کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
«پرده نشینی بهروز شعیبی...»
۲۱:۰۸, ۷/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۳ ۲۱:۱۱ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
آواتار
باسلام

خداراصدهزارمرتبه شکربالاخره بعدازمدتها دوباره یک سریال خوب ودلنشین به شبکه های تلویزیونی اومدکه ارزش دورهم نشستن ودیدن داره.
یک کارخوب واقعی شامل کارگردان خوب ،نویسنده خوب ،انتخاب بازیگر قوی ونکته قابل توجه مشاوران مذهبی کارآمد که همه ازاهالی حوزه علمیه هستند وباتوجه به موضوع داستان که ارتباط باخانواده های روحانی ومذهبی دارد کمک بسیاربزرگی به این مجموعه کرده.

«بهروز شعیبی »پس از پشت سرگذاشتن دوران نوجوانی وبازی در آژانس شیشه ای حاتمی کیا بابازی جلوی دوربین همایون اسعدیان درطلاومس بیشترشناخته شد،واولین بار با فیلم سینمایی دهلیز خودش را درمقام کارگردان موفق دردلهای مردم جاکرد،وامروز با سریالی خوش ساخت ساده وصمیمی باعنوان« پرده نشین »هرچند باداستانی که شاید تکراری باشه اما بازهم بیش ازپیش درخشید.

ناگفته نماند که بازی هنرمندانه فرهاد آییش درنقش یک روحانی مورد اعتماد وگریم وطراحی لباس بسیار طبیعی نقش بسیاری در مقبولیت این سریال داره...

هرچند که بعدازگذشت سه دهه ازانقلاب وبرپایی حکومت اسلامی خیلی دیرشده برای ساخت چنین سریالهایی وخیلی دراین زمینه کم کاری شد(شناساندن جامعه روحانیت مثبت وحقیقی به مردم )اما بازهم امیدوارم ادامه دارباشه وتموم نشه و آدم های پردل وجرات مثل بهروز شعیبی زیادهمت کنند...

البته اینها نظرات منه دوستان اگر نقد ونظری نسبت به این سریال دارید منتظر خواندن اون هستم ...Smile

یاعلی...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، شیدا ، سید ابراهیم ، مجتبی110 ، هادی... ، آفتاب ، azade ، مصباح ، السا ، Agha sayyed ، Banoo ، Woodi2020 ، حضرت عشق ، Admirer ، فدک زهرا ، فاطمه خانم ، سیمرغ ، MAHDI59
۱۸:۲۸, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
دوستان بنده می خوام با دو انتقاد این تاپیک رو افتتاح کنمBig Grin
اول درباره ازدواج هدی
من دقیقا منظور کارگردان رو از تشریح این ازدواج نفهمیدم دختری توی سن15سالگی عاشق پسری می شه تو محیط بیرون از خونه باهاش در ارتباط قرار می گیره با اینکه از خانواده مذهبی هست خودش قرار ازدواج میزاره ازاونور برخورد پدرومادرش با این مساله سنتی ووخلاصه غیره روشنفکری نشون داده می شه وقتی هم پسره میاد خواستگاری با بهنونه کار وخونه طرف رو رد می کنن اما از اون ور براش خواستگاری میاد که همه تاییدش می کنن اما وقتی ازدواج می کنه یه آدمه روانی از آب در میاد حالا شمای مخاطب چه برداشتی می کنی غیر از این که ازدواج سنتی وبه این شیوه ریشه اش زده شده ویه مهر تایید به روابط دختر وپسر...
اما مورد دوم
قضیه محمد حسین وپدرش به نظر می رسه این بخش از قصه برمی گرده به یک واقعیت مهم تو جامعه ما واونم آقازاده بودن واستفاده کردن از این موقعیت
هممون خوب می دونیم کم نیستن آقازاده هایی که متاسبانه به اسم پدرشون هرکاری که خواستن کردن این فیلم داره نشون می ده این تصویر ما از آقازاده ها اشتباهه واونا در اینجور شرایط گول خوردن ویه آدمه ساده معمولی سرشون یک کلاه بزرگ گذاشته حالا مای مخاطب دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو کسی نمی گه بابای اون آقازاده مقصره اما خود اون آقازاده که دیگه مقصره..متاسفانه ما چندتا از این آقازاده ها تو اقوام داریم که یکیشون رو امروز فهمیدم رفت کانادا وتویه بخش مهم از شرکت فیس بوک به عنوان یه نخبه ایرانی داره کار می کنهBlush
فقط برام سوال بود با اون پدر انقلابی چه جوری کار به اینجا رسیده که یاد زبیر و پسرش افتادم...اما زبیرها تو هر دوره تاریخ وجود داره وعبدالله زبیرهاهم بیشتر منتها نمی شه اونا رو پاک کرد یا رو. اشتباهشون سرپوش گذاشت اونا هستن چون تاریخ هست چون امتحان الهی هست چون هنوز حق وباطل هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، سید ابراهیم ، علی املشی ، درست پسند
۱۹:۳۲, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۸:۲۸)رکن الهدی نوشته است:  دوستان بنده می خوام با دو انتقاد این تاپیک رو افتتاح کنمBig Grin
اول درباره ازدواج هدی
من دقیقا منظور کارگردان رو از تشریح این ازدواج نفهمیدم دختری توی سن15سالگی عاشق پسری می شه تو محیط بیرون از خونه باهاش در ارتباط قرار می گیره با اینکه از خانواده مذهبی هست خودش قرار ازدواج میزاره ازاونور برخورد پدرومادرش با این مساله سنتی ووخلاصه غیره روشنفکری نشون داده می شه وقتی هم پسره میاد خواستگاری با بهنونه کار وخونه طرف رو رد می کنن اما از اون ور براش خواستگاری میاد که همه تاییدش می کنن اما وقتی ازدواج می کنه یه آدمه روانی از آب در میاد حالا شمای مخاطب چه برداشتی می کنی غیر از این که ازدواج سنتی وبه این شیوه ریشه اش زده شده ویه مهر تایید به روابط دختر وپسر...
اما مورد دوم
قضیه محمد حسین وپدرش به نظر می رسه این بخش از قصه برمی گرده به یک واقعیت مهم تو جامعه ما واونم آقازاده بودن واستفاده کردن از این موقعیت
هممون خوب می دونیم کم نیستن آقازاده هایی که متاسبانه به اسم پدرشون هرکاری که خواستن کردن این فیلم داره نشون می ده این تصویر ما از آقازاده ها اشتباهه واونا در اینجور شرایط گول خوردن ویه آدمه ساده معمولی سرشون یک کلاه بزرگ گذاشته حالا مای مخاطب دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو کسی نمی گه بابای اون آقازاده مقصره اما خود اون آقازاده که دیگه مقصره..متاسفانه ما چندتا از این آقازاده ها تو اقوام داریم که یکیشون رو امروز فهمیدم رفت کانادا وتویه بخش مهم از شرکت فیس بوک به عنوان یه نخبه ایرانی داره کار می کنهBlush
فقط برام سوال بود با اون پدر انقلابی چه جوری کار به اینجا رسیده که یاد زبیر و پسرش افتادم...اما زبیرها تو هر دوره تاریخ وجود داره وعبدالله زبیرهاهم بیشتر منتها نمی شه اونا رو پاک کرد یا رو. اشتباهشون سرپوش گذاشت اونا هستن چون تاریخ هست چون امتحان الهی هست چون هنوز حق وباطل هست

خوبه خودتون از اینا دارین توی فامیلتون و خبر دارین اوضاع چجوریه بعد بازم اینقدر چک و چونه میزنید با منDodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۴۱, ۱۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۳ ۲۱:۲۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

خیلی خوشم نیامد از انتخاب بازیگر .....یک بازیگر جلف که اسمش رو بلد نیستم در نقش یک روحانی!!

....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، علی املشی ، درست پسند
۱۹:۵۴, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
خانوم کوروش الان چه ربطی داشت...
من مگه منکر وجود این آدما شدم من مخالفه اینم که گناهه یکی پای کسه دیگه نیست هرک مسءول کاره خودش چه رییس جمهور چه آقازاده...بقیه رو به جرم کسه دیگه تکفیر نمی کنن
بعله منم موافقم اینجور فیلمها همیشه یه جای کارو خراب می کنن یجوری با مطرح کردن مسایل باعث می شن مردم بدتر جبهه بگیرن یا جو زده بشن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، علی املشی
۲۳:۲۵, ۱۲/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۰:۵۱ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله
سلام علیکم

وقتی کارهای بهروز شعیبی رو دنبال میکنیم به یاد بازیگر قدیمی و کارگردان فعلی سینمای خوب ایران می افتیم ، یاد مجید مجیدی . مجیدی هم مثل شعیبی با بازیگری در فیلمهای خوبی مثل بایکوت و دو چشم بیسو مخملباف و تیرباران مرحوم شادروان آغاز کرد ؛ و بعدها بدوک ، بچه های آسمان ،رنگ خدا و آواز گنجشک‌ها را کارگردانی کرد . فیلمهایی که رنگ و بویی خاص به سینمای ایران داد . رنگ و بویی که نشان از فرهنگ غنی ایران اسلامی داشت و برای همه مردم قابل درک و فهم بود .
خداروشکر که در نسل جدید سینما شعیبی پا جای پای او گذاشته و با همان شیوه وارد عرصه سینما شده و فیلم زیبای دهلیز را ساخت و حال سریال پرده نشین .
بنظرم ریسک بزرگی در انتخاب بازیگر دارد و توانایی عجیبی در بکار گیری بازیگران کمیک در نقشهای جدی دارد . استفاده از عطاران در فیلم دهلیز و بهره گیری از توانایی های او برای ایفای یک نقش جدی و احساسی فوق العاده بود و حال استفاده از فرهاد آییش و هومن برق نورد در نقشهای جدی و البته حساس دو روحانی که یکی استاد اخلاق است و دیگری یک روحانی رادیو تلویزیونی .
هرچند کاستی هایی هم دارد ولی خیلی برای یک قضاوت صحیح زود است . امیدوارم که نقد و نظرات دوستان دقیقتر باشد .

موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Banoo ، سید ابراهیم ، نورالسادات ، شیدا ، حضرت عشق
۱:۳۴, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۹:۵۴)رکن الهدی نوشته است:  خانوم کوروش الان چه ربطی داشت...
من مگه منکر وجود این آدما شدم من مخالفه اینم که گناهه یکی پای کسه دیگه نیست هرک مسءول کاره خودش چه رییس جمهور چه آقازاده...بقیه رو به جرم کسه دیگه تکفیر نمی کنن
بعله منم موافقم اینجور فیلمها همیشه یه جای کارو خراب می کنن یجوری با مطرح کردن مسایل باعث می شن مردم بدتر جبهه بگیرن یا جو زده بشن...

مشکل اینجاست کسانی دیگه که شما گفتی این چیزا رو میدونن ولی کاری نمیکنن......
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۲۶, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۱۶:۲۷ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #8
آواتار
چرا فک می کنید واسه نقد وبررسی زوده..به نظرم اتفاقا هر سکانس وهرقسمت فیلم کلی حرف داره کلی مطلب توش خوابیده ...من هنوزم سر انتقاداتم هستم چرا ازدواج هدی رو به اون شکل نشون داد من کاری به باقی ازدواج هدی وزندگیش ندارم اما تایید فیلم روی یک حرکت ورفتار اشتباه. واقعا جای تامل داره و مورد دوم هم هنوز روال فیلم داره حرف منو نشون می ده
اون کسان دیگه ای که می دونن چیکار کنن شما بفرمایید!؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱۸:۵۸, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۳:۱۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #9

(۱۳/آذر/۹۳ ۱۶:۲۶)رکن الهدی نوشته است:  چرا فک می کنید واسه نقد وبررسی زوده..به نظرم اتفاقا هر سکانس وهرقسمت فیلم کلی حرف داره کلی مطلب توش خوابیده ...من هنوزم سر انتقاداتم هستم چرا ازدواج هدی رو به اون شکل نشون داد من کاری به باقی ازدواج هدی وزندگیش ندارم اما تایید فیلم روی یک حرکت ورفتار اشتباه. واقعا جای تامل داره و مورد دوم هم هنوز روال فیلم داره حرف منو نشون می ده
آفرین به شما.
دقیقاً همینطوره.
زیاد پیش میاد که افرادی پیدا بشن که بجای اینکه بگن کجای استدلال ناقص بود، جوابش رو اینطوری بدن.

این آقای شعیبی، تمام ِ دونسته‌ی خودش از حبّ و بغض رو نشون داد در بکار گرفتن ِ بازیگری(عطاران) که اون نقش رو در فیلم «ورود آقایان ممنوع» بازی کرد، که این فیلم نه فقط از نظر ما حجاب و عفت و محرم و نامحرمی رو بسیار مورد تمسخر و توهین قرار داده است.
اگر چشمهامون رو بر کفر و فسقشون ببندیم و اونها رو به دوستی بگیریم، خدا قهرش میاد و ما رو با اونها وامی‌گذاره:

سوره مائده، آیه 57: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الَّذِينَ اتَّخَذُواْ دِينَكُمْ هُزُوًا وَ لَعِبًا مِّنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ وَ الْكُفَّارَ أَوْلِيَاء وَ اتَّقُواْ اللّهَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد، كسانى را كه دين شما را به مسخره و بازى می‌گیرند، از آنان كه پيش از شما به آنان كتاب داده شده و كافران، به دوستی مگيريد، و اگر ايمان داريد از خداوند بترسید.

سوره ممتحنه، آیه 13: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَوَلَّوْا قَوْمًا غَضِبَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ قَدْ يَئِسُوا مِنَ الْآخِرَةِ كَمَا يَئِسَ الْكُفَّارُ مِنْ أَصْحَابِ الْقُبُورِ
ای کسانی که ايمان آورده‌ايد، با مردمی که خدا بر آنها خشم گرفته‌است دوستی مکنيد. اينان از آخرت نااميدند، همچنان که آن کافرانی که اينک در گورند از آخرت نااميدند.

کسانی که ادعای دغدغه‌مندی میکنن باید نشون بدن که حبّ و بغض رو می‌شناسن تا بشه روشون هیچ حسابی داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۲۱:۱۷, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲۱:۱۷ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان برگردیم به بحث خودمون. ابتدا تشکر میکنم از همه عزیزانی که اظهار نظر کردند چند مورد را اشارتا عرض کنم:
1- اگر سخن درست پسند گرامی درست باشد کلا ما هیچ کارگردان قابل قبولی نمی تونیم داشته باشیم چون بهرحال هرکدامشون در یک مقطع زمانی از یک بازیگری استفاده کرده اند که قبلا اون بازیگر بازی مشکل داری ارائه کرده است. شدنی نیست به نظرم.
2- در مورد این فیلم خوب تا حالا: آقا سید گرامی نکات خوبی را اشاره کرده اند. در کنار آنها باید عرض کنم که اینکه نشان می دهد یه آقازاده ای اینگونه به مشکل بر میخورد دلیل نمی شود که همه آقازاده های مملکتمون اینطورین. کلا باید این دیدمون را اصلاح کنیم. اگر در یه فیلمی مثلا نشان می دهد پزشکی اشتباه میکند، به این معنا نیست که کارگدان میخواهد تک تک پزشکان این مملکت را بکوبد. در این جا هم آقای شعیبی میخواهد بیشتر توجه ما را به سمت عملکرد حاج آقا ببرد که انصافا هم خوب از آب در آمد.
3- این نکته اینقدر مهمه که باز روش تاکید میکنم، خواهشا برگردید سر نقد همین فیلم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Agha sayyed ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]