کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه منتظران و راهبردهای انتظار
۱۹:۱۹, ۱۵/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و احترام
هفته پیش بحثی راجع به اینکه در این تالار و فضاهای مشابه باید چه کاری انجام بدیم شروع شد.یه چیزی که به نظر میرسه اکثر دوستان روش اتفاق نظر دارن و دوست عزیزمون-بیداری اندیشه- هم روش تاکید داشتن اینه که کار ما فیلم و کارتون دیدن و ... نیست. چه بسا افتادن تو همین مسیر یکی از دامهای پیچیده شیطان باشه. هر علمی نیاز به میزان عمل متناسب با خودش رو داره و اگر ما مدام به دانسته هامون اضافه بشه و لی برای عمل با اخلاص تلاشمون کافی نباشه، معادله عوض میشه. تو این عالم محیط خنثی نداریم.یعنی همه جا حرکت و تغییر در حال وقوعه.پس با افزایش علم و ثابت بودن میزان عمل نتیجه نمیشه رکود، بلکه میشه سقوط.
اما چه باید کرد؟
یکی از دوستان فرموده بودند که امروز دعوای اصلی سر علم و تکنولوژیه و وظیفه اصلی ما هم تلاش تو این عرصه است تا جمهوری اسلامی سرآمد باشه.تا تحریم نشیم. تا عزت پیدا کنیم. تا از این راه سیطره شیطان بر جهان به نوعی بشکنه و...
این راهبرد خوبیه و الان هم راهبرد اصلی امام خامنه ای همین هست. ایشون الان روحیه امید و تلاش سیری ناپذیر در علم رو دارن ایجاد می کنن. تا جایی که ایرانیهای خارج از کشور که بعضیهاشون شاید اهل دیانت هم نباشن علاقه مند شدن که برای حس وطن دوستیشون بیان و به کاروان علمی کشور کمک کنن.
این یعنی پیروزی
الان هر کی با هر عقیده و مرامی که داره کار علمی میکنه یه جورایی مستقیم و غیرمستقیم داره به زمینه سازی ظهور کمک میکنه.و این به مدیریت رهبری برمیگرده.ایشون دارن از این راه عزت، امید، نشاط و احساس پیشرفت برای اسلام و ایران رو افزایش میدن.
اما این همه ی مسیره؟ نه
اینجا بود که دوست دیگری وارد صحبت شدند و گفتند که اساسا این علم و تکنولوژی اصلی ترین ابزار شیطان برای سلطه در دنیای امروزه. و ما اصلا نباید دنبالش بریم.
ایشون هم درست میگن
حتما میگید مگه میشه؟
بله میشه که هم دوست اول درست گفته باشن و هم دوست دوم. فقط باید به عامل زمان و مکان دقت کنیم.اینجاست که نقش ولی و امام محرز میشه. اینجاست که عقل ساده و بسیط بشری قدرت تحلیل و ترکیب نداره.
الان ما باید به دنبال علم و تکنولوؤی باشیم چون ابزار برتری طلبی شده و بشریت سحر شده و مسحوره تکنولوژی شده ولی آیا سحر چیزه خوبیه؟ نه
ولی برای باطل کردن سحر باید سحر را آموخت و واجب کفایی میشه وقتی عده ای ساحر ذهن مردم رو به هم میریزن عده ای برن و سحر رو یاد بگیرن.
اما این همه مسیر نیست.برای ساخت تمدن اسلامی و حرکت به سمت ظهور نیاز به علم و فناوری متناسب با جهت و روح دین اسلام هست. وگرنه قطار علم و تکنولوژی غربی روی ریلیه که انتهاش دره است.
پس چه باید کرد؟
یکی از دوستان فرموده بودند باید بریم سراغ استاد شهید مطری(رضوان الله تعالی علیه)
اینکه باید آثار و دیدگاههای ایشون مطالعه بشه برای کسی جای سوال نداره ولی برای رفع چه نیازی؟
آن زمانی که چنته جوانان مسلمان برای حفظ دینشون و موقع درگیری فکری با مارکسیست ها خالی بود شهید عزیز مطهری سینه سپر کرد و تمام قد ایستاد و جنگید.
انقلاب به بیان امام مدیون ایشونه و فکر ایشون مبنای جمهوریه اسلامیه.
اما مساله امروز ما دیگه درگیری با توده ایها بر سر اثبات خدا نیست.
درگیری روی چگونگی دستیابی به عدالت در جامعه است.
سکولارها به نظام فشار میارن که مگه نمیگفتید دین سعادت دنیا و آخرتتون رو تامین میکنه پس چرا نمی تونید ادراه کنید
چرا این همه مشکل سیاسی و فرهنگی و اقتصادی دارید؟
چرا با مدرن تر شدن شهراتون نمی تونید جلوی کاهش ارزشها و باورهای دینی رو بگیرید؟
شبهه امروز عملیه.
اسلام ادعا داره که میشه سعادت دنیا و آخرت رو یک جا جمع کرد؟ یعنی جامعه رو به شکلی دیگه و متفاوت از روش لیبرال دموکراسی به سمت تکامل برد. و حالا میگن چجوری؟
نباید از کتابهای شهید مطری انتظار داشته باشیم که به صورت تفصیلی به نیازهای تمام مسیر انقلاب تا تمدن نوین اسلامی پرداخته باشن.
اصلا سوال اصلی پشی روی اون استاد عزیز این نبوده. این سوال امروز و بعد از سی سال برای همه مطرح شده. ابتدای پیروزی انقلاب اصلا این موضوع مطرح نبود که علم مدرن با فرهنگ غرب رابطه داره. اکثر اندیشمندان حوزه و دانشگاه فکر میکردن که میاییم قسمتای خوب رو از بد جدا میکنیم و بعد با ترکیبش یه چیزی میسازیم که پیشرفته باشه مثل ژاپن و مومنانه باشه مثل مدینه النبی. اما رشد بحثای نظری در حوزه معرفت شناسی و فلسفه علم در کشور و جهان اسلام و همین طور تجربه مهم و مهم و مهم اداره کشور در طول سی سال نشون داد که نمیشه تو ساختمان کفار اعتکاف برگزار کرد. نمیشه پپسی خورد و روز قدس مرگ بر آمریکا و اسرائیل گفت.
و کلی نمیشه دیگه.
پس باید در عین اینکه امروز برای رشد علمی تلاش می کنیم و ضمنا نسبت به اندیشه های برزگانی مانند امام و شهید مطهری و بهشتی و ... و کلیه متفکران تاریخ تشیع بیتفاوت نستسم و اونها رو سرمایه خودمون میدونیم باید به دنبال راه دیگه ای باشییم. یه انقلاب در علم و فرهنگ که در ادامه انقلاب سیاسی اسلامه و بعد از علم و فرهنگ به اقتصاد و فناوری و تمدن و سبک زندگی هم خواهد رسید ان شاء الله.
باید طرحی نو در انداخت.صبح نزدیک است...

راجع به ادامه مسیر میشه صحبت کرد.ولی اینجا تالاره و باید گفت و گو بشه و نه گفت و گفت. پس لطفا نظر و نگاهتون رو دریغ نکنید عزیزان چشم انتظار.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTi666 ، بیداری اندیشه ، The Arrival ، علی 110 ، جوینده حق ، خاک ، rahbin ، سبز سفید قرمز ، InsomniAc ، aliakbar ، Tolou ، Admirer ، مجید املشی ، SARV ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۴, ۱۷/آذر/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
asir عزیز انصافاً گفتار خود را مرور کنید . شما به شکلی صحبت کردید که گویی کسی یا به اندازه ی شما مطالعه نکرده و یا اهل مطالعه نیست
ببین برادرم منظور محسن این نیست که مطهری تمام شده
خود آقای خامنه ای میگه ما باید از مطهری عبور کنیم ، مطهری تمام و کمال نیست ، نه تمام حرفهارو زده و نه در هر موضوع که وارد شده تمام مطلب را بیان کرده
من کوچیک استاد شهیدم، خودمن شالوده ی جهانبینی اسلامی رو از آثار این بزرگوار آموختم و هنوز هر وقت قم میرم حرم بعد زیارت بی بی میرم سر قبر استاد
اما کلام در این است ایشان تمام و کمال نبوده و بسیاری از مباحث مورد نیاز امروز در آثار شهید بزرگوار نیست
در ضمن هنر استاد بیان مطالب پیچیده به زبان ساده بود و این یکی از دلایلی بود که استاد را استاد کرد
لحن گفتار خود را یک بار دیگه مروری بکنید
شما به فرض هم که چیزی بیشتر از همسنگران خود بدانید راهش این گفتمان نیست به نظر حقیر
خدایا این سنگر امام زمان را روز به روز به آنچه که مورد رضای توست نزدیکتر قرار ده

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، Admirer
۷:۳۹, ۱۷/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۸۹ ۷:۴۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #12
آواتار
جناب آسیر عزیز، من شما رو درک میکنم. حقیقت امر اینه که شما باید با واقعیات جامعه خودتون کنار بیاین. احتمالا من و امثال من از آن گروه افرادی هستیم که شما به اونها انتقاد دارید در نوع نگرش و تفکر و مطالعه. اما خود من هم به شخصه قبلا گفتم فقط درصد کمی از مطالب رو ارزشمند می دونم. و به نوبه خودم نسبت به خیلی کاربرها معترضم چه به خاطر نوع نگرششون و چه به خاطر اینکه تحقیق نمی کنن حتی اون تحقیقی که ساده هست و قابل دسترسه چه برسه به منابعی که دسترسی و پیدا کردنش مشکله.
مثلا در مقاله قربانی کردن انسان ما گفتیم FBI آمار داده فلان درصد مردم آمریکا سالانه مفقود میشن. چند نفر اومدن گفتن ما یه عده ای هستیم میخوایم بدونیم این آمار رو از کجا آوردین. خوب یه عده!! چرا یه جستجوی کوچیک توی گوگل نمی کنین؟ این فقط یه مثال بود برای روشن شدن قضیه. حالا چنین کسی میره کتای ذهن زیبا گیر بیاره؟ بله این انتقاد به من و خیلی ها وارده که چرا نمیریم دنبال منابعی که یا سهل الوصول هستند یا سخت الوصول اما در عین حال من هم این انتقاد کوچک رو دارم نسبت به طرح مطالب شما در تالار که البته شاید از نگاه شما این اتقاد وارد نباشه.
شخص من واقعا زندگی خودم رو تعطیل کردم یه ذره کار انجام بدم. دو خط کتاب توی خونه رو با وجود عطش برای مطالعه نمیرسم بخونم. آیا شما از من انتظار دارین دنبال منابعی برم که از نظر شما مهمه.
متاسفانه وقت کمه. شما این واقعیت رو بپذیرین و باهاش کنار بیاین. خدا شاهده من به زور میرسم توی تالار بیام و فقط فرصت میکنم تاپیکها رو یه نگاه اجمالی بندازم شاید چیزی یاد گرفتم یا چیزی بتونم بگم. همین. اون مشارکت در مطالبی که شما مطرح می کنین اون هم برای امثال منی که آشنایی نداشتن به این مطالب میسر نیست.
چه بهتر که شما زحمت بکشین یافته ها و چکیده مطالعات خودتون از کتابهایی که گفتین مطلب بزارین برای استفاده دوستان. همه افراد اینجا یکسان فکر نمی کنن. دغدغه های هر کس فرق داره. یکی فکرش پیدا کردن نماد، یکی تحلیل فیلم، یکی دشمن شناسی، یکی سیاسی فکر میکنه، یکی دنبال حدیث، یکی دنبال داستانه، یکی دنبال خداست یکی هم دنبال سیر و سلوک عارفانه. من مطلبی میزارم که به نظر خودم خیلی مهمه اما می بینم دو سه نفر یه تشکر می کنن و مشارکتی هم نیست اما مهم نیست من برای همون یکی دو نفر مطلب میزارم. من نمی تونم نگرش افراد رو تغییر بدم.
به هر حال سرتون رو درد نیارم. من مطمئنم شما بنا به فرصت مطالعاتی و مسیر زندگیتون توفیق داشتین مطالعات با ارزشی داشته باشین و در این قضیه شکی ندارم. درست یا غلط من پیشنهادم اینه شما آموخته های خودتون رو منتقل کنین به دوستان، خواه کسی پند گیرد یا نه. بهتر از هیچی هست. اینکه شما بگین تا کاربران نگرششون رو تغییر ندن من هم هیچی نمیگم گمان نمی کنم شرایط رو تغییر بده.
در هر حال این پیشنهاد حقیره. شما مطالب کلیدی و چکیده ای رو بگذارین از همون ذهن زیبا یا چیزهای دیگه. اینکه ان شاءالله مورد استفاده قرار بگیره هم با خداست. به هر حال من خودم مشتاقم از یافته های افرادی مثل شما که مطالعات بیشتری نسبت به من داشتند اونهم در حوزه های متفاوت از خودم، استفاده کنم اما علیرغم میلم نمی تونم مشارکتی که مد نظر شماست رو داشته باشم. اما فرصت مطالعه اونها رو برای خودم جور میکنم.
از شما هم متشکرم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، علی 110 ، MAHDI59 ، rastin ، aliakbar ، Admirer
۱:۱۶, ۱۸/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۸۹ ۱:۳۱ توسط محسن1979.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام خدمت همه دوستان عزیز
راه حلهایی که فرموده بودید هر کدوم به بخشی از موضوع توجه داشتن.
بیدرای اندیشه صحبت از جدایی از سیستم کردن و بعد هم اینطور بیان کرد که منظورش ایجاد فضاهای موتزی با سیستم موجوده.
دوست دیگه ای از این گفته بود که مهندس خوبی بشیم و نذاریم بیت المال هدر بشه.
یه عزیز دیگه از معماری اسلامی گفته بودند.
اما ما چند تا کار رو نمی تونیم انجام بدیم و باید به در این چارچوب حرکت کنیم.
1- ما نمی تونیم از سیستم زندگی موجود خارج بشیم و اساسا نباید بشیم پس راهی جز تغییر وضع موجود نداریم.
2- مشکل فقط تغییر اخلاق نیست اینکه ما دکتر یا مهندس یا کشاورز و یاووو خوبی بشیم مشکل رو حل نمیکنه.موضوع پیچیده تر از این حرفاست.مساله ایجاد یه سبک زندگ و سیستم حیا اجتماعی متفاوت که امام خامنه ای از اون تعبیر به حیات طیبه کردن که با حرکت به سمت ایجاد تمدن اسلامی زمینه هاش شکل میگیره و با ظهور محقق میشه
3- دوستان وضعیت امروز ما مثل کسی هست که آب پاکی برای خوردن داره ولی ظرفش نجسه.غرب مدرن ظرف وجودی انسانها رو آلوده کرده و شما هر چی از حقیقت دین در این ظرف بریزید آلوده میشه.
نیاز به یه بیداری جمهی اونهم در مقیاس جهانی هست. باید زیبایی شناسی انسانها عوض بشه. باید واژه مدرن تبدیل به زشت ترین واژه جهان بشه تا بشه راجع به یه سیستم حیات دیگه حرف زد.
اما نسبت به دوست عزیزمون اسیر باید عرض کنم که بنده نگفتم شهید بزرگوار مطهری تموم شده و بهتر متن رو دوباره بخونید. احساس می کنم با آرمامش میشه بهتر خوند و بهتر با هم تفاهم کرد. ما اینجا برای به هم نزدیکتر شدن میاییم و نه وقت تلف کردن. شما هم باید با همین ما چند نفر سطح پایین کا رو پیش ببرید و اگر با ما هم نشه کار کرد پس باید کجا دنبال نیرو بگردیم؟
گودال قتلگاه پر از بوی سیب بود
تنها تر از مسیح کسی بر صلیب بود
سوم محرم الحرام
دوستان عزیز
این بحث مهمیه. اگه ممکنه تالار رو به سمتی ببریم که بحثا به یه سوالات اصلی و موضوعات اصلی راهکارها نزدیک بشه. وگرنه تالار جذابیت هاش رو از دست میده.
یکی از ویژگی این تالار این بوده که کیفیتش بالاست. دوستانی که میان همه دغدغه دارن و هدفهایی برای خودشون دارن.
البته سطح همه یکسان نیست. میشه دوستان تبدیل به تیم های گفتگو بشن و جذابیت موضوع گفتگوی تیم ها باعث مدیریت افراد تازه وارد و دوستان قدیمی تر بشه.
وگرنه بعد از چند وقت یه تالار دارم که توش یه عالمه مطلب ریخته شده و گفتگویی نمیشه.میشه مناظره گذاشت و یا کارگاه کتبی
لازمه ذهنامون به هم نزدیک تر بشه.
ما فعلا تو یه کلیاتی با هم گره خوردیم و مستند ظهور کمک خوبی به این موضوع کرده ولی قطعا شیطان نمی خواد و تلاش میکنه که ما از هم دور بشیم. در این نباید شک کنیم. هر جا عده ای و جمعی شکل بگیره که یاد خدا و ولی خدا در اون حلقه زنده بشه و نور به اونجا نزدیک بشه مورد توجه خاص دستگاه باطل قرار میگیره.
این تالار یه دستاورد که باید حفظش کرد.
نه تنها نباید از عضویت درش سرد بشیم بلکه باید هر روز بتونه حرارتمون رو بیشتر کنه.
این کار مدیریت می خواد و این مسئولیت دوست عزیزمون بیداری اندیشه رو بیشتر میکنه. همه باید کمک کنیم و لی بالاخره ایشون السابقون السابقون اند.
بودن دوستان دقیقی مثل اسیر هم یه فرصته. ما باید کجا یاد بگیریم. این تالار میتونه سرعت رشد ما ها رو چند برابر کنه.
ضمنا برای همدیگه دعا کنیم.
توسل مهمترین عامله برای وحدت و تکامل.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جوینده حق ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، aliakbar
۱۵:۰۳, ۱۸/آذر/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۸/آذر/۸۹ ۱:۱۶)محسن1979 نوشته است:  2- مشکل فقط تغییر اخلاق نیست اینکه ما دکتر یا مهندس یا کشاورز و یاووو خوبی بشیم مشکل رو حل نمیکنه.موضوع پیچیده تر از این حرفاست.مساله ایجاد یه سبک زندگ و سیستم حیا اجتماعی متفاوت که امام خامنه ای از اون تعبیر به حیات طیبه کردن که با حرکت به سمت ایجاد تمدن اسلامی زمینه هاش شکل میگیره و با ظهور محقق میشه

دوست عزيز
مسلمه كه با موضوع پيچيده اي روبرو هستيم. بالاخره دلارهايي كه اونور آب تصويب ميشه داره اينجا هزينه ميشه!
موضوع اينه اگه هركسي در كنار سيري كه در مسائل ديني و اجتماعي و ... داره وظايف خودش رو درست انجام بده جامعه خود به خود به سمتي كه مقام معظم رهبري گفتن ميره.
مگه امام خميني (رحمة الله علیه) چه كار كرد؟ انجام واجبات و ترك محرمات ، مگه چيزي جز اين بود؟
اونجا كه وظيفه بود فرياد زد ، و در جايي كه بايد سكوت كرد.
و همينطور افراد ديگه اي هم دوراين شخصيت جمع شدن و يه حلقه درست شد كه اين حلقه روز به روز بزرگتر شد تا به انقلاب رسيد
منظور من اين بود هر كس بايد اول از خودش شروع كنه ، چيزي كه متاسفانه توي اين تالار كم ديده ميشه
معمولا همه ما (مخصوصا امثال بنده كه معلومات درست و حسابي ندارن) بعد از ديدن سريال ظهور اين حس بهمون دست مي ده كه بايد يه كاري بكنيم! البته اين بد نيست اما نتيجش ميشه اين كه جذب موضوعات جذابتر! ميشيم ( مثل دشمن شناسي ، دجال ، و...) و اصل قضيه فراموش ميشه.
ومتاسفانه ميبينيم بعضي از اعضاي اين تالار كه معلوماتشون بيشتره به خاطر استقبال كم دلسرد ميشن
به هر حال اين نظر منه!
اميدوارم بتونيم راه حلي براي اين مساله پيدا كنيم.
موفق باشيد

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، mohamad ، سبز سفید قرمز ، aliakbar
۱۸:۲۷, ۲۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ابتدا از این اقدام غیرمرسوم خود از همه دوستان عذرخواهی می نمایم.(منظور از اقدام غیرمرسوم و ساختارشکنانه، قرار دادن یک متن در کلیه بخش های تالار است)
علت این کار این بود که توجه دوستان به موضوع جلب شده و فضایی برای گفتگو راجع به یک موضوع مهم و حیاتی به وجود بیاید.البته خواهش می کنم در هر بخشی که مطلب را دیدید به بخش انتقادات و پیشنهادات رفته و نظر خود را در آنجا بنویسید تا امکان دیدن نظر شما برای دیگران و ادامه بحث فراهم شود.
اما مطلب اصلی:
همه ما روی یکسری از مسائل اشتراک نظر داریم:
- معتقدیم شبکه ای که اتصال تاریخی به شیطان داشته و دارد، امروز در قالب تمدن مدرن غربی بروز یافته و سیطره جهانی دارد.
- معتقدیم که درگیری تاریخی حق و باطل حقیقت است و تاریخ با پذیرش این درگیری قابل فهم و تحلیل خواهد بود و انبیا در یک سوی تاریخ و طاغوتهای تاریخ در سوی دیگری این درگیری هستند.
- قائلیم که وظیفه امروز ما تلاش برای ظهور است.
- معتقدیم که سیطره سیستم باید شکسته شود.
- معتقدیم بین دولت اسرائیل و آمریکا و انگلیس و...با سیستم دجال رابطه وجود دارد و بین ایران و حزب الله و ...با ظهور حضرت صاحب الامر رابطه هست.
- همگی باور داریم که امام خامنه ای نائب عام امام بوده و پرچمدار مبارزه علیه سیستم دجال هستند.
-معتقدیم که غرب تنها علم و تکنولوژی نیست و در همه لایه ها از هستی شناسی و معرفت شناسی تا علم و تکنولوژی و الگوی تغذیه و پوشاک را تحت هجمه قرار داده است و همه این لایه ها هماهنگ بوده و ضددینی هستند.
همگی باور داریم که نیاز به تحولی عمیق در سطح فرهنگ و تمدن بشری وجود دارد.
- معتقدیم که انقلاب اسلامی گامی بزرگ در مسیر تحقق ظهور بوده است.
- معتقدیم که باید در برابر سیستم خودآگاه بود و از غفلت دوری کرد و یکی از شگردهای سیستم را در گسترش غفلت می دانیم.
و....
باز هم می توان به چیزهای دیگری اشاره کرد که همگی با به آنها باور داریم.
حال اگر به این جملات باور دارید چه راهی برای مبارزه پیشنهاد می کنید؟
دوستان در برابر شبکه و سازمان شیطان نمی توان در عصر حاضر غیرسازمانی به نتیجه رسید.این تالار فرصتی است برای ایجاد شبکه ای از منتظران و اقدام منسجم بر علیه سیستم.این فرصت را شکرگذار بوده و مهم تلقی کنیم.
لطفاً نظر بدهید تا بحث ادامه یابد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، خاک ، Ramin_Ghn ، ضد ماسون ، سیماباروتیان ، faraz_223 ، فاطمه خانم
۱۹:۵۴, ۲۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱۹:۵۶ توسط خاک.)
شماره ارسال: #16
آواتار
پیشنهاد من
گروه گروه کردن اعضای منتظر به بخش های عملیاتی و کاربردی مجازی
1گروه پژوهشی و آموزشی اعضا
2گروه وبلاگ نویس های مبارز (* ابر وبلاگ های متصل*)
3 گروه فیلم ساز و مترجم
4گروه امنیتی اینتر نتی و مبارزین سایبری
شامل هکر های با هدف و مسلمان ایرانی
5گروه بومی سازی موسیقی رپ و راک و پاپ و متحول و اسلامی سازی آنها برای مبارزه
و مبارزه با موضوع و اهداف زد نظم نوین دنیوی - امر به معروف و نهی از منکر و تبلیغ اسلام
6گروه امر به معروف و نهی از منکر ( آگاهی بخشی مستقیم به مردم )
7 گروه ngo های مرتبط (وصل کردن ngo های کوچک به هم )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Mahdy2021 ، mhklord ، Ramin_Ghn ، ضد ماسون ، faraz_223
۲۱:۱۷, ۲۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲۰/آذر/۸۹ ۱۸:۲۷)محسن1979 نوشته است:  ابتدا از این اقدام غیرمرسوم خود از همه دوستان عذرخواهی می نمایم.

اولا که آدم عاقل کاری نمی کنه که بعدش معذرت خواهی کنه.

(۲۰/آذر/۸۹ ۱۸:۲۷)محسن1979 نوشته است:  همه ما روی یکسری از مسائل اشتراک نظر داریم:

در ضمن شما با کدوم میزان فهمیدی که ما همه به این مسائلی که شما گفتید اعتقاد داریم.
نظر من اینه: آدم اگه خودش رو اصلاح کنه، همه دنیا اصلاح می شه. یاران مهدی خودجوش هستند و نیازی به این نوع سازماندهی ندارند. این انقلاب با همه انقلاب های دیگه تاریخ فرق می کنه.
همین سایت که شما و من عضو اون هستیم. وقتی می خواید عضو بشید از شما می پرسه که "سریال ظهور را دیده اید یا خیر؟". این نشان میده که این سریال بسیار مهم و تأثیر گذاره. و اکثر کسانی که این سریال را دیده اند، خود به دنبال کشف حقیقت رفته اند. مطمئنا سازندگان این سریال هم هدفی مانند سازماندهی نیرو و ... نداشتند. یکی از مهمترین عبارات گفته شده در این سریال "کنترل ذهن" است. استفاده از کنترل ذهن یعنی کنترل "کل" با استفاده از کنترل "جزء". اگر من خودم و نزدیکانم را راهنمایی کنم و شما نیز این کار را انجام دهید کافیست. به نظر من ما نیمی از لیوان حقیقت را به تشنگان می چشانیم و اگر خواستند خود به دنبال آن می آیند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، فرهاد ، MAHDI59 ، Mahdy2021 ، faraz_223
۲۱:۳۶, ۲۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۲۱:۳۷ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام بر محسن
من به تمام مواردی که شما فرمودین اعتقاد دارم.
قویا.

به نظر من مهمترین راهبرد در درجه اول آموزش و اطلاع رسانی در زمینه این مسائل و فراماسونری است
این آموزش و یا هر آموزشی در 5 جبهه می بایست صورت بگیرد:

1- خانواده
2- آموزش و پرورش و آموزش عالی
3- رسانه (رادیو، سینما، تلویزیون، رادیو، روزنامه، ...)
4- حوزه های علمیه
5- خودمون

رهبر عزیزمون سالهاست که بحث بصیرت و دشمن شناسی رو مطرح و بر آن تاکید نموده اند.

به نظر من تهیه یک جزوه درسی کامل و تدریس اون در دانشگاه ها به صورت اختیاری می تونه شروع خوبی باشه

اول شناخت و اطلاع رسانی به هر نحوی که از دستمان بر می آید
تهیه مستند های شاخص چراکه امروزه فیلم مهمترین ابزار انتقال آموزه های فرهنگی و اعتقادی است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، خاک ، ضد ماسون ، rastin ، faraz_223
۲۳:۲۹, ۲۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۲۳:۳۱ توسط masonryfree.)
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام علیکم

بسیار عالی است ولی این راهی که انتخاب کردید راه درستی نیست برای پیدا کردن یک استراتژی فراگیر.
ما اول همه نیاز به یک اتاق جنگ نرم داریم(عینا مثل یک اتاق جنگ نظامی که نیروهای دشمن رو با شناخت کامل حاصل از کار اطلاعاتی، بچینه بعد نیروهای خودش رو اول به صورت دفاعی و بعد به صورت تهاجمی سازماندهی کنه البته همون طور که گفتم در حوزه ی جنگ نرم.)
اشکال ما این نیست که ایده برای دفاع یا تهاجم نداریم بلکه اشکال ما این است که کار هماهنگ و جبهه ی منسجم و منظمی نداریم و در نتیجه اقدامات خوب هم به علت پراکندگی بی اثر می شوند.

یک چیز دیگر هم بگویم:
نقل قول:5گروه بومی سازی موسیقی رپ و راک و پاپ و متحول و اسلامی سازی آنها برای مبارزه
این واقعا راهکار عجیبی است به نظر من. ما باید ساختار متناسب با اهداف خودمان را چه در موسیقی یا هر چیز دیگر بسازیم نه ساختارهای کهنه و پوسیده ی شیطانی را که شیطان متناسب با اهداف خودش دست و پا کرده است، بگیریم و بومی کنیم. این ها ابزار هدف مقدس ما نیستند که بومیشان کنیم. هدف هم وسیله را توجیه نمی کند.

باید ساختارهای خودمان را در سینما، موسیقی و... پیدا کنیم و این نمی شود الا با تحقیق و کوشش.
پس بیایید به بحث های تخصصی تر، بحث هایی که ریشه های مشکلات ما را هدف می گیرند بپردازیم و این قدر از هم ننالیم. هر کس روش بحث خودش را دارد و متناسب با عمقی که از مشکل شناخته و شاخه ای که در آن دغدغه پیدا کرده وارد بحث می شود.
دوستان ما همرزمیم و خدا اختلاف ها را آفریده تا به سبب این اختلاف ها هر کس گوشه ای از کار را بگیرد، پس ناشکری نکنیم و از این تضارب آرا و اختلاف نظرها به بهترین شکل یعنی آن طور که ناخوشایند شیطان است بهره ببریم.(خطاب به دوست عزیز محسن1979 در نظرشان راجع به یکی دیگر از همرزمان)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، ضد ماسون ، faraz_223
۲۳:۳۳, ۲۰/آذر/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
دوست عزیزم سلام
راستش من دلیل این هیجان ناگهانی رو نفهمیدم. اول فکر کردم که سایت هک شده. Smile تا اینکه موضوع رو خوندم...
فکر می کنم اگر می خواستید چیزی رو مثل این انجام بدین ابتدا با مسئولین تالار یک مشورتی می کردین بد نبود. ممکن بود اونها راه کاری داشته باشن که مجبور نشین یه همچین کاری رو انجام بدین. در ضمن بر فرض اینکه همه، اون مواردی رو که شما گفتی قبول داشته باشن چطور از فرض مشترک نتیجه مشترک رو (نیاز به تشکیل سازمان) هم استنباط می کنی که برای اون دنبال متد باشیم؟ نمی خوام خدای ناکرده روی شما یا دوستان دیگه اثر سرد کننده داشته باشم اما فکر می کنم با حرکت های هیجانی نشه به جای مطلوبی رسید.
در ره سرمنزل یوسف زهرا شرط اول آنست که ثابت قدم باشی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، mohamad ، faraz_223
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا