کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متشکرم بابت تمام هدیه هایت .....
۲۰:۴۹, ۷/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: gift_logo.png]
به اطرافم که می نگرم همه چیز هدیه است ....
متشکرم برای اینکه هستی
"خدای من"
Heart
.
از آنچه‌ خداوند به‌ موسی‌ علیه السلام وحی‌ فرستاد این‌ بود كه‌ فرمود :
ای‌ موسی ‌چنان‌ كه‌ سزاوار است‌ مرا شكرگزار .
موسی‌ عرض‌ كرد: پروردگارا چگونه‌ می‌توانم‌ تو را آنگونه‌ كه‌ سزاوار است‌ شكرگزارم‌ در صورتی كه ‌هر شكری‌ كه‌ تو را نمایم ‌، آن‌ هم‌ نعمتی‌ است‌ كه‌ تو به‌ من‌ عطا فرموده‌ای‌؟
خداوند فرمود : ای‌ موسی‌ ، اكنون‌ كه‌ دانستی ‌، آن‌ شكرگزاریت‌ نیز از من‌ است‌ ، مرا چنانكه‌ سزاوار است‌ شكر كرده‌ای ‌.

یا موسی‌ اشكرنی‌ حق‌ شكری‌
فقال ‌: یا رب‌ و كیف‌ اشكرك‌ حق‌ شكرك‌ و لیس‌ من‌ شكر أشكرك‌ به‌ الا وانت ‌انعمت‌ به‌ علی ‌؟
قال‌ : یا موسی‌ الان‌ شكرتنی‌ حین‌ عملت‌ ان‌ ذلك‌ منی‌.
الشكر،/ ح‌ 27
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مهشاد ، Mohammad Trust ، رکن الهدی ، میم.حسین.الف ، رهگذر. ، نورالسادات ، انتصـار ، مجتبی110 ، فدايي ولايت ، یک دهه شصتی ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، مصباح ، آسمانه سجادی ، میلاد مسلمی ، ساجد ، یاســین ، سیمرغ ، SHA.453 ، Farzaneh ، حضرت عشق ، مجید املشی ، Tolou ، ( علقمه ) ، Nmm ، فاطمه خانم ، 135 ، Eve ، ترنم ، هادی... ، ali0077 ، Toshi Shan ، محمدهادی ، بیداری12 ، شهیدطیبه واعظی ، آوا ، آیات ، mahdy30na ، حسن عزتي ، mkashipazha ، قاتل مرگ ، Wakeup ، میلاد.م
۲۰:۲۹, ۸/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۳ ۲۱:۵۹ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #2
آواتار
هدیه های خدا
Heart پدر ... مادر Heart
ان اشکر لی و لوالدیک
شکرگزار من و پدر و مادرت باش.
لقمان، 14
.
[تصویر: 1_thank-you-image__2_.jpg]

( اِمّا یَبلُغَنّ عِندک الکِبَر احَدُهُما او کِلاهما فلا تَقُل لهما اُفٍ و لا تَنهَرهُما و قُل لَهُما قولاٌ کریماٌ )

"اگر یکی از آن دو یا هر دو ، در کنار تو به سالخوردگی رسیدند به آنها حتی «اوف‏» مگو و به آنها پرخاش مکن و با آنها سخنی
شایسته بگوی. "
اسراء، 23.

توفیق شکر خداوند را باید از خدا خواست ، زیرا همه چیز از ناحیۀ اوست و "توفیق" نیز" من الله" است . همانگونه که حضرت سلیمان (علیه السلام) از او چنین درخواست می کند: "رب اوزعنی أن أشکر نعمتک التی أنعمت علیّ" (نمل، آیه 19)؛ یعنی :
خدایا به من الهام و عشق و علاقه نسبت به شکر نعمت هایت، مرحمت فرما .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، یاوران مهدی ، آسمانه سجادی ، مهشاد ، رهگذر. ، nasimesaba ، یاســین ، سیمرغ ، Farzaneh ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، فاطمه خانم ، 135 ، Eve ، نورالسادات ، ali0077 ، بیداری12 ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات ، mkashipazha
۲۲:۰۴, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3

خدایا
بابت هر شکری ،شکر دیگر یست .

[تصویر: 13920523000580_PhotoL.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، مهشاد ، رهگذر. ، nasimesaba ، یاســین ، مصباح ، سیمرغ ، Eve ، Farzaneh ، Hadith ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی ، 135 ، نورالسادات ، ali0077 ، Toshi Shan ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات
۲۲:۳۵, ۸/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بهشت :
امام‌
صادق‌ (علیه السلام‌) می‌فرماید :

مردی‌ آب‌ می ‌نوشد و
خدا بهشت را برای‌ او واجب‌ می‌كند ، به‌ این ‌صورت‌ كه‌ او ظرف‌ آب‌ را بر دهانش‌ می‌ گذارد "بسم‌ الله"‌ می‌گوید و آنگاه‌ می ‌آشامد ، سپس‌ با آن كه‌ اشتها دارد ، دور می ‌كند و خدا را حمد می‌كند.
باز برمی‌گردد و می‌آشامد ، باز دور می‌برد و حمد می‌كند ...
و خدای‌ عزوجل‌
بهشت‌ را به‌ همین‌ سبب‌ برایش‌ واجب‌ می‌كند. )
ان‌ الرجل‌ منكم‌ لیشرب‌ الشربه‌ من‌ الماء فیوجب ‌الله‌ بها الجنه‌ ثم‌ قال‌: انه‌ لیاخذ الا ناء فیضعه‌ علی‌ فیه‌ فیسمی‌ ثم‌ یشرب‌ فینحیه‌ و هو یشتهیبه‌ فیحمدالله‌، ثم‌ یعود فیشرب‌، ثم‌ ینحیه‌ فیحمدالله‌، ثم‌ یعود فیشرب‌،ثم‌ ینحیه‌ فیحمد الله‌؛ فیوجب ‌الله‌ عزوجل‌ بها له‌ الجنه‌./ الشکر، ح‌ 16 .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، مهشاد ، رهگذر. ، آسمانه سجادی ، nasimesaba ، یاســین ، مصباح ، سیمرغ ، Eve ، حضرت عشق ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، 135 ، نورالسادات ، ali0077 ، بیداری12 ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات ، mkashipazha
۱۴:۲۲, ۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
یکی از مصادیق شکر ، نماز است . نماز ، بهترین نمونه ی شکر خداوند است .
...
[تصویر: 55906_403.jpg]
.
خداوند به پیامبرش فرمود :
به شکرانۀ آنکه ما به تو "کوثر" و خیر کثیر عطا کردیم ،
نماز برپا کن .

"انا اعطیناک الکوثر؛ فصل لربک وانحر"
(کوثر، آیات 1 - 2 )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهشاد ، سیمرغ ، Eve ، آسمانه سجادی ، Hadith ، حضرت عشق ، رهگذر. ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، یاســین ، نورالسادات ، ali0077 ، Farzaneh ، Toshi Shan ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات ، mkashipazha
۲۰:۲۷, ۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #6

ارکیده‌ی پروانه‌ای یا ارکیده‌ی سر پرنده
[تصویر: flowers-look-like-animals-people-monkeys...olia-9.jpg]
خدایا تو زیبایی وقتی به این همه زیبایی ،گلت را می کشی!
تو زیبایی وقتی به این همه زیبایی ،آنرا رنگ می کنی!
شکرت بابت این همه زیبایی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، حضرت عشق ، مهشاد ، رهگذر. ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، یاســین ، 135 ، Eve ، نورالسادات ، soshiant ، ali0077 ، Farzaneh ، Toshi Shan ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات
۰:۱۱, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
[تصویر: n00208757-b.jpg]
از ستایش های خداوند از انبیاء (علیه السلام) در قرآن : داشتن روحیۀ شکر گزاری است.
مثلاً حضرت نوح (علیه السلام) با آن همه صبر و استقامتی که در برابر بی وفائی همسر ، فرزند و مردم متحمل شد ، خداوند از شکر او یاد کرده و او را عبد شکور می نامد .
"کان عبداً شکوراً" (اسراء، آیه 3 )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، حضرت عشق ، مهشاد ، رهگذر. ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یاســین ، 135 ، نورالسادات ، ali0077 ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، آیات ، mkashipazha
۱۹:۵۱, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
در مناجاتی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) آمده است:
((خدایا تو نعمت های گسترده ات را بر من ارزانی داشته ای پس تو را بر آن نعمت ها شکرگزاری می کنم ، چگونه شکر کنم شکر گزاری تو را ؟
خطاب آمد دانشی که به دست آورده ای همه دانش ها را در بردارد . کافی است تو را این که بدانی که این شکر گزاری تو خود نعمتی از ناحیه ی من است .))

منهاج البراعة،جلد 1، ص 300
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، مهشاد ، رهگذر. ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، فاطمه خانم ، یاســین ، 135 ، نورالسادات ، ali0077 ، Farzaneh ، Toshi Shan ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، mkashipazha
۱۹:۵۶, ۱۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
بهترین شکر برای تمام نعمت ها و هدیه هایت، عمل به حرف های دلسوزانه ات است!(ترک محرمات و انجام واجبات)!
که سخت در آن مانده ام!
-------------------------------------------------------
شکر اینچنینم آرزوست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، مهشاد ، رهگذر. ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، آسمانه سجادی ، فاطمه خانم ، یاســین ، 135 ، نورالسادات ، ali0077 ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، mkashipazha
۰:۳۲, ۱۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10

[تصویر: 1.jpg]
در هنگام نیایش

به آنچه خدا به شما نداده ، فکر نکنید ...

به نعمت های بیشماری فکر کنید که ...

خـــــــــدا .............

بدون نیایش به شما بخشیده است ...!!!

وشکرگزار باشید
[تصویر: heart.png]
[تصویر: %D8%AA%D9%88%DA%A9%D9%84_%D8%A8%D9%87_%D...%D8%A7.jpg]
گاهی اوقات کافیه مثل پرندگان کوچک ،
از قید اسارتهای نفس درون وبیرون

به زیر سایه بان
گسترده عرش الهی
پناه ببریم و

روح و دلمان را صفا دهیم

گاهی اوقات کافیه از
یک زاویه دیگه به خدا توکل
کنیم
و

شکرش رو به جا بیاریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، آفتاب ، nasimesaba ، 135 ، آسمانه سجادی ، فاطمه خانم ، یاســین ، ali0077 ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، soora ، mkashipazha
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]