|
دوام و پایداری در عزم.
|
|
۲۲:۱۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه.
قبلش بگم که جست و جو کردم چیزی پیدا نکردم. اگه بود مدیران لطف کنن حذف کنن تاپیک رو . ![]() همه ما برای اینکه یک عادت زشت رو ترک کنیم یا اینکه یک چیز خوب رو در خودمون بوجود بیاریم باید عزم داشته باشیم. ولی پایداری و دوام این عزم خیلی مهم هست و البته خیلی سخت. من الان در حال تلاش برای اینکه یک عادت خوب رو تو خودم ایجاد کنم ولی بار ها شکست خوردم ( یعنی حدودا 2 سالی میشه که سعی میکنم ولی اصلا نمیتونم ) معتقدم که هر کار سختی یک قلقی داره . از شما میخوام بپرسم که چیکار کنم که بتونم تو عزمم دوام و پایداری باشه... -------------- عین برنامه آشپزی همه چیو مرحله مرحله بگید Merci. |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
حضرت امام (رحمة الله علیه) در اوایل چهل حدیث می فرماید:
استاد معظّم ما، دام ظلّه، (مرحوم شاه آبادی) مى فرمودند: بيشتر از هر چه گوش كردن به تغنّيات سلب اراده و عزم از انسان مىكند. البته این دستوریست برای اینکه عزم سست نشه، ولی روش کسب عزم هم از دوستان استفاده خواهیم کرد |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۳ ۲۲:۳۲)محمدهادی نوشته است: حضرت امام (رحمة الله علیه) در اوایل چهل حدیث می فرماید: یخورده لول پایین بگید مام بفهمیم. تغنیات ینی چی؟ ![]() من فک میکنم به مرور یه کاری رو انجام بدید خیلی خوبه. ویه چیزی که من تجربه کردم اینه که بنویسید پیشرفت هاتون رو... باعث تشویق میشه... یادم اومد باز میگم |
|||
|
|
۲۳:۰۶, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببخشید
تغنیات، یعنی غنا |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
خوب .
گوش کردن به تغنیات ینی چی؟ با مثال اگه بگید ممنون میشم |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
همون موسیقی حرامه
با اختلاف فتاوایی که در میان مراجع وجود داره البته البته در مورد موسیقی حلال (با فرض وجود) نمیدونم که موجب سستی می شه یا نه. |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۱۴ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خداییش خیلی سخت حرف زدید. بابا خوب میگفتید گوش دادن به موسیقی دیگه
اینکه راحتتره که.حواسم نبود نقل قول کردید ببخشید. من خوردن مشروب و گوشت خوک رو هم شنیدم که البته ربطی به ما نداره.... |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۲۳:۱۷ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برداشت حقیر ایشون راهکار می خواستند
حقیر هم آنچه که ضد عزم بود را از بیان مرحوم امام نقل کردم در صحیف نور هم امام فرمودند: و از جمله چیزهایی که باز مغزهای جوان ها را مخدّر است و تخدیر می کند موسیقی است. موسیقی اسباب این می شود که مغز انسان وقتی چند وقت به موسیقی گوش کرد، تبدیل می شود به یک مغزی غیر آن [مغز] کسی که جدّی باشد. از جدّیت، انسان را بیرون می کند، و متوجه می کند به جهاتی دیگر... اینجا هم مطالب خوبی هست: صلوات |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من تجربه موسیقی رو داشتم...
اصن یه بلایی سر آدم میاره... آدم فک میکنه شکست عشقی خورده واقعا ![]() واقعا سست میشه ادم |
|||
|
|
۸:۲۴, ۱۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|