کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نژاد والای آریایی :)
۱۷:۰۷, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر یک لیوان آب داشته باشید . یک نفر از نژاد والای آریایی تشنه باشد و یک انسان دیگر هم تشنه باشد...
شما آن لیوان آب را به کدامشان می دهید؟؟؟
اصولا میخواهیم بدانیم نژاد چیست و به چه درد می خورد و آیا میتوانیم طبق آن ارزش گذاری کنیم یا خیر Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، میم.حسین.الف ، السا ، رکن الهدی ، vahrakan ، azade ، مصباح ، سجاد313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۰, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
منشور کوروش به چه خطی نوشته شده و خودتون میتونید بخونیدش؟ شاید اونی که ترجمش کرده 2 تا چیز هم خودش بهش اضافه کرده. چیزی به این قدمت رو نمیشه مستند حساب کرد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۹:۳۹, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
(۱۳/آذر/۹۳ ۱۹:۳۰)Kol نوشته است:  منشور کوروش به چه خطی نوشته شده و خودتون میتونید بخونیدش؟ شاید اونی که ترجمش کرده 2 تا چیز هم خودش بهش اضافه کرده. چیزی به این قدمت رو نمیشه مستند حساب کرد.

نخیر من نمیتونم بخونمش ولی هستن کسانی که میتونن بخونن شما اگه اینقدر این مسئله واستون حیاتیه میتونید پیدا کنید یه نفر رو که بلد باشه خط میخی رو و واستون بخونه. در ضمن به زبان خط میخی اکدی (بابلی نو) نوشته شده.
اینم لینک در مورد این خط:

ویکی پدیا
۱۹:۵۱, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #23

با اجازه همه بزرگواران می خواستم شبه ای را مطرح کنم که به مقصود نهایی تاپیک نزدیکتر شویم Huh

سلسله هخامنشی مال ایران است ؟ یا جدای از آن است و سرزمین هایی و مردامانی داشته در تاریخشان فراز و نشیب هایی داشتند ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، رکن الهدی ، ABCDE
۱۹:۵۸, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲۰:۰۱ توسط Kol.)
شماره ارسال: #24
آواتار
اشکانیان رو Parthia میگفتند و هخامنشیان و ساسانیان رو Persia... نتیجه این که این ها مال ایران است.
----------
خانم کوروش ویکی پدیا رنفرس حساب نمیشه.
ولی اگه دوستان علاقه دارند من میتونم مطالبی با منابع معتبری رو از زمان ساسانیان ارائه بدم.
۲۰:۰۲, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۳/آذر/۹۳ ۱۹:۵۸)Kol نوشته است:  اشکانیان رو Parthia میگفتند و هخامنشیان و ساسانیان رو Persia... نتیجه این که این ها مال ایران است.
----------
خانم کوروش ویکی پدیا رنفرس حساب نمیشه.
ولی اگه دوستان علاقه دارند من میتونم مطالبی با منابع معتبری رو از زمان ساسانیان ارائه بدم.

شما لطف کن یه رفرنس خوب معرفی کن که ما هم یاد بگیریم.
۲۰:۰۵, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #26

میشه لطفا عجولانه و شتاب زده پاسخ یکدیگر را ندهید ؟
لطفا صبوری کنید
الان ساسانیان و هخامنشیان مال ایران شدند ؟ با این استدادل که نمی شود گفت یعنی شما معتقدید اشکانیان مال ایران نیستند ؟ سلوکیان چطور ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، ABCDE
۲۰:۰۷, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲۰:۱۲ توسط Kol.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۳/آذر/۹۳ ۲۰:۰۲)کوروش کبیر نوشته است:  شما لطف کن یه رفرنس خوب معرفی کن که ما هم یاد بگیریم.
من در زمینه کوروش و هخامنشیان اطلاعاتی ندارم که بخوام شمارو ارجاع بدم بهش. ویکی پدیا خودش یک دانش نامه عمومی هست و همه میتونن ویرایشش کنن و مطالب توش 100% درست نیست.

------------
در اون زمان نام حکومت رو به اسم اون قوم مینوشتند. مثلا وندال ها، یا هان ها. سارماتی ها و ...
همون طور که میدونید پارت ها هم جزئی از قوم آریایی هستند. و آریایی ها این سرزمین رو ایران نامیدند. پس پارت ها هم جز ایران بودند. ولی سلوکیان ایرانی نبودند .
۲۰:۱۲, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
هر کس دوست داره میتونه قبول کنه هر کی هم دوست نداره قبول نکنه.اینم دو تا لینک در مورد سیر تا پیاز اشکانیان و سلوکیان:

اشکانیان

سلوکیان
۲۰:۱۶, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #29

خب ممنون از هر دوی سروران
حالا تقاضا دارم محدوده حکمرانی آنها را مشخص بفرمایید . البته عذر خواهی می کنم بنده اطلاعاتم در این مورد خوب نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۲۰:۵۳, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
منظورتون چیه؟ آیا میخواین به جایی برسین؟ قضیه ایران قبل اسلام خیلی ساده نیست که بشه توضیح داد. لطفا بگید کجای قضیه رو میخواین توضیح بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا