کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نژاد والای آریایی :)
۱۷:۰۷, ۱۲/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرّحمن الرّحیم

اگر یک لیوان آب داشته باشید . یک نفر از نژاد والای آریایی تشنه باشد و یک انسان دیگر هم تشنه باشد...
شما آن لیوان آب را به کدامشان می دهید؟؟؟
اصولا میخواهیم بدانیم نژاد چیست و به چه درد می خورد و آیا میتوانیم طبق آن ارزش گذاری کنیم یا خیر Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، میم.حسین.الف ، السا ، رکن الهدی ، vahrakan ، azade ، مصباح ، سجاد313

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۲۳, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۰:۳۲ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #41
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱:۴۸)A L I نوشته است:  باز هم از این بحثها...انقدر از این بحثها تو این تالار شده که دیگه همه اش تکراری...

کلا مملکت ما الان به چند دسته تقسیم شده

1-(گروه گیر کرده در تاریخ)اونهایی که از کوروش بزرگ بت ساختن و میپرستن و هر روز میگن ما چی بودیم و ما اولین چیزو اختراع کردیم

2-(گروه مازوخیسم ها)اونهایی که از تاریخ ایران متنفر هستن و عاشق تاریخ اسلام(بخوانید اعراب مهاجم و خونخوارBlush) هستند
و هر روز و به هر طریقی تیشه به ریشه تاریخ و تمدن ایرانی میزنن و کلا قصد نابودی هرچیزی رو که رنگ و بوی ایرانی رو میده دارن،مثل اون بی مغزهای که در اول انقلاب میخواستن تخت جمشید رو تخریب کنند و فکر میکنن فقط حرف خودشون درسته و کلام خودشون حق و تمام!

3-(گروه متوهم ها) اونهایی که کلا با اون دو دسته بالایی مخالف هستند و خودشون برای خودشون ساز جدایی و استقلال میزننBig Grin و میگن کلا دنیا از روستای پدری اونا گسترش پیدا کرده و به تمدن رسیده

4-(گروه روشن فکرا،)معتقد هستن کوروش شخص بزرگی بوده و قابل احترام،ایران تمدن بزرگی داشته،الان باید به همه اقوام احترام گذاشت...باید از گذشته،گذشت و وضع حال و آینده مملکت رو درست کرد تا بتونیم به شکوه و قدرت گذشته برگردیم

کلا این تاپیک باید قفل بشه اینجور بحثها نتیجه اش فقط اختلاف بیشتره

به نظرم باید گروه گیر کرده ها در تاریخ با گروه روشن فکرا با هم متحد بشن علیه مازوخیسم ها برن به جنگBig GrinBig GrinBig Grin

آقای بیدل اولا تشکر بابت متنتون بعضی جاهاش خیلی خنده دار و دوست داشتنی بودBig Grinبعضی جاهاش هم ناراحت کنندهAngry

وتبریک واسه اینکه توی شمال زندگی میکنید خوش به حالتون......شاید ما هم به همراه خانواده چند سال دیگه مهاجرت کنیم

اونجا.......

و اما بحث اصلی اینکه:

خوب این افرادی که ما ازشون صحبت میکنیم در زمان خودشون تا جایی که تونستن خدمت کردن ولی راه حل تورم و مشکلات دیگر

رو باید از مسئولین الان خواست....البته اینکه الان مشکل داریم دلیل نمیشه تاریخ خودمون رو فراموش کنیم و ارزشی واسش قائل

نباشیم.مسائل و مشکلات هر دوره ای شرایط خاص همون زمان رو طلب میکنه واسه حلش .ما که نمیتونیم توقع داشته

باشیم کوروش از 2500 سال پیش واسه مشکلات الانمون راه حل ارائه داده باشه.هر چی سر جای خودش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، Silence ، میم.حسین.الف
۱۲:۳۶, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #42
آواتار
الآن بحث سر چیه دقیقا؟یعنی یـ عده میخوان بگن ما آریایی نیستیم؟یا هستیم ولی ایرانی نیستیم؟یا نیستیم ولی ایرانی هستیم؟[تصویر: 43.gif]چی گفتم...

درهر صورت طبق تحقیقات بسیار پیچیده و فنی تخصصی من[تصویر: 13.gif] اولین ساکنان ایران عیلامی ها بودن...نژاد سفید پوست سه دسته تقسیم می شدن ب نام های سامی حامی و هند اروپایی ک هند اروپایی خودش ب هشت دسته تقسیم می شد و آریایی ها یکی از این شاخه ها بودن ک امدن ایران..تا اینجا شو فک کنم همه قبول داشته باشن اما اینکه چ اتفاقی افتاد ک کلا نسل عیلامی ها زده شد و تمام ایران یکپارچه آریایی شد الله اعلم...

درهر صورت کوروش باعث افتخار ما ایرانی هاست چون کلا یک پادشاه با کلاس بود ولی این قضیه نباید باعث نژاد پرستی بشه..متاسفانه امروز واژه وطن پرستی با نژاد پرستی یکی شده...[تصویر: 26.gif]

بیدل جان تی بلا می سر ولی همه جا همینه...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، میم.حسین.الف ، ghoran
۱۲:۴۶, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
نقل قول:خوب این افرادی که ما ازشون صحبت میکنیم در زمان خودشون تا جایی که تونستن خدمت کردن ولی راه حل تورم و مشکلات دیگر

رو باید از مسئولین الان خواست....البته اینکه الان مشکل داریم دلیل نمیشه تاریخ خودمون رو فراموش کنیم و ارزشی واسش قائل

نباشیم.مسائل و مشکلات هر دوره ای شرایط خاص همون زمان رو طلب میکنه واسه حلش .ما که نمیتونیم توقع داشته

باشیم کوروش از 2500 سال پیش واسه مشکلات الانمون راه حل ارائه داده باشه.هر چی سر جای خودش.
نقل قول:ما رشتی ها هر روز در خانه می نشینیم و به گذشته ی پر افتخار خود مفتخرانه افتخار می کنیم و از این کرده ی خود مفتخریم چرا که این افتخار نصیب حتی پرافتخارترین ها هم نمی شود(یه لیوان آب جوش بدین. گلوم گرفت)
اما وقتی از خانه بیرون می رویم
ولی من کسایی رو می شناسم که حتی برای مشکلات 25000 سال بعدمون هم راه حل ارائه داده
اولویت بندی نمی کنم
ولی چیزی ارزش داره که به درد بخوره
تابلو فرش روی دیوار هر چقدر هم قشنگ و دلچسب باشه هیچ دردی از درد های من ره دوا نمی کنه
ولی مدادی که روز میزه و باهاش می نویسم چی؟
نگاهتون رو نسبت به ارزش عوض کنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، مصباح ، میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، vahrakan
۱۳:۱۰, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۴:۳۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #44
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۲:۴۶)Bidel.s نوشته است:  ولی من کسایی رو می شناسم که حتی برای مشکلات 25000 سال بعدمون هم راه حل ارائه داده
اولویت بندی نمی کنم
ولی چیزی ارزش داره که به درد بخوره
تابلو فرش روی دیوار هر چقدر هم قشنگ و دلچسب باشه هیچ دردی از درد های من ره دوا نمی کنه
ولی مدادی که روز میزه و باهاش می نویسم چی؟
نگاهتون رو نسبت به ارزش عوض کنید

منظورتون از کسانی رو میشناسم که واسه 2500 سال بعد راه کار ارائه دادن پیامبران هست؟؟؟
خب بله اونا سر جای خودشون ولی حرف ما در مورد انسانهای معمولیه که نه پیامبر بودن نه معصوم.
ببینید نگاه شما خیلی مادی گرایانه است .شما میفرمایید حتما باید چیزی به درد بخوره (مادی) که ما واسش ارزش قائل باشیم در حالیکه حرف من سر ارزش معنوی تاریخمون هست .تاریخ میتونه درس عبرت باشه واسه همه میشه ازش خیلی چیزا یاد گرفت به نظرتون اینا به درد نمیخوره؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف
۱۴:۲۳, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۴:۳۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #45
آواتار
نقل قول:منظورتون از کسانی رو میشناسم که واسه 2500 سال بعد راه کار ارائه دادن پیامبران هست؟؟؟
خب بله اونا سر جای خودشون ولی حرف ما در مورد انسانهای معمولیه که نه پیامبر بودن نه معصوم.
ببینید نگاه شما خیلی مادی گرایانه است .شما میفرمایید حتما باید چیزی به درد بخوره (مادی) که ما واسش ارزش قائل باشیم در حالیکه حرف من سر ارزش معنوی تاریخمون هست .تاریخ میتونه درس عبرت باشه واسه همه میشه ازش خیلی چیزا یاد گرفت به نظرتون اینا به درد نمیخوره؟؟
دید مادی نیست
خیلی هم معنوی ولی با پایه های خود محور!
اینجا باید به من سود برسه(مادی و معنوی)
دنبال چیزی می رم که به من سود برسونه
چیزی که به من سود نمی رسونه(مادی و معنوی) پس سمتش نمی رم
عبرت گرفتن هم یه نوع سود رسوندن معنویه
ولی یکمی توی عبرت گرفتن هم باید دقت کرد
چناب کول هم درست می گفته(تو یه تاپیک دیگه بود یادم نیست)
می گفت اگه قراره عبرت بگیریم از همین دیروز شروع کنیم
مشروطه و مدرس و مصدق و کاشانی و کودتا و کاپیتولاسیون و ... به اندازه ی یه هزاره عبرت واسه ما دارن
حالا از این ها عبرت گرفتیم؟
می ریم عقب تر
انگلیس و پرتغال و قجر و زند و افشار و ... 500 سال دیگه عبرت دارن
خوب؟
اگه برای عبرت گرفتنه چرا یهویی Goto -2500
هان؟ واقعا چرا؟
عبرت بغل گوشمونه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، رکن الهدی ، vahrakan
۱۴:۴۷, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۴:۲۳)Bidel.s نوشته است:  دید مادی نیست
خیلی هم معنوی ولی با پایه های خود محور!
اینجا باید به من سود برسه(مادی و معنوی)
دنبال چیزی می رم که به من سود برسونه
چیزی که به من سود نمی رسونه(مادی و معنوی) پس سمتش نمی رم
عبرت گرفتن هم یه نوع سود رسوندن معنویه
ولی یکمی توی عبرت گرفتن هم باید دقت کرد
چناب کول هم درست می گفته(تو یه تاپیک دیگه بود یادم نیست)
می گفت اگه قراره عبرت بگیریم از همین دیروز شروع کنیم
مشروطه و مدرس و مصدق و کاشانی و کودتا و کاپیتولاسیون و ... به اندازه ی یه هزاره عبرت واسه ما دارن
حالا از این ها عبرت گرفتیم؟
می ریم عقب تر
انگلیس و پرتغال و قجر و زند و افشار و ... 500 سال دیگه عبرت دارن
خوب؟
اگه برای عبرت گرفتنه چرا یهویی Goto -2500
هان؟ واقعا چرا؟
عبرت بغل گوشمونه

خیلی خوب شما وقتی معتقدی مشروطه و مصدق و کاشانی و......میتونن درس عبرتی باشن واسه ما و به ما سود برسونن خوب چطور برای 2500 سال پیش یا قبلتر از اون این حرفو قائل نمیشید؟؟؟ مگه اونا جز تاریخ نیستن؟؟آقای محترم همونطور که شما تعجب میکنید که چطور یهویی 2500 سال پیش رو ما ملاک قرار دادیم منم تعجب میکنم چرا همه قصد دارن این بخشو حذف کنن از تاریخشون البته نه یهویی......
خب چون بحث این تاپیک در مورد این موضوع هست ما داریم فعلا در مورد 2500 سال پیش صحبت میکنیم ...اگه در مورد مصدق یا کاشانی هم تاپیکی درست بشه خب در مورد اونم همه میان نظر میدن.....
۱۵:۳۱, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
نقل قول:خیلی خوب شما وقتی معتقدی مشروطه و مصدق و کاشانی و......میتونن درس عبرتی باشن واسه ما و به ما سود برسونن خوب چطور برای 2500 سال پیش یا قبلتر از اون این حرفو قائل نمیشید؟؟؟ مگه اونا جز تاریخ نیستن؟؟آقای محترم همونطور که شما تعجب میکنید که چطور یهویی 2500 سال پیش رو ما ملاک قرار دادیم منم تعجب میکنم چرا همه قصد دارن این بخشو حذف کنن از تاریخشون البته نه یهویی......
خب چون بحث این تاپیک در مورد این موضوع هست ما داریم فعلا در مورد 2500 سال پیش صحبت میکنیم ...اگه در مورد مصدق یا کاشانی هم تاپیکی درست بشه خب در مورد اونم همه میان نظر میدن.....
فرض کنید دارید از یه نردبون پایین می یاد
وقتی که توی 50 سانتی متر پایین اومدن از این نردبون هنوز نیمه کاره هستین
چظوری می خوایید 2500 سانتی متر از نردبون پایین بیاید؟
دنبال دوره ای هستیم که ازش عبرت بگیریم
وقتی دوره 100 سال پیش با اون همه فیلم، عکس، سند، صدا، شاهد زنده و ... هنوز نتونسته درس عبرت بشه
انتظار دارین 2500 سال پیش که ازش فقط یه مشت سنگ باقی مونده واسه ما درس عبرت بشه؟
مثلا ما از برحه 2500 سال پیش با اینهمه مدرک کم چی عبرت بگیریم؟
وقایع امروزی ما چطوری با خط مشی ها غلط و درست(غلط برای عبرت و درست برای الگوگیری) 2500 سال پیش پاسخ داده بشن؟
مثلا ما از تو کتیبه های بیستون می تونیم درک کنیم که سکولاریسم باعث منحل شدن قدرت مرکزی می شه؟
یا می تونیم درک کنیم کمونیسم فضا استبدادی داره؟
یا می تونیم درک کنیم که سیاست صحیحمون با غرب چه ماهیتی داره؟
باز حداقل یه میراث بزرگ از 1400 سال پیش داریم. میراثی هست که مکتبش حتی به نحوه آب خوردن انسان هم الگو صحیح داده.
از 2500 سال پیش می شه اینها رو استخراج کرد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۷:۰۳, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۱۰ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #48
آواتار
کوروش کبیر'

شما لطف کن از طرف اسلام حرف نزن.
مگر پیامبر نفرموده که:
«حب الوطن من الإیمان»؟؟؟؟

اره ممکنه این رو هم از اسرائیلیاتی که خوندی اورده باشی ،یا شاید پیامبر این رو فرموده ..اما نگفته که نژاد پرست باشید

من ایرانی و وطن دوست هستم ...اما وطن رو نمی پرستم ...خدا رو میپرستم .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، مصباح
۱۷:۱۹, ۱۴/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۳۴ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #49
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۰۳)vahrakan نوشته است:  کوروش کبیر'

شما لطف کن از طرف اسلام حرف نزن.
مگر پیامبر نفرموده که:
«حب الوطن من الإیمان»؟؟؟؟

اره ممکنه این رو هم از اسرائیلیاتی که خوندی اورده باشی ،یا شاید پیامبر این رو فرموده ..اما نگفته که نژاد پرست باشید

من ایرانی و وطن دوست هستم ...اما وطن رو نمی پرستم ...خدا رو میپرستم .

چرا بقیه ی صحبت های ارزنده خودتون رو پاک کردین؟؟؟
قبل از اینکه پاک کنید من خونده بودم.نمیدنم از کجای حرفای من نتیچه گرفتین نژاد پرستم.کلا شما از هر چی خوشتون نیاد حالا میخواد حدیث باشه یا آیه قران میگید اسراییلیه.
فقط میتونم بگم متاسفم.....
وقتی کسی به تاریخ کشورش میگه جعلی دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.

(۱۴/آذر/۹۳ ۱۵:۳۱)Bidel.s نوشته است:  فرض کنید دارید از یه نردبون پایین می یاد
وقتی که توی 50 سانتی متر پایین اومدن از این نردبون هنوز نیمه کاره هستین
چظوری می خوایید 2500 سانتی متر از نردبون پایین بیاید؟
دنبال دوره ای هستیم که ازش عبرت بگیریم
وقتی دوره 100 سال پیش با اون همه فیلم، عکس، سند، صدا، شاهد زنده و ... هنوز نتونسته درس عبرت بشه
انتظار دارین 2500 سال پیش که ازش فقط یه مشت سنگ باقی مونده واسه ما درس عبرت بشه؟
مثلا ما از برحه 2500 سال پیش با اینهمه مدرک کم چی عبرت بگیریم؟
وقایع امروزی ما چطوری با خط مشی ها غلط و درست(غلط برای عبرت و درست برای الگوگیری) 2500 سال پیش پاسخ داده بشن؟
مثلا ما از تو کتیبه های بیستون می تونیم درک کنیم که سکولاریسم باعث منحل شدن قدرت مرکزی می شه؟
یا می تونیم درک کنیم کمونیسم فضا استبدادی داره؟
یا می تونیم درک کنیم که سیاست صحیحمون با غرب چه ماهیتی داره؟
باز حداقل یه میراث بزرگ از 1400 سال پیش داریم. میراثی هست که مکتبش حتی به نحوه آب خوردن انسان هم الگو صحیح داده.
از 2500 سال پیش می شه اینها رو استخراج کرد؟

آقای بیدل اول اینکه گفته بودید دلتون میخواد هر کی توی این بحث هست رو با قمه چار قاچ کنین حالا خودتون رو هم باید چارقاچ کنین چون وارد این بحث شدید.Big Grin
مورد دوم شما تاریخ کشورت رو با نردبون مقایسه میکنی؟؟؟من از صحبتهاتون اینطوری برداشت میکنم که شما میفرمایید هر چی که گذشته دیگه گذشت باید فراموشش کرد و بقیه ی راهو رفت.اصلا بحث بنده سر عبرت گرفتن و فایده داشتن چیزی نبود شما رسوندینش به اینجا من میگم بر فرض هم که شما هیچ عبرتی نگیری اصلا هیچی باقی نمونده باشه بلاخره تاریخ کشورت هست یا نه؟؟؟نباید یه ذره واسش ارزش قائل باشی یا حرمتشو نگه داری؟؟؟
خب اگه کسی دوست نداره تاریخ گذشته ی کشورشو اجباری نیست ولی نمیدونم چرا همه جمع شدن منو قانع کنن که خوب نیست و فلان و بهمان و....
۱۷:۳۴, ۱۴/آذر/۹۳
شماره ارسال: #50
آواتار
(۱۴/آذر/۹۳ ۱۷:۱۹)کوروش کبیر نوشته است:  چرا بقیه ی صحبت های ارزنده خودتون رو پاک کردین؟؟؟
قبل از اینکه پاک کنید من خونده بودم.نمیدنم از کجای حرفای من نتیچه گرفتین نژاد پرستم.کلا شما از هر چی خوشتون نیاد حالا میخواد حدیث باشه یا آیه قران میگید اسراییلیه.
فقط میتونم بگم متاسفم.....
وقتی کسی به تاریخ کشورش میگه جعلی دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه.
خوب خدا رو شکر که حداقل شما خوندید ..چون مخاطبک فقط شخص نژاد پرست شما بود .
من روی تمامی حرفی که زدم ایستاده ام و تمامی منابعی که شما از اون دم می زنید مشتی اسرائیلیات است که جماعت یهود و پیرو ان صهیونیستها به خورد امثال شما ها می دهند و این راهی که می روید دردی از این جامعه دوا نمی کند .
خوش باش به گذشته ای که جز خشت و کوزه و چند هزار تن خاک چیزی از اون باقی نمونده و عبرتی برای امثال تو نشده است.
من به اسلام و پیامبرم و اهل بیت افتخار میکنم ...به شهدای وطنم ...از هزاران سال قبل و تاکنون که برای این مردم جان خودشون رو ازدست داده اند ...نه به پادشاهانی که در حال مستی هفتاد هزار نفر را در یک روز کشته اند .Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا