کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چه عاملی باعث ترویج بی حجابی در جامعه شده است؟
1.غرب زدگی و شرق زدگی (ماهواره وتقلید ...)
2.چشم و هم چشمی برای خودنمایی(جراحی زیبایی و ...)
نداشتن الگوی مناسب
نداشتن خودباوری فرد
اطلاع رسانی ضعیف خانواده و رسانه در مورد دین
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مفهوم حجاب و دلایل بی حجابی
۱۲:۰۳, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1

حجاب چیست؟
پوشش و روپوش
مثلا حجاب روز،شب است.
حجاب ریشه،خاک است .
حجاب چشم،پلک است.
حجاب (لباس) مردو زن لباس یکدیگرند.
حجاب مفهوم بزرگ و گسترده ای دارد کافی است در مورد آن واژه های تصویری جایگزین کنیم.
حجاب قلب،ایمان است و حجاب نگاه...
این حدیث حجاب را طور دیگری عنوان می کند.

در حدیث قدسی آمده است :به بندگانم بگوئیدبه لباس دشمنانم در نیایند و خود را شبیه دشمنان من نکنند که در این صورت ،آنها هم دشمنان من خواهند بود.

حضرت علی(علیه‌السلام) می فرمایند: وقتی کسی عریان شود، شیطان به او نظر می‌اندازد و در او طمع می کند؛ پس خود را بپوشانید.( تهذیب )

امام صادق(علیه‌السلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی می‌دانند.

حضرت موسی(علیه‌السلام) آن‌قدر بر پوشیدگی خود محافظت می‌کرد که مردم می‌پنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) درباره‌ی او می‌فرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که می‌خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمی‌شد، لباس خود را بیرون نمی‌آورد؛ در حالی که بنی‌اسرائیل حیا نمی‌کردند و در برابر هم برای شستشو برهنه می‌شدند و به یکدیگر نگاه می‌کردند.

حتی حجاب در نوع روابط با محرم و نامحرم هم دیده می شود.هم جنس مذکر و هم جنس مونث
حتی حجاب در درو دیوار خانه است که همسایه حریم خود را حفظ کند.حجاب در دین است که اسلام را متمایزتر می کند.
وقتی حجاب کنار می رود یعنی اتاق خصوصی شما پرده نداشته باشد چه اتفاقی می افتد؟
نگاه ها را می خرد،کنجکاوی دیگران در نوع زندگی شما.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد،مثلا نماز شب را در خلوت خود با خدا می خوانید !
حجاب در همان تلفن های شخصی است که دوست ندارید دیگران حرف های خصوصی شما را بشنوند.
حجاب باز مفهوم بزرگتری می گیرد و...

مدتی است که وقتی موضوع ها رو می خونم فقط حجاب رو برای زن می بینم در صورتیکه همیشه اشاره شده که حجاب از سوی مرد نیز هست.
شعار خواهرم حجابت ،برادرم نگاهت می تواند به مبحث مورد نظر سمت و سوی خوبی بدهد.
یک روز برای طرز استفاده از آنتی ویروس به شرکتی زنگ زدم،خانمی گوشی و برداشت و همینطور که سئوالاتم و می پرسیدم دیدم خانم نیست ،آقاست فقط صداش عوض شد!
خواهرم عکسی و بهم نشون داد که برام معمولی بود ،آرایش خانمی و نشون داده بود بعد گفتم که چی ،گفت این مرد ،خانم نیست!!
در یکی از تاپیک های مرتبط با حجاب عکسی و دیدم که به شدت یاد کابوسم انداخت.
خانمی که بی حجاب بود و شیطان داشت دنبالش می دوید .
جالب اینکه همان روز وقتی داشتم با اتوبوس به دانشگاه می رفتم آقایی و دیدم که چشمش به یه گوشه ای بود،هرلحظه حالت نگاهش شیطانی تر می شد تا اینکه برگشتم و پشتم و دیدم که خانمی شالش و طوری انداخته بود که گرمی هوا کمتر اذیتش کنه و به حالت چرت سرش و برگردونده بود عقب و تکیه به صندلی داده بود!
آنقدر که من از نگاه مرد به خودم لرزیدم ،اون خانم متوجه نبود، چی شده!شایدم فهمیده بود!
جالب تر اینکه آقایی وارد اتوبوس شد و با این آقا آشنا دراومد ،هرچی داشت احوالپرسی می کرد با این آقاهه ،این آقا دست به سرش می کرد و چشمش فقط به این خانم بود و در افکاری غرق!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، آیدا77 ، آفتاب ، حضرت عشق ، Eve ، السا ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، Banoo ، علی املشی ، 135 ، شیدا ، مجید املشی ، azade ، یاســین ، مهشاد ، ABCDE ، zahra11 ، ghoran ، امیریان

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۲, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #41
آواتار
وای زهرا خانوم به فرزندان گلتون بگید
دراین جور مواقع با افتخار وارد بشن اعتمادبه نفسشون رو بالا ببرن اونا که کار اشتباهی نمی کنن که بترسن از نگاه دیگران باید بترسن از نگاه خدا بزار دیگران هرنگاهی که می خوان داشته باشن ذره ای اهمیت نداره تنها چیزی که مهمه اینه که خدا به ملائکه اش با افتخار بگه ببینید بنده منو من براش از عالم و اادم مهم ترم یه مشت ادمه بی هویت که نگاهشون ارزش که نداره هیچی باید به قول یکی از دوستان در اینجور موارد به حالشون دعا هم کرد که خدا از این منجلاب نجاتشون بدهAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، آفتاب ، آسمانه سجادی
۱۲:۴۲, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
اخه با گفتن این حرفا بچه اعتماد به نفس نمیگیره.

تو سن 7 سال اول ،بچه ها تاثیرشون رو از والدین میگیرن،یعنی اگه ادم بیرونی به بچه بگه زشت،بچه ناراحت نمیشه اونقدر که والدینش بهش بگن
هر چی بچه بیشتر وارد اجتماع میشه ،تاثیر اون هم بیشتر میشه،مخصوصا در سنین نوجوانی،بچه ها به شدت احتیاج دارند که از طرف گروه دوستان و گروه های اجتماعی تایید بشن.بخاطر همین گرایش به مد دارند چون مد ،پک زیبایی نسبی محبوب جامعه رو داره ارائه میده.

به قول دوستان در خارج از کشور یهمچین برخوردهایی نمیشه.
البته متاسفانه بعضی جاها برعکسشم هست.
کلا ملت ادم چادری میبینن فکر میکنن که گرونی و اینا زیر سر ایناس ،حالا باید انتقام بگیریم.. نمیدونن که چادر یه اعتقاده...
تنها راهی که به ذهن من میرسه اینه که تو این محیطا ادم دست جمعی بره.
مثلا سه تا خانواده مذهبی
چون تعداد میره بالا دیگه نمیتونن با نگاه تحقیر کنند
از طرفی سر بچه ها هم به همسن و سالاشون گرمه و وجود بقیه بهشون قوت قلب میده.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رکن الهدی ، zahra11 ، آفتاب ، شیدا ، آسمانه سجادی ، Eve
۱۳:۱۲, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
اقا پس من غیر طبیعی بودمBig Grin
چون هیچ وقت خجالت نمی کشیدم اصن یه حسه خوبی داشتم وقتی بهم با حالت تعجب یا تحقیر نگاه می کردن تو دلم می گفتم انقدر نگاه کنید تا بمیریدBig Grin
الان که فک می کنم می بینم تو دوستام فقط من اعتماد به سقفم بالا بودهCool
واقعا چرا مپ؟!البته منم روی لباس و کفش واینام تو اون سن حساس بودم ولی اصلا بخاطر چادرم هیچ وقت مشکل نداشتم!!تازه می رفتیم کوه من با چادر ملت (یعنی خانوما)با. گرمکن می اومدن یسری ها هم راحت فقط کلاه سرشون بود منم با یه حالت تاسفی نگاشون می کردم که به خودشون شک می کردن..تازه از مانتویی شدن یسری از دوستامم تو اون سن جلوگیری می کردم کلی براشون منبر می رفتم خخخخخخBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، شیدا ، آسمانه سجادی
۱۹:۱۵, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #44
آواتار
متشکرم از دلداری دوستان!
یاسین جان دختر من حتی یدونه دوست همسن خودش که چادری باشه تو فامیل و غیر فامیل نداره که ما با اونها قرار بیرون رفتن بزاریم ! واقعا انرژی میگیرم که تالار میام چون بچه هایی رو می بینم که با ما چقدر همفکرن!

متلکها و رفتارهای بد جامعه بی و حد وحسابه متاسفانه و دخترها رو از حجاب برتر بیزار کرده! دوستان دخترم هم اوایل به همین بهانه ها چادر رو برداشتن و بعد کم کم حجاب رقیق و رقیق تر شد و... به همین دلیل بچه ی من دوست نداره چادرش رو برداره چون می گه از اول همین بودم و هر جا امکان داشته باشه می پوشه ! و خودش رو هم چادری میدونه!!

تازه بد تر از متلکهای پسرها رفتار توام با تمسخر و حرفهایی هست که بعضی خانمهای بد حجاب دارن!! نمونش همسایمون: "اخی مامان ، بابا مجبورت میکنن چادر بپوشی! ؟؟"آخی هوا گرمه که می پزی! "آخی بارون میاد الان چادرت گلی می شه!!و"....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رکن الهدی ، آفتاب ، شیدا ، آسمانه سجادی ، Eve
۲۰:۳۰, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
زهرا خانوم دختر گلتون باید بگن آخی شمام پدر و مادرت کمبود اعتماد به نفس داشتن با دوتا تیکه لباس فرستادنت بیرونBig Grin
آخی انقدر لباسای چسبون می پوشین احتمالا تو گرما پخته نمی شینHuh
آخی با صندل و پای لخت تو خیابون میرید هزار درد و مرض نصیبتون نمی شهCool
کلا نباید کم بیارید ...آدم در اینجور موارد مصمم تر می شه واینکه خانومای بی حجاب برای جبران اعتماد به نفسشون وخفه کردن وجدانشون باید این حرفا رو بزنن آقایونم برای ارضای تکبر وغرورشون واینکه نشون بدن می تونن همه چیز رو تصاحب کنن باید متلک بندازن...اونی می بره که یه گوشش در باشه یه گوشش دروازه...چرا دخترتون دوست چادری نداره ؟!ای بابا چه بدDodgySad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آسمانه سجادی ، Mohammad Trust
۲۱:۵۱, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #46

سلام
متشکرم از مشارکت شما
این همدردی و هم من با زهرا جان دارم.
امروز رفتم انقلاب که کتاب بخرم،فروشنده ها با دیدن حجاب من رفتارهایی داشتند عجیب!Sad
من تا حالا این برخورد و ندیده بودم ولی امروز واقعا لمس کردم.Confused
زهرا جان من این امتیاز یا نه نمی دونم چی باید بگم به مردها نمی دم که فکر کنند با نگاهشون یا رفتارشون می تونند بی ناموسی و رواج بدند،برای همین این گزینه رو نذاشتم.
یه مدتی توی حساب و کتاب های حسابداری در مورد عرضه و تقاضا حرف می زدند اون موقع من نمی فهمیدم منظور چیه ولی الان می میبینم تقاضا بیشتر از عرضه شده !
فقط ایمانه که معلوم نیست مشتری هاش کی هستند!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، رکن الهدی ، Mohammad Trust ، شیدا ، مهشاد ، zahra11
۱۹:۴۶, ۹/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آذر/۹۳ ۲۰:۰۲ توسط آسمانه سجادی.)
شماره ارسال: #47

احادیث در مورد ایمان
1. ایمان در رفتار

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
فى تفسير قوله تعالى «وَ قُولُوا لِلنّاسِ حُسنا» قالَ: قُولُوا لِلنّاسِ كُلِّهُم حُسنا مُؤمِنِهُم وَ مُخالِفِهُم، أمّا المؤمِنونَ فَيَبسُطُ لَهُم وَجهَهُ وَ أمّا المُخالِفونَ فَيُكَلِّمُهُم بِالمُداراةِ لاِجتِذابِهِم اِلىَ الايمانِ. فَاِنِ استَتَرَ مِن ذلِكَ بِكفِّ شُرورِهم عَن نَفسِهِ وَ عَن اِخوانِهِ المُؤمِنينَ؛

در تفسير آيه «با مردم به زبان خوش سخن بگوييد» فرمود: يعنى با همه مردم، چه مؤمن و چه مخالف، به زبان خوش سخن بگوييد. مؤمن، به هم مذهبان، روى خوش نشان مى دهد و با مخالفان، با مدارا سخن مى گويد تا به ايمان، جذب شوند و حتّى اگر نشدند، با اين رفتار، از بدى هاى آنان در حقّ خود و برادران مؤمنش، پيشگيرى كرده است.
مستدرك الوسائل و مستنبط المسایل، ج 12، ص309

2.ایمان در گفتار

اَلحَياءُ مِنَ اليمانِ وَاليمانُ فِى الجَنَّةِ وَالبَذاءُ مِنَ الجَفاءِ وَالجَفاءُ فِى النّارِ؛
حيا از ايمان و ايمان در بهشت است و بدزبانى از بى مهرى و بدرفتارى است و بدرفتارى در جهنم است.
تحف العقول، ص394- وسایل الشیعه ،ج16،ص 36 - بحارالأنوار، ج75،ص

3.ایمان در ظاهر و باطن

قال الامام علی - علیه السّلام - : الایمانُ معرفَةٌ بالقَلبِ و اقرارٌ باللِسانِ و عَمَلٌ بالأركانِ.
امام علی - علیه السّلام - فرمود: ایمان عبارت است از شناخت ومعرفت قلبی، اقرار با زبان و عمل با اعضاء و جوارح.

«نهج البلاغه، حكمت 218»
در نهایت ایمان در حجاب های متفاوت

در نهایت
قال الامام الصّادق - علیه السّلام - : لا یَكمُلُ ایمانُ العبدِ حتّی تكونَ فیهِ اربَعُ خصالٍ، یُحسِنَ خُلقَهُ وَ تسخو نفسُهُ ... .

امام صادق - علیه السّلام - فرمود: ایمان انسان كامل نمی گردد مگر آنكه چهار خصلت در او وجود داشته باشد: 1. اخلاقش نیكو باشد. 2. نفس او نرم و پذیرا باشد 3. كنترل سخن داشته باشد و بیهوده سخن نگوید. 4. اضافی ثروتش را در راه خدا بدهد.

«امالی شیخ طوسی، ص 125»

قال الامام الصّادق - علیه السّلام - : انّ الایمانَ عَشرُ درجاتٍ بمنزلةِ السُّلَّم یُصعَدُ منه مِرقاةً بعدَ مرقاةٍ ... .

امام صادق - علیه السّلام - فرمود: همانا ایمان ده درجه دارد، همانند پلّكانی كه پلّه پله از آن بالا می روند ... مقداد در درجه هشتم، ابوذر در درجه نهم و سلمان در دهمین درجه قرار داشت.

«بحارالانوار، ج 66، ص 166»

تقدیم به تمام افراد با ایمان

[تصویر: Beautiful-Rose-flowerdrop-20100145-1024-7686.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شیدا
۱۸:۱۸, ۲۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #48

نظرمجله فرانسوى درموردوضعيت آرايش درايران: صورت هايى ك ديگه واقعيو دل نشين نيستند زنان ايرانى چهره خود را پشت نقاب سنگينى از آرايشو عمل زيبايى قايم ميكنند جاى تعجب داره زنان اين كشور على رغم آموزه هاى دينى خود شبيه پورن استارها و ستاره هاى فيلم هاى پورنو آمريكايى آرايش ميكنند اين جور صورت آرايى هايى تنهادر فيلم هاى سكسى ديده ميشود ما در خيابان هاى اروپا بسيار كم با چنين مواردى رو ب رو ميشويم در ايران صورت زنان بيشتر از آنكه حس خوبى القا كند حس شهوت را بر انگيخته ميكند خريدو ف
روش كتاب در مقابل خريدو فروش لوازم آرايشى بسيار بسيار كمو ناچيز جلوه ميكند در ايران مقدار خريدو فروش يك سال كتاب برابر است با ميزان خريدو فروش يك روز يا نيمه اى از روز ابزار آرايش است اين يعنى جهان سوم جايى ك مردم آن نسبت ب شعور خود بى تفاوت تر از ظاهرخودهستندبنظرميرسدامريكا اين باردرجنگ نرم خودب پيروزى چشمگيرى دست يافته. يكى ازاساتيددانشگاهاى آلمان براى كنفرانسى ب تهران سفرميكندهنگام بازگشت يكى ازهمراهان ميپرسه ايرانوچطورارزيابى كردين؟ پاسخ جالب استاد:ايران كشور زيبايى بود اما فاحشه زياد داشت! (خيلى تاسف خوردم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آسمانه سجادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]