|
فیلم احضارروح
|
|
۲۰:۳۸, ۱۹/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها.
چندشب پیش یه فیلمی دیدم خداییش خیلی ترسیدم.ابتدای فیلم نوشته شده که این داستان براساس واقعیته.داستان این فیلم درسال1971 در نیو انگلند رخ داده. خانواده پرون که ادعا می کردند در این خانه ارواح موجب اذیت و آزار آنان می شده، توانستند از طریق فروش کتابهایشان پول بسیاری به جیب بزنند و تا سالها از طریق بازنشر این قبیل داستان ها ، شهرت و وضعیت مالی خوشایندی برای خودشان رقم بزنند. دخترِ این خانواده که هم اکنون 54 ساله است، درباره فیلم و ادعای تقلبی بودن آن صحبت جالبی انجام داده و گفته : « هرکس می خواهد باور کند و هرکس هم نمی خواهد نکند! » ![]() فیلم احضارروح درموردخانواده ای باپنج دختره که واردیک خونه ی بزرگ وقدیمی شدن.درابتدای فیلم دیده میشه که سگ این خانواده واردخونه نمیشه وشب اول داخل خونه نمیاد وهمون شب میمیره.همه ی ساعت های خونه دریک زمان مشخصی توقف کردند(3:07)که بعدمشخص میشه صاحب این خونه که شیطان پرست بوده وفرزند خودش دارمیزنه،درهمین ساعت مرده.اتفاقات عجیب وترسناک دیگه ای هم رخ میده که باعث میشه این خانواده از دومتخصص امورناشناخته بنامهای اد و لورین (اسم واقعی شان پاتریک ویلسون و ورافارمیگا)کمک میگیرند. پدرخانواده میگه که مازیادخانواده مذهبی ای نیستیم وفرزندانشون هم غسل تعمیدنشدن. [font=Tahoma][/font]سوال اصلی من دراین قسمته: روح این زن که مرتب درحال اذیت کردن افراد این خانواده ست،جسم مادرخانواده روتسخیرمیکنه تاازاین طریق به بقیه آسیب بزنه. ![]() آیاواقعااین امکان وجودداره(تسخیرجسم توسط روح)؟!آخه چطورمیشه؟ مگه روح نمیره به برزخ؟ فقط روح مومنان گاهی میان به خانواده هاشون سرمیزنن من ازچندنفردرموردتسخیرجسم پرسیدم امادوست داشتم شماهم باتوجه به اینکه گقته شده این فیلم براساس واقعیته،نظرتونو بگید. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۸, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
دوستانی که در خوابگاه دانشجویی بودن مطمئتا این موردی که میخوام بگم رو آشنایی دارن!
هر از گاهی بچه ها هوس میکنن جلسه احضار روح ( ارواح...!!! راه بندازندر کمال حماقت تو یکی از اتاقا جمع میشن آخر شب که سرپرستا هم خواب هستن! یه مقوا یا کاغذ بزرگ میذارن روشم تمام حروف رو مینویسن با یه نلبکی!!! که همشون یه انگشت روش میذارن! بعد یکی شروع میکنه به احصار روح!!! که درواقع یک جن رو حاضر میکنه! ازش یه سری سوال میپرسن و اون هم با توجه به پاسخی که در ذهن افراد حاصر هستش ذهن خوانی میکنه و جوابشونو میده با تکون دادن نلبکی روی حروف و ساختن کلمات جن از آینده خبر نداره اما تسلطش بر محیط از انسان ها بیشتره افراد حاضر در جلسه هم کللللی تعجب میکنن و میترسن! میرسیم به آخر کار به اون روح( جن) میگن که چه کاری میخوای برات انجام بدیم اونم اگر جن خوبی باشه متلا میگه یه فاتحه یا صلوات و بعد هم میره! اما تو یکی از خوابگاه ها این اتفاق نیفتاده بود! گفته بود نمیرم!!!! خخخخخخ هیچی دیگه تا چند روز بچه های اتاق اصلا تصویر خودشونو تو آینه نمیدیدن دایما موقع خواب روی بالشاشون با ناخون کشیده میشد و کلا اون جنه نرفته بود! آخر سر یه روحانی میاد خوابگاه و کلی دعا میخونه و قرآن تا بالاخره ماجرا ختم بخیر میشه در کل اینکه وقتی شما به سراغ اونها میرید در واقع بهشون اعلام نیاز کردید یعنی از خدا و ائمه ناامید شدید و به اونها امیدوار همین باعث میشه بتونن کم کم به شما نزدیک بشن و طبق آیه قرآن همنشین شخص بشن! هییییچوقت سراغ این کارها نرید که اگر رفتید راه رو براشون باز کردید و معلوم نخواهد بود که بتونید دوباره برگردید یا نه! |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
!!!!!!!
با یک شمع میشه جن احضار کرد؟ جلل الخالق. !!!!!!! کسی تاحالا احضار کرده؟ اصلا خانم رضوانه شما خودت با این جن ها حرفیدی؟ دیدی؟ |
|||
|
|
۲۰:۱۸, ۲۰/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۳ ۲۰:۵۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
هرکس بخواد ارتباط برقرار کنه خوب اونها هم میان.
مثل وقتی که دعا میکنیم. وقتی دعا میکنیم از خداوند کمک میخواهیم. وقتی هم اونها رو دعوت کنیم خوب حاضر میشن! همینقدر ساده. منتها تا دعوت نشن نمیان. دقیقا همون میشه که رضوانه خانم در همین پست بالاتر گفتند. فرد دچار بیماری های روحی و جسمی میشود. ضربه و سنگ و چاقو. توهم.. . دنبال این کارها و امتحانشون هیچ وقت نروید. متوجه شدین ان شالله! دیگه خواهشا کافی هست!
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
من همچنان با خانم فاطمه خانم و رضوانه خانم مخالفم.
بنده به هیج وجه من الوجوه از این شکرها نخوردم. اولاً این که میشه یه جنی رو به سراغ کس دیگه ای فرستاد. ضمن این که خود اجنه هم میتونن بدون دخالت انسان دیگه ای عاشق انسان بشن. به همین دلیله که ما حتی حدیث داریم هیچ وقت حتی موقع استحمام یا نزدیکی کاملاً عریان نباید شد. این که قبل از خواب 4 قل بخونیم، یا قبل از استحمام 4 قل بخونیم، دقیقاً مانع میشه از حضور اجنه وقتی شما خوابین یا توی حمام آماده شدین برای استحمام. بازم بهتون دارم میگم. چون دنیای اینا برای ما ناشناخته است، اونقدر ازشون میترسیم. و چون 4 قل جز اولین سوره هایی هست که از بچه گی همه مون حفظیم، خیلی دست کمشون میگیریم. من قول شرف میدم کسی که 4 قل بخونه، محاله اینا بتونن اذیتش کنن. سعی میکنن، اما محاله بتونن آسیب بزنن. 4 قل. 4 قل و بازم تاکید میکنم روی 4 قل. اونقدر بخونین که توی خواب وقتی دهنتون قفل شده و به قول دوستان بختک افتاده روتون، با دهن بسته و تو ذهنتون شروع بکنین به خوندنشون... که به محض این که بسم ا... اش رو بگین ولتون میکنن. اگه فلج تو خوابه، چرا ما بسم ا... میگیم و متفرق میشن؟ جووون هر کی دوست دارین با 4 قل مانوس شین علی الخصوص سوره فلق. الکی هم نترسین. موفق باشین. |
|||
|
|
۲۳:۱۹, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۰/آذر/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۰/آذر/۹۳ ۱۹:۵۱)Kol نوشته است: !!!!!!! من یکبارهمراه دوستام انجام دادم نعلبکی داشت زیردست خودم تکون میخوردکه یکهویادخدا افتادم وبه این چیزاشک کردم که نعلبکی ایستاد دوستم که قبلاروح عموشواحضارکرده بودگفت نبایدشک میکردی ولی بعدش واسه من شکرخدامشکلی پیش نیومد |
|||
|
۰:۰۸, ۲۱/آذر/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. خوب فکر می کنم به قدر کافی مباحث بی سند و بی ربط در این تاپیک ( در بخش صنعت سینما و هالیوود!!! ) مطرح شدن... تاپیک بسته میشه! التماس دعای فرج یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 82671997148171225150.jpg]](http://www.axgig.com/images/82671997148171225150.jpg)
![[تصویر: 14123162416330152360.jpg]](http://www.axgig.com/images/14123162416330152360.jpg)

راه بندازن