کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نقدی بر سیستم دانشگاهی (باشگاه تایپست ها)
۲۲:۲۸, ۱۵/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
(۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۱۸)آسمانه سجادی نوشته است:  همه می دونیم که جامعه بدون زن نقص داره،5 کلمه،بیشتر دانشجویان جامعه دختر هستند،اگه طبق حدیث بی منبع جلو بریم فکر کنم دانشگاه هم باید تعطیل شه!

بله، بله، بله، حتماً باید تعطیل بشن و من تمام تلاشم رو برای این اتفاق خواهم کرد. این دانشگاه ها با این شکل وصله نچسب هستند باید زود از بین برن.

(۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۱۸)آسمانه سجادی نوشته است:  به نظر من زن و مرد نامحرم در حد نیازشان باید حرف بزنند.مثلا من سئوالی از فروشنده لباس ، در مورد خرید لباسی دارم در حد لباس حرف می زنم!نه آب و هوا!
حد نیازشون رو دین مشخص کرده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Banoo ، رهگذر. ، یاســین ، حسن.س. ، "شهید" ، مجتبی110 ، MEEAAD

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۴, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۶/آذر/۹۳ ۱۲:۳۷)رکن الهدی نوشته است:  خب دانشگاه تعطیل بشه جاش چی بزاریم یعنی همون 4 نفرم که می خوان درس بخونن نخونن...نمی شه که نباید انقدر الکی دانشگاه تولید کنن وگرنه 4تا دانشگاه خوب باشه چه مشکلیه
ولی ببینید هرکس واسه هر کاری باید توانش و داشته باشه پدرمن بخاطر کارش خیلی از شرکت های مختلف باهاش تماس می گیرن حتی زمانی که خونه اس خوب عموما منشی ها تماس می گیرن که خانوم هستن خدا شاهده بعضیاشون جوری پشت تلفن حرف می زنن انگار بانامزدشون دارن حرف می زنن بابام بعضی اوقات می زنه رو اسپیکر ماهم بشنویم چنان عشوه نازی دارن که من همینجوری تو بهت می مونم...خب هرکسی واقعا تو وجودش مرض باشه همه جا خودش رو نشون می ده دیگه 5 کلمه 7 کلمه هم نداره

نشد دیگه به هر مکانی که بخوایم علم یادبگیریم دانشگاه نمیگن.
دانشگاه ها رو جمع کنن یونیورسیتی بزنن

اول نیاز باید در جامعه،کارخونه جات و صنعت شکل بگیره بعد رشته دانشگاهی مرتبطش بوجود بیاد نه برعکس
واقعا کشور ما اینقدر علوم پایه نیاز داره؟

بهترین مکان علم اموزی شهرک های دانشگاهی هستن با مخلفاتش...
علم باید از طریق مباحثه و تحقیق حاصل شه و نه شب امتحانی بخونیم پاس کنیم دو روز بعد یادمون بره

کلا دانشگاه های ایران 21درصد مفیدن بقیه اش ضرره
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، azade
۱۳:۲۹, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
نقل قول:بله، بله، بله، حتماً باید تعطیل بشن و من تمام تلاشم رو برای این اتفاق خواهم کرد. این دانشگاه ها با این شکل وصله نچسب هستند باید زود از بین برن.

Heil Sadra !!!

نقل قول:اتفاقاً اگر امثال من شر این سیستم معیوب رو از سر این مردم و مملکت کم نکنن دیگه کی می تونه این کار رو بکنه؟
ضمناً چرا بعیده؟ حرف حق رو نباید زد؟

نقل قول:دانشگاه رو تعطیل کنیم برکتش رو خواهیم دید. اولین مسئله همین موضوع اختلاط بی مورده. چه لزومی داره دانشجوهای دختر و پسر کنار هم یه رشته صرفاً مردانه رو بخونن؟ وضع حجاب هم که دیگه معلومه.

تو کشور یسری مکانهایی هستن که اسمشون هست "حوزه ی علمیه" اینها همینجورین که شما میخواید یسری از دانشگاههای هم مثل دانشگاه الزهرا و امام صادق هستن که همین رویه رو دارن پس مشکل شما چیه با مفهوم دانشگاه؟!
شما اگه خیلی ناراحت هستید از این موضوع فرزندان خودتون بفرستید اون دانشگاهها یا حوزه های علمیه. ولی چرا جای بقیه ی مردم هم میخواید تصمیم بگیرید؟ مثلا دانشگاه نباشه مسئله ی حجاب حل میشه؟! کسی که به حجاب اعتقاد نداره یعنی نداره صد سال هم بگذره نخواهد داشت. شما کلاشینکف هم بگیری سمتش باز جوری که میخواد لباس میپوشه.
این سیستم معیوبی که شما داری میگی همه جای دنیا داره اجرا میشه بازده معقولی هم داره، چیزی که نمیشه در مورد مثلا حوزه های علمیه گفت! اونجا که تک جنسیتیه و اسلام حکم فرماست چرا ما چیزی نمیبینیم ازش؟ من خودم 5 سال تو همین سیستم درس خوندم و دوستام هم همینجوری درس خوندن از هر دو جنس مشکلی هم نداشتیم با هم. حالا شما اومدی با نگاه از بالا به پایین میگی که میخوای دانشگاه رو تعطیل کنید و بعدشم لابد برید سراغ خیابون ها و رستورانها و پارکها و... و در کل دارید برای زندگی من و امثال من و بچه هامون هم تصمیم میگیرید!

اگه کسی رازی نیست بچش تو دانشگاه مختلط درس بخونه راهش اینه بچش رو بفرسته یجای دیگه که مختلط نباشه. راهش این نیست که بیاد برای همه تصمیم بگیره که اینجوری باشه که من میخوام همه هم همین راه رو باید برن! بذارید هرکی راهی رو که خودش انتخاب کرده رو بره.
من شخصا دوست ندارم بچم مثل تارزان بزرگ بشه! تو یه محیط ایزوله که ندونه اونور پرده چه خبره. ضمنا میخوام که اگه بخواد درس بخونه اونچیزی رو که میخواد بخونه نه اون چیزی رو که بقیه براش انتخاب کردن که همنیه که هست.

نقل قول:اما مهم تر اینه که بعد از تعطیلی یا بهتر بگم ریشه کنی این مفسده یه سیستم بهتر جایگزین میشه. یه سیستم وطنی با معیارهای همخوان با ایران اسلامی.

تو پروفایلتون نوشتید که مدرک دکتری دارید و گفتن که عضو هیئت علمی هم هستید ولی تفکراتتون بسیار شبیه غزالیه، میگم غزالی چون بدونید که سن و مدرک دلیل درستی حرف نمیشه! تفکرات همون آقا یکی از دلایل عقب موندگی ما کشورهای اسلامی هست. این سیستم کثیف و نجس رو حذف کردید بعدش راه حا ارائه بدید لطفا...

من دارم از شما میپرسم دانشگاه رو خشکوندید بعدش چی؟ راه حل دارید برای آموزش یا نه؟ جلوی آموزش کتابهای داوکینز و هاوکینگز از خدا بی خبر رو بگیرید بعدش چی؟

اینها رو گفتم با این حال که میدونم همچین تئوری اتفاق نمیوفته هیچوقت تو این کشور چون امکانات اجرای این طرح رو هم نداریم، جوونها هم قبول نمیکنن همچین چیزی رو. ولی میگم اینها رو چون یسری ها باید به خودشون بیاد که دارن تو یه کشور 77 میلیونی زندگی میکنن اونم تو دورانی که چشم و گوش مردم بسته نیست دیگه، 77 میلیون نفر یعنی 77 میلیون عقیده و طرز تفکر که نمیشه همه رو یک سو کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Mohammad Trust ، رکن الهدی ، السا ، Eve ، رضوانه ، zahra11 ، anti
۱۳:۳۱, ۱۶/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۱۴:۰۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۶/آذر/۹۳ ۱۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  بعد دانشگاه تعطیل بشه چیکار کنن؟همه تشریف ببرن حوزه؟
چرا یه حرفایی می زنید که دو متر اونورترش رو ندیدین

ممنون از لطفتون خواهر گلم.

البته واحد اندازه گیریش متر نیست بهتر بود از واحد زمان استفاده می کردید.

به زودی اگر سرم خلوت بشه (این دوتا مقاله ای رو که دارم تموم کنم) حتماً یه مقاله راجع به سیستم آموزشی می نویسم. در مورد مدرسه فرمودید. نظر من در مورد دانشگاه مشخصه مدرسه که جای خود دارد. بی تعارف مدرسه ها یه سری موجود بی دست و پا تحویل دانشگاه میده هر سال هم وضع بدتر میشه.

آموزش اجباری بیش از چهار سال غیر ضروریه. نیازی به دوره متوسطه و دبیرستان نیست. دلیلی نداره همه فیزیک ریاضی بلد باشن. همین که بچه ها (اکثریت نه اونهایی که ویژگی درس خوندن دارن) کمی خوندن و نوشتن و قرآن و حساب و کتاب یاد گرفتن دیگه باید درس رو ول کنن برن سر کار. اینطوری موفق تر خواهند بود.

در مورد دانشگاه حتماً باید از بین بره. سیستم ثابت بدون تغییر با روحیات انسان هم سازگار نیست. نمومه کوچیکش که هر ترم باهاش مواجهیم اینه. انسان ها ظرفیت های متفاوتی دارند تو این سیستم ثابت بهشون میگیم تا آخر این ترم بخون نخوندی می کشیمت مشروط و اخراج.
بین دانشجوها برخی هستند همون درس رو یک ماهه می تونن بخونن برخی نه ماهه حالا ما این دو نفر رو آوردیم کنار هم تا در یک ترم یه درس رو بخونن.

دیدید این مسئله به ظاهر ساده کلی مسئله درست می کنه.

پ.ن.
مسئله هایی بزرگتر از این هم هست. اختلاط و فساد و بی سوادی عظیم و ... کلی مشکلاتی هستند که این دانشگاه داره.

(۱۶/آذر/۹۳ ۱۱:۳۵)رکن الهدی نوشته است:  چرا انقدر بیا نصاف ما دختر و پسر خوب تو دانشگاه نداریم هرزگی لزومی به وجود دانشگاه نداره مدارسه ما مگه الان مختلطه تمام دختر و پسرا تو این سن کم باهم رابطه دارن شما نمی تونی صحنه امتحان ادما رو حذف کنی نمی تونی همه رو ایزوله کنی مبادا شیطان دو رو برشون بچرخه بعدم پس ما دینمون و نفسمون کجا به دردمون می خوره

این حرف ما نیست اسلام اینطوری خواسته. قوانینش رو دقت کنید متوجه میشید برخی مواقع از این هم سخت گیر تره.

(۱۶/آذر/۹۳ ۱۳:۲۹)#1Zero نوشته است:  فکراتتون بسیار شبیه غزالیه، میگم غزالی چون بدونید که سن و مدرک دلیل درستی حرف نمیشه! تفکرات همون آقا یکی از دلایل عقب موندگی ما کشورهای اسلامی هست. این سیستم کثیف و نجس رو حذف کردید بعدش راه حا ارائه بدید لطفا...

هیل داداش گلم!

البته مدرک دلیل درستی حرف نیست به همین دلیله ما این همه سال موندین تو همون پله اول و با یه سیستم مریض داریم سر می کنیم چون کسی جرات تغییرش رو نداره. مثال واضحش کلیسا و گالیله و .... است. اتفاقاً همین موضوعی که شما فرمودید دلیل چسبیدن ماها (به شکلی کاملاً نا امیدانه) به این سیستم ناتوانه. چون خیل عظیمی از این هیات علمی های بی سواد غیر از اون چندتا کتاب و تئوری که شما فرمودید چیزی دیگه ای بلد نیستند.

شده مسئله اژدها کشی.

آدم باید جرات داشته باشه بدی ها رو تغییر بده.

اشتباه نکنید من نگفتم نباید هگلز و ... شناخت و آثارشون رو نخوند اصلاً. اتفاقاً من به اسلام ایمان آوردم چون میگه فبشر عباد الذین یستمعون القول و یتبعون احسن. اما این روشی که ما داریم غلطه.

اشتباه نکنید من رو یاد گرفتن مسئله ای ندارم حرف من شیوه اون کاره.

پ.ن.
رفتیم لب مرز برای بازدید پست های مرزی تو یکی از شهرهای سرد. دما زمستون به منفی سی و پنج میرسه تا سه ماه نمی تونن به اون پست مرزی آذوقه و مواد سوختی برسونن. مرزبان ها می گفتند شما بیاید این بخاری های ما رو درست کنید. پرسیدیم مشکل چیه گفتند زمستون باد که میاد دود لوله رو بر می گردونه داخل.
حالا اگر جرات دارید اون مسئله رو حل کنید چون مقاله شما تو ژورنال آی اس آی (دزد بزرگ) چاپ نمی تونه بشه پس دچار رکود علمی میشید و اخراج.
مسئله ما اینه که باد دود لوله بخاری رو بر می گردونه داخل تو دانشگاه پایان نامه تعریف می کنیم بهینه سازی فین های توربین.

(هر هفته پنج یا شش شهید از اون مرز میارن) خاک تو سر این دانشگاه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: #1Zero ، یاســین ، میلاد.م ، azade ، السا
۱۵:۱۷, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
نقل قول:البته مدرک دلیل درستی حرف نیست به همین دلیله ما این همه سال موندین تو همون پله اول و با یه سیستم مریض داریم سر می کنیم چون کسی جرات تغییرش رو نداره. مثال واضحش کلیسا و گالیله و .... است. اتفاقاً همین موضوعی که شما فرمودید دلیل چسبیدن ماها (به شکلی کاملاً نا امیدانه) به این سیستم ناتوانه. چون خیل عظیمی از این هیات علمی های بی سواد غیر از اون چندتا کتاب و تئوری که شما فرمودید چیزی دیگه ای بلد نیستند.

شده مسئله اژدها کشی.

آدم باید جرات داشته باشه بدی ها رو تغییر بده.

اشتباه نکنید من نگفتم نباید هگلز و ... شناخت و آثارشون رو نخوند اصلاً. اتفاقاً من به اسلام ایمان آوردم چون میگه فبشر عباد الذین یستمعون القول و یتبعون احسن. اما این روشی که ما داریم غلطه.

اشتباه نکنید من رو یاد گرفتن مسئله ای ندارم حرف من شیوه اون کاره.

اینها رو شما میتونستید با همین لحن تو پست های قبلیتون بگید که اشتباه برداشت نشه ازش.
در هر صورت اگه ادبیات پست قبلی من تند بود ببخشید.

حرف شما درسته سیستم آموزشی ما معیوبه و تئوری محوره ولی مفهوم دانشگاه معیوب نیست چون تو خیلی کشورها داره اجرا میشه و جواب میده. بذارید چندتا مثال بزنم.

کالج های معتبر آمریکا بسیار گرون هستن و کسی اگه بخواد مدرک آکادمیک داشته باشه باید حسابی پول خرج کنه، رقم های نجومی منظورمه ها. دو راه دیگه برای رفتن دانشگاه وجود داره یا بورسیه ی درسی یا بورسیه ی ورزشی. یعنی یا باید انقدر درستون خوب باشه که دولت تصمیم بگیره خرج تحصیلتونو بده یا ورزشکار باشید تا خود دانشگاه خرج تحصیلتون رو بده (از اون طرف باید تو تیم های ورزشی اون کالج بازی کنید)
همین باعث میشه که هرکسی سرشو نندازه پایین بره دانشگاه. اون عده ای هم که فارغ التحصیل میشن به خاطر ارتباط قوی کالج ها با صنعت کارشون تضمینه. همه ی اینها رو گفتم ولی با این حال سیستم آموزشی کشور آمریکا یکی از ضعیفترین سیستم های آموزشی کشورهای توسعه یافتست.

انگلستان وضعیت بهتری داره، کسی اگه بخواد بره دانشگاه دولت وام تحصیلی بهش میده که دانشجو باید اونو پسش بده اما به شرطی که بعد از فارغ التحصیلی وقتی رفت سر کار درآمد ماهیانش سالانه بیشتر از 21هزار پوند باشه. یعنی دولت خودشو موظف میدونه برای دانشجوی کشور کار با درآمد بالا فراهم کنه اگر نه مشکل رو از نظام آموزشیشون میدونن. یجور گارانتی حساب میشه برای دانشجو. اما قبولی تو دانشگاههای انگلیس خیلی سخته و واقعا طرف باید درس خون باشه، خونه ی خاله نیست که بخوای ول بگردی اونجا.

کشوری که خیلی ها سر و دست میشکونن برن اونجا درس بخونن مثل خیلی از ما ایرانی ها (از جمله خودم) آلمانه! یک کشور صنعتی که دانشگاههاش عالیه، شما اگه دانشجوی دکتری باشید تو آلمان در واقع استخدام دولت هستید تز دکتری رو که انتخاب میکنید و تو مدت تحصیل روش کار میکنید دولت بهتون حقوق میده. در واقع کوچکترین نگرانی دانشجو توی آلمان اینه که کار براش پیدا بشه یا نه اصلا نگرانی نداره چون اون ردیفه، چیزی که روش تمرکز داره درسشه.

در کل کشورهای اروپایی نظام آموزشی بهتری دارن نسبت به بقیه ی کشورها که میتونه به خاطر جمعیت متناسبشون باشه مثلا دانمارک یا سوئد الان دقیق یادم نیست به دانش آموزاشون پول میدن که سر کلاس حاظر بشن.
این دانشگاههای همه دارن همین راه رو میرن کشورهاشون هم روز به روز داره پیشرفت میکنه، آیا مشکل اینها اینه که دختر و پسر سر یه کلاس میشینن حواسشون پرت میشه درس نمیخونن؟ حذف و جداسازی که دردی رو دوا نمیکنه، اگه نظام آموزشی ما مریضه و بازده کمی داره اول به خاطر اینه که در دروازه بازه هرکی بخواد میره دانشجو میشه، دوم اینه که صنعت و دانشگاه ارتباطی با هم ندارن. میشه اینو درستش کرد نه اینکه حذفش کرد.

من به شما گفتم راه حلتون چیه؟ اینکه دانشگاه حذف بشه ما چی رو داریم که جایگزینش کنیم؟ دانش یه چیز جهانیه و به صورت جهانی هم پیش میره نمیشه یه کشور ساز خودشو بزنه و تنهایی بره جلو. باید از تحقیقات همدیگه استفاده کنن که پل ارتباطی اونها هم همین دانشگاهها و ژورنال های علمیه.

اینکه دختر و پسر جدا باشن موقع تحصیل مربوط میشه به سبک زندگی که متفاوته برای همه. میشه برای راه حلش گفت که بیایم دانشگاههای نظیر الزهرا و امام صادق رو زیاد کنیم نه اینکه دانشگاههای موجود رو مثل اونها کنیم. اونجوری هرکسی اون روشی رو که میخواد انتخاب میکنه چیزی هم به کسی تحمیل نمیشه. نمونه های خارجیش هم همین مدرسه های کاتولیک هست یا Fate Schoolـها.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Eve ، رهگذر. ، رضوانه ، azade ، zahra11 ، السا ، anti
۱۸:۱۰, ۱۶/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۲۲:۱۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۶/آذر/۹۳ ۱۵:۱۷)#1Zero نوشته است:  اینها رو شما میتونستید با همین لحن تو پست های قبلیتون بگید که اشتباه برداشت نشه ازش.
در هر صورت اگه ادبیات پست قبلی من تند بود ببخشید.

حرف شما درسته سیستم آموزشی ما معیوبه و تئوری محوره ولی مفهوم دانشگاه معیوب نیست چون تو خیلی کشورها داره اجرا میشه و جواب میده. بذارید چندتا مثال بزنم.

کالج های معتبر آمریکا بسیار گرون هستن و کسی اگه بخواد مدرک آکادمیک داشته باشه باید حسابی پول خرج کنه، رقم های نجومی منظورمه ها. دو راه دیگه برای رفتن دانشگاه وجود داره یا بورسیه ی درسی یا بورسیه ی ورزشی. یعنی یا باید انقدر درستون خوب باشه که دولت تصمیم بگیره خرج تحصیلتونو بده یا ورزشکار باشید تا خود دانشگاه خرج تحصیلتون رو بده (از اون طرف باید تو تیم های ورزشی اون کالج بازی کنید)
همین باعث میشه که هرکسی سرشو نندازه پایین بره دانشگاه. اون عده ای هم که فارغ التحصیل میشن به خاطر ارتباط قوی کالج ها با صنعت کارشون تضمینه. همه ی اینها رو گفتم ولی با این حال سیستم آموزشی کشور آمریکا یکی از ضعیفترین سیستم های آموزشی کشورهای توسعه یافتست.

انگلستان وضعیت بهتری داره، کسی اگه بخواد بره دانشگاه دولت وام تحصیلی بهش میده که دانشجو باید اونو پسش بده اما به شرطی که بعد از فارغ التحصیلی وقتی رفت سر کار درآمد ماهیانش سالانه بیشتر از 21هزار پوند باشه. یعنی دولت خودشو موظف میدونه برای دانشجوی کشور کار با درآمد بالا فراهم کنه اگر نه مشکل رو از نظام آموزشیشون میدونن. یجور گارانتی حساب میشه برای دانشجو. اما قبولی تو دانشگاههای انگلیس خیلی سخته و واقعا طرف باید درس خون باشه، خونه ی خاله نیست که بخوای ول بگردی اونجا.

کشوری که خیلی ها سر و دست میشکونن برن اونجا درس بخونن مثل خیلی از ما ایرانی ها (از جمله خودم) آلمانه! یک کشور صنعتی که دانشگاههاش عالیه، شما اگه دانشجوی دکتری باشید تو آلمان در واقع استخدام دولت هستید تز دکتری رو که انتخاب میکنید و تو مدت تحصیل روش کار میکنید دولت بهتون حقوق میده. در واقع کوچکترین نگرانی دانشجو توی آلمان اینه که کار براش پیدا بشه یا نه اصلا نگرانی نداره چون اون ردیفه، چیزی که روش تمرکز داره درسشه.

در کل کشورهای اروپایی نظام آموزشی بهتری دارن نسبت به بقیه ی کشورها که میتونه به خاطر جمعیت متناسبشون باشه مثلا دانمارک یا سوئد الان دقیق یادم نیست به دانش آموزاشون پول میدن که سر کلاس حاظر بشن.

ممنون از لطفتون. بله. من دانشگاه های اروپایی رو میشناسم. اگر دانشجوی قوی هستید دانشگاه EPFL یا ETHZ رو بیشتر از دانشگاه های آلمان توصیه می کنیم برای اولی شهر لوزان هم به لحاظ دانشگاهی بهتره هم موقعیت و شرایط زندگی بهتری داره.

البته مطالبی که فرمودید متین و درست. نکته اینجاست که اونها دانشگاه یا همون به قول ما حوزه های علمیه خودشون رو بر اساس شرایط کشور خودشون (به قول بچه های دهات ما ست آپ کردن) تنظیم کردن و توسعه دادن. بنابراین حوزه های علمیه اونها نیروی انسانی رو بر اساس نیازهای اونها تربیت می کنه در نتیجه دولت بدون مشکلی ادعا می کنه من شغل خروجی های حوزه ها خودم رو تضمین می کنم.

در مورد دانشگاه های ما اینطور نیست اگر کمی مطالعه داشته باشیم خواهیم دید دانشگاه های ما گرته برداری از سیستم آموزشی به قول شما بسیار ضعیف آمریکایی هستند. باز اون سیستم ضعیف برای آمریکا خروجی داره ولی بی تعارف برای ما هیچ خروجی نداره.

سوال اینه که آیا واقعاً ایرانی با این همه وسعت و عظمت برای چندتا فارغ التحصیل ظرفیت کاری نداره؟ پس این همه نفت و منایع طبیعی و منابع انسانی و جمعیت که خودش بهترین بازار محسوب میشه چی میشه؟
جواب اینه که دانشگاه با این سیستم همخوانی نداره (به قول بچه های دهات ما این کامپتیبل، این کانسیستنت) داره تو بیراهه قدم میزنه و توان و جرات تغییرش رو هم نداره.

ببینید با وصله پینه درست نخواهد شد. سیستم باید عوض بشه. از نظام ارزیابی اساتید گرفته تا نظام ارزیابی دانشجو و سیلابس درسی. حتی نحوه تشکیل کلاس ها. می بینید دیگه تبدیل شد به یه چیز دیگه دقیقاً مفهوم برچیدن رو داره یا تعطیلی.

مثال ساده ای که هر ترم داریم براتون گفتم. به دو دانشجو با دو ویژگی و دو استعداد مختلف میگیم درسی رو در یک ترم پاس کن یکی یک ماهه راه رو رفته انرژیش رو دمپ می کنیم یکی کشش نداره مشروط و اخراجش می کنیم. سیستم باید تطبیقی باشه و خودش رو با آدمهای موجود تطبیق بده. استاد باید این توان رو داشته باشه که دانشجوهاش رو جداگانه ارزیابی کنه و به موقع اجازه عبور از درسی رو بده.
یکی دیگه از اشتباهات سیستم آموزشی اینه که اساتید رو مجبور می کنه دروس ابتدایی رو درس بدن (مثل معادلات، استاتیک، دینامیک، و ...) در صورتی که بهترین منبع برای آموزش این دروس دانشجوی تازه نفسیه که به تازگی زیر نظر استادی قابل (که خود دانجوش در انتخاب اون آزاد بوده) اون درس رو پاس کرده. اولاً تازه (به قول بچه های دهات ما فرش) هست دوماً در تدریس مطلب رو آدم یادمیگیره و براش جا می افته.
باز آزادی در انتخاب استاد مهمه دانشجو رو مجبور کردن برای حضور در کلاس درس استادی انگیزه های انسانی رو از بین میبره. ضمناً برای اساتید دلیل رقابت برای بهتر بودن در تدریس رو هم از بین می بره.

از این موارد تا دلتون بخواد هست.

(۱۶/آذر/۹۳ ۱۵:۱۷)#1Zero نوشته است:  این دانشگاههای همه دارن همین راه رو میرن کشورهاشون هم روز به روز داره پیشرفت میکنه، آیا مشکل اینها اینه که دختر و پسر سر یه کلاس میشینن حواسشون پرت میشه درس نمیخونن؟ حذف و جداسازی که دردی رو دوا نمیکنه، اگه نظام آموزشی ما مریضه و بازده کمی داره اول به خاطر اینه که در دروازه بازه هرکی بخواد میره دانشجو میشه، دوم اینه که صنعت و دانشگاه ارتباطی با هم ندارن. میشه اینو درستش کرد نه اینکه حذفش کرد.

من به شما گفتم راه حلتون چیه؟ اینکه دانشگاه حذف بشه ما چی رو داریم که جایگزینش کنیم؟ دانش یه چیز جهانیه و به صورت جهانی هم پیش میره نمیشه یه کشور ساز خودشو بزنه و تنهایی بره جلو. باید از تحقیقات همدیگه استفاده کنن که پل ارتباطی اونها هم همین دانشگاهها و ژورنال های علمیه.

اینکه دختر و پسر جدا باشن موقع تحصیل مربوط میشه به سبک زندگی که متفاوته برای همه. میشه برای راه حلش گفت که بیایم دانشگاههای نظیر الزهرا و امام صادق رو زیاد کنیم نه اینکه دانشگاههای موجود رو مثل اونها کنیم. اونجوری هرکسی اون روشی رو که میخواد انتخاب میکنه چیزی هم به کسی تحمیل نمیشه. نمونه های خارجیش هم همین مدرسه های کاتولیک هست یا Fate Schoolـها.

در این مورد تو این سایت کلی بحث شده. اگر مسلمانیم بله مشکله. نباید اختلاط باشه. اما اگر می خوایم اختلاط باشه تو کل جامعه باید باشه نه فقط تو دانشگاه.

چرا تو دانشگاه مختلط اما تو دبیرستان و جامعه جدا. مگه فلسفه یکی نیست. پس اگر مختلطه نمیشه گفت فقط تو دانشگاه مختلط باشه. نتیجه میشه همین که می بینیم. دانشگاه میشه محل نمایش آرایش های زننده و اون رفتارهای ناپسند آقایون. نگید کمه که خیلی زیاده.

این فرمت برای کشور ما نیست. ما اینطوری نیستیم. اینجا جواب نمیده. این فرمت به درد اروپا می خوره نه برای ما.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Eve ، رهگذر. ، azade ، السا
۱۸:۴۰, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:خب دانشگاه رو میخوایم جدا کنیم ؟ بعدش خیابونا ؟ بعدش کشور ها ؟ نمیشه که برادر من.

محمد عزیز دانشگاه خیابون نیست ، یک محیط بسته و دایمیه برای تربیت نیروهای جوان کشورمون. موضوع کم اهمیتی نیست، داستان های خفن زیاد از توش در میاد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، azade
۱۸:۴۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
به نظرم اولین کار اینه که جلوی رشد قارچ گونه دانشگاهها گرفته بشه تا این تب لیسانس گرفتن به هرقیمتی بخوابه ببینید دختر خاله من تو دبیرستان درس مدیریت خانواده خوند یعنی همون خانه دای خودمون بعد که دیپلم گرفت دید خب نمی شه که همه همسن هاش دارن میرن دانشگاه از اون تنبله بگیره تا...اگرم بخواد ازدواج کنه که می گن دختره دیپلمه اس خب دخترخالمم مجبور شد بره دانشگاه علمی کاربردی حالا کسی که 3سال تو دبیرستان آشپزی و خیاطی و آرایشگری یاد گرفته وکلا 4تا درس اختصاصی پاس کرده رفت رشته روانشناسی کودک !!!یعنی پس فردا لیسانس بگیره با اونی که 3سال واقعا درس خونده رفته دانشگاه سراسری روانشناسی خونده به اندازه یه اپسیلون تفاوت نیست. تو نگاه مردم و جامعه والبته بار کار
خب دغدغه اول حذف این جوزدگی بیخوده این که من کلی دختر فوق و دکتری میشناسم که نمی تونن ازدواج کنن چون خواستگاراشون مدارکشون پایین تره ...این فاجعه اس این که تو مملکت ما مدرک ارزش شده یه چیز خیلی مهمیه و بدترین راه حل هم همین زدن دانشگاه تو هرکوچه اس
ما اگه دانشگاههامون محدود کردیم همه چیز نرمال می شه حتی اون استاد هم می فهمه با دانشجویانی طرفه که ازش مطلب جدید و بروز می خوان نه اینکه صرفا بیان سرکلاس تو اون واحد پاس شه در مورد ارزش یابی اساتید هم تو نظامه کنونی یه جور کلک زدن به دانشجوهاس وگرنه به هیچ وجه به نظرم به اون ارزشیابی ها توجه نمی شه چون یسری از اساتید پشت قباله دانشگاه هستن باید تا لحظه موتشون تو هیءت علمی باشن..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، رهگذر. ، یاســین ، MohammadSadra ، azade
۲۰:۲۳, ۱۶/آذر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۲۲:۴۸ توسط Eve.)
شماره ارسال: #18
آواتار
حق با شماست جناب محمد صدرا . سیستم آموزشی ما معیوبه و به شدت معیوبه و شما این رو کامل توضیح دادید و ممنون.
واقعا کاش بشه که این سیستم رو کامل عوض کرد. با توجه به توانایی های دانشجو سیلابس تعیین کرد.عالیه اینطور.

ولی حذف دانشگاه به دلیل اختلاط غلطه.
ما یا میتونیم جامعه مون رو طوری بازسازی کنیم که خانم ها و آقایون طوری از هم جدا باشن که جز محرمشون رو نبییند ، که یعنی بیمارستان جدا ، خیابون جدا ، مراکز آموزشی جدا ، مدرسه ،بازار و همه چیز جدا ، بله اونوقت دانشگاه هم جدا! چرا که نه! آرامشی بوجود میاد که الان نیست! دیگه مشکل حجاب و اینا هم حل میشه! آٍقایون هم اذیت نمیشن با نگاه کردن وخانم ها هم مجبور به بوشیدن هزار متر بارچه نیستن! اما همین جامعه ، اصلا همین دانشگاه جدایی که میگید ، یعنی ، استاد خانم ، زیاد و خوب!! خوب! یعنی هماهنگ و برابر با اساتید آقا! راحت بگم. همین الان که مثلا تبعیض نیست اساتید خوب خانم نصف اساتید خوب آقا نیستن. دانشگاه های خوب تهران رو میگم ها!! نیستن. کم ند و با این تعداد کم نمیشه دانشگاه جدای خوب برای دختر ها زد! البته اگر میخواید بحث کنید چرا خانم ها درس بخونند بحثش جداست که همونجا هم گفتیم خدا بیخود به یه دختر علاقه به درس مثلا ریاضی ، یا مهندسی کامبیوتر ، یا هر رشته ای رو نداده( نمیگم علاقه به مدرک! علاقمندان به مدرک از هر جنسیتی رفتنشون به دانشگاه ظلمه به باقی اندکی که میخوان یاد بگیرند!). اگر استعداد داده استفاده نکردن ازش کفران نعمته وبازخواست میشیم و و و که بحث شده.طالبان نباشیم!!!

بس نیاز به نیروی انسانی خانم داریم در هر صنفی. هر شغلی. نیاز داریم اساتید برجسته ی خانم داشته باشیم. نیاز داریم دکتر داشته باشیم. فروشنده داشته باشیم.

یا نمیشه؟ نمیشه کل جامعه رو جدا کرد؟؟
خب. بس چه محیطی بهتر از دانشگاه برای محک زدن؟ برای شناختن طرف مقابل با حریم؟؟
ببینید. من خودم بهترین دبیرستان تهران خوندم ، معلم مرد هم داشتیم. از اول دبیرستان . به جز یک عده ی خاص که مشهور بودن بین عام و خاص ، باقی بین معلم هاشون واقعا فرقی نمیذاشتند. هنوز با تمام معلم هامون هم ارتباط داریم چون واقعا ازشون درس مدرسه و دانشگاه یاد گرفتیم.و انسان بودند.برخلاف خیلی از آدمهایی که تو دانشگاه و بیرون فقط ادعا دارند.من همونجا یاد گرفتم چطور با حفظ همه ی حریم ها میشه با استاد صحبت کرد. سوال برسید. و خیلییی چیزهای دیگه.
دانشگاه بهترین جاست برای شناختن جامعه ای که قراره بعد دانشگاه با سر توش فرود بیایم.
قبول دارم مختلط بودنش عذاب آوره. اما میشه خوب موند. میشناسم به جز خودم دخترهایی که الان بعد گذشت دوسال سرجمع ۵ دقیقه با آقایون هم کلاسی و هم دانشگاهی صحبت مفید و غیرمفید نداشتند و باز هم میشناسم دختر ها و بسر هایی که حتی اون اول که کلاس ها جدا بود همون هفته ی اول اسم وآمار همه رو از بر بودند!
شما محیط آموزشی رو جدا کنید، برای بعدش که محیط کار ه به مشکل برمیخورید چون تموم این نابختگی و بچه بازی به اونجا سرایت میکنه و عملا کشور رو فلج میکنه. ضمنن کسی که بخواد از همون دانشگاه تک جنسیتی هم کار خودش رو میکنه و کسی که بخواد میتونه اونور دنیا هم درست درسشو بخونه.

دانشگاه جدا میخواید بزنید؟ بزنید. عالیه.
اما برای کسایی که نمیخوان تمام مدت ایزوله بمونن هم راهی بذارید.

میشه چیکار کرد؟؟؟ چقدر خوبه که بشه به جای این کنکور مذخرف یه چهارسال قبل تر ، اواسط دوره ی راهنمایی ، یه سری آزمون های استعداد یابی و علاقه یابی و انواع هوش از بچه ها گرفته بشه تا هرکسی دقیقا همونچیزی رو بخونه که به دردش میخوره.
یعنی کاملا رشته ها جدا بشه و طبق همون دانشگاه ها هم ورودی بگیرند. همچین آزمونی بیاد بسنجه من رو نه یه آزمون ۴ و نیم ساعته که به مهارت حفظ و اعصاب بنده و یه استرس میتونه ۱۲ سال تحصیل آدم و زیر خاک کنه :زخم خورده

میشه دقیقا همینطور دانشجو ها و اساتید رو بین دانشگاه های مختلف بخش کرد.
میشه از اول دانشجو رو درگیر صنعت کرد.نه لزومن کار عالی!
مثلا کار آموزی چنتا تک واحدی باشه!
ایده زیاده اما کسی که بخواد بیاده کنه کمه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، رضوانه ، Fatemeh.h ، zahra11 ، السا
۲۰:۴۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #19

(۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۲۸)MohammadSadra نوشته است:  بله، بله، بله، حتماً باید تعطیل بشن و من تمام تلاشم رو برای این اتفاق خواهم کرد. این دانشگاه ها با این شکل وصله نچسب هستند باید زود از بین برن.

حد نیازشون رو دین مشخص کرده.

جواب من برای استاد محمد صدرا،منم خوشحال می شم که فقط زن جماعت توی دانشگام ببینم،ما این تفکیک جنسیت کاملا غلطه.
محیط وقتی کوچیک می شه اطلاعات بعضا اشتباهه و حرفای خالزنکی زیاد می شه.من قبلا تو همچین محیطی بودم و چوبشم خوردم.زن از احساسه و مرد از منطق،تو خیلی از کارها این دو باید در کنار هم باشن.
روابط و ضوابط رعایت بشه چه ایرادی داره.
شاید خیلی ها دانشگاه و جایگاه والاش و با مهدکودک اشتباه گرفتن،اما علم به شدت باید بالا بره چون نیاز جامعه ست.
تفکیک جنسیت تو بعضی رشته ها جوابگو هست.
هرچند عواقب وحشتناک داره ،مثالش دانشگاههای علمی کاربردی،برید اونجا درس بدید ببینید چطوری می شه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، zahra11
۲۲:۰۱, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #20

صحبتها رو خوندم، من تازه واردم، ولی از طریق دوستانم کم و بیش دنبال میکردم تا الان.
اقایون خانوما، نظرتون محترمه، شما مختارید هرطوری که حس میکنید بهترین راهه زندگی کنید، بایدم همینطور باشه، ولی آخه چرا رای کلی!؟ دانشگاههارو جدا کنیم؟ جامعه رو جدا کنیم چطوره؟ نمیدونم با چه ادبیاتی باید حرف بزنم ، ولی من، خودم، نمونه ای هستم از یه دانشجو، که با پسرای دانشگاهش صحبت داره، چیزی ک میگید رو بشدت مخالفم باهاش، شاید از بهترین دوستای دانشگاهم پسری باشه که احتمالن الان با گفتنش بعضی دوستان موضع میگیرن راجع بهش. ولی همین آدم، توی این دو سه سال، خدایی رو به من شناسونده که توی بیست سال قبلش یک ذره هم نشناخته بودم. واقعا، با همچین تجربه ای، نمیتونم بپذیرم کسی ک من و انقدر خوب میتونه به اون چیزی ک باید سوق بده، از نظر برخی، اصلا نباید باهام اشنا میشه، نباید هم کلاس میبودیم، نباید حرف نیزدیم، باید هنوز خدا برام همون تصور احمقانه ی راهنمایی میموند، منظور اینکه وقتی تو یه چهارچوبایی، یه بحثهایی میشه با همین ارتباطهایی که میگید قدغن ه به بهترینا رسید، چرا که نه؟ نمیخوام حرف زیادی بزنم، فقط میخوام بگم اینکه حکم کلی بدید راجع به همه، اشتباهه، همین حکما منی که ادعای معتقد بودن داشتم هم زده کرده، اره، اگر کسی عقیدش اینه که نباید اختلاط باشه، باید براش محیطی فراهم باشه که بتونه به فعالیتش ادامه بده،ولی همه با جدا شدن، به راه راست هدایت نمیشن. همین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا