کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مداومت بر ذکری خاص : آری یا خیر!!
۱۶:۳۷, ۱۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

استفاده از اذکار هم مثل دارو هست.
مداومت بر . لاالله الا الله هم برای انسان معمولی ممکن هست خودش مشکلاتی ایجاد کند. بعض جاها نوشته و توصیه این هست که فقط فرد یک بار باید بگوید و نه بیشتر.امیدوارم حالتون بهتر بشه.
ما برای شما دعا میکنیم.
تشکر از شما

توضیحات مفصله در این پست Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدهادی ، قلب

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۵, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام خدمت گرامیان
ببخشید من دیر این موضوع رو دیدم . شرمنده .

لازم هست از شما سوالی بپرسم برای تقریب به ذهن .Smile

آیا "دارو" خوب است یا بد است ؟

هیچ کس نمی تواند بگوید دارو بد است !
ولی آیا چون دارو خوب است هر کس می تواند هر چقدر خواست دارو مصرف کند ؟
یعنی دارو دوز مصرفی لازم ندارد ؟
کسی ممکن است به دوز خاصی از دارو برای رفع مشکل نیاز داشته باشد .

شخص در صورت وجود مشکل ، وقتی به دکتر مراجعه کرد ، دکتر با توجه به مشکل او برای فرد دارو تجویز می کند .

همونطور که برادرمون فرمودند لااله الا الله ذکر است ولی ذکر {تنها و تنها } لا اله الا لله نیست .

و همونطور که خواهرمون فرمودند این ذکر رو استاد برای رفع وسواس توصیه فرمودند . حالا من وسواس ندارم نمی تونم سرخود داروی وسواس مصرف کنم .
یا مثلا در حدیث هست که لالله الا الله زیاد بگویید . من از کجا بدانم این حدیث رو پیامبر خطاب به چه کسی فرمودند تا من هم اجرا کنم .
یا فرموده شده لااله الا الله بگویید . نگفته چندتا بگویید .
ادعیه و اذکار و اعمال مثل نقشه گنج هست دقیقا . نه می شه چیزی یهش اضافه کرد و نه کم .
دعا ها بیشتر عمومی هستند ولی اذکار با عدد تنها و تنها باید با توصیه و طریقه که استادبا توجه به حالت اون فرد که فقط استاد بهش اشراف دارد باید انجام شود .

مثلا فرد برداشته ذکر لا الله الا الله رو بسته دور بازوی خودش :| این مثل این هست که سرم رو عوض تزریق ، بنوشیم . یعنی نه که حال فرد خوب نمی شود بلکه حالش بدتر هم می شود .
  • یک مسئله ای هم که می خواهم عرض کنم این هست که لطف کنید و به اینها که گفتم بسنده کنید و از گرفتن نتایج عجیب و غریب از این نوشته خودداری بفرمایید .Blushولی سوالی هست بپرسید . اشکالی ندارد.

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حضرت عشق ، میلاد مسلمی ، بیداری12 ، میم.حسین.الف ، قلب
۲۱:۵۵, ۲۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۲۲:۰۰ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #22

نقل قول:یا مثلا در حدیث هست که لالله الا الله زیاد بگویید . من از کجا بدانم این حدیث رو پیامبر خطاب به چه کسی فرمودند تا من هم اجرا کنم .

خب این سخن شما قابل تامل است . بنده حدیث را قرار می دهم دوستانی که اطلاعاتی دارند لطف بفرمایند شرایط آنرا تشریح کنند
نقل قول:پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از همان آغاز بعثت به مردمان هر عصر و نسلی فرمودند: «يا ايها الناس قولوا لا اله الا الله تفلحوا» - بگویید: لا اله الا الله [تا] رستگار شوید.

البته در این حدیث صراحتا گفته شده رستگاری . داروی رستگاری است

نقل قول:رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرموده است : «لا إله الاّ الله» و «الله اکبر» بسیار بگویید، زیرا چیزی نزد خدای عزوجل محبوب‌تر از گفتن «لا إله الاّ الله» و «الله اکبر» نیست. (اصول کافی، ج4، ص 268)

نقل قول:
- ای ابان! چون به کوفه رفتی این حدیث را [برای مردم] بازگو کن: «من شهد أن لا اله الا الله مخلصاً وجبت له الجنه ...» هر کس از روی اخلاص شهادت دهد به «لا إله الاّ الله» بهشت بر او واجب می‌شود.

ابان گوید: عرض کردم: از هر دسته گروهی نزد من [به دیدنم] می‌آیند، آیا برای همه‌ی آنان این حدیث را روایت کنم؟

فرمود:
آری ای ابان؛ چون روز قیامت شود و خداوند همه‌ی اولین و آخرین را گرد آورد، «لا إله الاّ الله» را از آنها بگیرد، جز آن کس که بر این امر (استوار) باشد. (یعنی کسی که به صورت پیوسته و مستمر، در قول و عمل به صورت خالصانه به ذکر «لا إله الاّ الله» مشغول است).
نقل قول:
ولی اذکار
با عدد
تنها و تنها باید با توصیه و طریقه که استادبا توجه به حالت اون فرد که فقط استاد بهش اشراف دارد باید انجام شود

این را اصلا متوجه نمی شوم . لطف بفرمایید علت و چرایی اعداد را شرح دهید . البته حدیثی در رابطه با این هست که بنده برداشت کردم حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مقصودشان کم رنگ نشان دادن اهمیت اعداد بوده . حالا چقدر درست برداشت کرده ام یا خیر را شما نقد بفرمایید تا اگر اشتباهی دارم اصلاح کنم .

نقل قول:حضرت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : هر کس در روز صدبار بگوید: «لا إله الاّ الله» در آن روز از نظر عمل بهترین مردم است، مگر (از) کسی که زیادتر گفته باشد. (اصول کافی، ج4، ص 267).

نقل قول:
امام صادق (ع ) فرمود: خداوند نمازهاى فريضه را واجب كرده است ، هر كس آنها را اداء كند، حد آن تاءمين شده ، ماه مبارك رمضان را هر كس روزه بگيرد حدش انجام گرديده و حج را هر كس (يك بار) به جا آورد همان حد آن است ، جز ذكر الله كه خداوند به مقدار قليل آن راضى نشده و براى كثير آن نيز حدى قايل نگرديده است . سپس به عنوان شاهد سخن ، آيه
يا ايها الذين آمنوا اذكروا الله ذكرا كثيرا
را تلاوت فرمود.
این حدیث مرتبط با همان اعداد می شود یا خیر ؟ یعنی معقوله اعداد جدا از کثرت است ؟ لطفا راجب این اعداد مفصلا شرح دهید (حتی اعداد هر ذکر را با نام توصیه کننده آن قرار دهید توجه کنید فسلفه اعداد را شرح دهید ولی لازم نیست بگویید مثلا چرا "الله اکبر "100 مرتبه )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، یاســین ، قلب
۲۳:۴۴, ۲۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۲۳:۴۶ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #23
آواتار
(۲۴/آبان/۹۳ ۲۰:۴۵)فاطمه خانم نوشته است:  سلام خدمت گرامیان
ببخشید من دیر این موضوع رو دیدم . شرمنده .

لازم هست از شما سوالی بپرسم برای تقریب به ذهن .Smile

آیا "دارو" خوب است یا بد است ؟

هیچ کس نمی تواند بگوید دارو بد است !
ولی آیا چون دارو خوب است هر کس می تواند هر چقدر خواست دارو مصرف کند ؟
یعنی دارو دوز مصرفی لازم ندارد ؟
کسی ممکن است به دوز خاصی از دارو برای رفع مشکل نیاز داشته باشد .

شخص در صورت وجود مشکل ، وقتی به دکتر مراجعه کرد ، دکتر با توجه به مشکل او برای فرد دارو تجویز می کند .

همونطور که برادرمون فرمودند لااله الا الله ذکر است ولی ذکر {تنها و تنها } لا اله الا لله نیست .

و همونطور که خواهرمون فرمودند این ذکر رو استاد برای رفع وسواس توصیه فرمودند . حالا من وسواس ندارم نمی تونم سرخود داروی وسواس مصرف کنم .
یا مثلا در حدیث هست که لالله الا الله زیاد بگویید . من از کجا بدانم این حدیث رو پیامبر خطاب به چه کسی فرمودند تا من هم اجرا کنم .
یا فرموده شده لااله الا الله بگویید . نگفته چندتا بگویید .
ادعیه و اذکار و اعمال مثل نقشه گنج هست دقیقا . نه می شه چیزی یهش اضافه کرد و نه کم .
دعا ها بیشتر عمومی هستند ولی اذکار با عدد تنها و تنها باید با توصیه و طریقه که استادبا توجه به حالت اون فرد که فقط استاد بهش اشراف دارد باید انجام شود .

مثلا فرد برداشته ذکر لا الله الا الله رو بسته دور بازوی خودش :| این مثل این هست که سرم رو عوض تزریق ، بنوشیم . یعنی نه که حال فرد خوب نمی شود بلکه حالش بدتر هم می شود .
  • یک مسئله ای هم که می خواهم عرض کنم این هست که لطف کنید و به اینها که گفتم بسنده کنید و از گرفتن نتایج عجیب و غریب از این نوشته خودداری بفرمایید .Blushولی سوالی هست بپرسید . اشکالی ندارد.

سوالی دارم...Huh

آیا مقایسه شما درسته؟

ینی میخوام بگم شما بر چه مبنایی دارو رو با ذکر مقایسه کردید؟

ممنونSmile

پ ن:

دارو رو از دسترس مردم دور نگه میدارن... پس ذکر رو هم باید...

دکتر در دسترس همه هست....استاد هم در دسترس همه هست؟؟؟/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، فاطمه خانم ، یاســین ، قلب ، حضرت عشق
۳:۰۱, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24

کمی پرس و جو کردم به این نتیجه رسیدم که
اذکار تعیین شده برای نیت های خاص با آن تعداد و ایامی که داده شده باید گفته شود چون در واقع آدرس است مثلا ذکر 100 تا "سبحان الله" برای فلا حاجت یا نیت است اگر کمتر یا بیشتر گفته شود آدرس را اشتباه رفتیم البته نشنیدم که اگر آدرس را اشتباه برویم بلا نازل شود و یا خارج از ظرفیت مورد آزمون قرار گیریم فقط اشتباه کردیم و بنده فکر می کنم نتیجه مطلوب و دلخواه احیانا حاصل نشود نه اینکه شری یا زیانی حاصل شود باز هم گمان می کنم کرامت خداوند آنقدری هست که همان آدرش اشتباهی را بی ثمر و اجر نمی گذارد این مسائلش را زیاد نمی دانم اگر شما بزرگواران می دانید راهنمایی بفرمایید

اما هنوز برای بنده این مسئله است مثلا ذکر روزم را به تعداد مقرر گفتم ، ذکر نیت خاصم را به تعداد مقرر گفتم(اینها مسئله نیستند) حالا در زمانی که دارم دائم می گویم "لااله الا الله" اصلا شمارش هم نمی کنم زیاد می گوییم 1000تا 200تا 678تا هر تعدادی چرا باید فرضا از 400 تا بیشتر شد بد باشد ؟(مسئله ام این است)
تا اینجا فهمیدم بین این دو حالت فرق است :
اینکه اگر برای مسئله ای دستوری داده شده باید همان با همان کم و کیف باشد
با
اینکه فلان ذکر از این تعداد نباید بیشتر بشود حتی بدون نیت خاص باشد (مستحبی برای آرامش قلب برای رستگاری برای تقرب باز هم تاکیید می کنم نه برای نیت و حاجت خاص که دستوری دارد) .

مورد اول را قبول دارم برای حاجت خاص و یا غرض خاص همان که دستور شده است را باید گفت مثل همان مثالی که زده شد برای مزاج های مختلف مثلا برای دفع اثر سودا فلان ذکر را به فلان تعداد خاص باید گفت خب آدرسش این است اما مورد دوم را نمی دانم که اگر در روز بیشتر از n مرتبه "لااله الا الله" بگویی فلان می شود و اینها.
مورد دوم کمی ایجاد واهمه نمی کند ؟ از ذکر "لا اله الا الله " فرد را نمی ترساند ؟ ایراد ندارد ؟ اینکه بگوییم به آزمونی سخت دچار می شویم خلاف این نیست که هر کس به مقدار توان و ظرفیت امتحان شود ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، یاســین ، قلب ، mahpare ، حضرت عشق ، رهگذر.
۳:۳۲, ۲۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۳:۴۶ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام به برادر و خواهر گرامی ام.
بنده که کارشناس مذهبی نیستم. Smile
اما
هر انرژی و هر اتفاقی که در دنیا می افتد یک سیگنال معنوی به خصوصی دارد.
مثال میزنیم.
خداوند در قرآن میفرماید :مثاله کسانی که مال یتیم میخورند مانند کسی است که در شکم خودش آتش فرو میبرد. یعنی جلوه ی معنویه مال یتیم خوردن مانند آتش به شکم فرو بردن است.
درواقع گناه یک انسان یک موج منفی دارد میسازد .
یعنی هر عملی که از ما سر میزند به عنوان یک انسان جلوه ی معنوی داراست.
حالا فرض بگیرید شما مداوم در حال فرستادن یک سیگنال(ذکر) در یک فرکانس معین(عدد) هستید. خوب مگر میشود انرژی به همچین وسعتی تاثیر معنوی نداشته باشد.
در حدیث داریم که مثلا صد و ده بار یک ذکر را بگو فلان میشود. خوب اتفاق میافتد.
خودمون رو دست کم نگیریم. انسان با استفاده از اذکار میتواند خیلی کارها انجام بدهد.
برادر حسین. فکر کنم از قول آقای بهجت که خداوند رحمتش کند میخواندم که :گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات نیافتیم.
البته کلمه توحید که لاالله الا الله هست بالاترین اذکار هست.
شما و من و همه دوستان بر همین. صلوات مدامت کنیم.
البته در مثال مناقشه نیست ولی صلوات هم دارو است. اما داروی هر دردی. یک چیز مثل استامينوفن Smile
میدونید که صلوات دعای مستجاب هست.
ولی اذکار و اعدادش باید با اجازه استاد باشد که ازش به عنوان دارو استفاده کند. برای هر فرد متفاوت هست.
مثلا برای کسب روزی ذکری مناسب هست. برای بیمار حمد شفاست و....
مثلا ما نماز میخوانیم و به سادگی از کنارش رد میشویم.
این در حالی هست که ما داریم در یک حجم وسیع سیگنال معنوی ايجاد میکنیم . کافی است چشم باز کنیم و تمام موجودات رو ببینیم که با نماز ما همصدا میشوند...
این انرژی و کاءنات تقلبی هم کاری هست که با ذکر و عدد انسان میتواند انجام بدهد که از حوصله این بحث خارج هست.
برادر حسین.
با گفتن لاالله الا الله خودتون رو در معرض این امتحان قرار مفدهید که مشخص بشود واقعا معبود جز خدا دارید یا نه!
برای صدق گفتار هست. امتحانی هست که خودتون خواستید.
مثلا روزی شما کم میشود ببینند راست میگویید یا نه.
مثلا جمله حبلی کمال الانقطاع الیک. انسان را واقعا به انتقطاع از دنیا نزدیک میکند. طرف اگر توانایی این انقطاع را نداشته باشد ممکن هست از خدا برگردد.
مثل یک بچه که آمادگی ازمون دکتری را ندارد و سرجلسه حاضر شده....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، میم.حسین.الف ، Eve
۱۲:۳۶, ۲۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۶:۲۸ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۵/آبان/۹۳ ۳:۳۲)فاطمه خانم نوشته است:  هر انرژی و هر اتفاقی که در دنیا می افتد یک سیگنال معنوی به خصوصی دارد.
مثال میزنیم.
خداوند در قرآن میفرماید :مثاله کسانی که مال یتیم میخورند مانند کسی است که در شکم خودش آتش فرو میبرد. یعنی جلوه ی معنویه مال یتیم خوردن مانند آتش به شکم فرو بردن است.
درواقع گناه یک انسان یک موج منفی دارد میسازد .
یعنی هر عملی که از ما سر میزند به عنوان یک انسان جلوه ی معنوی داراست.
حالا فرض بگیرید شما مداوم در حال فرستادن یک سیگنال(ذکر) در یک فرکانس معین(عدد) هستید. خوب مگر میشود انرژی به همچین وسعتی تاثیر معنوی نداشته باشد.

با کمال تشکر از حضرتعالی و مطالب با ارزشتون

ولی اینجور تفسیر کردنها از مسایل دینی چندان قابل اعتماد نیست.مگر اینکه معصوم به ما اینگونه یاد داده باشه. اگر بخواهیم اینجوری وارد بشیم ممکنه به مسایل غیر قابل توجیه منجر بشه
بالاخره مجرد مجرد است و مادی مادی
گرچه رابطه عالم مادون و عالم مافوق قابل انکار نیست
صورتی در زیر داد آنچه در بالاستی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، یاســین ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، مصباح ، حضرت عشق
۱۴:۰۰, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام به همه
در پست قبلی منم بود اگر دوستان صفحه قبل رو ببینند
ذکر یعنی یاد خداوند که مقدار ندارد
اون مسائلی که درباره ذکر لفظی گفته میشه احتمال است و لزوماً مشکلی ایجاد نمی کند ولی اینکه شما به ذکری خاص گیر بدید و دایم اونو تکرار کنید احتمال دارد و فقط احتمال دارد براتون مشکلی پیش بیاد ولی یاد خداوند اندازه ندارد و ذکر هم زیاد است بهتره همه اذکار گفته بشه نه اینکه فقط به یک ذکر لفظی مداومت بشه
بحث اعداد و تعداد ذکر هم مربوط به علوم غریبه هست که جریان مفصلی دارد و افرادی که دچار مشکل می شوند به خاطر رفتن به دنبال این علوم بدون استادی با تقوا است
پس خداوند را زیاد یاد کنید به خصوص قلبی و از تمام اذکار برای یاد خداوند استفاده کنید که حلال همه مشکلات جسمی و روحی است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، فاطمه خانم ، مصباح ، حضرت عشق
۱۵:۵۹, ۲۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۱۶:۰۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #28

نقل قول:با گفتن لاالله الا الله خودتون رو در معرض این امتحان قرار مفدهید که مشخص بشود واقعا معبود جز خدا دارید یا نه!
پس درست تر این است که "لا اله الا الله" (یا هر ذکری) باید علاوه بر گفتار در عمل هم باشد چیزی که شما اشاره کردید همان آیه قرآن است که می فرمایند خداوند به دل بندگان آگاه است پس اگر لقلقه زبانی باشد بدون معرفت و یا شاید برای ریا خداوند سنگی را بر سر می کوبد اما اگر با فهم باشد و دوری از گناه برای نزدیکی به خدا و در رفتار نمود پیدا کند یعنی فرد محیا شده و توانش فزونی یافته پس چه باک است !!!
در واقع آزمون نسبت به آزمون پیش سختر می شود نه نسبت به توان و ظرفیت شخص . یعنی با گفتن ذکر ظرفیت هم یه یک سطح بالا می رود همانطور که آزمون یک سطح بالاتر می رود!!!

این نتیجه گیری بنده درست بوده ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، قلب
۲۰:۳۴, ۲۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۲۰:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #29
آواتار
(۲۵/آبان/۹۳ ۱۲:۳۶)محمدهادی نوشته است:  با کمال تشکر از حضرتعالی و مطالب با ارزشتون

ولی اینجور تفسیر کردنها از مسایل دینی چندان قابل اعتماد نیست.مگر اینکه معصوم به ما اینگونه یاد داده باشه. اگر بخواهیم اینجوری وارد بشیم ممکنه به مسایل غیر قابل توجیه منجر بشه
بالاخره مجرد مجرد است و مادی مادی
گرچه رابطه عالم مادون و عالم مافوق قابل انکار نیست
صورتی در زیر داد آنچه در بالاستی
خواهش میکنم .
اصلا منظور بنده تفسیر نبود . فقط خواستم مثالی برای تقریب به ذهن کردن ، برای دوستان ارئه بدهم ..
تشکر از توضیح شما

(۲۵/آبان/۹۳ ۱۵:۵۹)میم.حسین.الف نوشته است:  1.پس درست تر این است که "لا اله الا الله" (یا هر ذکری) باید علاوه بر گفتار در عمل هم باشد چیزی که شما اشاره کردید همان آیه قرآن است که می فرمایند خداوند به دل بندگان آگاه است پس اگر لقلقه زبانی باشد بدون معرفت و یا شاید برای ریا خداوند سنگی را بر سر می کوبد اما اگر با فهم باشد و دوری از گناه برای نزدیکی به خدا و در رفتار نمود پیدا کند یعنی فرد محیا شده و توانش فزونی یافته پس چه باک است !!!
2.در واقع آزمون نسبت به آزمون پیش سختر می شود نه نسبت به توان و ظرفیت شخص . یعنی با گفتن ذکر ظرفیت هم یه یک سطح بالا می رود همانطور که آزمون یک سطح بالاتر می رود!!!

در مورد قسمت اول >>> صددرصد نتیجه باید در قلب ایجاد بشود . بله این مسئله واضح است .
اصلا ذکر قلبی خودش یک مرحله از ذکر هست . و مرحله اولیه ذکر گفتن زبانیه ذکر هست .
در مورد قسمت دوم .ببینید .استاد باید تشخیص بدهد با توجه به حال شما . نمیتوانم برای شما نسخه بپیچمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، یاســین ، محمدهادی ، قلب ، حضرت عشق
۲۲:۰۴, ۲۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۳ ۲۲:۰۷ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #30
آواتار
من الان یه سوال دارم؟

من همیشه هروقت دلم بخواد یهویی مثلا میگم لااله الا الله یا لا حول ولا قوه الا بالله چند بار هم میگم... موقع خواب مثلا بعد یهو خوابم میبره تعدادشم نمیفهمم.... الان برام مشکل ایجاد میشه؟

(۲۵/آبان/۹۳ ۱۵:۵۹)میم.حسین.الف نوشته است:  پس درست تر این است که "لا اله الا الله" (یا هر ذکری) باید علاوه بر گفتار در عمل هم باشد چیزی که شما اشاره کردید همان آیه قرآن است که می فرمایند خداوند به دل بندگان آگاه است پس اگر لقلقه زبانی باشد بدون معرفت و یا شاید برای ریا خداوند سنگی را بر سر می کوبد اما اگر با فهم باشد و دوری از گناه برای نزدیکی به خدا و در رفتار نمود پیدا کند یعنی فرد محیا شده و توانش فزونی یافته پس چه باک است !!!
در واقع آزمون نسبت به آزمون پیش سختر می شود نه نسبت به توان و ظرفیت شخص . یعنی با گفتن ذکر ظرفیت هم یه یک سطح بالا می رود همانطور که آزمون یک سطح بالاتر می رود!!!

ضمن اینکه سوال آخر آقای میم حسین الف سوال منم هست.

ممنون ک وقت باارزشتونو صرف پاسخ به سوالم میکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]