کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نژاد والای آریایی :)
۱۷:۰۷, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر یک لیوان آب داشته باشید . یک نفر از نژاد والای آریایی تشنه باشد و یک انسان دیگر هم تشنه باشد...
شما آن لیوان آب را به کدامشان می دهید؟؟؟
اصولا میخواهیم بدانیم نژاد چیست و به چه درد می خورد و آیا میتوانیم طبق آن ارزش گذاری کنیم یا خیر Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، میم.حسین.الف ، السا ، رکن الهدی ، vahrakan ، azade ، مصباح ، سجاد313
۲۰:۵۷, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

اول اینکه بحث بسیار بجا و پسندیده ایی با توجه به ملیت گرایی که در خیلی از افراد می بینم به شخصه
دوستان ان شاالله بحث رو ادامه میدن

دوم اینکه نوشته اید نژاد والای اریایی
خواستم شبهه ایی رو مطرح کنم مبنی بر اینکه
" برخی افراد اعتقادی ندارند
به این والا بودن و نژاد آریایی رو خونخوار و خونریز و متجاوز میدونن که سرزمین ایران رو
مورد تجاوز قرار دارن و همه ی ساکنان پیشین رو هم تا جایی که تونستن سرکوب کردن و با کمال پررویی اسم خودشون رو رو این سرزمین گذاشتن و هرجا هم که که اقوام قبلی و سابق و بومی موقعیتی فراهم شدکه سربلند کنن ایران رو تا اوج شکوفایی برسونن و اساس تاریخی که هم معمولا در دبیرستان و راهنمایی و دبستان گفته میشه مشکل داره"

این سخن رو من از محققی شنیدم متاسفانه وقت نکردم برام ازشون منابع بگیرم
دوستان وقت داشتن تحقیق کنن ما رو هم از نتیجه بی خبر نزارنSmile
صرفا جهت بیداری اندیشه

یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، فرشته مهربون ، السا ، حسن.س. ، رکن الهدی ، فاطمه خانم ، azade ، مصباح
۲۱:۵۶, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
برای خود من همیشه سوال هست که انسانها چه برتری بر هم دارند.
سفید پوست ها چه برتری بر سیاهان دارند؟
واقعا چطور کسی میتواند از برتری نژادی سخن بگوید؟
یا بگوید کسی یا نژادی ، برتر هست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، فاطمه خانم ، azade
۲۲:۲۴, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
[تصویر: 31183455977368430844.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، السا ، میم.حسین.الف ، Kol ، حسن.س. ، رکن الهدی ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، azade ، sarallah ، شیدا ، مصباح ، سجاد313 ، ghoran
۱:۴۸, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲:۰۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۲/آذر/۹۳ ۱۷:۰۷)فرشته مهربون نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر یک لیوان آب داشته باشید . یک نفر از نژاد والای آریایی تشنه باشد و یک انسان دیگر هم تشنه باشد...
اصولا میخواهیم بدانیم نژاد چیست و به چه درد می خورد و آیا میتوانیم طبق آن ارزش گذاری کنیم یا خیر Blush

خانم این سوال شما از اساس بی معنیه.
مثلا من اگه یه لیوان آب دستم باشه به یکیشون نمیدم این آبو بخاطر اینکه آریایی نیست؟؟؟؟
خب معلومه نصف آب لیوان رو به یکی و نصف دیگرش رو به دیگری میدم.به همین راحتی.....
همچین این سوالو مطرح کردید کسی ندونه فکر میکنه سوال فیزیک کوانتومه.!!!

(۱۲/آذر/۹۳ ۲۱:۵۶)فرشته مهربون نوشته است:  برای خود من همیشه سوال هست که انسانها چه برتری بر هم دارند.
سفید پوست ها چه برتری بر سیاهان دارند؟
واقعا چطور کسی میتواند از برتری نژادی سخن بگوید؟
یا بگوید کسی یا نژادی ، برتر هست؟

نژاد ها هیچ برتری نسبت به هم ندارن ....اساسا اینا ساخته ذهن افراد متوهمه.
ولی خب توی کشور ما بعضی ها به صورت مادرزادی نسبت به بقیه برتری دارن.شما اگه زورت میرسه برو به اونا بگو چرا؟؟

(۱۲/آذر/۹۳ ۲۰:۵۷)اولولالباب نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

اول اینکه بحث بسیار بجا و پسندیده ایی با توجه به ملیت گرایی که در خیلی از افراد می بینم به شخصه
دوستان ان شاالله بحث رو ادامه میدن

دوم اینکه نوشته اید نژاد والای اریایی
خواستم شبهه ایی رو مطرح کنم مبنی بر اینکه
" برخی افراد اعتقادی ندارند
به این والا بودن و نژاد آریایی رو خونخوار و خونریز و متجاوز میدونن که سرزمین ایران رو
مورد تجاوز قرار دارن و همه ی ساکنان پیشین رو هم تا جایی که تونستن سرکوب کردن و با کمال پررویی اسم خودشون رو رو این سرزمین گذاشتن و هرجا هم که که اقوام قبلی و سابق و بومی موقعیتی فراهم شدکه سربلند کنن ایران رو تا اوج شکوفایی برسونن و اساس تاریخی که هم معمولا در دبیرستان و راهنمایی و دبستان گفته میشه مشکل داره"

این سخن رو من از محققی شنیدم متاسفانه وقت نکردم برام ازشون منابع بگیرم
دوستان وقت داشتن تحقیق کنن ما رو هم از نتیجه بی خبر نزارنSmile
صرفا جهت بیداری اندیشه

یاعلی

خونخوار و خونریز اون اعرابی بودن که شما شیفته و دلبسته شون هستید اومدن توی کشورتون به سر کردگی ابوبکر و عمر و عثمان و....مردم سلاخی کردن غارت کردن تجاوز کردن.....حالا یه عده نشستن میگن آریایی ها خونخوار بودن!!
همین آریایی های خونخوار و خونریز بودن که در برابر تجاوز اعراب ایستادگی کردن خیلی ها شون کشته شدن و...چرا؟؟؟چون میخواستن از کشورشون دفاع کنن.

اگه آریایی ها اینقدر بد بودن که شما میگید خب چرا نمیذارن اسمشون و کاراشون توی کتابها چاپ بشه که همه بشناسن اینا رو چرا هر روز از کتابهای درسی حذفشون میکنن؟؟آباد ترین دوره این کشور همون دوره ی آریایی ها و کوروش بوده. روی خود کتیبه کوروش نوشته شده که هیچ انسانی حق نداره انسان دیگه ای رو برده ی خودش کنه.....اون زمان نوشتن این جمله خیلی حرف بوده........

مطمئنید این محققتون واقعا محقق هست ؟؟شاید شغلشون چیز دیگه ای باشه.!مثلا شستشوی مغزی بچه های مردم.شغل خوبیه نه؟؟

آقای
ISOD کسی میتونه این جمله رو بگه که کمترین ارزشی حداقل واسه تاریخ کشورش قائل باشه.

نه افرادی که هیچ اهمیتی نمیدن به فرهنگ و تاریخ کشورشون ولی فقط وقتی حرف میشه جملات قشنگ پشت

سر هم مینویسن.Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۲:۱۱, ۱۳/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۳ ۲:۲۵ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۱/دی/۴۸ ۸:۳۱)کوروش کبیر نوشته است:  خانم این سوال شما از اساس بی معنیه.
مثلا من اگه یه لیوان آب دستم باشه به یکیشون نمیدم این آبو بخاطر اینکه آریایی نیست؟؟؟؟
خب معلومه نصف آب لیوان رو به یکی و نصف دیگرش رو به دیگری میدم.به همین راحتی.....
همچین این سوالو مطرح کردید کسی ندونه فکر میکنه سوال فیزیک کوانتومه.!!!

نژاد ها هیچ برتری نسبت به هم ندارن ....اساسا اینا ساخته ذهن افراد متوهمه.
ولی خب توی کشور ما بعضی ها به صورت مادرزادی نسبت به بقیه برتری دارن.شما اگه زورت میرسه برو به اونا بگو چرا؟؟
ممنون از شماBlushخوب برای انسان سوال پیش میآید و باید دنبال جواب برای سوالش بگردد. مسخره نکنید.
حرف شما درست است.
اما برای بعضی ها مهم است که چه کسانی مقدم هستند که ما به ایشان کمک کنیم.
حالا آن یک لیوان آب مثاله نزدیک به ذهن بود اما هرکس در مقام خودش میتواند ظالم باشد. و عده ای رو برای بهره برداری از منابعی مقدم کند.
مثلا بگویند تا هم نژادهای خودمون هستند باید به انها کمک کنیم.
طرف دیگر ماجرا هم کسانی بودند که در زمان پیامبر میرفتند و قبر گذشتگانشون رو میشمردند تا بهش افتخار کنند تا سوره تکاثر نازل شد.

کسی هم نگفت عرب خوب بوده یا هست!
هرکس گناهی کرده باید جوابگو باشد.
کدام فرد به عربها می نازد :/
دین ما یک دین جهانی هست. ما این دین رو از خداوند و پیامبرمون دریافت کردیم نه از عربها.چه قیاسی هست شما دارید؟؟؟؟
تاریخ رو هم فاتحان مینویسند. چیزی از اون زمان باقی نمانده که بخواهیم بهش استناد کنیم.
ممکن هست همین پادشاهان هر چه دلشان خواسته انجام داده باشند اما به تاریخ نویسشان گفته باشند فقط بنویس گل و بلبل Smile
غیر از این هست؟
من که از این تاریخ نویسان چیزی باور نمیکنم مگر اینکه صحتش برای من مشخص باشد.
آن خط میخی را هرکس میتواند به عشق خودش معنا کند و بخواند که تویش چی نوشته شده. از کجا معلوم راست بگویند؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، رکن الهدی ، azade ، sarallah ، مصباح ، السا ، میم.حسین.الف
۴:۰۴, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۳/آذر/۹۳ ۱:۴۸)کوروش کبیر نوشته است:  خونخوار و خونریز اون اعرابی بودن که شما شیفته و دلبسته شون هستید اومدن توی کشورتون به سر کردگی ابوبکر و عمر و عثمان و....مردم سلاخی کردن غارت کردن تجاوز کردن.....حالا یه عده نشستن میگن آریایی ها خونخوار بودن!!
همین آریایی های خونخوار و خونریز بودن که در برابر تجاوز اعراب ایستادگی کردن خیلی ها شون کشته شدن و...چرا؟؟؟چون میخواستن از کشورشون دفاع کنن.

اگه آریایی ها اینقدر بد بودن که شما میگید خب چرا نمیذارن اسمشون و کاراشون توی کتابها چاپ بشه که همه بشناسن اینا رو چرا هر روز از کتابهای درسی حذفشون میکنن؟؟آباد ترین دوره این کشور همون دوره ی آریایی ها و کوروش بوده. روی خود کتیبه کوروش نوشته شده که هیچ انسانی حق نداره انسان دیگه ای رو برده ی خودش کنه.....اون زمان نوشتن این جمله خیلی حرف بوده........
مطمئنید این محققتون واقعا محقق هست ؟؟شاید شغلشون چیز دیگه ای باشه.!مثلا شستشوی مغزی بچه های مردم.شغل خوبیه نه؟؟

نمیدونم چرا بعضی ها این قدر از آزاداندیشی و طرح چنین مباحثی میترسن؟؟
اصلا یک فرضیه!!
که خودمم اول تاکید کردم
اگه منطق قوی و دلایل متقن بر صحت نظریه قبلی وجود داره که جای نگرانی نیست

بازهم خلط مبحث!
منظورم شما نیستین ولی بعضی منفعت می برن از اینکه اسلام رو روبروی ناسونالسیم قرار بدن
حس وارد شدن داخل این بازی هم نیست

نقل قول:چون میخواستن از کشورشون دفاع کنن.

آریایی ها هم طبق استناد همون کتب قومی مهاجر بودن و ایران کشورشون محسوب نمی شده

نقل قول:اگه آریایی ها اینقدر بد بودن که شما میگید خب چرا نمیذارن اسمشون و کاراشون توی کتابها چاپ بشه که همه بشناسن اینا رو چرا هر روز از کتابهای درسی حذفشون میکنن؟؟

تا اونجایی که مشخصه کل کتابای تاریخ دبستان و راهنمایی جمهوری اسلامی رو بلوکه کردن!!؟

همونطور که قبلا گفتم مدارک اون فرد رو مطالعه نکردم نمیتونم ازش دفاع یا ردش کنم
شما هم زیاد سخت نگیر
خوب نیست ادم اینقدر جمود فکری داشته باشته و صرفا هر چیز مخالف عقیده اش رو غلط بدونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، مصباح ، میم.حسین.الف
۸:۰۶, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
یه چند روز نبودم و بعدش هم نیستم اومدم اسپما رو بنویسم Cool

(۱۲/آذر/۹۳ ۱۷:۰۷)فرشته مهربون نوشته است:  بسم الله الرّحمن الرّحیم

لیوان آب رو میدن به اونی که تشنه تره!! کاری به شخصش هم نداریم

ولی در جواب سوال شما یه دو جمله میگم و تمام

شهیده راشل کوری آمریکایی بود
مریم رجوی لعنت الله علیها ایرانی است

البته شاید با خودتون بگید عملا ایرانیا فلان و بیسارن و بهترن

ولی باید دید اینی که میگی بهتره دلیلش چیه؟

آخرش به این نتیجه میرسی چون نون امام حسین رو خورده و پای این مکتب بوده این طور شده نه چون ایرانی زادست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مصباح ، فاطمه خانم ، السا ، میم.حسین.الف ، سجاد313 ، ghoran
۹:۲۷, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۳/آذر/۹۳ ۱:۴۸)کوروش کبیر نوشته است:  آقای
ISOD کسی میتونه این جمله رو بگه که کمترین ارزشی حداقل واسه تاریخ کشورش قائل باشه.

نه افرادی که هیچ اهمیتی نمیدن به فرهنگ و تاریخ کشورشون ولی فقط وقتی حرف میشه جملات قشنگ پشت

سر هم مینویسن.Angry

يَا أَيُّهَا النَّاسُ إِنَّا خَلَقْنَاكُم مِّن ذَكَرٍ وَأُنثَى وَجَعَلْنَاكُمْ شُعُوبًا وَقَبَائِلَ لِتَعَارَفُوا إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ خَبِيرٌ ﴿حجرات-۱۳﴾

اي مردم! ما شما را از يك مرد و زن آفريديم، و تيره‏ها و قبيله‏ها قرار داديم، تا يكديگر را بشناسيد، ولي گراميترين شما نزد خداوند باتقواترين شماست، خداوند دانا و خبير است.

SmileSmileSmileSmileSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، مصباح ، فاطمه خانم ، السا ، میم.حسین.الف ، بیداری اندیشه ، ghoran
۹:۳۰, ۱۳/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
فرشته مهربون من مسخره نکردم سوالتون واقعا واسم عجیب و خنده دار بود چون چیزیی دیگه ای رو هم میتونستین مثال بزنین.
یه چیزایی مینویسید آدم سرش سوت میکشه....چیزی از اون زمان باقی نمونده که بهش استناد کنید نه؟؟؟شما فقط بلدید شک و شبهه به وجود بیارید در حالیکه هیچ سند و مدرکی واسش ندارین.الان شما طبق کدوم سند تاریخی میگی شاید پادشاهان به تاریخ نویسان گفتن بنویسین گل و بلبل؟؟جالبه یکی از هم فکرای شما به من میگفت اگه میخواید از 2500 سال پیش حرف بزنید باید با سند و مدرک باشه...نیست ببینه دوستای خودش چه مدلی حرف میزنن.الانم داریم کسی رو که خط میخی بلده شما اگه اینقدر شک داری میتونی بری ازشون بپرسی.
اینو ببینید
ویکی پدیا

آقای
اولولالباب
گفتی کی از آزاد اندیشی میترسه؟؟؟اصلا همچین کلمه ای توی کشور ما وجود داره؟؟؟ببین تر خدا کارمون به کجا رسیده که کیا به ما میگن جمود فکری داری!!!
آقای محترم! !منم میدونم قوم مهاجر بودن آریایی ها ولی در هزاره دوم پیش از میلاد به سرزمین ما مهاجرت کردن فکر کنم تا الان دیگه بشه گفت از این کشورن.ما شهروندان عراقی مون رو که فقط چندین سال پیش به ایران مهاجرت کردن دیگه هموطن خودمون میدونیم ولی شما افرادی رو که در هزاره دوم پیش از میلاد به اینجا مهاجرت کردن روی زمینها کار کردن به فرهنگ مردم و پیشرفتشون کمک کردن ایرانی نمیدونین؟؟؟
منم نگفتم آریایی ها مهاجر نیستن حرف من سر اینه که شما میگید خونخوار و خونریز بودن.اینو از کجا آوردید؟؟این لینکو ببینید نوشته مهاجران شغلشون گوسفند چرانی و دامداری بوده حالا شما میگی اینا خونریز بودن؟؟اینو ببینید:
ویکی پدیا

ضمنا بحث نژاد برتر و نژاد والا رو اولین بار نازی های آلمانی درست کردن نه ایرانی های ما.
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا