|
کشوراهلبیت درآستانه یک هفته تعطیلی
|
|
۱۸:۴۱, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
ایران اسلامی میرود تا ازفردا بعلت دوروز تعطیل رسمی وچندروز بین التعطیلین یک هفته درتعطیلی وخاموشی بسربرد. کشوریکه در تحریم قرار داشته وبا توجه به پائین آمدن قیمت نفت وبالا رفتن قیمت ارزاق باید درمسیر تحکیم اقتصاد مقاومتی بکوشد باز بخواب میرود. آیا مقصر تعدد امامان ماست ومناسبتهای آنان ؟آیا با توجه به بیکاری جوانان ومشکلات شغلی این تعطیلات موجه است؟وآیا هنوز اراده دولت ومجلس شورای اسلامی برای کاهش میزان تعطیلات بحرکت درنیامده است؟ بنظر حقیر دوعامل اول غیر موجه است چه اولا اگر تعدد امامان درکار است هریک از این عزیزان متعلق بزمان مردم عصر خود بوده اند وامام زمان ما که زنده وجانشین ایشان بوسیله نمایندگان خبرگان تعیین میگردد امام عصر ما هستند .البته تردیدی نیست که کلام ورفتار وتقریر همه امامان از منابع فقه ما ولازم الاتباع است اما دوره مسوولیت هریک مربوط بزمان خودشان است وبنظر بنده ضرورتی ندارد که برای برخی مناسبتها کشور تعطیل گردد . درمورد عامل دوم نیز با اینکه بیکاری درکشور وجوددارد اما این دلیل موجهی برای تعطیلی نیست چه علاوه برایجاد خمودگی درمردم بقیه امور جاریه رانیز متوقف میکندولذا بنظر بنده تنها ایراد همان عدم وجود یک اراده جدی در حل مشکل تعطیلات درکشور است .بنده معتقدم که تنها 9 روز تعطیل رسمی کافی است 3 روز برای میلاد بعثت ورحلت رسول اکرم ص ودوعیدفطر وقربان3 روز برای ایام نوروز ویک روزبرای میلاد حضرت قائم 5روز اول مشترک میان همه مسلمانان جهان است و3 روز بعدی مشترک میان همه ایرانیان است ومیلاد امام مهدی نیز مقتدا وآرزوی همه ادیان ومذاهب ومردم گیتی است. البته عدم تعطیلی بمعنای تعطیلی مراسم خاص هر یک از امامان همام نیست ضمناعلاقمندان به ایام مذهبی وملی بجای اینکه ازجیب ملت هزینه کنند میتوانند درایام مورد نظر ازمرخصی سالانه خود استفاده کنند. |
|||
|
|
۱۸:۴۷, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پروفسور فرهود (پدر علم ژنتیک ایران ) با انتقاد از تعطیلی ها و پل هایی که بین اون ها زده میشه گفت : این تعطیلی ها تورم آفرین است.
|
|||
|
۱۹:۲۷, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
باسلام وتشکر بنظر بنده علاوه برتورم همه چیز می آفریند تنبلی علافی و....
|
|||
|
۱۹:۳۷, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۹:۴۶ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اولا اینکه : فعلا در حال حاضر بحث فقط بر سر تعطیلی روز شنبه هستش، نه دوشنبه و چهارشنبه ی هفته ی بعد ثانیا : هنوز وزارت کشور تایید نکرده تعطیلی این روز رو یا اینکه حداقل من جایی خبرش رو نشنیدم. اگه شما منبع معتبر از این خبر دارید لطفا بذارید تا ما هم مطلع شیم (۲۶/آذر/۹۳ ۱۸:۴۱)behabadi نوشته است: اولا اگر تعدد امامان درکار است هریک از این عزیزان متعلق بزمان مردم عصر خود بوده اند وامام زمان ما که زنده وجانشین ایشان بوسیله نمایندگان خبرگان تعیین میگردد امام عصر ما هستند .البته تردیدی نیست که کلام ورفتار وتقریر همه امامان از منابع فقه ما ولازم الاتباع است اما دوره مسوولیت هریک مربوط بزمان خودشان است وبنظر بنده ضرورتی ندارد که برای برخی مناسبتها کشور تعطیل گردد . شما بر چه اساسی این حرف رو می زنید؟؟؟ کلا منظورتون از دوره ی مسئولیت چیه؟؟ اگه این بزرگواران امام ما هستند، همون هایین که توی حدیث ثقلین گفته شده تا قیامت وظیفه ی تبعیت ازشون رو داریم و جایی گفته نشده که سیره و عملکرد این معصومین مربوط به زمان خاصی است. یه جا می گید کلام و رفتارشون لازم التباع هستش، ولی در ادامه حرف خودتون رو نقض می کنید. مگه سیره و کلام ائمه چیزی جز مسئولیت اون بزرگواران در برابر مقامی که دارند هستش که اونها رو محدود به یه دوره کنیم. مگه این مسئولیتی که می گید چی هستش که سیرشون لازم التباع هست ولی این مسئولیتشان نه؟؟؟!!! ائمه که جز امام علی (علیه السلام) و چند ماهی امام حسن (علیه السلام) دیگه هیچ کدوم که مسئولیت حکومتی نداشتن. خب مابقی امامان (+ این دو بزرگوار) چه مسئولیتی داشتن؟؟؟ غیر از هدایت و رشد انسان ها بوده؟؟؟ این مسئولیتها مگه محدود به دوره می شن؟؟؟ که اگه بشن که دیگه کلا خاتمیت اسلام زیر سوال می ره. حالا از لحاط تعطیلی برخی از روزهای مذهبی که گفتید : اولا اینکه : تمامی مناسبت های مذهبی ما، تعطیل نیستش. تعداد تعطیلی های مذهبی کشور کلا 16 روزه (با احتساب 2 روز تعطیلی برای عید فطر) ثانیا : در مورد ضربه زدن این تعطیلی ها به اقتصاد کشور گفتید و ربط دادن اونها به تعطیلی ههای مذهبی :
ثالثا : با تعطيلي نظام رسمي كاري، فعاليت و كسب و كار نظام كاري غير رسمي در كل كشور به خاطر رشد و افزايش سفر آغاز ميشه. از طرفی تو تعطيلات مذهبي مثل تاسوعا و عاشورا خرجای عظيم مردمي صرف انجام مراسم مذهبي می شه كه باعث می شه درآمد تو بخشاي مختلف زیاد شه. پس نباید نقش نظام كاري غيررسمي رو در افزايش توليد ناخالص ملي ناديده بگیریم. رابعا : اینم یه امار از میزان تعطیلی ایران و سایر کشورا :
|
|||
|
|
۱۹:۴۶, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
والا اگه امامان ماله دوره خودشونن پس چرا پیامبر رو فاکتور گرفتین خب ایشونم ماله زمان خودش بودن دیگه حضرت صاحب هم که هنوز ظهور نکردن پس کلا کاری نداریم راحت باشیم دیگه فقط من موندم اگه هر امامی برای زمان خودش هادی و رهبره ما که الان از حضور اماممون محرومیم باید چیکار کنیم
|
|||
|
|
۱۹:۵۰, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۱۹:۵۴ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
باسلام وتشکر ازتوجه شما با تعطیلی شنبه ودوشنبه اینده کشور ازفردا پنجشنبه تاسه شنبه اینده تعطیل است واگر این تعطیلات با دوروز مانده به جمعه اینده عملا کارکنان ادارات را تخلیه میکنند واین زیان تعطیلات نابجاست اما درمورد امامان عزیز عرض شود که هرامامی مسوول مردم زمان خودش است ومردم هرعصری نیز امامشان زنده است همانگونه که مرجع دینی ما یکی است وباید زنده باشد لذا مراجع گذشته قابل تقلید نیستند مگر بقا برانان ازسوی مرجع زنده پذیرفته شود ولذا امام عصر ما امام مهدی است نه سایر امامان وهر مسلمانی باید امام زمان خودرا بشناسد اما انچه ازامامان گذشته مطرح است روایات انانست که مشکلی نیست پس میتوان درمورد تعطیلات نیز جز پیامبر وامام زمان بقیه را حذف نمود که این امر خلاف شرع نیست وبرای اقتصاد کشور نیز لازم است موفق باشید باسلام وتشکر ازدختر عزیزم دین ما اسلام است ونسخ نشده است پس پیامبر تا زمانیکه دینش برقرار است پیامبر ماست .اما درمورد امامان عرض نکردم که قبول ندارم انها امامان امت پیامبرند منتها امت برخی رفته اند وامت امام مهدی مانده است اینهاراعرض کردم تابتوانیم تعطیلات را کمتر کنیم والا میتوانیم برای همه انبیا واولیا تعطیلات بگذاریم موفق باشید |
|||
|
۲۰:۰۵, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوباره می گم : لطفا منبع رسمی ارائه بدید از وزارت کشور مبنی بر تعطیل بودن اون بین التعطیلی هایی که می گید (برا اطمینان خودم می خوام) نقل قول:هرامامی مسوول مردم زمان خودش است ومردم هرعصری نیز امامشان زنده است همانگونه که مرجع دینی ما یکی است وباید زنده باشد لذا مراجع گذشته قابل تقلید نیستند مگر بقا برانان ازسوی مرجع زنده پذیرفته شود این چه قیاسیه که شما دارید؟؟؟؟ مراجع تقلید هرچقدر بزرگوار و عظیم الشان، ولی انسانهایی غیرمعصوم عستند. شما دارید سیره و رفتار انسان معصوم رو از غیرمعصوم نتیجه می گیرید؟؟؟!!!! واالله ما اینطورش رو ندیده و نشنیده بودیم!!!! معمولا نحوه ی عملکرد ما ها رو همین مراجع از معصومین می گیرن نه اینکه چون عمل به فتوای مرجع مرحوم شده نمی شه بعد نتیجه بگیرم پس امام هم نمی تونم ازش پیروی کنم!!!!! نقل قول:لذا امام عصر ما امام مهدی است نه سایر اماماناینکه واضح و مشخصه حتی در زمانی که امامان حسنین (علیهم السلام) هستند، امام زمان، امام حسن (علیه السلام) هستند نه امام حسین (علیه السلام). ولی این مسئله رو چطور از اون مسئله ی مراجع حی و مرحوم گرفتید، برای من جای سوال داره!!! با این تحلیل شما، من نمی تونم امامی رو که نمی بینم و نمی دونم کجاست رو اطاعت کنم!!! با این تحلیل شما، امام زمان همونطور که یک نفر هستن (و هستن)، من وقتی امام دارم لزومی بر تبعیت از مراجعی که بهشون استناد کردید نمی بینم. نقل قول:درمورد تعطیلات نیز جز پیامبر وامام زمان بقیه را حذف نمود که این امر خلاف شرع نیست وبرای اقتصاد کشور نیز لازم استبحث این تعطیلی ها سر خلاف شرع بودن و نبودن نیست. دلایلش رو کامل پست قبل آوردم (عمدش همون بحث فرهنگ سازیه). اگه از لحاظ شرعی بگیم در مورد پیامبر و امام زمان هم لزومی با این تحلیل شما پیش نمیاد. |
|||
|
|
۲۰:۱۰, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
حالا جدا از این بحثها اون موقع که تعطیل نیست چقدر کار میکنیم و کشور پیشرفت میکنه؟؟؟!
|
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۲۶/آذر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۳ ۲۰:۱۶ توسط behabadi.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
باسلام وتشکر در تقویمی که نزد بنده ازبانک مرکزی است یکشنبه وسه شنبه اینده تعطیل است با توجه به دوجمعه میتوانید نتیجه کاررا خودتان بدست اورید اما درمورد مراجع بنده قیاسی نکردم این امر ناشی ازخود معصومان است که اولا هریک مسوول دوران حیات خویش بودند وامام بعدی امام پیشین را تائید میکردند وهمین امر درمورد مرجع دینی نیز حاکم است مرجع مرده احکامش با نظر مرجع زنده قابل بقا ست بنابراین حکم فقهی ازرفتار خود امام معصوم گرفته شده است مساله را انقدر پیچیده نکنید تا بتوان برای تعطیلات گامی برداشت والا همه امامان عزیزند ونوری واحد اما بنده حقیر امامم امام مهدی است که اگرچه غایب است اورا باور دارم وجانشینش نیز توسط مردم تعیین گردیده است موفق باشید
باسلام ثارالله عزیز مساله بیکاری وبیعاری درد بزرگ جامعه ماست آن مطلب دیگری است قضیه تعطیلات بدون توجه به فرهنگ عمومی کار باید رسیدگی شود موفق باشید |
|||
|
۲۰:۲۱, ۲۶/آذر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من هم خودم با این جور تعطیلات که چند روز کشور به خواب میره موافق نیستم.
اما فکر هم نمیکنم تعطیلات الان زیاد باشه. بهتر همونه که مثل ارگان های تحت نظر قوه قضاییه بین التعطیل و ... حذف بشه. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |