کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد.
الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210

[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]

[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Kol ، mohammad reza ، قلب ، sarallah ، فدايي ولايت ، حسن.س. ، عبداللهی ، help me ، Muhammad-Ali ، نورالسادات ، vahrakan ، 135 ، سیمرغ ، عدالت ، ali0077 ، امیریان ، pop110 ، علائم ظهور ، Hadith ، yektasepas ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، مرتضی اقبالی ، mkashipazha ، منتظرمهدی عج ، N2376DIR ، -abel-

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۹, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۲۰:۵۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #31
آواتار
از نظر من جهان بدون منجی حتی تا 100 سال دیگه هم نمیتونه دووم بیاره.

البته جهان دووم میاره اما شیعه نه.

الان ما در دوره ای قرار داریم که همه چیز بری ظهور جفت و جور شده.

ان شا الله ظهور نزدیکه...

همین نظام جمهوری اسلامی با این همه فشار فکر میکنید تا کی میتونه دووم بیاره

همین الانش هم اگه عنایات خداوند و حضرت صاحب الزمان نبود حکومتی که ادعای حکومت اسلامی داشته باشه وجود نداشت.

اگر هم نباشه لابد ترکیه با اون اسلام قویش یا وحشی های وهابی عربستان میخوان حکومت عدالت اسلامی برقرار کنن!!!

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، آیدا77 ، مرتضی اقبالی
۲۱:۰۸, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۵۵ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #32

(۱۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۱)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
علیک سلام
(۱۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۱)masoudmoosavy نوشته است:  یکی از اصول اولیه مباحث علمی صبر است پس آرام.باشید
من سالها وقت صرف کردم و درباره آخرالزمان تحقیق کردم و به این نتایج رسیدم سالها حرفهای بزرگان را گوش کردم و تحلیل
مگر شما برای اینکه ثابت کنید ظهور دور است چه سندی آوردی
ببینید شما که دارید منو دعوت به صبر می کنید تعجب برانگیزه که بی دقتی می کنید در خواندن عرایض بنده!من ادعایی در مورد زمان ظهور ندارم. دقیقا دارم با همین ادعا ها مقابله می کنم.
بنابراین نیازی به اثبات ندارم. اما منتظرم شما اثبات کنید ادعای خودتون رو.
(۱۳/دی/۹۳ ۱۸:۱۱)masoudmoosavy نوشته است:  ... و چه احادیث ی زمان زمان ظهور است اگر باور ندارید پس منتظر اتفاقات بعدی و تحقق چند حدیث باقیمانده باشید
وقتی هزاران حدیث به نزدیکی ظهور خبر می دهند و عده ای هنوز باور ندارند پس دیگر با این افراد حرفی نیست
شما به راه خود و ما هم به راه خود
باز هم حرفهای قبلیم رو تکرار می کنم. حرف باد هواست. و این ها همه حرفه.از آن هزاران حدیث شما حتی در اثبات 10 حدیث هم عاجزید.

زمان جنگ جهانی هم گروهی شدید معتقد بودند که ظهور نزدیکه با استناد به این حدیث:
نقل قول:امام صادق علیه السلام فرمودند: «لا یکون هذا الامر حتی یذهب ثلثا الناس، فقیل له فاذا ذهب ثلثا الناس فما یبقی؟ فقال علیه السلام اما ترضون ان تکونوا الثلث الباقی؛ این امر (قیام حضرت مهدی علیه السلام) واقع نمی شود تا آن که دوسوم مردم بروند (کشته شوند). به حضرت عرض شد اگر دو ثلث مردم بروند پس چه کسی باقی می ماند؟ حضرت فرمودند: شما دوست ندارید که از آن ثلث باقی مانده باشید.» بحارالانوار، ج 52 ، ص 207.
*
امام علی علیه السلام فرمودند: «لا یخرج المهدی حتی یقتل ثلث ویموت ثلث و یبقی ثلث؛ حضرت مهدی قیام نمی کند، مگر زمانی که یک سوم مردم کشته شوند و یک سوم دیگر بمیرند و یک سوم باقی بمانند.» عقد الدرر فی اخبار المنتظر، ص96.

پ ن : در تمام برهه ها بودند کسانی که بجای آماده کردن معرفتی مردم با 4 تا نشانه ملتو سرگرم می کردند و سر ذوق می آوردند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۲۲:۱۲, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۲۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۳/دی/۹۳ ۲۰:۵۲)Kol نوشته است:  سلام
این رو بدونید تو هر دوره ای از تاریخ، عده ای بودند که میگفتند آخرالزمان شده! وقتی عثمانی، وین رو محاصره کرده بود، کشیش ها میگفتند آخرالزمان شده و ... و آخر از همین قضیه برای پیروزی اتریش علیه عثمانی استفاده کردند .
الان از کجا معلوم که از ما هم سو استفاده نشه؟ همونجوری که از مسیحی های اون زمان سواستفاده شد.
میخوای بدونی چرا ظهور دوره؟ چون الان دغدغه مردم منجی نیست! دغدغه مردم یک چیز دیگه است! الان ما تو خونمون داریم صحبت میکنیم که چرا نون شده 1500؟؟ کی میاد راجع به آخرالزمان حرف بزنه! ایرانی درباره گرونی حرف میزنه. خارجی میاد درباره عشق و حالی که دیشب تو دانسینگ کرده حرف میزنه!
من مطمئن هستم که ظهور نزدیک نیست! وقتی تو محله ما سر 300 تومن پول خورد چاقو کشی شد! امام زمان که بیاد چاقو سهله! تفنگ و توپ و تانک میارن!
سلام
به شما توصیه می کنم درباره احادیث آخرالزمان تحقیق کنید
هزاران حدیث در این باره هست

(۱۳/دی/۹۳ ۲۱:۰۸)مجتبی110 نوشته است:  علیک سلام (روح درست پسند شادBig Grin)ببینید شما که دارید منو دعوت به صبر می کنید تعجب برانگیزه که بی دقتی می کنید در خواندن عرایض بنده!من ادعایی در مورد زمان ظهور ندارم. دقیقا دارم با همین ادعا ها مقابله می کنم.
بنابراین نیازی به اثبات ندارم. اما منتظرم شما اثبات کنید ادعای خودتون رو.باز هم حرفهای قبلیم رو تکرار می کنم. حرف باد هواست. و این ها همه حرفه.از آن هزاران حدیث شما حتی در اثبات 10 حدیث هم عاجزید.

زمان جنگ جهانی هم گروهی شدید معتقد بودند که ظهور نزدیکه با استناد به این حدیث:

پ ن : در تمام برهه ها بودند کسانی که بجای آماده کردن معرفتی مردم با 4 تا نشانه ملتو سرگرم می کردند و سر ذوق می آوردند.

سلام
چقدر ناجور حرف میزنی

من دارم میگم ظهور نزدیکه به دلیل هزاران حدیث
شما میگی دوره دلیل هم نداری
من چه چیزی رو باید اثبات کنم چه کسی هست که ندونه ظهور نزدیکه
تمام علما می گن نزدیکه شما میگی نه
حدیث اثبات کنم یعنی چی؟
حدیث مگه نظریه یا فرضیه هست که من اثبات کنم
من از اون افرادی که گفتید نیستم وبلاگم اینو نشان میده
آیت الله بهجت گفته ظهور نزدیکه
امام خامنه ای گفتن شما جوانان ظهور را درک می کنید
علامه حسن زاده و دیگر علما هم همین را گفتند

شما به سوال زیر جواب بدید
هزاران حدیث در باب آخرالزمان و علایم ظهور وجود دارد یا نه؟
آیا تمام احادیث آخرالزمان دروغ است
امامان برای چی با گفتن نشانه های ظهور تعیین وقت کردند

اگر احادیث را نشود تطبیق داد و امامان از این کار نهی کردند پس این هزاران حدیث چیست؟

شما منو مسخره نکن جواب بده
۲۲:۵۴, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام.
آقای موسوی ، در زمینه اینکه علایم ظهور بعضی هاش الان هستند که شکی نیست. وقتی میگن دنیا تو ظلم هست از اینجا میشه فهمید که آدم قصه ها، حتی اون قصه های غم انگیز رو دوست داره، چون دنیایی که داریم توش زندگی میکنیم خیلی ظالم تر و بی رحم تر از دنیای قصه هاست.
ولی اینکه این دنیا هنوز بی رحمی و ظلم خودشو به طور کامل نشون نداده. وقتی که نشون داد، امام زمان ظهور میکنند.
البته این ظلم تو ایران و خاورمیانه ( بحث ایران تو ظلم جداست، یجور دیگه با ما ظلم میشه ) بیشتر نمایان هست! وقتی که این ظلم به اروپا و آمریکا هم رسید ! اونوقت باید گفت ظهور نزدیکه !
۲۳:۲۰, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
مشکل اینه که ما فک می کنیم ظلم تو اروپا هم باید مثه قضیه عراق وسوریه بشه همشون رو سر ببرن!!شما فقط به سر بریدن می گید ظلم چطور جنبه های دیگه اش رو تو ایران پیدا کردین اما تو غرب پیدا نکردین!!!ااا
غرق شدن در شهوات ولذت ها همجنس گرایی ازدواج با حیوانات. استفاده ابزاری از مردم اینا ظلم نیس هرجا رفاه بود خوبه؟!خب اگه شما فرصت اینه که دنیا خودش گلو بلبله باید برسه به بدبختی که ببخشید اصلا قضیه ظهور وامام زمان رو درک نکردید دنیا بدون امام زمان ناقصه!!!!!هیچ رفاهی بدون چشم داشت رزیلانه وپست نیست این که دیگه یه دیدگاه سطحیه وبارزه
نشونش هم افزایش روزافزون اروپاییان در گرایش به اسلام اگه به نظریه شما باشه که این مردم از سر خوشی زیاد. دنبال یه دین دیگه هستن یا نع احساس خلا وکمبودش باعث این گرایش شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Agha sayyed
۲۳:۵۷, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
نقل قول:
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:
هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم
.
این حدیث صحیح و قابل اعتماد هست؟Huh
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۵۸, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۹:۳۵ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:
جنبه های دیگه اش رو تو ایران پیدا کردین اما تو غرب پیدا نکردین!!!ااا
سلام. شما هر وقت زندگی روتون فشار آورد ، میفهمین جنبش چیه!
(۱۳/دی/۹۳ ۲۳:۲۰)رکن الهدی نوشته است:  مشکل اینه که ما فک می کنیم ظلم تو اروپا هم باید مثه قضیه عراق وسوریه بشه همشون رو سر ببرن!!شما فقط به سر بریدن می گید ظلم چطور جنبه های دیگه اش رو تو ایران پیدا کردین اما تو غرب پیدا نکردین!!!ااا
غرق شدن در شهوات ولذت ها همجنس گرایی ازدواج با حیوانات. استفاده ابزاری از مردم اینا ظلم نیس هرجا رفاه بود خوبه؟!خب اگه شما فرصت اینه که دنیا خودش گلو بلبله باید برسه به بدبختی که ببخشید اصلا قضیه ظهور وامام زمان رو درک نکردید دنیا بدون امام زمان ناقصه!!!!!هیچ رفاهی بدون چشم داشت رزیلانه وپست نیست این که دیگه یه دیدگاه سطحیه وبارزه
نشونش هم افزایش روزافزون اروپاییان در گرایش به اسلام اگه به نظریه شما باشه که این مردم از سر خوشی زیاد. دنبال یه دین دیگه هستن یا نع احساس خلا وکمبودش باعث این گرایش شده
اولا که این هایی که گفتید ( شهوات و لذت ها ) فقط تو اروپاست؟ تو ایران نیست؟
دوما این هایی که گفتید ظلم به خود هست.
ثالثا اصلا ظهور برای چی هست؟ شما قضیه ظهور رو درک کردید؟ مگر نه اینکه ظهور برای سعادت خود ماهاست؟
رابعا : شما تو اروپا بودی که میگی گرایش روز افزون به اسلام؟ با خارجی ها حرف میزنید که میگید گرایش روز افزون به اسلام؟ آهان فهمیدم، شبکه خبر میگه ! چیزی که شبکه خبر نمیگه اینه که روزی چند نفر از ایران فرار میکنند. روزی چند نفر از اسلام متنفر میشند. اینارو هم بگه بفهمیم دیگه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، پارمیس ، آیدا77
۲۳:۵۸, ۱۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۰:۰۵ توسط "شهید".)
شماره ارسال: #38

(۱۱/دی/۹۳ ۲۰:۲۸)ghoran نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
مردی در حجاز حکومت خواهد کرد که اسمش چون اسم حیوان است.

چی داری میگی؟ این اسم بهترین اسمه حالا اسم این ملعون شده اسم بدی شده؟

(۱۲/دی/۹۳ ۰:۲۲)sarallah نوشته است:  حضرت میگن هر کس مرگش رو تضمین کنه!!!
ببینید اوضاع الان رو.
هی میمیره و بهد روز بعد تکذیب میشه.

واقعا ؟ درسته این حرفت؟ هی میمیره فرداش تکذیب میشه؟
اصلا این کی هس؟ میشه خیلی خلاصه و تو یکی دو خط بهم بگین این ملعون کی هست؟
۰:۳۶, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #39

(۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۱۲)masoudmoosavy نوشته است:  سلام
چقدر ناجور حرف میزنی

SilentSilentSilent
(۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۱۲)masoudmoosavy نوشته است:  من دارم میگم ظهور نزدیکه به دلیل هزاران حدیث
شما میگی دوره دلیل هم نداری

من نمی گم دوره.
اصل بر اینه که ظهور رو نزدیک ببینی
"انهم یرونه بعیدا و نریه قریبا"
این یک اصله.

اصلا اگه قرار باشه بگم دوره که باز شدم تعیین کننده وقت. من می گم تعیین زمان اشتباهه

اما
من می گم اتصال ظهور به چهارتا نشانه که اصلا معلوم نیست منطبق با اون چیزی هست که تو احادیث اومده یا خیر از پای بست غلطه.

خیلی از نشونه های محکم هنوز محقق نشده و خیلی از نشونه ها معلوم نیست واقعا اتفاق افتاده یا تخیلات ماست. مثل همین عبدالله ملعون.
(۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۱۲)masoudmoosavy نوشته است:  
حدیث اثبات کنم یعنی چی؟
حدیث مگه نظریه یا فرضیه هست که من اثبات کنم
انطباق نشانه ای که اتفاق افتاده با حدیث.
(۱۳/دی/۹۳ ۲۲:۱۲)masoudmoosavy نوشته است:  
من از اون افرادی که گفتید نیستم وبلاگم اینو نشان میده
آیت الله بهجت گفته ظهور نزدیکه
امام خامنه ای گفتن شما جوانان ظهور را درک می کنید
علامه حسن زاده و دیگر علما هم همین را گفتند

(به سایر دوستان!؛ ) بشنوید ولی باور نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Agha sayyed
۹:۱۴, ۱۴/دی/۹۳
شماره ارسال: #40
آواتار
سلام
یه سوال از دوستان حاضر در این بحث دارم.تا چه اندازه در زمینه اتفاقات آخرالزمان و مهدویت تحقیق و پژوهش داشتید؟
این اطلاعات و آماری که ارائه میکنید از شنیده هاست و یا واقعآ نتیجه مطالعه و تفکر خودتون؟
اگر احیانآ تحقیق داشتید در این زمینه،آیا یک منبع محدود رو جهت کسب اطلاعاتتون انتخاب کردید یا همه دیدگاهها رو مورد بررسی قرار دادید؟
چه خوبه وقتی قراره بحثی داشته باشیم احساساتمون رو کنار بگذاریم و با منطق جلو بریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، قلب ، ghoran
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا