|
نقدی بر سیستم دانشگاهی (باشگاه تایپست ها)
|
|
۲۲:۲۸, ۱۵/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/شهریور/۹۴ ۱۲:۰۵ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۱۸)آسمانه سجادی نوشته است: همه می دونیم که جامعه بدون زن نقص داره،5 کلمه،بیشتر دانشجویان جامعه دختر هستند،اگه طبق حدیث بی منبع جلو بریم فکر کنم دانشگاه هم باید تعطیل شه! بله، بله، بله، حتماً باید تعطیل بشن و من تمام تلاشم رو برای این اتفاق خواهم کرد. این دانشگاه ها با این شکل وصله نچسب هستند باید زود از بین برن. (۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۱۸)آسمانه سجادی نوشته است: به نظر من زن و مرد نامحرم در حد نیازشان باید حرف بزنند.مثلا من سئوالی از فروشنده لباس ، در مورد خرید لباسی دارم در حد لباس حرف می زنم!نه آب و هوا!حد نیازشون رو دین مشخص کرده. |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۵/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۳ ۲۳:۳۸ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
متاسفانه وقتی نگاهمون به احادیث ملا لغتی باشه می شه همین وقتی متدجه نیستیم 5کلمه یعنی نشانه کم بود وحداقل بودن وکفایت واجب هست می شه اینکه زن بشینه تو خونه یه پرده هم دروه خودش بکشه بعد ببخشید حضرت زهرا با سلمان صحبت می کردن 5تا کلمه میشد می رفتن تو خونه!!خطبه فدک رو چه جور توجیح می کنید یا اون همه سخنرانی باعظمت بانوی کربلا زینب کبری کجای این تعبد بدون تعقلتون جا می گیره!!
دانشگاهها تعطیل بشن اسلام ناب محمدی جاری می شه مثه سلفی ها حرف نزنید تروخدا ...این راه حله دانشگاه ببندیم بیمارستان ببندیم کلا هر جا که ممکنه یه خانوم هوس کنه بره. باید نیست و نابود شه ...بعد می گن سلفی ها .... |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
من یه سوال دارم.
دانشگاه الزهرا چشه؟ چه عیبی داره دانشکده ها تفکیک جنسیتی بشه؟ فقط نگین سطح علمی پایین میاد که خنده ام میگیره. به نظر من زن باید حضور داشته باشه، اما تو جمع خودش. به خدا این مردا هیچ چیز جالبی بلد نیستن که ما دربدر شیم که ازشون یاد بگیریم. فروشنده های لوازم زنانه به نظرم لزوما باید زن باشن. خلاصه این که تا حد امکان باید زنها با هم جمع بشن و پیشرفت علمی کنن. این نظر افراطی و اصن یه وضعی منه. والا... |
|||
|
|
۰:۱۲, ۱۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۰:۱۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۵/آذر/۹۳ ۲۲:۲۸)MohammadSadra نوشته است: بله، بله، بله، حتماً باید تعطیل بشن و من تمام تلاشم رو برای این اتفاق خواهم کرد. این دانشگاه ها با این شکل وصله نچسب هستند باید زود از بین برن. آقای محمدصدرا شما خودتون عضو هیئت علمی هستید درسته؟ از شما بعیده این دیدگاه رکن الهدی مطلب مهمی رو گفتن حضرت فاطمه مگه با سلمان صحبت نمیکردن؟ با منبع یک بار بهتون گفتیم که پوشیه نمیزدن و حجابشون معمولی بود موقع صحبت با سلمان و حتی جویای حالش میشدن آدم با کسی که دلش مرض داره یک کلمه هم صحبت نمیکنه٬ درست اما وقتی منطقی و در یک محیط عمومی قراره سوال و جواب بشه چه دلیلی برای این تحریم وجود داره الان داشتم سخنرانی آقا رو توی تی وی میدیم خانم ها و آقایون با هم در یک سالن بودن و فقط جدا از هم نشسته بودن تا کی صورت مسئله رو پاک کنیم دلسوزانه و نهههه لجبازانه پاسخ بدیم! به درجه ای از عرفان رسیدم توی این تالار که دیگه از روی لج جواب کسی رو نمیدم! پس حرفم رو خواهرانه بپذیرید |
|||
|
|
۹:۰۸, ۱۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۹:۱۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۳ ۰:۱۲)رضوانه نوشته است: آقای محمدصدرا شما خودتون عضو هیئت علمی هستید درسته؟اتفاقاً اگر امثال من شر این سیستم معیوب رو از سر این مردم و مملکت کم نکنن دیگه کی می تونه این کار رو بکنه؟ ضمناً چرا بعیده؟ حرف حق رو نباید زد؟ دانشجوها می پرسن دانشگاه باید مختلط باشه یا جدا؟ من جواب میدن دانشگاه نباید باشه. مسئله سالبه به انتفای موضوعه. پ.ن. دانشگاه رو تعطیل کنیم برکتش رو خواهیم دید. اولین مسئله همین موضوع اختلاط بی مورده. چه لزومی داره دانشجوهای دختر و پسر کنار هم یه رشته صرفاً مردانه رو بخونن؟ وضع حجاب هم که دیگه معلومه. اما مهم تر اینه که بعد از تعطیلی یا بهتر بگم ریشه کنی این مفسده یه سیستم بهتر جایگزین میشه. یه سیستم وطنی با معیارهای همخوان با ایران اسلامی. |
|||
|
|
۹:۴۷, ۱۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۹:۴۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۶/آذر/۹۳ ۱:۰۸)امیرالمومنین نوشته است: الان حوزه علمیه چرا زن و مردش جدا هستند؟؟؟ چون این مختلط بودن سراسر اشکال هست و علما هم مخالف هستن!(خواهشا نگید حوزه با دانشگاه فرق داره! هر دو محل تحصیل علم هستند!) یکی از دوستان فرمودند !... ( بی احترامیه شرمنده ولی گفتن که مستقیم بنویسم) ویرایش کردم توهین نشه عرضم به خدمتتون که تفکیک جنسیتی خیلی بحثش شده توی تالار ولی تا زمانی که دید ما فقط کشور خودمون رو میبینه ، اوضاع همینه. یه دانشگاه رو جدا کنی که یه نفر درس بخونه ؟ من با بد حجابی های توی دانشگاه مخالفم، کاش بی حجاب بودن و بهشون بد حجاب مسلمون نمیگفتن. یعنی شما به عنوان یه مسلمان اگه توی یه کشور اروپایی زندگی میکردید ، بازم همینو میگفتید که باید جدا بشن ؟یا اگه برای ادامه تحصیل میخواستید برید خارج از کشور ! اول باید مشخص بشه که "علما" یعنی چه کسانی ؟ کسایی که که میترسن اظهار نظر کنن در مورد ربا و زندگی های سفید! یا کسایی که همیشه انتقاد میکنن ولی دستشون به جایی بند نیست. چیزی که الان جا افتاده بین قشر مذهبی اینه که الان میگم: یه جوان رو یه فنر در نظر بگیرید. اینو اینقدر فشار میدن تا کاملا فشرده بشه، بعدش امکانش هست در صورت یه اشتباه ، یه تلنگر ، یه لغزش ، از حالت فشرده شده در بره ! فنری هم که در رفت ، دیگه رفت . نمونه ش رو زیاد دیدم. خب دانشگاه رو میخوایم جدا کنیم ؟ بعدش خیابونا ؟ بعدش کشور ها ؟ نمیشه که برادر من. شما باید یه جوان مسلمان رو جوری تربیت کنی که بتونه خودشو با شرایط وفق بده. یکم دیدمون رو بازتر کنیم، یکم بیشتر اطرافمون رو ببنیم. دنیا ممحدود به شهر و کشور خودمون نیست! در اخر بگم که ما چیمون اسلامی هست که بخواد دانشگاهمون اسلامی باشه |
|||
|
|
۱۱:۳۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بعد دانشگاه تعطیل بشه چیکار کنن؟همه تشریف ببرن حوزه؟
چرا یه حرفایی می زنید که دو متر اونورترش رو ندیدین چرا انقدر بیا نصاف ما دختر و پسر خوب تو دانشگاه نداریم هرزگی لزومی به وجود دانشگاه نداره مدارسه ما مگه الان مختلطه تمام دختر و پسرا تو این سن کم باهم رابطه دارن شما نمی تونی صحنه امتحان ادما رو حذف کنی نمی تونی همه رو ایزوله کنی مبادا شیطان دو رو برشون بچرخه بعدم پس ما دینمون و نفسمون کجا به دردمون می خوره من متوجه نمی شم مگه ادم حرف اضافه هم داره با استاد بزنه من برای درس اصول تحقیقی مجبور بودم 1ساعت با استادم حرف بزنم چیکار می کردم حرفامو می نوشتم ... ادم دو کلمه با یکی حرف بزنه می فهمه طرف مشکل داره یانه مگه اینکه حکم بدیم کل مردا فی قلوبهم مرض هستن تو اجبار هیچ وقت ادم نتیجه نمی گیره چه در غرب که هرزگی و شهوت رو به مردم تحمیل کرد والان گرایش اون مردم به اسلام از همه دنیا بیشتر چه در کشورای اسلامی که بزور و بدون تفهیم دلیل بخوای کاری رو اجباری کنی ببینید الان حجاب اجباری هست اما خب حدو حدودش خیلی معلوم نیست وبه معنای واقعی زور بالاسرشون نیست اینطور افسار گسیخته هستن هرچیزی بعد از یه مدت مردم رو مجبور می کنه به اصلش برگردن الان توی انگلیس از اون روابط ازاد فهمیدن باید دانشگاههای خوب تفکیک جنسیت بشن تو امریکا زن خوشبخت وموفق از نگاه مردم زن خانه داره خب یه زمانی گذشته تا این قضیه اثبات شد حالا ما نمیام کسی رو مجبور کنیم چه کار کنه چه نکه صرفا بهش عواقب رو می گیم همین دیگه بقیه اش عقل و ایمانش هست که باید راه رو بهش نشون بده دیکته کردن کسی رو بهشتی یا جهنمی نمی کنه انتخاب ادم رو سعادتمند یا بدبخت می کنه وشمام نمی تونید حق انتخاب رو بگیرید حتی در حکومت اسلامی طرف تو خیابون یه حجابی داره ولی تو خونه اش حداقل های لباسم جلوی نامحرم نمی پوشه پس شما نتونستی تفکرت رو دیکته کنی صرفا قانون گذاشتی ولی اون خودش انتخاب کرده |
|||
|
|
۱۱:۵۳, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من در مورد تفکیک جنسیتی بگم:
من 100% موافقم. میدونین چرا؟ چون دانشگاه با کوچه و خیابون فرق داره. محل تحصیل علمه. ایرانیا اگه با این هوشی که دارن فکرشون فقط به درس متمرکز بود، حتماً 4 تا ماری کوری و انیشتن سالانه میدادیم بیرون. اما این که اگه دانشگاه رو بستیم، خیابونا رو چی کار کنیم... خیابونا رو نمیشه کاریش کرد. منم معتقدم باید حجاب آزاد باشه تا معتقد و غیر معتقد از هم شناخته بشن. دیگه حد وسط نداریم. یه شال شل که موها ازش بیاد بیرون نداریم. ساپورت و مانتو تنگ نداریم. یا رومی رومی یا زنگی زنگی. یعنی یا آدما اصولاً اعتقاد ندارن و حجابشون افتضاحه و یا معتقدن و حجاب دارن. تنها راه اصلاح جامعه همونیه که بارها گفتم و بازم میگم: اگه زن بد تو جامعه وجود داره واسه اینه که مردها خریدارشن. یعنی مرد بد وجود داره که زن ها بد میشن. وگرنه زن ها به خودی خود نمیتونن به هم تجاوز کنن که... اگه جامعه ای افتضاحه، بیشترین دلیلش اینه که مرداش هوسبازن. حالا من نمیگم بی حجابی و بدحجابی خوبه ها!!! من دارم میگم مردها چشماشون رو پاک نگه دارن. خدا هم تو قرآن اول به مردا میگه چشماتون رو بپوشونین و بعد به زن ها میگه حجاب کنین. واااقعاً اونی که تو بارسلونا دست از پا خطا نمیکنه، چی کار میکنه؟ بارسلونا یه شهریه که توریست ها توش با کمترین لباس ممکن تو خیابونا رد میشن. اونجا که حجاب نیست. چرا 4 تا آمار تجاوز مردای مسلمون به این همه توریست رنگ و وارنگ داده نمیشه؟ واسه این که اونجا فهمیدن که اول باید چشماشون رو درویش کنن. اینجوری طرف اگه لخت مادرزاد هم از خونه بیاد بیرون، بازم مشکلی برای مردهای مسلمون ایجاد نمیکنه. بازم میگم اینا در کنار هم جامعه رو ایده آل میکنه. اما اونی که مهمتره چشم پاکی مردانه. رکن الهدی جان! اگه امروز این بستر ها درست شه که دختر من امن میمونه، اما اگه امروز درست نشه، دختر من بیچاره میشه و میره پی کارش. |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
من با اقای محمد صدرا موافقم اولا الان انصافا،وجدانا چند درصد از بچه های ما بخاطر اموختن علم میرن دانشگاه؟تازه طرف خیلی کار درست باشه بخاطر مدرک و داشتن شغل میره... والا تو هیچ کشوری اینجوری ملت نمیرن کسب علم کنند،اونم کیلویی الان دوستان خودم استاد دانشگاه پیام نور و علمی کاربردی و ازاد و فلانن .... خودشون میگن سواد ندارند..... حالا دانشجوی اینا چی بشه میخوام بگم در شرایط فعلی دانشگاه محل کسب علم نیست که وجودش لازم باشه الانم که اکثرا در ارشد تغییر رشته میدن و همین نشون میده که اکثرا با اگاهی هم انتخاب رشته نکردن هر چقدر بگیم اخرش انگ طالبان بهمون میچسبه اون موقع که دانشگاه میرفتم منم از اختلاط حمایت میکردم حتی استدلال علمیشم میوردم دیگه هیچ کس نمیتونست جوابمو بده الان بعد گذشت سالها میبینم تنها زمانی که از نظر طهارتی سقوط کردم همون چهار سال بود شیطان زینت میده میدونم باور نمیکنید اما بزارید یه 7-8 سالی بگذره بعد دوباره همین پست های خودتون رو بخونید در مورد اون 5 کلمه حرف زدن قبلا تو تالار بحث شده که معنیش ،قلت هست نه فقط 5 کلمه،یعنی این موضوع اینقدر مهمه که بیشتر از ضرورتش حرف بزنید به مفسده نزدیک میشید اصلا باورمون شده که ادم تا دانشگاه نره علم یاد نمیگیره اقا دانشگاه یکی از هزاران راهه حالا چون تو جامعه ما کلی ادم دارند از این سیستم نون میخورند ،دانشگاه رو تو بوق و کرنا کردن که اونا از نون خوردن نیفتن،اشتغال نداریم که...... خانما در اموزششون یه سیستم عالیی دارند که واقعا با این حرفا پتانسیلی نمیبینم که مطرحش کنم... حیفه اسلام که افتاده دست ما... |
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۱۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۳ ۱۲:۴۶ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خب دانشگاه تعطیل بشه جاش چی بزاریم یعنی همون 4 نفرم که می خوان درس بخونن نخونن...نمی شه که نباید انقدر الکی دانشگاه تولید کنن وگرنه 4تا دانشگاه خوب باشه چه مشکلیه
ولی ببینید هرکس واسه هر کاری باید توانش و داشته باشه پدرمن بخاطر کارش خیلی از شرکت های مختلف باهاش تماس می گیرن حتی زمانی که خونه اس خوب عموما منشی ها تماس می گیرن که خانوم هستن خدا شاهده بعضیاشون جوری پشت تلفن حرف می زنن انگار بانامزدشون دارن حرف می زنن بابام بعضی اوقات می زنه رو اسپیکر ماهم بشنویم چنان عشوه نازی دارن که من همینجوری تو بهت می مونم...خب هرکسی واقعا تو وجودش مرض باشه همه جا خودش رو نشون می ده دیگه 5 کلمه 7 کلمه هم نداره ببینید چرا بارسلونا همین بیروت که بهشتیه برا خودش تفریگاه اروپایی هاس لب ساحل هرجور کاری که حتی منو شما نمی تونیم تصورش رو بکنیم انجام می دن در کنارش شیعیانی هستن که حجاب منو شمای محجبه براشون ناقصه...خب اونا از بس دیدن خسته شدن زده شدن از اینهمه تمایلات لذت پناه اوردن به خدا خب شاید یکی اینو بدنه بگه این کاره خوبی دیگه اما درواقع اون شیعه اصلا کارش به سختی بچه حزب اللهی های اینجا نیست اینجا اگه تونستی به عشق تکلیف و دستور خدا خودش رو حفظ کنه ارزشت خیلی بیشتره چون تو جامعه ما 70درصده بی حجابها تمایل قلبی نیست ازترس مسخره کردن و تحویل نگرفتن و سرخورده شدنه من خودم یه جایی با دخترایی در ارتباط بودم که فک می کردن اجتماعی بودن روابط اجتماعی داشتن وبه تبعش ازدواج خوب به اینه که مدام به خودت برسی چرا ایران تو دنیا از لحاظ مواد ارایشی اوله چون دچار جبر فساد شده نمی خواد ها ولی مجبوره اونوقت اگه تو این جامعه رفتی سمت خدا ارزشت خیلیه اگه با این جبر مقابله کردی و خودت رو حفظ کردی خیلی خیلی از پسر مذهبی ها تو اروپا خیلی راحت می تونن از کنار لذت ها و شهوات و نگاه هرز بگذرن اما وقتی میان تو ایران تازه هوس می کنن حتی به دخترهای محجبه هم نگاه کنن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |