کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ایده ای برای سایت مهدوی دارید؟
۱۹:۳۰, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان....

ایده ای برای زدن سایت مهدوی دارید؟ لطف کنید و مشاوره بدید. ممنون
Huh
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ABCDE

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۴, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام عـــ♥ـــزیز[تصویر: 8wohgefitvskipoma3n1.jpg]
از دیدگاه تجارت: شما برای اینکه بتوانید در میان رقیبان خود دیده شوید[تصویر: f754jvizy9pmxabyzxtk.jpg]

باید کاری متفاوت انجام دهید. اما کسی نگفته که متفاوت یعنی پیچیده[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]

یک تغییر ساده که بتواند چیزی یا کاری را بهتر کند، بسیار مؤثر تر از پنچ تغییر پیچیده است[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]

اما مدیریت این کار از همه مهم تر است و اگر شما کاری متفاوت را با مدیریت نا درست انجام دهید[تصویر: 76pvt45251aw7tg1svju.jpg]

هر چقدر هم که این تفاوت مهم باشد؛ باز هم کاری از پیش نخواهید برد!!!!!!!!؟!

به عنوان مثال در لینک زیر شما محتوایی متفاوت را می بینید که نمونه ی آن در هیچ یک از سایت های داخلی وجود ندارد:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-56...#pid315588

اما به دلیل سوء مدیریت در سایت (که به من مربوط نمی شود) به فراموشی می رود.

در اینجا می بینید که فردی که مسئولیت ایجاد محتوا را بر عهده داشته، در حد قابل قبول و البته متفاوتی این کار را انجام داده است؛

اما چون برای دیده شدن کار، مدیریت درستی صورت نگرفته است (دیگه بقیه اش را نگم بهتره)[تصویر: u7ix1akw7nwsi7okftds.jpg]
در مورد ایجاد سایت جدید هم باید بگم بزرگترین مشکل همان مدیریت درست است[تصویر: 65r8c4ozzvzul6uwjddb.jpg]

به عنوان مثال مـــ♥ـــن در یوتیوب تعداد زیادی مستند در مورد آخرالزمان می بینیم (از هر دو جناح)

مثلا مستندی ساخته شده است در مورد اسم باراک اوباما که به عبری چه معنایی می دهد[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]

و در مقابل مستند و مطالب دیگری وجود دارد که کاملا بر ضد این مستند است[تصویر: y1gxwj4buckwmv6ypbnh.jpg]

یا مستندی ساخته می شود در مورد شعار کمپین باراک اوباما و اینکه برگردان آن چه می شود[تصویر: 4nrxi8cb9ma6m8kqtevj.jpg]

و در مقابل مستند و مطالب دیگری وجود دارد (از مجری شبکه ی CBS) که این مطالب را مسخره می کند[تصویر: y1gxwj4buckwmv6ypbnh.jpg]

بخوام براتون مثال بزنم تا فردا می تونم ادامه بدم[تصویر: utt7vv5ez297wrwg3o3z.jpg]

خوب مـــ♥ــن دوست دارم اولین سایتی که در ایران به بررسی این مطالب می پردازد سایت بیداری اندیشه باشد[تصویر: s5x74rwixrtij5pe5vrs.jpg]
اما وقتی وارد سایت می شویم در این خصوص چیزی نمی بینیم (یعنی به روز نیستیم)[تصویر: u4sb98t49gxa088e8bst.jpg]

و برای اینکه خودم در این سایت به تولید و بازنشر چنین محتوایی بپردازم [تصویر: layflo9tguy2joio9cbi.jpg]

باید وقت نسبتاً زیادی را صرف کنم و با توجه به اینکه وقتی که برای تولید محتوا صرف می شود[تصویر: v22o7mtdak0zqw1l561f.jpg]

رابطه ی مناسبی با تعداد کاربری که آن مطلب را می بینند (بگذریم از افراد که یواشکی مطلب را می بینند) ندارد[تصویر: j3ucdnx2vh7kecb0plso.jpg]

ترجیح می دهم این کار را در سایت دیگری انجام دهم (نمی دونم تا چقدر تونستم مفهوم را برسونم)✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: pelaq ، رکن الهدی
۲۲:۳۳, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
بله ممنونم اگر ایده ای دارید که میخواهید به اشتراک بگذارید مطرح کنید ممنون.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ABCDE
۲۳:۳۴, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
(۹/دی/۹۳ ۲۱:۴۰)pelaq نوشته است:  بله من با وردپرس و مای بی بی کار میکنم که فک نکنم بشه باهاشون همچین چیزی زد و در ضمن همچین سایتی احتیاج به نظارت زیاد داره و همونطور که گفتم نمونه مشابه داره به تعداد زیاد .....Confused
سلام
من تاحالا سایتی به سبک stackoverflow در زمینه دینی ندیدم! زبانش هم پایتون هست اگه اشتباه نکنم! به نظر من اگه میخواین سایت درباره مهدویت بزنید همین سبک از همه بهتر باشه . چون فکر نکنم تخصصی در این زمینه داشته باشید. تنها کاری که باید تو چنین سایتی کرد اینه که نظرات بد رو حذف کرد ، همین.
موفق باشید.
۲۳:۴۸, ۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بله سایت هایی که هستند عمومی هستند ولی سوالات دینی هم میشه مطرح کرد .حس میکنم اون چیزی که الان نیاز داریم این نیست ، نمیدونم منظورمو میتونم برسونم یا نه .... یعنی همچین سایتی چه کمکی میتونه بکنه؟
۱۱:۱۹, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #15

سلام.می توانیدباسایت موسسه ماهمکاری کنید
۱۲:۲۳, ۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۴ ۱۲:۲۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
بر اساس تجربه و تحقیق میگم پس جدی بگیرید

1_ یه وبلاگ در میهن بلاگ درست کنید بسیار راحت و ماندگار است سایت نزنید که فایده نخواهد داشت حالا اگر خواستید یه آدرس بخرید به وبلاگ متصل کنید

2_ حدیث کذب الوقاتون رو ندید بگیرید که جلوی هرکاری را می گیرد

3_ می خواستم یه تاپیک راه بندازم و احادیثی که با عقل سازگار نیست را با استدلال رد کنم که وقت و حوصلش نیست مثلا تاپیک زیر
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38648.html

4_ آخرین وظایف منتظران را بگویید که این یعنی همراهی با امام خامنه ای و عضویت در بسیج و..

فعلاً همینا به فکرم میرسید
۱۳:۱۵, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #17
آواتار
اگه من جای شما بودم و می خواستم یه سایت مهدوی بزنم.
یا یه سایت انگلیسی می زدم
یا
یه سایت یا وبلاگی درست می کردم که غیر مستقیم به مباحث مربوط به امام زمان و دین بپردازه چون کسی که علاقه مند به این موضوعات باشه هر جوریکه شده به جواب سولاتش می رسه اما طرف مقابلش کسی هست که به امام زمانش علاقه مند نیست.
هیچ وقتم نمی ره دنبالش تا ببینه امام زمانش اصلاکی هست؟؟؟؟
خب به نظر من ماها در مورد این جور ادما وظیفه داریم.
تا آگاه شون کنیم
یه جرقه کوچیک تو ذهنشون بزنیم
تا شاید زمینه برای ظهور آماده شه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، حدیث عشق ، Eve
۱۷:۵۵, ۶/تیر/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/تیر/۹۴ ۱۸:۰۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۶/تیر/۹۴ ۱۲:۲۳)masoudmoosavy نوشته است:  2_ حدیث کذب الوقاتون رو ندید بگیرید که جلوی هرکاری را می گیرد
سلام آقای موسوی
به نکته جالبی اشاره کردید. اگر قرار باشه سیاست سایت از انتشار مطالب کذب و بی پایه جلوگیری کنه، دیگه چیز زیادی برای انتشار باقی نمی مونه! Cool
یه دلیلش اینه که متخصص تو این سایتها نداریم و نمی تونیم مطالب کارشناسی شده ایجاد کنیم. دلیل دیگه اینه که مطالب خیلی پرمغز مخاطب عام ندارند. مثلاً اگر یک مطلب به "تعیین وقت ظهور" بپردازه، مخاطبان زیادی می خوننش، اما یک مقاله سنجیده و کارشناسی شده که توسط یکی از مراجع تقلید در مورد مهدویت نوشته شد باشه ممکنه مخاطب زیادی پیدا نکنه.

با وجود سایتهای دینی مثل askdin که کارشناس مذهبی دارند، دلیلی نداره که سایتهای فاقد کارشناس مذهبی به بحث در مورد مسائل دینی بپردازند.
نقل قول:
3_ می خواستم یه تاپیک راه بندازم و احادیثی که با عقل سازگار نیست را با استدلال رد کنم که وقت و حوصلش نیست مثلا تاپیک زیر
یه مثالش همینه.
توی سایتهایی مثل askdin شما یه بخش کارشناسی مربوط به بررسی صحت احادیث دارید. به این صورت که حدیث رو مطرح می کنیم، بعد یک کارشناس مسلط به علوم حدیث نظرش رو میگه. خب با وجود چنین سایتی دیگه دلیلی نداره من و شما صحت احادیث رو بررسی کنیم.
۱۸:۵۷, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #19
آواتار
(۶/تیر/۹۴ ۱۷:۵۵)Mika نوشته است:  سلام آقای موسوی
به نکته جالبی اشاره کردید. اگر قرار باشه سیاست سایت از انتشار مطالب کذب و بی پایه جلوگیری کنه، دیگه چیز زیادی برای انتشار باقی نمی مونه! Cool
یه دلیلش اینه که متخصص تو این سایتها نداریم و نمی تونیم مطالب کارشناسی شده ایجاد کنیم. دلیل دیگه اینه که مطالب خیلی پرمغز مخاطب عام ندارند. مثلاً اگر یک مطلب به "تعیین وقت ظهور" بپردازه، مخاطبان زیادی می خوننش، اما یک مقاله سنجیده و کارشناسی شده که توسط یکی از مراجع تقلید در مورد مهدویت نوشته شد باشه ممکنه مخاطب زیادی پیدا نکنه.

با وجود سایتهای دینی مثل askdin که کارشناس مذهبی دارند، دلیلی نداره که سایتهای فاقد کارشناس مذهبی به بحث در مورد مسائل دینی بپردازند.
یه مثالش همینه.
توی سایتهایی مثل askdin شما یه بخش کارشناسی مربوط به بررسی صحت احادیث دارید. به این صورت که حدیث رو مطرح می کنیم، بعد یک کارشناس مسلط به علوم حدیث نظرش رو میگه. خب با وجود چنین سایتی دیگه دلیلی نداره من و شما صحت احادیث رو بررسی کنیم.
سلام
پس شما بفرمایید برید همون سایت
به بقیه سایت ها هم پیشنهاد بدید برن همونجا اصلا چه کاریه همون سایت بسه دیگه

بله دیگه فقط حدیث کذب الوقاتون محکم و عقلانی و با سنده
چه کاریه به خاطر یه حدیث این همه زحمت کشیده بشه
بالای همون سایت اینم بنویسن همه ببینن

البته این حدیث به لطف بعضی فراگیر شده و کمتر کسی هست که نشنیده باشه با این حساب کار فرهنگی انجام شده دیگه نه!

۱۵:۱۷, ۸/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
بنده کمی در این مورد تخصص دارم
اول اینکه طراحی سایتی مثل این http://stackoverflow.com/ مثل آب خوردنه و رایگان براتون انجام میدم.
دوم اینکه اکثریت ملت به خاطر مشغله های کاری نمیتونن زیاد مطلب بخونن و با توجه به اینکه خیل عظیم مردم اینروزا در اپلیکیشن های چت هستن و دیگه کمتر کسی مثلا به فیس ب و ک یا تویت ر یا کلوب و امثالهم میرن باید به صورت کلیپ و با واتر مارک سایت ساخته بشه و لینک های سایت بیشتر در این محیط ها تبلیغ بشه

و اما ایده
باید حداقل به یکی از نرم افزار های ادیت فیلم آشنایی داشته باشید و یک استدیو کوچک خانگی داشته باشید مسائل و مباحث دینی رو به صورت علمی تجزیه تحلیل کنید

واقعا جای یه سایت در بین سایت های مهدوی خالیه و آقای رائفی پور هم تو سخنرانی هاش اشاره کوچیکی به این مساله کرده
اونم اینه که مسائل دینی و مهدوی رو با مسائل و مباحث علمی تطبیق بدن

بنده به طراحی تحت وب تسلط دارم و مسائل علمی مثل فیزیک کوانتوم و علوم فرینج آشنایی دارم و تو خیلی موارد تو همین تالار بعضی آیات و احادیث رو دیدم که به فیزیک ربط داره ولی به علت اینکه اطلاعاتم از دین و مذهب کامل نیست فقط نظاره گر هستم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]