|
سالی که شش ماهش عزاداری هست دیگر ارزشی ندارد
|
|
۱۷:۵۷, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]()
سالي که شش ماهش عزاداريه اون عزاداري ديگه ارزشي نداره !
هي ايام خلق ميکنن/ ايام محسنيه جديدا خلق شده ! اون روز ديدم يه کتاب اينقدر ( قطور ) برا حضرت محسن نوشتن کسي که به دنيا نيومده ! بعد از طرف پرسيدم شما کل کتاباي که چاپ کردي برا حضرت زهرا به اين قطر نميرسه چطور برا حضرت محسن با اين قطر کتاب نوشتي ! ايجور که شما ايام درست ميکني اقا جان بايد کل سال که عزاداري کنيم و مردم به کارشون نميرسن اینها بخشی از سخنان استاد رحیم پور ازغدی هست که باعث توهین های ناروایی به ایشان شد. برای دانلود اینجا را کلیک کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۸, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آقا اصلا کسی رو اجبار نکردند که حتما بره هیئت.هر کسی که دلش خواست میتونه بره.
هیئت توی همچین مواقعی میشه پاتوق جوونا.حالا خوبه برند توی پارک یا باغ تفریح و معلوم نباشه چه آدمایی گیرشون بیاد؟ بده بیاند و بشینند توی مجلس اهل بیت و ببینند اهل بیت چی میگند؟ همه دنبال یه بهونند تا یه مجلس عزای اهل بیت به پا کنند و اونوقت شما دارید میگید چرا هیئت میگیری.چرا دهه درست میکنید؟ شما که صاحب فکرید ، بگید تا چه دهه ای درست کنند.چه مجلسی درست کنند تا مدح اهل بیت بشه؟ این همه گرفتاری و بدبختی ها مال اینه که داریم از ذکر(علی(علیه السلام) و اولاد علی) دور می شیم. و شما هم شدید آتش بیار معرکه. من هم حرفای دکتر ازغدی رو گوش دادم و شخصیتشون برام محترمه. ولی میشه اسم اون کتاب رو برای ما بگویند و ما بریم مطالعش کنیم و ببینیم توی اون چی نوشتهو در مورد کی ؟ خدا ییش من که باورم نمیشه که همچین کتابی چاب شده باشه. و در ضمن علی(علیه السلام) و اولاد علی همشون برای ما قابل احترامند و حضرت محسن هم کم کسی نیست. فرزند علی (علیه السلام) هستند. |
|||
|
۱۴:۰۸, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۳:۴۸)نجف آبادی نوشته است: شما که صاحب فکرید ، بگید تا چه دهه ای درست کنند.چه مجلسی درست کنند تا مدح اهل بیت بشه؟مثلا عید غدیر خم که یکی از بزرگترین عید مسلمان ها هست ،خیلی مظلوم واقع شده . البته همین عید هم برای اون آدم های (به قوم آقای رحیم پور ) قالتاق میتونه نابود کننده وحدت باشه اما اصلش این طوری نیست. تولد ائمه رو چقدر بهش بها میدیم؟ من امسال میلاد امام رضا علیه السلام مشهد بودم ، واقعا جالب و متفاوت از کل کشور بود. ضمنا اسلام دین میانه رو هست. |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۹:۳۸ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۳:۴۸)نجف آبادی نوشته است: همه دنبال یه بهونند تا یه مجلس عزای اهل بیت به پا کنند و اونوقت شما دارید میگید چرا هیئت میگیری.چرا دهه درست میکنید؟ متاسفانه از ترفندای ترور شخصیتی افراد اینه که میان حرفای طرف رو تقطیع می کنن و روی تکه های گزینشی زوم می کنن. از حرفای ایشون هم همین یه جمله شد دست مایه ی شیعه های لندن نشین و پخش گسترده توی شبکه های ماهواره ای!!!! ایشون کجا گفتن هیئت نگیرید؟؟ اتفاقا نظر ایشون اینه که اسلام ما، مسیحیت نیست که فقط به محبت بسنده کنیم، این محبته باید یه جور نمود هم داشته باشه : همین هیئات و جلسات مذهبی، همین که شما می گید که با توسل بهشون گرفتار نشیم. خود ما کل سال 5 شنبه شب ها رو جلسات هفتگی داریم : هفتگی نه هرشب... اگر هم مناسبتی بود و وسط هفته، اون جلسه هم برگزار می شه ولی به عینه دیدیم حضور تو این جلسات خیلی کمتر بوده (خستگی و اینکه صبح هم باید برن سرکار ... اینه که به این جلسات تمایلی نیست) ایشون هیچ بی احترامی به اولاد حضرت علی (علیه السلام) نکردن. صحبتای ایشون رو با دقت بخونیم : ۹۰ درصد هیأتهای ما برای خدا و به عشق اباعبدالله کار می کنند و اگر هیأت های عزاداری نبودند اصلاً عزاداری اباعبدالله فراموش می شد. باید ۳۶۵ روز سال تابع و محب اهل بیت باشیم ولی نباید عزاداری اهل بیت عادی شود و رغبت به آن از بین برود. ما پرسیدیم چرا به معارف اهل بیت کار ندارید بعد دروغ بستند و گفتند فلانی گفته است که اصلاً حضرت محسن نبوده است و گفته است عزاداری برای حضرت محسن بدعت است. چرا دروغ می گویید؟ این حرف هایی که می گویند محبت کافی است این حرف های مسیحی ها و بودایی هاست. . |
|||
|
|
۱۴:۳۵, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این دهه ها واسه یه عده سود کلون داره
اگه رسمی بشن اداره جات دولتی و هیئت های دولتی بودجه ی بیشتری می گیرن برای اون دهه ها. دیگه بقیه اش رو خودتون بخونید به غیر اون. می گن، محرم برای مداح شارلاتان مثل شب جمعه واسه گدای بهشت زهراش یکی دیگه هم هست که یه قدری سیاسیه ولی این به اون در به جای اینکه دهه ها رو زیاد کنیم بهتره مسجد ها رو روی پا نگه داریم. مسجدی که سه ساعت در روز بازه فقط برای نماز و دو تا صلوات که دیگه مسجد نیست نقل قول:هیئت توی همچین مواقعی میشه پاتوق جوونا.حالا خوبه برند توی پارک یا باغ تفریح و معلوم نباشه چه آدمایی گیرشون بیاد؟خیلی جالبه. جوانان! از این به بعد به جای اینکه برید پارک و قلیون سرا... بیایید هیئت گریه کنید... ما که تو هیئت چیزی جز گریه ندیدیم. حتی حدیث از ائمه هم نشنیدیم. فیلم هندی بود فقط ![]() نقل قول:و در ضمن علی(علیه السلام) و اولاد علی همشون برای ما قابل احترامند و حضرت محسن هم کم کسی نیست.چون فرزند حضرت امیر هست قابل احترامه؟ این چه جور دلیلیه؟ این چه جور عدالتی هست؟ |
|||
|
۱۴:۳۹, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
همه شیعیان ـ حتی عوام ـ میدانند قضیّه حضرت محسن (علیه السلام) از طرفی به ماجرای بیت و از طرفی به ماجرای سقیفه ارتباط غیر قابل انفکاک دارد. آیا گویندهی کلام مذکور این حقیقت را نمیداند؟ و آیا نمیداند که این کتاب قطور فقط یک جلد از حوادث صدر اسلام و زندگانی حضرت صدیقه طاهره است؟ اگر میداند، پس باید استغفار نماید و رسماً اقرار به اشتباه کند، و اگر نمیداند پس در این امور دخالت نکند.
![]() SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز: به گزارش «شیعه نیوز»، آیت الله میلانی از فضلای حوزه علمی قم در پاسخ به سوالی در خصوص شبهه افکنی ها در خصوص ایام محسنیه و حضرت محسن بن علی (علیه السلام) بیانیه را صادر نمودند که به شرح زیر است : بسمه تعالی هیچ مسلمانی تردید ندارد که حضرت زهرا (علیها السلام) فرزندی به نام محسن ـ که رسول الله (صلی الله علیه وآله) نامگذاری کرده بودند ـ داشتهاند، آنگاه سؤال میشود: این فرزند اگر متولّد شده کجا رفته و چه شده؟ و اگر سقط شده، چرا و چه کسی باعث شده؟ آیا این موضوع سزاوار بحث و تحقیق نیست؟! دیگر اینکه: همه شیعیان ـ حتی عوام ـ میدانند قضیّه حضرت محسن (علیه السلام) از طرفی به ماجرای بیت و از طرفی به ماجرای سقیفه ارتباط غیر قابل انفکاک دارد. آیا گویندهی کلام مذکور این حقیقت را نمیداند؟ و آیا نمیداند که این کتاب قطور فقط یک جلد از حوادث صدر اسلام و زندگانی حضرت صدیقه طاهره است؟ اگر میداند، پس باید استغفار نماید و رسماً اقرار به اشتباه کند، و اگر نمیداند پس در این امور دخالت نکند که امیرالمؤمنین (علیه السلام) فرمودهاند: رحم الله امرءًا عرف قدره ولم يتجاوز طوره. علي الحسيني الميلاني 17 محرم الحرام 1436 ![]() |
|||
|
۱۵:۵۹, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۳ ۱۴:۲۹)مصباح نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیماحتمالا صحبت ایشون به آقای میلانی هم بدین صورت ناقص رسیده شده است. وگرنه ایشون حرفشون این هست که مثلا شخص در مورد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها که مطالب گسترده ای میشه در موردشون نوشت ،چیز زیادی ننوشتند اما در مورد حضرت محسن کتاب قطور نوشتند. به علاوه ایشون هشداری که دادند ،در مورد عده ای هست که با این دهه سازی ها هم مردم رو از عزاداری خسته و دلزده میکنند و هم باعث تفرقه بین شیعه و سنی میشن. |
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خب کاره آقای میلانی از همه جالب تره به نظرم ایشون به جای اینکه برن سخنرانی رو گوش بدن ومتوجه منضور اصلی آقای اذغدی بشن با سوال یه آدمه....برا خودشون بیانیه داده...یعنی آدم واقعا چی بگه مثلا ایشون از علمای مملکت که نباید اینطور سطحی قضادت کنن اما قضاوت کردن!!!!!!
کجا مثلا آقای رحیم پور به حضرت محسن همچین حرفی زدن؟!متاسفم همین بیانیه هاس که باعثه جولان این بدعت گذارها می شه |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۲ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: یعنی یه مواقعی از سوراخ سوزن رد میشی و یه مواقعی از در دروازه رد نمیشیاگر دلیل آوردید و بیخود و بیجهت قبول نکردم بیاید این حرف رو بزنید. نه اینکه مدعی بشید برای دلایلی که نیاوردید! (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: برخی مواقع فکر میکنم هکت کردن!!مثلاً قبلاً کجا من رو میشناختهاید؟ من از اولش همین بودم، بلکه در مواردی چندین درجه اونطرفتر. (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: من خواستم کامل توضیح بدمبله. مغلطه کرده بودم در اصل. شما گفتید «جواب دمدستی» یعنی زود و تند جواب دادید، ولی بنده گفتم «دمدستی کار کردن» یعنی بیدقت. اشتباهم رو میپذیرم و معذرت میخوام و ویرایش میکنم. (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: همه نوزادهای دنیا فدای یه تار موی فرزند حضرت زهرانه خداییاش الآن چه حرفی خلاف این زده بودم؟ اصلاً چه حرفی در این مورد زده بودم؟!!! خداییاش؟ انصافیاش؟ (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: طبق حدیث چنین چیزی هست و فرض هم نیستاولاً تا زمانی که منبع حدیثتون رو نیاورده باشید، استنادی صورت نگرفته، و فقط میشه وجودش رو فرض کرد. ثانیاً حتی زمانی که حدیثتون رو آورده باشید، تازه میشه مثل همون که بنده فرض کردم، و باید جواب سؤالم رو بدید: (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۴۲)درست پسند نوشته است: درسته که ستوده شدن به یک صفت نیکو توسط خداوند در قرآن کریم نشونهی شأنی عظیم هست، اما آیا صرف ِ اشارهی خداوند در قرآن کریم بدون هیچ اشارهای به صفتی نیکو رو نشونهی شأن میدونید؟ (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: وقتی تبری شما اینطور میشهاینکه اینطور با مغلطه در مورد مردم حرف میزنید کار بدی هست. در مورد تبری بنده: اگر راست میگید، برید اونجا که پیوند دادید و میگید تبری بنده غلط هست، دلیل بیارید که غلط هست. بنده که نیومدم روی هوا حرف بزنم! بگو برهان خویش را بیاورید اگر راست میگویید.
(۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: اینم بگم تا بیشتر در این سوالا باقی بمونیآیا الآن از قلهی هدایت به یک نفر در درهی گمراهی بطور عارفانه اشارت نمودید که: «بره در جهل خویش بمیره که هرگز نخواهد فهمید»؟ بحث برای فهمیدن هست، محض اطلاع شما. (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: ایشون معصوم به الذات هستند نه بخاطر نوزاد بودنشوننوزاد بودن رو من گفتم یا شما؟ به الذات» یا «با الذات» ؟ (۲۳/آبان/۹۳ ۲۳:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: یا زهرا ادرکینیمظلومتر از کسی که به اسم طرفداریاش اینطور رفتار کنند نیست. |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۴ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خب راست میکه یعنی چی ایام مسلمیه، ایام محسنیه، دین ما را یجور دین عزادار معرفی می کنند که دایما تو سر و کلمون میزنیم.
والله موجب زدگی میشه همین پارسال بودیا امسال بود نمیدونم آیت الله شبیری گلگی کردند که این ایام و ها و دهه های متوالی کار درستی نیست. البته البته دکان خوبی هست برای عده ای که حسابی درآمد کسب کنند |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۲۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۳ ۱۷:۴۴ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام اقای درست پسند
خوب ما به حضرت علی اصغر هم میگیم حضرت شهید هم میدونمش یعنی شما رو این هم همین نظر رو دارین؟؟ اون ادمی که شما مثال زدید مادرش ناخالصی داشته،وگرنه طفلی که از امام علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله علیها متولد بشه کلا جنسش فرق داره. در مورد خود تاپیک: ببینید از کجا و چه بدجور خوردن که داره این کار رو انجام میدن. کلا تقطیع حرف شخص،نهایت پیدا نکردن ادله علیه اشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rahim1.jpg]](http://farhangi.um.ac.ir/portal/sites/default/files/post/rahim1.jpg)

![[تصویر: 70828_448.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1393/8/22/70828_448.jpg)
![[تصویر: 70830_637.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1393/8/22/70830_637.jpg)