|
طبع شاعری داری؟؟؟
|
|
۲۱:۳۶, ۲۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۳ ۲۱:۴۰ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این تایپیک مخصوص اونایی هست که طب شاعری دارن میخوام یه مصرع بگم بعد مصرع بعدی رو شما بگین(البته از خودتون)
شروع کنیم بسم الله... اینم اولین مصرع : تو کز محنت دیگران بی غمی.....حالا بقیه اش رو بگو |
|||
|
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۱۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد * * *علی الخصوص اگر عضو بیمه هم باشی
دوستانی که دوست دارند بازم با همین مصرع بگن.... اما دوستانی که دوست دارند با یکی دیگه بگن :منم که شهرهی شهرم به عشق ورزیدن................ |
|||
|
|
۱۵:۳۴, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
منم که شهرهی شهرم به عشق ورزیدن ... چند جا هم خواستگاری رفتم بهم زن ندادند
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
منم که شهرهی شهرم به عشق ورزیدن * * * ولی قیافهی من میخورد به معتادان
|
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
منم که شهرهی شهرم به عشق ورزیدن *** علی الخصوص که من عضو بیمه هم هستم
|
|||
|
|
۲:۵۹, ۱۳/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۳:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
ما هم یه دستی بر قلم داشتیم در سالیان نچندان دور، اگه وقت باشه توی تاپیک شرکت میکنم
منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن * * امان ز شیره ی شعر و عشق و عشق ورزیدن |
|||
|
|
۱۲:۲۴, ۱۳/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۵ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
منم که شهره ی شهرم به عشق ورزیدن * * سه رخ بنمای کآتیشم ز رخ دیدن
|
|||
|
|
۸:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
مصرع جدید: یوسف گمگشته بازآید به کنعان، غم مخور..........
|
|||
|
|
۱۰:۱۲, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
یوسف گمگشته باز آید به کنعان، غم مخور * *مطمئنم،چونکه در فیلم نیز اینگونه بود
|
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۴/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۶:۵۲ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
[b]
مرقد امام مال شما ... [/u]
. مرقد مطهر عظیم امام در بهشت زهرا (سلام الله علیها)، مال شما روح بلند و ملکوتی روح الله در عرش، مال ما. خانهی امام و همهی تشکیلات موسسهی تنظیم و نشر در جماران، مال شما عشق و حُب خالصانهی روح الله در قلب شیعیان مظلوم جهان، مال ما. همهی موقوفات و زمین و ... که برای مخارج موسسهی نشر هزینه می شوند، مال شما تک تک کلمات و راهنمایی های حکیمانهی روح الله، مال ما همهی خانوادهی امام، از علی کوچولو گرفته تا حاج سیدحسن آقا، مال شما همهی عشق روح الله ندیدهها در سراسر دنیا، مال ما. سیدحسین خمینی خطاکار با دستبوسی رضا پهلوی اش، مال شما سیدحسن نصرالله نوادهی معنوی روح الله، با مقاومت حماسی اش در برابر صهیونیست ها، مال ما. جایگاه میهمانان ویژه VIP در مرقد امام، مال شما جایگاه عاشقانه روح الله در دل سوختهی محبینش در سراسر عالم، مال ما. مراسم همیشهی سالگرد امام، مال شما روح الله زندهی همیشه در تاریخ، مال ما همهی شمال و جنوب سرزمین عظیم مرقد امام با گنبد و بارگاهش، مال شما همهی جنوب لبنان که فرزندان روح الله شکست تاریخی صهیونیسم را رقم زدند، مال ما. امامِ محدود در جماران، مال شما روح الله پرآوازه در قلوب مستضعفین دنیا، مال ما. همهی خانوادهی محترم امام، مال شما همهی فرزندان معنوی روح الله در لبنان افغانستان، عراق و ... مال ما. همهی تصاویر و فیلم های منتشر نشدهی امام، مال شما کلمه کلمهی سخنان گوهربار روح الله، مال ما. همهی جسم و وجود دنیایی امام، مال شما همهی تاثیرات عظیم دینی و آموختههای روح الله، مال ما. اصلا، حضرت امام مال شما فقط و فقط روح الله مال ما. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |