|
واسطه گری برای امر خیر
|
|
۷:۲۴, ۲۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان گلم!
اون قدیم ندیما پیرزن و پیرمردای فامیل دختر خوب رو به پسر خوب معرفی میکردن و ازدواجی سر میگرفت. اما امروزه دخترها و پسرهای خوب باید خودشون دوره بیفتن یه مورد خوب پیدا کنن که باهاش برن سر یه خونه. میخوایم با هم بررسی کنیم که چرا اینجوری شد؟ چرا واسطه گری برای ازدواج کم شد؟ خود شما حاضرین واسطه باشین و یکیو به یکی معرفی کنین؟ یا همچین که خر خودتون از پل رد شد و بچه هاتون هم به سر و سامون رسیدن، دیگه بی خیال مجردای دیگه میشین؟ چند تا مورد خوب تا فامیلاتون دارین که منتظر یه معرفین؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۷, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
ببینید الان مشکل اینجاست که ما فکر می کنیم معرف کسیه که اگه به ما دختر معرفی کرده باید خوشبختی و اینده مارم تضمین کنه
ولی واقعا اینطور نیست...قرار نیست عقل خود دخترو پسر و خانواده هاشون تعطیل بشه که اون واسطه فقط براساسا تشابه ظاهری و معیارهای کلی دو نفر رو معرفی می کنه همین حالا می خوان ازدواج کنن می خوان ازدواج نکنن...قضیه جایی بد می شه که مثلا اون واسطه یه قدم بیاد جلوتر تو مرحله تحقیق هر کدوم از طرفین رو تایید کنه یا اصرار کنه یا به هر حال کاری کنه که در حد وظایف واسطه نیست اونوقت می شه به این واسطه محترم گیر داد ![]() اما درباره اینکه قدیما بزرگترا واسطه می شدن واین حرفا به نظرم اتفاقا اون موقع ها بیشتر اشتباه می کردن یعنی یه جورایی دختروپسر رو مجبور می کردن اون بندگان خدام چون نمی خواستن رو حرف بزرگتر حرف بیارن می شستن سر سفره عقد ![]() اما الان یه خورده قضیه تعدیل شده البته هنوزم یه جوون تو سن و سال من که تازه مجردم هست توی فامیل و نزدیکانش نمی تونه واسطه شه همه می گن بچه مگه تو بزرگتر نداری اگه بزرگترت بخواد خودش معرفی می کنه یا بیخود خانواده ات رو تو دردسر ننداز خلاصه انقدر بهت گیر می دن تا پشیمون شی ولی من بین دوستام ادمایی که فامیل نبودن راحتتر می تونم معرفی کنم هرچند همه اولش می پرسن کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی خودت چرا مجردی ![]() ![]() اینه که یکی از اهداف من برای ازدواج برداشتن همین مانع هست دیگه راحت می تونم ملت رو بهم معرفی کنم
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من وقتی میخواستم دوستم رو واسه داییم پیشنهاد بدم ،مامانم مخالفت کردن ، اونم به دلیل اینکه پسفردا مشکلی پیش نیاد و دردسری درست نشه.
اما من کار خودم رو کردم![]() اول با مادربزرگم مطرح کردم ، بعد با داییی و بعد از دادن مشخصات و گرفتن اوکی اولیه با دوستم مطرح کردم ولی اصلا لو ندادم که مشترک مورد نظر دایی بنده میباشد تا نکنه یه وقت تو رودربایستی گیر کنه یا شاید چیزایی رو بخواد و نتونه بپرسه![]() فقط گفتم یکی از آشناهاس طفلی تو مراسم خواستگاری فهمیده بود جریان از چه قراره ![]() اما خوب با این حال بهش گفتم همه فکراتو بکن و حسابی تحقیق کن ، هم قبل از اینکه بفهمه و هم بعد از اینکه فهمید بارها بهش گفتم ، حسابی با خانوادت برین تحقیق و اصلا عجله نکنید. به داییم هم همینا رو گفتم و گفتم من شاید خیلی نشناسمش ، شما بهتره حسابی تحقیق کنید و جوانب رو بسنجید. منم فک میکنم اگه واسطه بعد از معرفی پای خودش رو کنار بکشه و به هر دو طرف اجازه بده تا آزادانه تصمیم بگیرن خیلی بهتره ، اصلا نباید در پروسه تحقیق و شناخت بیشتر دخالتی داشته باشه |
|||
|
|
۱۴:۵۰, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۳ ۱۲:۱۲)mahpare نوشته است: هرجا سخن از ازدواج است اتفاقا ما خودمون یه مورد داشتیم که افراد سن دار و به قول شما جاافتاده دخالت کردن و کار خراب تر شد...... خیلی وقتها نیازه که یکی که میخواد واسطه گری بکنه مثل دو نفری که تازه میخوان ازدواج کنن جوان باشه چون حرفشون رو بهتر میفهمه. |
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
زینب خانوم گل
![]() مرهم ی بار داستان ازدواج برادرشون رو نوشته بود، تاکید ایشون چی بود ؟ این بود ک همسر من «باهوش» باشه، «سطح فکر بالا» داشته باشه و .... فکر می کنین وقتی پسری این مدل ملاک ها رو میگه، مادرش براش توی مکان های عمومی دنبال همسر میگرده ؟؟ ی وقتی هست، دو نفر هدفشون از ازدواج اینه ک مرد باشه ماشین پول ساز، زن باشه مسئول خورد و خوراک و نظافت منزل و این وسط ی پشتوانه عاطفی هم واسه هم باشن ... وقتی تمام زندگیشون توی همین خلاصه میشه، بعله، مادر اون پسر میتونه براش توی مکان های عمومی دنبال همسر بگرده ... احتمالا کسی هم ک زن ایشون میشه، همون ماه های اول باید ب فکر مش کردن موهاش باشه، بعدشم ی برنامه سولاریوم بذاره، ابروها رو هم تاتو کنه و ... <-- نمیگم بده ها، مسئله سر خواسته هاست از زندگی ! اما ی وقت هست کسی میخواد ازدواج کنه و هدفش پرورش ذهنشه، رسیدن ب کمالش رو صرفا توی تامین خورد و خوراک و پشتوانه عاطفی و .... نمیبینه، کسی رو میخواد ک همفکرش باشه --> همفکر ب معنی اینکه فقط پایه کوه و پارک رفتن و جمعه تا ظهر خوابیدن نیست مسلما پسری ک همچین ملاک هایی رو ب خانواده ش گفته باشه یا سطح فکر خانواده طوری باشه ک خودش ب اینها توجه کنه، خانواده ،همسرپسرشون رو توی مترو و اتوبوس و پارک پیدا نمی کنه ... ____________________________________________________________
درباره واسطه هم بگم ک هر کسی در حد واسطه شدن نیست ، واسطه شدن خیلی شرایط میخواد، خیلی رفتار ظریف میخواد، خیلی ریزبینی های خاص رو میخواد ک هر کسی نداره، حتی اونی ک سن شناسنامه ای ش زیاد باشه ... |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نظرت السا جان یه همچین پسری همسرش رو از کجا وچطور می تونه پیدا کنه؟!از توی دانشگاه؟!خب باید همه وقتش رو بزاره تا همچین دختری رو کشف کنه...از توی محل کار؟!واقعا چطوری ...حالا شاید مکان عمومی نتونیم بفهمیم. طرف شخصیتش چیه وقعا اما اون پسری که این معیار ها رو داره. به مادرش می گه اون مادر کجا باید دنبال دختر بگرده توی فامیل ؟!توی دوست وآشنا اگه پیدا نکرد چیکار کنه؟!تازه اومدو پیدا کرد از کجا می فهمه که این دختر همونی که پسرش می خواد؟!
این حرفا خیلی قشنگه ولی تا چند درصد منجر به ازدواج می شه واقعا دخترا می تونن بگن ما منتظر همچین مردی هستیم چند درصد از مردای ما واقعا تنها معیارشون صرفا خود شخصیت دختره!!! می شه یه خورده بیشتر درباره شرایط واسطه شدن توضیح بدین ؟!آخه ما فک نمی کردیم انقدر کار سختی باشه
|
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۳ ۱۹:۴۰)السا نوشته است:دقیقا منظور من همین بود ![]() حالا سن زیاد مهم نیس...ولی شرایطشو داشته باشه... |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
خانوم رکن الهدی عزیز
این حرفا قشنگ نیست، واقعیته ... شما واقعا دور و برتون ندیدین دخترهایی ک تمام زندگیشون خلاصه میشه توی فلان مارک لباس و مدل آرایش و دکوراسیون خونه و مهمونی و ... . خیلی هم خوشحال و خندان و راضی هم هستن :دی و ندیدین دخترهایی رو ک ب چیزهایی بیشتر از این فکر می کنن ؟ وقتی ی پسری ب مادرش میگه من دختری رو میخوام با فلان مدل افکار و برخورد و ... ، مادرش وقتی داره ب واسطه میگه برای پسرم دختر پیدا کن، اینها رو میگه ... واسطه وقتی زنگ میزنه ب خونه دختر و میگه خواستگاری هست با این مدل مشخصات، وقتی همون اولش بگه ک طرفش سن عقلیش زیاده، سبک زندگیش، عامی نمی خواد ی دختر باهوش میخواد و ... اگه دختر اینها رو توی خودش ببینه ک خب، اجازه میده بیان برای خواستگاری در غیر این صورت اجازه نمیده دیگه واسطه وقتی میخواد دختری رو معرفی کنه، ی شناخت حداقلی روی خودش و خانواده ش داره (واسطه ای ک وسط خیابون دختر رو پیدا نکرده باشه ها :دی )، بالاخره رفتار و منش اون دختر مستقیم یا با واسطه توی مهمونی و ... مشخص میشه، هرچند سطحی باشه خیلی خوب میشه از روی رفتار و منش و ... فهمید ک دختریه ک اون مدل اولیه س یا اون مدل دومیه واسطه باید دقت کنه ک بجز هم کفو بودن مالی و تحصیلی و ...، از نظر سن عقلی و طرز فکر و ... هم با هم تناسب داشته باشن |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۳ ۲۱:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من هرچی هرچی پسر دورو برم دیدم بلا استثنا ، قیافه ، ظاهر، ظاهر
، ظاهر ، ظاهر صدا و ... براشون مهم بوده. عقل و هوش و استعداد و حجاب و دین و خانواده رو هم به علاوه کنید ![]() بعد جالبه به واسطه مثلا میگن رنگ پوستش تیره نباشه و فلان باشه. قدش فلان باشه ![]() من که دلم میخواد بکوبم تو کله ی واسطه ![]() آخه اون به تو گفته تو چرا به من میگی؟ ![]() از حق نگذریم بعضی دخترام قیافه تیپ تیپ تیپ صدا تیپ پول ماشین کار خونه کارخونه تیپ براشون مهمه به علاوه خانواده شخصیت تحصیلات دینو ایمان و....... این نقطه ها ینی انتظارات بی پایانه ![]() نمیدونم چرا امروز اینجوری شدم ببخشید بچه ها
|
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
ببین السا جان همه این تعریفا تا زمانی که دخترو پسر همدیگه رو ندیدن هیچ مهم نیست...ببین یه پسر هزاری هم بگه ظاهر برام مهم نیست و عقل وشعور مهمه بازم باید دختره به دلش بشینه تا بخواد به بقیه چیزاش برسه...ببین من کلی دختر خوب می شناسم که خیلی هم درست وحسابی هستن اما خواستگاراشون رو فقط توی جلسه خواستگاری محک می زنن چون چاره ای ندارن..کلا ما که تو خونه نشستیم منتظر خواستگار باید بدونیم ممکنه همه جور آدمی بیاد من خودم با این زنای شماره گیر مخالفم گفتم اگرم توی مکان عمومی به کسی توجه کنم فقط کسی رو قبول می کنم که خودش نسبتی با پسر داشته باشه و ازشم می پرسم چرا از من خوشش اومده ...پس همینجوری هم نیست...
آهان اینم بگم مثلا یکی از دوستیا قدیمی بابام واسه پسرش می خواست بیاد خواستگاری انقدر ازش تعریف تو اطرافیان شنیدم اصن باورم نمی شد ...پسره یک اپسیلون به اون تعریف ها نمی خورد حتی یه اپسیلون ...پس رو حرف واسطه و اطرافیان نمی شه حساب کرد...فقط خود دو طرف وقتی حرف بزنن می فهمن بهم می خورن یا نع..... |
|||
|
|
۲۲:۰۲, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:ببین یه پسر هزاری هم بگه ظاهر برام مهم نیست و عقل وشعور مهمه بازم باید دختره به دلش بشینه تا بخواد به بقیه چیزاش برسه...من حرفی از این زدم ک چهره مهم نیست ؟ اتفاقا ملاک خیلی مهمیه، اما اولین و تنها اولویت نباید باشه نقل قول:پس رو حرف واسطه و اطرافیان نمی شه حساب کرد... این مدل واسطه ها، همونایی هستن ک فکر می کنن میتونن واسطه باشن، اما نیستن ![]() البته این دیگه از ریزه کاری گذشته، این واسطه عزیز صرفا میخواسته این وصلت صورت بگیره... :| نقل قول: می پرسم چرا از من خوشش اومده ..میشه جوابهاشون رو بگین ؟ البته از تعریف هایی ک همیشه از ی دختر می کنن ک اصطلاحا دارن نازش رو میکشن و تحویل الکی میگیرن بگذریم، دلیل اصلیشون چی بوده واسه این کار ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اما من کار خودم رو کردم