|
دوام و پایداری در عزم.
|
|
۲۲:۱۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه.
قبلش بگم که جست و جو کردم چیزی پیدا نکردم. اگه بود مدیران لطف کنن حذف کنن تاپیک رو . ![]() همه ما برای اینکه یک عادت زشت رو ترک کنیم یا اینکه یک چیز خوب رو در خودمون بوجود بیاریم باید عزم داشته باشیم. ولی پایداری و دوام این عزم خیلی مهم هست و البته خیلی سخت. من الان در حال تلاش برای اینکه یک عادت خوب رو تو خودم ایجاد کنم ولی بار ها شکست خوردم ( یعنی حدودا 2 سالی میشه که سعی میکنم ولی اصلا نمیتونم ) معتقدم که هر کار سختی یک قلقی داره . از شما میخوام بپرسم که چیکار کنم که بتونم تو عزمم دوام و پایداری باشه... -------------- عین برنامه آشپزی همه چیو مرحله مرحله بگید Merci. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۸, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آقای رایفی پور چند جلسه سخنرانی در باره ترک گناه کرده
فکر کنم بدردت بخونه |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
میشه لینک بدی؟ ترک گناه نیست عزیزم. پایداری در عزم هست . اگه میشه تو همین تاپیک به صورت ساده بگید ممنون میشم.
|
|||
|
۲۱:۰۳, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۷/آبان/۹۳ ۲۱:۲۲)Kol نوشته است: میشه لینک بدی؟ ترک گناه نیست عزیزم. پایداری در عزم هست . اگه میشه تو همین تاپیک به صورت ساده بگید ممنون میشم. آهان. اگه پایداری در عظم هست نمیدونم ولی این هم لینک همون که گفتم http://www.masaf.ir/Ceremony/Detail/4188...مضان--1393 |
|||
|
۲۲:۱۴, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۲۲:۱۴)بیداری اندیشه نوشته است: نمی دونم ببینین این گفته ها به کارتون میاد: آقای بیداری اگر سخنرانی سراغ دارید لطفا معرفی بفرمایید. ممنون.
|
|||
|
۱:۳۶, ۱۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول: ذکری از امام صادق (علیه السلام) نقل قول: وَامْلَاْ قلبي نوراليقين و صدري نور الايمان و فکري نور النيات و عزمي نور التوفيق
[و پُر نما دلم را از نور يقين و ارادهام را به نور توفيق.
دعایی از امام زین العابدین (علیه السلام) نقل قول: برای ایجاد شوق و هیجیان در این آیه هم تامل کنید نقل قول: إِنَّ الَّذِینَ قَالُواْ رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُواْ فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ (13) أُوْلَئِكَ أَصْحَابُ الْجَنَّةِ خَالِدِینَ فِیهَا جَزَآءً بِمَا كَانُواْ یَعْمَلُونَ(14) همانا كسانى كه گفتند: پروردگار ما خداست، سپس (بر ایمان و گفته خود) پایدارى كردند، هیچ بیمى بر آنان نیست و اندوهگین نخواهند شد. آنان به خاطر آنچه (از كارهاى نیك) انجام مىدادند، اهل بهشتند و همواره در آن خواهند ماند.(احقاف/13،14) مطالعه لینک های زیر خالی از لطف نیست تکنیک های تقویت اراده عوامل ضعف اراده در انسان ویژگی های اهل عزم |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۹/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۶:۰۳ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
اول با خودم گفتم محاسبه و مراقبه یعنی هر شب حساب کنید ببینید چکار کردید . و همچنین هر لحظه مواظب باشید اما باز گفتم خود این هم عزم می خواد . تنها چیزی که به ذهنم می رسه اینه که انسان انگیزه اش را قوی کنه. فکر کنه در مورد این کاری که می خواهد انجام بده و ببینه چه فوایدی در زندگی دنیا و آخرت انسان داره و... هر چی انگیزه اش وو شوق و علاقه اش بیشتر باشه جدیتش بیشتر می شه. تببینید که کسانی که تو دنیا با تمام عزم و اراده کاری رو می کنند و تلاشی رو انجام می دهند علتش چیه ؟ علتش همون شوق و انگیزه ای هست که برای رسیدن به آرزوشون دارند.
با توجه به این حدیث وَاشْدُدْ بتوفيقک عزمي. اراده ام را به توفيق خود تقويت کن.
وَامْلَاْ قلبي ... و عزمي نور التوفيق [و پُر نما دلم ...و اراده ام را به نور توفيق فهمیدم که تنها با کمک و توفیق الهی عزممون پایدار می شه.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |