کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد.
الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210

[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]

[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Kol ، mohammad reza ، قلب ، sarallah ، فدايي ولايت ، حسن.س. ، عبداللهی ، help me ، Muhammad-Ali ، نورالسادات ، vahrakan ، 135 ، سیمرغ ، عدالت ، ali0077 ، امیریان ، pop110 ، علائم ظهور ، Hadith ، yektasepas ، حضرت عشق ، Ramin_Ghn ، سدرة المنتهی ، مرتضی اقبالی ، mkashipazha ، منتظرمهدی عج ، N2376DIR ، -abel-

آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۶, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #91

(۱۷/دی/۹۳ ۱۹:۰۴)Ali#59 نوشته است:  من این محقق رو نمیشناسم،اما قرار گرفتن در جو ظهور،در زمان امام رضا (علیه السلام) - اواسط خلافت عباسی - بوده که خیلی شدت گرفت.
تا اونجا که منصور اسم پسرش رو مهدی گذاشت!
مامون و بومسلم خراسانی با سیاه جامگان و ... هم که معرف حضور هستند.
کلا دوره ی خلافت عباسی به دلیل برخی تبعیض ها و سرخوردگی های اجتماعی،این مباحث خیلی بیشتر شده بود.
و یک نکته : امام حیّ و حاظر و در دسترس مردم بود ولی هیچکس ایشون رو نشناخت! همه درگیر تب و تاب آخرالزمانی خودشون بودن...و این غربت توی حدیث سلسله الذهب خیلی خیلی مشهود میشه.(و انا من شروطها)
ای کاش تکلیف خودمون رو روشن کنیم که ظهور رو برای چی میخوایم؟ نیاز به آدرنالین داریم؟! یا به نجات بشریت فکر میکنیم؟؟!
البته بحث فعلا روی عبدالله حاکم حجاز است! و 700 سال پیش...

اما موردی هم که گفتید بر می گردد به 1200 تا 1300 سال پیش. همانطوری هم که گفتید بیشتر تب و تاب بوده. یا به نوعی ساختن شرایط!

اما پیشنهاد می کنم مهمترین علائم ظهور را در کتب معروف مطالعه کنید، می بینید که در احاطه بسیاری از آنها قرار دارید و تقریبا بسیاری محقق شده. اندکی از غیر حتمی ها مانده و در نهایت علائم حتمی!

6- از امام صادق (علیه السلام) روایت شده است که فرمود: به زودی کوفه از مومنان خالی می شود و همان طور که مار در لانه خود به دور خود می پیچد و نهان می شود و قدرت تحرک ندارد، علم و دانش نیز در گوشه ای پنهان و محدود می شود. (یعنی در کوفه علم و دانش منتشر نمی شود و اگر هم وجود داشته باشد، درگوشه ای بی اثر مخفی می شود) . پس از آن علم در شهر دیگری که به آن قم گفته می شود، ظاهر می شود و معدن فضل و علم می گردد، به طوری که در روی زمین کسی که مستضعف در دین باشد و یا دین را نفهمد، باقی نمی ماند; حتی زنهایی که در حجله ها و پشت پرده ها هستند; و این زمان ظهور قائم ما خواهد بود و خدا قم و اهل آن را جانشینان حضرت حجت قرار می دهد و اگر چنین نباشد زمین اهل خود را فرومی برد و در زمین حجتی باقی نمی ماند و علم از آنجا به سایر کشورها و شهرها در شرق و غرب سرازیر می شود و حجت خدا بر مردم کامل می شود، به طوری که کسی در زمین نمی ماند که دین و علم به او نرسیده باشد، پس از آن حضرت قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور می کند و سبب انتقام خدا و عذاب او بر چنین بندگان می شود; زیرا خدا از بندگان انتقام نمی کشد مگر بعد از آنکه آنها حجت خدا را انکار کنند. (12)

7- از امام کاظم (علیه السلام) روایت شده است که فرمود: مردی از اهل قم، مردم را به سوی حق فرا می خواند و همراهان او مانند آهن و پولاد آبدیده هستند که تند بادها آنها را نمی لرزاند و از جنگ خسته نمی شوند و نمی ترسند و به خدا توکل می کنند و عاقبت از آن تقواپیشگان است. (13)
http://www.hawzah.net/fa/Magazine/View/130/4357/28854
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، دل خسته ، ghoran ، قلب
۲۰:۴۲, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #92
آواتار
سلام.
نقل قول:
700 سال پیش اواخر دولت مغولها بوده. کدام اتفاقات مثل امروز بوده؟
http://fa.wikipedia.org/wiki/ایلخانان
یک قوم وحشی به سرزمینها و حکومتهایی حمله می کند. مدتی حکومت می کند و بعد هم فرو می پاشد
هلوکوخان تو سال 1260 تونست بغداد رو فتح کنه و عباسیان رو نابود کنه ، همچنین تونست بعدش سوریه رو فتح کنه ! تو سال 1265 جنگ داخلی شکل گرفت و حکومت یک پارچه مغول نابود شد. ( شد چند تیکه مثل ایلخانان ) تو این زمان ، مصریان رو مملوکان گرفتند و تونس و مراکش هم جدا شدند. کلی کشور جدید تشکیل شد. تو ترکیه هم که ماشالله کلی کشور جدید. مثل عثمانی متولد شدند.
اون موقع مغول ریخته حمله کرده! بعد کلی کشور جدا شدند، جنگ داخلی شده و ... ، بعد اتفاقاتی نیافتاده ؟
شاید نیوفتاده.
۱:۲۴, ۱۸/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۳ ۱:۲۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #93
آواتار
(۱۷/دی/۹۳ ۸:۰۱)زینب خانوم نوشته است:  برای دومین باره که میگم.
یه آخوندی به نام آقای کافی رو تلویزیون آورده بود.
کارش بررسی نشانه های ظهور و ... بود.
چند ماه پیش کانال دو...
تمام نشانه های سفیانی و سید یمانی و سید خراسانی و ... رو گفت.
تمام علائم حتمی و قطعی...
یکی از چیزایی که راجع بهش صحبت کرد همین حدیث امام صادق (علیه السلام) بود که اگه کسی خبر مرگ عبدا... رو بیاره، من وعده ظهور رو بهش میدم.
میگفت که 700 سال پیش دقیقا دقیقا دقیقاً همین شرایط پیشامد کرده.
آشوب تو کشورهای عربی و ...
میگفت اتفاقاً اسم پادشاه اون وقت حجاز هم عبدا... بوده.
یه بار هم آقای رائفی پور توی سخنرانی هاش به این نکته اشاره کرد که یه بار دیگه هم چند سال قبل از انقلاب تمام علائم ظهور جور جور بوده...
حتی شعیب ابن صالح و ... که ریش نداره یا کم ریشه...
خلاصه این که بهتره بریم تاریخ مطالعه کنیم، ببینیم تو این دو برهه زمانی چه کاری کردیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیومدن؟
حکام ظلم و جور که امروز شدن سران استکبار، چی کار کردن که اومدن منجی به تاخیر افتاد.
ببینین ممکنه الآنم اون کارو بکنن؟
عوض این که بشینیم با هم بحث کنیم ببینیم آیا این همون عبدا... ه یا نه، بریم خونه زندگیمونو آب و جارو کنیم که هر آینه ممکنه بیاد.
بریم دلهامونو درست کنیم.
بریم خمس و زکاتمون رو بدیم.
بریم نمازامونو درست کنیم.
قاعده اش اینه که آدم وقتی احساس میکنه یا میدونه قراره یه آدم عزیز بیاد، زودتر پا میشه به زندگیش سر و سامون میده.
آهای اونایی که معتقدین این دفعه دیگه علائم ظهور منجر به ظهور میشه!
چند درصد آماده اید؟
خودتون آماده بشین، لازم نیست دیگران رو آماده کنین.
والا...Smile

منم برای چندمین بار میگم

چیزی که این آقا گفتن رو یه بچه دبیرستانی نمیگه و البته محترمانشو گفتم

حالا شاید برای یکی داخل ایران کلیشه شده باشه ولی باور کنید انقلاب اسلامی چیزیه که تو تاریخ دومی نداره و نخواهد داشت

آقای معمم! شما یه واقعه مثل انقلاب اسلامی تو کل تاریخ بهم نشون بده نه 700 سال پیش

دو حالت داره

یا شخص حقیقتا فهم و درکش رو نداره یا اینکه مشکل جای دیگس

آقاجون!

یکی از مهم ترین کارای شیطان ناامید کردن انسان هاست

احادیث علائم ظهور رو هم برای پدربزرگ مرحوم من نگفتن

کار عبثی نبوده که اگر کسی چنین فکری بکنه گمان بد برده به ائمه

یه دلیلی داشته

چی مهم تر از این که مردم زمان غیبت دلگرم بشن ، شارژ بشن

الکی نیست زندگی تو این دوره زمونه

این احادیث برای مردم عادی دلگرمی و برای خواص نشونس

من طرفدار گرایش افراطی به احادیث نشانه ها نیستم ولی واقعا دردیه که ببینیم بیخیال این چیزا میشن

درسته باید دل رو جارو بزنیم

ولی یه وجه دیگه قضیه دلگرمی و چراغ آمادگی دادن به خواصه

در مورد هلاکت این ..... (بخاطر معتدلای سایت این عبارت رو پاک کردم)

جدیدا دیدم تو سایتا

یه سری دور گرفتن

عده ای میگن از کجا معلوم همون باشه و ... (که خودی ها هستن)

بقیه بصورت معنی داری میگن اونی که بعد این میاد بدتره

شما از کجا میدونی؟

فعلا ما لاشه این ..... رو ببینیم یه دلگرمی بزرگه

در هر صورت یکی از استراتژی های مهم ابلیس ایجاد یاس و ناامیدیه

نزارید تو این کار موفق بشه

ما هم نگفتیم این حتما همونه

اصلا نمیشه بصورت قطعی گفت

ولی

ولی

ولی

کسایی که باید ....... دلشون روشنه

آمادگی لازمه

امید هم لازمه

آل رایتز ریزرود فور خودم (در حد چت نوشتم خودتون جمله بندی هاشو درست کنید)

**

راستی

#خبر_مرگش_صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، رکن الهدی ، حفیظ ، sarallah ، قلب ، آیدا77 ، amrtat71 ، مرتضی اقبالی
۱۲:۱۶, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #94
آواتار
چه بخوایم و چه نخوایم هممون توی رودخانه منتهی به ظهور افتادیم و جریان این آب داره ما رو به ظهور نزدیک و نزدیک تر میکنه...

حالا چه باور کنیم انتهای این مسیریم و چه باور نکنیم Angel

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، قلب ، مرتضی اقبالی
۱۲:۳۸, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #95
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

نگاهی به تاریخ حکومت خاندان آل سعود

به گزارش مشرق، همزمان با بیماری پادشاه عربستان و گمانه زنی‌های متعدد درباره آینده ساختار قدرت در این کشور، خبرگزاری فارس اقدام به انتشار سلسله گزارش‌هایی با عنوان «چشم‌انداز جانشینی قدرت در عربستان سعودی» می‌کند که بخش‌هایی از مقاله‌ای علمی-پژوهشی منتشر شده در کتاب «خاورمیانه 9» به قلم «حسین رحمانیان» کارشناس مسائل عربی است و بخش دوم این مطلب در ذیل آمده است:

حکومت عربستان پادشاهی است و ماهیت ساختار قدرت در این کشور منحصر به فرد است و همه چیز در خاندان «آل سعود»‌ خلاصه می‌شود. مورخین معاصر تاریخ حکومت در خاندان آل سعود را به سه دوره مشخص تقسیم می‌نماید:‌

الف) دوره اول حکومت آل سعود: ‌این دوره از سال 1744 با هم پیمانی امام محمد بن سعود بن حمد بن مقرن و شیخ محمد بن عبدالوهاب آغاز و تا سال 1818 با حمله مشترک عثمانی-مصری به منطقه نجد پایان یافت.

ب) دوره دوم حکومت آل سعود: این دوره با امامت بنیان‌گذار آن ترکی‌بن عبدالله بن محمد بن سعود در سال 1824 آغاز و با شکست امام عبدالرحمن الفصیل، پدر ملک عبدالعزیز در رویارویی با نیروهای محمد بن عبدالله بن رشید، در سال 1891 پایان یافت.

ج) دوره سوم حکومت آل سعود:‌ این دوره از سال 1902 با تصرف ریاض توسط ملک عبدالعزیز بن عبدالرحمان شروع شده و همچنان ادامه دارد.

پادشاهی عربستان سعودی، دارای نظام سیاسی سنتی محافظه‌کار است، یعنی پادشاه هم سلطنت و هم حکومت را تشکیل می‌دهد که علاوه بر قدرت پادشاهی،‌ مقام نخست‌وزیری و ریاست قوه مجریه را نیز برعهده دارد.

سلطنت و حکومت عربستان بر پایه شریعت بنا نهاده شده است و مشروعیت نظام به حقوق الهی پادشاه بازمی‌گردد که البته دارای ریشه مذهبی است. میزان مشارکت سیاسی در این کشور نیز بسیار محدود و بلکه در ردیف نظام‌های سلطنتی اقتدارگرا، نه مشروطه قرار می‌گیرد.

عربستان سعودی تا مارس 1992 فاقد قانون اساسی و مجلس قانون‌گذاری بود. در این تاریخ ملک فهد طی فرامینی، قوانینی را به نام «نظامنامه حکومتی»، «قوانین مجلس شورا» و «مناطق ایالتی» ابالغ کرد.

در اصل نخست نظامنامه حکومتی چنین آمده است: «مملکت عربستان سعودی دولتی عربی، اسلامی و دارای استقلال کامل است. دین آن اسلام و قانون اساسی آن کتاب خدا و سنت پیامبر و زبان رسمی آن عربی و پایتختش ریاض می‌باشد».

مطابق با اصل44 نظامنامه حکومتی، دولت عربستان بر سه قوه استوار است: قوة مقننه، قوه مجریه و قوه قضائیه، این سه قوه در انجام وظایف خود برمبنای این قانون و قوانین دیگر به گونه‌ای هماهنگ عمل کرده و در عین حال پادشاه مرجع تمام این قوا به شمار می‌آید. پادشاه، رئیس حکومت، نخست‌وزیر و رئیس قوه مجریه است و مرجع تمامی قوای سه‌گانه محسوب می‌شود و تمامی عزل و نصب‌ها با دستور او صورت می‌گیرد.

ملک عبدالله در تاریخ 19 اکتبر 2006 با اعلام نظامنامه شورای بیعت و ابلاغ آئین‌نامه آن که به ترتیب در 21 و 18 بند تنظیم شده بود، راه انتقال قدرت در صورت فوت پادشاه یا ولیعهد را تا حدودی در یک چهارچوب ضابطه‌مند و قانونی قرار دهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
۱۳:۱۲, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #96
آواتار
میگن ادما سه گروهن
اول.بعد از مرگ یه راست میرن بهشت
دوم .مثل مردم عادی ک میریم برزخ
سوم.مثل بعضیا که یه راست بعد از مرگ میرن جهنم

واقعا ادم ملعونیه
خیانتی که این به بشریت کرد هیتلر نکرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، قلب ، دل خسته ، pop110 ، مرتضی اقبالی
۲۲:۱۹, ۱۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #97
آواتار
ببینین دوستان!
اسم عبدالله که مثل اسم پرنسیسیلا نیست که مجموعا تو دنیا 4 نفر داشته باشن.
علی الخصوص تو اعراب.
من هم به شخصه از خدامه که این عبدالله همون عبدالله باشه.
اما گفتن و بداع اتفاق افتادن مسئولیت داره ها!!!
فکر کنین...
یه سری ها گفته بودن علی ابن الحسین (علیه السلام) امام بعدیه.
خودشون از دهان پیغمبر شنیده بودن.
یکی هم بود که قیافه اش با پیغمبر مو نمیزد...
اخلاقش اخلاق خود رسول ا... بود.
خدا واسه این که تو تاریخ بداع صورت بده از من و شما اجازه نمیگیره.
اگه ببینه من و شما مثل ماست نشستیم و فقط دعا میکنیم خدایا اینو درست کن، تا ما از جامون بلند شیم، یاد ماجرای بنی اسرائیل می افته و من حدس میزنم خوشش نمیاد.
آخه اونا هم به حضرت موسی (علیه السلام) میگفتن با خدات برین و این قومو بندازین بیرون، اون وقت ما میریم تو سرزمین موعود و خدا رو میپرستیم و دعوت به یکتا پرستی میکنیم.
خدا هم گفت، قوم تنبل! میخوام صد سال سیاه از جاتون تکون نخورین.(از خودم بود. ولی فکر کنم خدا همچین چیزایی گفت)
حالا حکایت ما شده...
خدا کنه این عبدالله همون عبدالله اون حدیث باشه که وقتی مرد ظهور نزدیک شه.
خدا کنه این داعش همون سفیانی باشه که ظهور نزدیک باشه.
خدا کنه آقای خامنه ای یه سپاه واسه دفاع ار تشیع بفرسته که بشه سید خراسانی.
خدا کنه فلان بشه...
خدا کنه بهمان بشه...
بازم دارم میگم.
من بدم نمیاد که بشه ها!!!
اما به قول دوست گلم، مصباح، فرض کنین همه اینا بود و اصلاً همین فردا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومدن.
بعدش میخواین چی کار کنین؟
میشیم حزب باد که هر طرفی که قدرتمندتر بود بهش میپیوندیم؟
مسلماً گروه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قدرتمندترن...
من میگم، عوض مطرح کردن این علائم که شاید خدا بخواد اصلاً هیشکدومش رو عملی نکنه، و شاید هم بکنه، بهتر نیست دلامونو آماده کنیم.
از چقدر از اموالتون میتونین بگذرین برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)؟
دخترتون رو میتونین ول کنین و برین برای جهاد؟
اگه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومدن و گفتن این چیزی که تا امروز استفاده میکردین دیگه نباید استفاده کنین، آماده این؟
ان قلت توش نمیارین؟
این عطرها حرومه...
این اودکلن ها نجسه...
کله پاچه نباید بخورین...
شکلات حرومه...
چه میدونم.
نمیگم اینا هستا!!!
اما اگه گفت، بدون اما و اگه میتونین بگین چشم؟
چقدر آماده ایم که داریم مصداق سازی هم میکنیم؟
اصلاً من میگم معصوم اگه منظورش رسانه بود، میتونست بگه اسب دجال که سرعتش از خر بیشتره...
من معتقدم دجال واقعاً یه آدم یه چشمه و یه خر واقعی داره.
میفهمین؟
اینا میشه آماده کردن محیط واسه ایرادای بنی اسرائیلی.
یعنی اگه نشد، مسخره دست یهودی ها و مسیحی ها میشیم.
شاااایدم خدا بخواد ایمان ما رو امتحان کنه و اجازه بده یهودی ها و مسیحی ها 10 -20 سال مسخره مون کنن که اینا منتظر بودن فلانی بمیره تا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیاد.
میدونین چند نفر کلاً از دین برمیگردن.
بعضی چیزا بهتره نه تایید بشه و نه تکذیب.
مصداق سازی قند رو ته دل من آب میکنه.
اما به جوون خودم از انحراف حتی یه نفرش میترسم و ترجیح میدم تو این زمینه سکوت کنم.
بهترین کار هم از نظر من آماده کردن خودم و دلمه.
این که یاد بگیرم بی چون و چرا بگم چشم.
حتی اگه به ضرر خودمه و به سود جامعه است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، ghoran ، افشین ، آیدا77 ، pop110 ، مرتضی اقبالی
۱:۵۶, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #98

http://masaf.ir/View/Contents/22462/%22%...8%AA%D9%87
۲:۰۶, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #99
آواتار
(۱۸/دی/۹۳ ۲۲:۱۹)زینب خانوم نوشته است:  ببینین دوستان!
اسم عبدالله که مثل اسم پرنسیسیلا نیست که مجموعا تو دنیا 4 نفر داشته باشن.
علی الخصوص تو اعراب.
من هم به شخصه از خدامه که این عبدالله همون عبدالله باشه.
اما گفتن و بداع اتفاق افتادن مسئولیت داره ها!!!
فکر کنین...
یه سری ها گفته بودن علی ابن الحسین (علیه السلام) امام بعدیه.
خودشون از دهان پیغمبر شنیده بودن.
یکی هم بود که قیافه اش با پیغمبر مو نمیزد...
اخلاقش اخلاق خود رسول ا... بود.
خدا واسه این که تو تاریخ بداع صورت بده از من و شما اجازه نمیگیره.
اگه ببینه من و شما مثل ماست نشستیم و فقط دعا میکنیم خدایا اینو درست کن، تا ما از جامون بلند شیم، یاد ماجرای بنی اسرائیل می افته و من حدس میزنم خوشش نمیاد.
آخه اونا هم به حضرت موسی (علیه السلام) میگفتن با خدات برین و این قومو بندازین بیرون، اون وقت ما میریم تو سرزمین موعود و خدا رو میپرستیم و دعوت به یکتا پرستی میکنیم.
خدا هم گفت، قوم تنبل! میخوام صد سال سیاه از جاتون تکون نخورین.(از خودم بود. ولی فکر کنم خدا همچین چیزایی گفت)
حالا حکایت ما شده...
خدا کنه این عبدالله همون عبدالله اون حدیث باشه که وقتی مرد ظهور نزدیک شه.
خدا کنه این داعش همون سفیانی باشه که ظهور نزدیک باشه.
خدا کنه آقای خامنه ای یه سپاه واسه دفاع ار تشیع بفرسته که بشه سید خراسانی.
خدا کنه فلان بشه...
خدا کنه بهمان بشه...
بازم دارم میگم.
من بدم نمیاد که بشه ها!!!
اما به قول دوست گلم، مصباح، فرض کنین همه اینا بود و اصلاً همین فردا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومدن.
بعدش میخواین چی کار کنین؟
میشیم حزب باد که هر طرفی که قدرتمندتر بود بهش میپیوندیم؟
مسلماً گروه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قدرتمندترن...
من میگم، عوض مطرح کردن این علائم که شاید خدا بخواد اصلاً هیشکدومش رو عملی نکنه، و شاید هم بکنه، بهتر نیست دلامونو آماده کنیم.
از چقدر از اموالتون میتونین بگذرین برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)؟
دخترتون رو میتونین ول کنین و برین برای جهاد؟
اگه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اومدن و گفتن این چیزی که تا امروز استفاده میکردین دیگه نباید استفاده کنین، آماده این؟
ان قلت توش نمیارین؟
این عطرها حرومه...
این اودکلن ها نجسه...
کله پاچه نباید بخورین...
شکلات حرومه...
چه میدونم.
نمیگم اینا هستا!!!
اما اگه گفت، بدون اما و اگه میتونین بگین چشم؟
چقدر آماده ایم که داریم مصداق سازی هم میکنیم؟
اصلاً من میگم معصوم اگه منظورش رسانه بود، میتونست بگه اسب دجال که سرعتش از خر بیشتره...
من معتقدم دجال واقعاً یه آدم یه چشمه و یه خر واقعی داره.
میفهمین؟
اینا میشه آماده کردن محیط واسه ایرادای بنی اسرائیلی.
یعنی اگه نشد، مسخره دست یهودی ها و مسیحی ها میشیم.
شاااایدم خدا بخواد ایمان ما رو امتحان کنه و اجازه بده یهودی ها و مسیحی ها 10 -20 سال مسخره مون کنن که اینا منتظر بودن فلانی بمیره تا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بیاد.
میدونین چند نفر کلاً از دین برمیگردن.
بعضی چیزا بهتره نه تایید بشه و نه تکذیب.
مصداق سازی قند رو ته دل من آب میکنه.
اما به جوون خودم از انحراف حتی یه نفرش میترسم و ترجیح میدم تو این زمینه سکوت کنم.
بهترین کار هم از نظر من آماده کردن خودم و دلمه.
این که یاد بگیرم بی چون و چرا بگم چشم.
حتی اگه به ضرر خودمه و به سود جامعه است.

حرف نسبتا آخر

من: مهمون داره میاد غذا رو آماده کردی؟
حامد: مگه مهمون برای غذا میاد؟ چیزی که مهمه اینه که مهمون رو با روی خوش استقبال کنی و خونه رو تر و تمیز کنی
من: خب اونم مهمه اینم مهمه
رضا: این مثالت چه ربطی داشت؟
مهدی: بزن اون کانال
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Ali#59
۱۱:۲۹, ۱۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #100
آواتار
سلام
زینب خانوم اینطور ها هم نیست راههای امتحان خدا زیاده
با کمی فکر متوجه میشیم که معصومين علیهم السلام از گفتن این احادیث منظور داشتن نمیشه که بدون اجازه خداوند گفته باشن
گفتن این احادیث یه جور آمادگی هست در ما
مثلا در من باعث شده تمرکز م رو بزارم برای ترک گناه
اصلا اینجوری نیست که این احادیث باعث توقف ما بشه
باعث حرکت میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghoran ، آیدا77 ، سدرة المنتهی ، pop110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: