماد به غیر، یعنی دل بستگی و وابستگی به دیگران، اگر به شکل سربار بودن و بدون ضرورت های واقعی باشد، نکوهش شده است و با اعتماد به خویش و خودباوری، و از سوی دیگر، با اعتماد به خداوند متعال، منافات دارد و در معارف اسلامی، مقوله ارزشمند «الإستغناء عن الناس»، یعنی احساس بی نیازی از مردم، مطرح شده است. از منظری دیگر خداوند شخص مؤمن را مورد خطاب قرار داده و می فرماید : (ولا تهنوا و لا تحزنوا و أنتم الأعلون إن کنتم مؤمنین) آل عمران: ۱۳۹- « و سست و محزون نشوید که اگر مؤمن باشید ، غالب و برتر خواهید بود.» این برتری نه به خاطر نژاد و رنگ و قوم شما است بلکه به خاطر راهی است که به درستی انتخاب کرده و برگزیده اید ، آن راهی که چه بسا اندیشمندان و متفکران بسیاری از یافتن آن عاجز مانده اند، راهی که از نظر تکیه گاه و خاستگاه برتر است و آن راه، راه هدایت پروردگار است که هیچ کجی و انحرافی در آن نیست و نهایتش به سوی خوشبختی است. همچنین در آیه دیگر می فرماید: (لا یغرنک تقلب الذین کفروا فی البلاد متاع قلیل ثم مأوئهم جهنم و بئس المهاد) آی ه ۱۹۸آل عمران- « رفت و آمد پیروزمندانه کافران تو را فریفته نسازد . این متاع ناچیز و اندکی است و سرانجام جایگاهشان دوزخ خواهد بود و چه جای بدی است که برایشان تدارک دیده شده ااست.» 46. شرح فارسی غرر الحکم، ج5، ص161. 47 . شرح مأة کلمة، ابن میثم البحرانی، ص59؛ بحار الأنوار، ج79، ص66؛ فیض القدیر فی شرح الجامع الصغیر، ج1، ص219. در روایت دیگری آمده است: «الناس معادن کمعادن الذَهَب والفضّة؛ مردم، معدن هایی چون معدن های طلا و نقره هستند» (بحار الأنوار، ج61، ص65). بی شک، این معدن ها شناخت، کشف و استخراج می خواهند. |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
دوستان يه جوابي بگيد موقعي كه افراد بي حجاب اينو ميگن من بتونم بهشون بگم :
ميگن كه : ما خودمون رو بپوشونيم كه شايد مرد به گناه بيفته ؟! تو چشمات رو ببند و نگاه نكن ! من چي بگم ؟! |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۳ ۱۸:۵۸ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۶/آذر/۹۳ ۱۸:۳۳)Rhodes نوشته است: دوستان يه جوابي بگيد موقعي كه افراد بي حجاب اينو ميگن من بتونم بهشون بگم :خیلی متشکرم از مشارکت شما این موضوع و از اول بررسی کنید که مفهوم حجاب توضیح داده شده.حجاب ابعاد گسترده داره،و در حجاب ظاهر که همه چیز دوطرفه ست. من فقط می تونم این و بگم که کسانی که اعتماد به نفس پایینی دارن آدم های قابل اعتماد نیستند! در دین به جای اسم اعتماد ،ایمان برده می شه! فقط سست ایمانانند که از نفس خویش پیروی می کنند! شما تو جامعه می توونی به خوبی این نکته رو به وضوح ببینی. اگه کسی ایمان داره چشم چرانی نداره و اگه کسی ایمان داره به دنبال خودشیفتگی یا بی حجابی نیست! بلعم بن باعورا و حضرت موسى (عليه السلام) بلعم بن باعورا را مردى بود زاهد كه دويست سال خدا را عبادت مىكرد، در عصر حضرت موسى بود در اثر عبادت كارش به جايى رسيد كه عرش كرسى را مىديد، دعايش مستجاب بود، مردم كه از ظهور موسى آگاه شدند خوف اينها را فراگرفت، پادشاه اردن اميران خود را نزد باعورا فرستاد، گفتند: دعا كن خدا شر موسى را از سرما برطرف سازد. بلعم گفت: وجود انبيا لطف است و قدم آنها مبارك، من هرگز چنين دعايى نمىكنم، از بلعم مايوس شدند فكرى كردند مقدارى زياد پول و جواهر نزد زن او بردند، گفتند: از شوهر بخواهد كه دعا كند موسى مزاحم كار اين پادشاه در اين سرزمين نگردد، زن قبول كرد و نزد شوهر آمد، سعى كرد كه او دعا كند. بلعم گفت: اى زن در حق انبيا دعا نتوان كرد، زن سخت تاكيد كرد كه دعا كند، بلعم چون به زن زيباى خود علاقه داشت، ناچار قبول كرد از صومعه ديد شيرى قصد وى كرد، برگشت به زن خود گفت: ترك اين كار كن تا دعا نكنم، زن گفت: ممكن نيست، رها نمىكنم شما را، زيرا قوم موسى ما را هلاك مىكنند، بلعم گفت: هر كه به خدا ايمان آورد، هلاك نمىشود زن اصرار كرد و گفت: يا دعا كن و يا طلاق بده، بلعم برخاست براى صومعه، آنجا مارى ديد كه به طرف ايشان روى آورده، دوباره بازگشت جريان را به زن گفت. باز بار سوم از فشار زن سر به سجده نهاد گفت: اى خدا موسى و قوم او را نگه دار، دعاى او مستجاب شد موسى و قومش تا چهل روز در تبه (صحرا است) بماندند و زندانى شدند، قوم موسى هر چه راه مىرفتند، شب مىديدند جاى اولى هستند. به حضرت موسى شكايت كردند، فرمود: مناجات مىكنم، در مناجات عرض كرد: پروردگارا تو مىدانى كه مرا جز اطاعت امر تو قصدى نيست ميان ما اين فاسقين جدايى بدهى، خطاب رسيد اى موسى بلعم بن باعورا دعا كرده اين سرزمين زندان امت تو بشود. موسى عرض كرد: خداوندا بلعم در حق رسول تو دعا كرده و تو رد نكردى، اما اگر من در حق او دعا كنم قبول مىفرمايى، خطاب شد اى موسى هر چه دعا كنى مستجاب مىكنم. موسى عرض كرد: پروردگارا هر چه از براى او گرامىتر است كه ايمان باشد از او بگير، ندا آمد كه دعاى تو را اجابت كرديم و بدان كه چون به شهر مىروى قبل از هر كس او پيش آيد و به او بگو در مقابل عبادت تو سه دعا ديگر حالا خواه اخروى باشد و خواه دنيوى اجابت مىكنم. در اينجا خداوند اين قصه را به پيغمبر ما صلىالله عليه و آله خبر مىدهد كه اى پيامبر به امتّان خود بگو: و اتل عليهم نبا الذى آتيناه آياتنا فانسلخ منها فاتبعه الشيطان فكان من الغاوين [sup](1)[/sup] اى محمد صلىالله عليه و آله قصه بلعم باعورا را بر امت خود بگو كه اسم اعظم را به او داديم تا هر وقتى كه بخواهد دعا كند او بر هواى نفس خود از زنش پيروى كرد، ما ايمان او را گرفتيم او هم تابع شيطان شد و از گمراهان گرديد، خلاصه موسى (عليه السلام) و هارون كه برادر او است به شهر اردن رفتند مردم آن شهر به استقبال آمدند و ايمان آوردند، بلعم پيش قدم جمعيت بود كه موسى را اكرام كرد، موسى گفت: اى بلعم دعايى كه در حق ما كردى من نيز دعايى در حق تو كردم تا خدا ايمان تو را بگيرد وليكن بشارتى هم به تو مىدهم كه سه دعاى ديگر خداوند متعال در مقابل آن عبادات مستجاب مىنمايد اكنون هر حاجت كه دارى بخواه. بلعم دلتنگ شد، رفت نزد عيالش گفت: اى زن نگفتم دعا در حق پيغمبران سزاوار نيست، خداوند ايمانم را گرفته، زن گفت: دويست سال عبادت خدا كردى، بلعم گفت: سه حاجت ما را خداوند فرموده مستجاب مىكنم. زن گفت: يكى براى من و دو حاجت براى تو، بلعم گفت: اى زن اين را براى آخرت بخواهيم بهتر است تا دنيا، تا اينكه خداوند مرا از آتش عذاب نجات دهد، زن گفت: يك دعا براى من اين است كه دعا كن خداوند به من جمال بهترى بدهد، بلعم گفت: اى زن زيبايى تو از همه زنان عالم بهتر است. گفت: بايد دعا كنى، بلعم دعا كرد، خداوند چنان زيبايى به آن زن داد كه از جمالش عالم روشن شد، بلعم به نظر زنش زشت آمد و پريشانى او ظاهر شد، زن از خانه بيرون رفت، بلعم ناراحت شد، دعا كرد زنش سگ شد، او را از خانه بيرون كرد، در آستانه در مىنشست و گريه مىكرد و در فراق او فرزندانش گريه مىكردند، بنى اسرائيل و مردم شهر اردن جمع شدند. گفتند: مادر فرزندان تو است، روا نيست كه سگ باشد، خدمت به تو كرده آخر الامر دعاى سومى را كرد زن صورت اولى كه در زندگى داشت بازگشت و به خانه آمد، بلعم سه دعاى او مستجاب شد و با بىايمانى به صورت سگ از دنيا رفت([sup](2)[/sup]. |
|||
|
|
۱:۰۵, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
با اجازه دوست عزیز اسمانه سجادی اگه میشه یه اپشن دیگه به موارد نظر سنجی اضافه کنید.
اپشن مهم و خیلی مهم ترویج بی حجابی لایک دادن آقایون با رفتار و نگاه و....در جامعه به خانمهای کم حجاب و سوء رفتار ، نگاه چپ چپ، انتظار قدوسیت و مریم مقدس بودن و انتظارهای گزافه و بی جا از خانمهای با حجاب و بعضا چادری هست! چرا راه دور بریم امشب گفتیم بعد از قرنی بچه ها رو ببریم سینما !! بعدش یه شامی و ... به محض اینکه وارد رستو.ران شدیم نگاهای تمسخر آمیز و خشم آلود آدمها بود که حواله بچه ی معصوم و بد بخت ما شد !!! هیچی دیگه مجبور شدیم فوری رستوران رو ترک کنیم!!! دختر من بلافاصله با داداشش گریه کنان پرید تو ماشین که دیگه اون وضع و اون نگاها رو تحمل نکنه! در عوض هر خانمی با آرایش و ..... کلی تحویلش میگرفتن! بچه من تا چند بار و تا چند سال می تونه این وضع رو تحمل کنه...... آقایون !!!آقا پسرها ی محترم هر چی دلتون می خواد به خانمهای بد حجاب لایک بدید ولی بالا غیرتن انقد تحقیر آمیز به با حجابها نگاه نکنید ! رستوران و پارک و سینما و غیره ارث پدر شما نیست که ورود خانمهای چادری بهش ممنوع باشه! هست؟ یا صاحب الزمان (علیه السلام) با ظهورت شتاب کن***** عالم ز دست رفت پا در رکاب کن |
|||
|
|
۳:۰۱, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
عزت پیش خداست زهرا خانم
برای خدا بودن هم لیاقت میخواد خدا خودتون و خونوادتونو حفظ کنه اخه چرا ناراحت بشن. بهشون بگید که اصلا نباید واسشون مهم باشه که بقیه چی فکر میکنن. اونا هم که میگید تحقیر امیز نگاه میکنن ، اصلا ادم نیستن که بخوایم روشون فکر کنیم یه اروپایی هنوز بیشتر از این مدل ادما معنی اعتقادات رو میفهمه یه جایی رفته بودیم، یه خانم مسیحی بود دست دراز کرد دست بده با ما، یه لحظه تعلل کردم فهمید مسلمونم و معذرت خواهی کرد که نمیدونسته ! تفاوت فرهنگ رو ببینید حالا یه عده تازه به دوران رسیده فکر میکنن بی محلی کردن به بچه مذهبی ها مخصوصا ابجی های ما کار مهمی و یا تاثیر گذاریه. اصولا من اونارو ادم حساب نمیکنم که بخوام بشون فکر کنم کاش دخترامون بدونن زیباییشون، فکرشون، عملشون، نه به ارایش ربط داره نه ناز و ادا، فقط به حجب و حیاشون ربط داره قدیما تو خیابون راه میرفتی چهارتا دختر بود تا نگاشون میکردی همشون سرشونو مینداختن پایین، الان تا تو سرتو نندازی پایین ول کن نیستن در عوض ادم گاهی یه خانم محجه برو میبینه، غریبه باشه و بی جهت ادم نگاهش بیوفته ، هردوشون سرشونو میندازن پایین، نه به خاطر محرم نامحرمی، نه به خاطر زیبایی، به خاطر حجب و حیا اینکارو میکنن. من یکم بی پرده حرف میزنم ولی خب چیزیو تا لمس نکنم درموردش صحبت نمیکنم زهرا خانم دوتا گُل از زیباترین و بهترین گل های دنیارو دارید. خدا حفظشون کنه |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دلایل جذابیت حجاب برای بانوان آمریکایی | najiban | 0 | 1,059 |
۲/اسفند/۹۵ ۱۸:۴۰ آخرین ارسال: najiban |
|

![[تصویر: 70811671533514113548.jpg]](http://www.parstvshop.com/userfiles/70811671533514113548.jpg)
![[تصویر: bar-hamegan-vazeh-va-mobarhan-ast-ke-ete....nafs_.jpg]](http://www.yasdl.com/wp-content/uploads/2014/03/bar-hamegan-vazeh-va-mobarhan-ast-ke-etemad.be_.nafs_.jpg)
![[تصویر: %D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF_%D8...%D8%A8.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8153051600/%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%AF_%D8%A8%D9%87_%D9%86%D9%81%D8%B3_%DA%A9%D8%A7%D8%B0%D8%A8.jpg)
![[تصویر: 269562_195908690462101_3773289_n.jpg]](http://qsna.ir/wp-content/uploads/2014/07/269562_195908690462101_3773289_n.jpg)
![[تصویر: 301586_L9bK6ilT.jpg]](http://images.persianblog.ir/301586_L9bK6ilT.jpg)