|
پاسخگویی متاهلین تالار درباره ازدواج
|
|
۱۰:۰۹, ۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۳ ۸:۰۵ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با سلام خدمت همه عزیزان تالار بیداری اندیشه بنده در این اینجا از همه متاهل ها و مجردهای تالار دعوت می کنم تا در این موضوع شرکت کرده و ان شاء الله با بحث ها و مشورت هایی که با هم خواهیم داشت، دیدمان را نسبت به ازدواج و زندگی متاهلی تغییر دهیم (البته به سمت بهتر شدن) مباحث این بخش به دو دسته کلی تقسیم می شوند: سوالاتی که مجردین مطرح کرده و متاهلین بنا به مطالعات و البته تجریبات خود به پاسخگویی خواهند پرداخت. و بیان راهکارهایی که متاهلین در زندگی خود استفاده کرده و در اختیار سایر متاهلین قرار خواهند داد. البته دقت داشته باشیم که زندگی هر "زوج" خاص و منحصر به فرد می باشد و در واقع نمی توان یک نسخه کلی برای همه افراد پیچید. *** با توجه به مطالب گفته شده، بحث را آغاز می کنیم و برای شروع آن، بنده یک سوال مطرح می کنم: متاهلین گرامی تالار، هدف اصلی شما از ازدواج چه بوده و تا کنون چه مقدار به اهداف خود دست پیدا کرده اید؟ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: اضافه شده در تاریخ پنج مرداد ساعت 9:50 نوشته است:به علت منحرف شدن بحث اصلی در چند صفحه اول، برای ارسال سوالات لطفا این ارسال را مطالعه فرمائید اضافه شده در تاریخ هفت مرداد ساعت 18:38 نوشته است:حالا بنده یک سوال از متاهلان عزیز می پرسم، لطفا تمامی مباحث پیرامون این سوال باشد |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۰۳, ۱۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
آفرین آقا محسن
به نکته ی ظریفی اشاره کردی؛ بعضی ها فقط به دنبال جمال و پول و تو چشم بودن همسرشون هستن که این اصلا خوب نیس همه اینها به تبی بنده.جمال همیشه رفتنی بوده این کماله که میمونه زیاد هم نباید تو این مسایل دقیق شد. جمال و... مهمه ولی نه انقدر که بعضی ها وسواس به خرج میدن.اصلا همونایی که وسواس به خرج میدن وقتیکه وارد زندگی میشن مسایل مهم دیگه ایی وارد زندگیشون میشه که همون جمال و پولو... یادشون میره محبت باید تو زندگی تداوم داشته باشه. دختر و پسر تو سن کم هم میتونن به کمال برسن به شرطی که با هم به تفاهم برسن و توی زندگی مشترک با هم دوست باشن نه زن و شوهر. این که خانوم فقط زن خونه باشه و آقا فقط نون بیار خونه! نه زن و مرد باید هم پای هم باشن توی خوشی و غم همپای هم باشن. متأسفانه الان طوری شده که توی یه زندگی هر کسی برای خودش زندگی میکنه هیچ شراکتی وجود نداره؛ مثلا خانوم میگه من به فلان چیز احتیاج دارم و میخوام بقیه ش به من مربوط نمیشه مرد باید خرج منو بده حالا از هر جا... مرد هم همینطور؛ ازدواج کرده ولی تو حال و هوای مجردی گیر کرده و... خلاصهههه مشکلات زیاده ولی خوشی زندگی مشترک بیشتر میشه اگه هر دو نفر با هم دوست باشن. |
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دیدگاه سیاسی طرف مقابل چقدر تو زندگیتون اثر گذار بوده.اصلا لازم هست هر دو یک نگرش و بینش رو داشته باشید یا نه. مثلا یکی میگه من حتما باید تو مراسم فلان روز شرکت کنم اون یکی صددرصد مخالفه. خودم فکر میکنم خیلی مهمه اما میخوام بدونم به اون اندازه که من گمان میکنم مهم هست یا نه؟ |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۳۵ توسط neyestan23.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
به نام الله
سلام 25سال دارم 3سال ونیم هست که ازدواج کردم یک دختر 10 ماهه هم دارم. (۲/مرداد/۹۱ ۱۰:۰۹)mohamad نوشته است: داشتن یک همراه همدل، کامل شدن، تشکیل زندگی مشترک، با همراهم به خدا برسم به عشقم به هدفم به معبودم (البته عشقمون هدفمون معبودمون) باهم عهد کردیم همدیگرو تو مسیر جانذاریم باهم بریم حتی از هم جلو نزنیم باهم بریم اگه یکی جلوتر رفت دست یکی دیگه که عقب مونده رو بگیره یادمه یه بار از همسرم دلخور بودم واسه جبران ناراحتیم ازم پرسید چیکار کنه که من راضی بشم منم نامردی نکردم گفتم باید در طول روز یک دور قران رو ختم کنی و یادمه قبل از ساعت 7 شب تمومش کرد. (من تو اون لحظه )(۳/مرداد/۹۱ ۱۲:۵۲)taleb نوشته است: از وقتی ازدواج کردین چقدر سبک شدین؟ادم وقتی ازدواج می کنه وارد یه دنیای دیگه میشه مسئولیت ادم بیشتر میشه ولی دغدغه ی ادم کمتر میشه شنیدید میگن وقتی ادم ازدواج میکنه فکرش بازتر میشه همینه انگار فکرت یه جور ازاد میشه ازهمون اول باید باهم شروع کرد صدرصد مشورت و همفکری تأثیرش بیشتر خواهد بود من دعا میکردم همیشه یکی که اهل دل باشه گیرم بیاد که اومد خداروشکر من نیمه شعبان تو حرم امام رضا (علیه السلام)از ته دلم دعا کردم یک هفته بعد کارم درست شد (۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۴۸)فدايي ولايت نوشته است: سوال: اگه دوران عقد طولانی بشه،مثلا چند سال،چه معایبی داره؟ خیلی بده اصلا دوران عقد یه باریه رو دوش ادم پر از استرسه به نظر من مجردها اگر تواناییش رو دارین توی دوران عقد نمونید بلافاصله برید خونه ی خودتون زندگی براتون شیرین تر میشه یکی از معایبش اینه که چون مشکلات زیاده (یکیش دخالت بیش از حد خانواده ها) ناخوداگاه روی روابطتون تأثیر میذاره و روند زندگی رو براتون کند میکنه. (۵/مرداد/۹۱ ۲۰:۳۸)soshiant نوشته است: به نظرتون چند سال میتونید تحمل کنید که با همسرتون بیرون برید و وقتی وارد رستوران میشید به جای غذا لیست قیمتها رو نگاه کنید ؟؟ از ته دلم میگم که همسرم اگر خوشحال باشه کنارم باشه و از لحظه لحظه باهم بودنمون لذت ببریم من اصلا به این چیزا فکر نمیکنم فقط خودش برام مهمه. ![]() (۶/مرداد/۹۱ ۱۹:۵۴)محمود نوشته است: دوستان که تجربه دارن میتونن شرح بدن خدا چجوری برکت میده؟خدا گفته از تو حرکت از من برکت بله همسر بنده هم حقوقش ثابته ولی خدا برامون درست میکنه یه دفعه میبینی تو اوج بی پولی به همسرم پاداش میدن یا اضافه کارش زیاد میشه یا... شما زحمت بکش کار کن نیتت حلال باشه خدا برکت میده شنیدید یکی مثلا برنج درست میکنه میگه پیمونه کم ریختم ولی براش مهمون میاد و با همون برنج همه سیر میشن میگن برکت داشت این هم همینه این 500تومن حقوق اگه برکت داشته باشه ری میکنه مثل برنج درشت میشه. مثلا قضیه مسکن خدا از یه جایی واست جور میکنه که خودتم ماتش میمونی.(تجربه دارم) (۷/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۹)محمود نوشته است: دوستان همچین میان تعریف میکننتا حالا نشده یه مشکل مالیتون (یا هرمشکل دیگه) یه جوری حل بشه که تا میخوای بفهمی از کجا اومد چی شد، مشکلت حل شده و تموم شده؟ این همون یواشکیه که بنده ها متوجهش نمیشن (۷/مرداد/۹۱ ۱۸:۳۶)mohamad نوشته است: متاهیل عزیز، ملاک های شما برای انتخاب همسر چه بوده و به چه مقدار از آنها رسیده اید؟من دوست داشتم همسرم باایمان باشه، عاشق اهل بیت(علیه السلام) باشه حلال و حرام رو بدونه و دین و ایمونش رو حتی به من ترجیح بده. صادق باشه سوسول نباشه به معنای واقعی مرد باشه تکیه گاه باشه (خدایا شکرت همونی هست که میخواستم) نکته: قبل از ازدواج همه بهم میگفتن این اقا خیلی پسر خوبیه زنه همین شو ولی من میگفتم نه ما بهم نمیایم از این حرفا ولی الان میفهمم که واقعا چقدر به هم میایم. (۲۲/اسفند/۹۲ ۱۰:۱۲)حسنیه نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمصدرصد مهمه همیشه زن و شوهر روی همدیگر تأثیر دارن یا زن مثل همسرش میشه یا مرد مثل همسرش میشه (اگر رابطه عاطفی قوی باشه) البته به نظرم بیش تر خانم ها توی همسرشون غرق میشن. پس بنابراین اگر هردو یک دیدگاه داشته باشن بهتره باعث پیشرفت همدیگه میشن. یعنی اختلاف نظرهای جدی باعث دوری هایی میشه یعنی زن و شوهر اگر حرف همدیگرو نفهمن خیلی بده. وسلام |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۲۱:۲۲ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد به عنوان باتجربه ترین متاهل سایت !!!
![]() چون من نوزده ساله ازدواج کردم و کم کم بچه هام هم دارن بزرگ می شن!! ازدواج مثل تحصیل ، ( چون تحصیل در انگلیسی به مفهوم کم کم رسیدن هست) مثل غلبه بر بیماری، مثل اشتغال و مثل هر جیز دیگر سعه صدر و صبر و تحمل می خواد زندگی ،من همینم !طرف میخواد تحمل کنه، می خواد تحمل نکنه ،ور نمیداره ! ازدواج یعنی یاد بگیر دیگری رو تحمل کنی و خودت (خود خواهیهات) و بدیهاتو کم کم دور کنی !! بچه ها :هدف ازدواج کماله !!!و کمال یعنی تغییر !!یعنی تربیت ! یعنی همون چیزی که 124 هزار پیغمبر و12 امام به خاطرش اومدن!من و همسرم هنوز بعد نوزده سال دنبال راههای بهتریم دنبال تغییر و تربیت خودمونیم! دنبال یادگیری هستیم!! البته ما ایده آل نیستیم ولی اگر از همون موقع که کم سن بودیم به همه مواردی که حالا فکر میکنیم و دوتا بچه مون فکر میکردیم شاید بیشتر به ایده آل نزدیک بودیم ! دوره عقد و خرج و برج و این مسائل به استطاعت زوجین بر میگرده و شما که همه ماشالله از برکت مرتضی علی (علیه السلام) ارتزاق کردین و می دونین !! ببخشید اگه احساس کردین نصیحت میکنم ! قصدم این بود که تجربیاتم رو بگم!! |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام. شده که بعد از ازدواجتون بگید : "ای کاش ازدواج نمی کردم"؟ یا شده که پیش خودتون فکر کنید "اگر با فلانی ازدواج می کردم بهتر بود "؟(منظورم مقایسه همسرتون با دیگرانه) متاسفانه اطراف من پر از ازدواج های ناموفقه ، که به معنای واقعی زندگیشون جهنمه ،خواستم بدونم آیا کسی هست که از اینکه ازدواج کرده راضی باشه؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام بله من از ازدواجم راضی هستم.
یادتون باشه هر وقت همسرتون رو با یکی دیگه مقایسه کنید این احساس رو خواهید داشت که اگر با اون ازدواج می کردم بهتر بود. دلیلش اینه، شما از اون شخص صورت و رفتار بزک کرده رو می بینید. به قول پدر خانم من اگر یه شب کنار شما باشه و شما صبح ریختش رو بعد از بیدار شدن از خواب ببینید نظرتون عوض میشه. شما همسرتون رو کاملاً بدون حجاب دیدید. تمام عیب و ایرادهاشو خبر دارید ولی در مورد بقیه فقط ریخت ظاهریشون رو می بینید. باور بفرمایید دیگران از همسر شما همین چیزی رو می بینند که شما از همسر دیگران. هرگز همسرتون رو با دیگران مقایسه نکنید. و باور بفرمایید همسری که خداوند برای شما در نظر گرفته بهترینه. |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
(۱۰/فروردین/۹۳ ۱۰:۲۳)MohammadSadra نوشته است: شما همسرتون رو کاملاً بدون حجاب دیدید. تمام عیب و ایرادهاشو خبر دارید ولی در مورد بقیه فقط ریخت ظاهریشون رو می بینید. بنده مجرد هستم ولی پستتون رو که خوندم یاد یکی از حکمت های نهج البلاغه و سخنان امیرالمومنین افتادم که خیلی زیباست : اصحاب و یاران حضرت علی دور ایشون نشسته بودند و زنی زیبا از اونجا گذشت و عده ای شروع کردند به نگاه کردن به اون زن.امام علی علیه السلام فرمودند: ان ابصار هذه الفحول طوامح،و ان ذلک سبب هبابها،فاذا نظر احدکم الی امراة تعجبه فلیلامس اهله،فانما هی امراة کامراته ... همانا دیدگان این مردان به منظره شهوت آمیز دوخته شده و به هیجان آمده اند.هرگاه کسی از شما با نگاه به زنی به شگفتی آید،با همسرش بیامیزد که او نیز زنی چون زن وی باشد... حکمت 420 جان همه ی ما به فدای مولا امیرالمومنین ... |
|||
|
|
۲۳:۴۵, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
من حتی شوهرم رو با برد پیت هم مقایسه کردم و دیدم که شوهر من یه سر و گردن سره...
![]() مقایسه بالذات چیز بدی نیست... اما به شرطی که همه جانبه باشه. یعنی اگه شوهر من برد پیت بود، اما قبل از من 2 تا زن دیگه داشت، خودم میفرستادمش به ملکوت اعلی... وقتی خصوصیات اخلاقی و قد و بالای همسرم رو با این برد مقایسه میکنم، شوهرم 70-80 امتیازی بالاتره... والا
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۰/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
به قول یک عزیزی
باطن زندگی خودتون رو با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید.... ضرر میکنید... |
|||
|
|
۰:۰۵, ۱۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/فروردین/۹۳ ۱۴:۳۳ توسط zahra11.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
در جواب سوال محیا متین عزیز!
ایشون فرمودند تا حالا شده از ازدواج پشیمون بشین یا بگین ای کاش با شخص دیگری ازدواج میکردم؟ باید بگم ما انسانیم و سختی و دشواری زیاد تو زندگی پیش میاد اگه ازدواج هم نکنی مشکلات هست فرقی نمیکنه ! ممکنه بعضی از ما غر غر کنیم که این طبیعیه!!! خب آدمها که معصوم نیستند!ما اشتباه می کنیم !بعضی وقتا قضاوتهای ناحق میکنیم! ولی قشنگی زندگی زناشویی به اینه که آخر سر میفهمیم که هیچکس تو زندگی و مشکلات برای ما همسرمون نمیشه و مثل اون نمیتونه با ما همدردی کنه یا کمک کنه که مشکل حل بشه!! بنا براین ممکنه دچار قضاوت لحظه ای بشیم و یه لحظه فکر کنیم که ممکنه تو انتخابمون اشتباه کردیم !!! ولی اگه پیش خودمون کلاهمون رو قاضی کنیم استغفار میکنیم !!! به هر حال زندگی لحظه های خوشش همیشه بیشتر از ناخوشیهاست !! مهم اینه که تو ناخوشیها دچار تفکرات منفی نشیم و بتونیم یه تحلیل درست و منطقی از اوضاع داشته باشیم!! دوم اینه که جنس زن یا مرد رو رو بشناسیم تا بتونیم خودمون رو جای طرف مقابلمون بذاریم و از همه مهمتر عشق هست چیزی که باعث میشه به این مسئله فکر کنیم که آیا علی رقم مشکلات بوجود اومده یا دلخوریها میتونیم بدون همسرمون حتی یک لحظه زندگی کنیم یا اگه یه ساعت موبایلش جواب نده دل تو دلمون نیست !! این مورد آخر از همه چیز بیشتر زندگی رو مستحکم میکنه!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کارگاه آمادگی پیش از ازدواج براساس تجربهی متاهلین(پرده اول) | mahpare | 17 | 7,261 |
۳/اسفند/۹۳ ۲۲:۰۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| قابل توجه متاهلین و یا در شرف تاهل | Admirer | 92 | 31,573 |
۳/آبان/۹۳ ۱۲:۳۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|
| ویژه متاهلین و مجردین :-) | یاســین | 9 | 13,204 |
۱۴/مهر/۹۳ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: mahpare |
|
| اظهار نظر جنجالی طناز طباطبایی، درباره دلایل ازدواج نکردن | DRiVeR | 25 | 9,741 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| احادیث امام صادق (علیه السلام) درباره ازدواج | جویای حقیقت | 0 | 1,855 |
۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۱۷ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|

به نکته ی ظریفی اشاره کردی؛ بعضی ها فقط به دنبال جمال و پول و تو چشم بودن همسرشون هستن که این اصلا خوب نیس همه اینها به تبی بنده.
زیاد هم نباید تو این مسایل دقیق شد. جمال و... مهمه ولی نه انقدر که بعضی ها وسواس به خرج میدن.

)