|
هرکس مرگ عبدالله رابرای من تضمین کند،من ظهور را تضمین می کنم
|
|
۱۹:۴۷, ۱۱/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۳ ۱۹:۵۳ توسط ghoran.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند: هرکس مرگ عبدالله را برای من تضمین کند، من ظهور قائم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای او ضمانت می کنم. وقتی که عبدالله درگذشت مردم برای حکومت به کسی توافق نمی کنند و فروانروائی های چند ساله پایان یافته و حکومت های چندماهه و چند روزه فرا می رسد.چندان طول نمی کشد تا حکومت بدست صاحب اصلی اش حضرت حجت برسد. الغيبةللطوسي ص : 448؛ بحارالانوار ج52 ص210![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۷, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
می دونید این همه تشکیک کارو به کجا می رسونه به اونجایی که حقیقی و جعلی باهم قاطی می شن اونوقته که اگه یکی گفت بقیه حدیثاتونم مشکل داره کلی باید واسش فلسفه بچینید منم معتقدم که حدیث جعلی نباید رواج پیدا کنه اما اگه یه حدیثی آورده شد لطفا اثبات کنید جعلیه یعنی سند ومدرک بیارید حدسی که نمی شه حرف زد
مطلب بعدی اینه ممکنه خیلی از احادیث اتفاق بیفتن ظهور به دلایلی رخ نده واسه چی باید بگیم اون احادیث جعلین !!!اگه از الان این حرف رو زدین کار به اینجا می رسه که بعضیا می گن اگه بعده مرگ عبدالله امام زمان اومد فلان کار زشت رو بکنید...چون خودتون ناخواسته دارید می گید یا احادیث جعلین یا اگه اتفاق بیفتن حتما توشون ظهوره یا اگه ظهور نشه پس کلا جعلی هستن... درباره پیشگویی ها این یه سنت یهودی مسیحی هست که پیشگویی ها رو خودشون محقق می کنن لازم نیست خیلی فک کنیم چون خودشون پیشگویی می کنن بعدم اونو محقق می کنن می چسبونن به پیشگویی این که بیاید اینو بچسبونیم به احادیث می شه کاره داعش که می گه شیخ نمر نفس زکیه اس پس بزارید ما بکشیمش |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۱۶/دی/۹۳ ۱۴:۵۹)Ali#59 نوشته است: شیاطین پیشگویی نمیکنن،فقط برنامه هاشون رو برای آینده بشر توی این کتاب آوردندخب پس چرا هر چی در حدیث هست اتفاق افتاده چه احتمالی وجود داره؟ شما از لحاظ عقلی بگو رجالی رو که گفتی |
|||
|
۲۲:۱۸, ۱۶/دی/۹۳
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
|
۸:۰۱, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
برای دومین باره که میگم.
یه آخوندی به نام آقای کافی رو تلویزیون آورده بود. کارش بررسی نشانه های ظهور و ... بود. چند ماه پیش کانال دو... تمام نشانه های سفیانی و سید یمانی و سید خراسانی و ... رو گفت. تمام علائم حتمی و قطعی... یکی از چیزایی که راجع بهش صحبت کرد همین حدیث امام صادق (علیه السلام) بود که اگه کسی خبر مرگ عبدا... رو بیاره، من وعده ظهور رو بهش میدم. میگفت که 700 سال پیش دقیقا دقیقا دقیقاً همین شرایط پیشامد کرده. آشوب تو کشورهای عربی و ... میگفت اتفاقاً اسم پادشاه اون وقت حجاز هم عبدا... بوده. یه بار هم آقای رائفی پور توی سخنرانی هاش به این نکته اشاره کرد که یه بار دیگه هم چند سال قبل از انقلاب تمام علائم ظهور جور جور بوده... حتی شعیب ابن صالح و ... که ریش نداره یا کم ریشه... خلاصه این که بهتره بریم تاریخ مطالعه کنیم، ببینیم تو این دو برهه زمانی چه کاری کردیم که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیومدن؟ حکام ظلم و جور که امروز شدن سران استکبار، چی کار کردن که اومدن منجی به تاخیر افتاد. ببینین ممکنه الآنم اون کارو بکنن؟ عوض این که بشینیم با هم بحث کنیم ببینیم آیا این همون عبدا... ه یا نه، بریم خونه زندگیمونو آب و جارو کنیم که هر آینه ممکنه بیاد. بریم دلهامونو درست کنیم. بریم خمس و زکاتمون رو بدیم. بریم نمازامونو درست کنیم. قاعده اش اینه که آدم وقتی احساس میکنه یا میدونه قراره یه آدم عزیز بیاد، زودتر پا میشه به زندگیش سر و سامون میده. آهای اونایی که معتقدین این دفعه دیگه علائم ظهور منجر به ظهور میشه! چند درصد آماده اید؟ خودتون آماده بشین، لازم نیست دیگران رو آماده کنین. والا...
|
|||
|
|
۹:۴۰, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۷/دی/۹۳ ۸:۰۱)زینب خانوم نوشته است: عوض این که بشینیم با هم بحث کنیم ببینیم آیا این همون عبدا... ه یا نه، بریم خونه زندگیمونو آب و جارو کنیم که هر آینه ممکنه بیاد. بنده رسما اعلام می کنم،صددرصد با این نظر به شدت موافقم. |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
ﻣﺎ ﻫﻤﻪ ﺍﺯ ﺧﺎﻛﻴﻢ ﻭﻟﻰ ﺍﻭ ﻧﻪ
ﺍﻭﻥ ﺍﺯ . . . . . . . . . . . . . ﺑﺘﻮﻧﻪ عبدالله و ﻣﻴﮕﻢ !! |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۲:۴۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
|
سلام
یادتون باشه فرق قبل با الان در انقلاب ایران هست یعنی شرط ظهور و علایم در درست بودن انقلاب اسلامی هست و چون انقلاب شده و یه سری از جوانان به دنبال عرفان هستن و دنیا پرست نیستند آدمش هم امادس حالا دو علامت دیگه رو هم بگم که اگر اتفاق افتاد دیگه شکی نداشته باشید 1_ همون فتنه بزرگ که امام خامنه ای حفظه الله گفتن 2_ ظهور دجال آخرالزمان و اصلی که ادعای مهدی بودن دارد که طرفداران آن را همان اشخاص فتنه گر تشکیل می دهند تا قبل از صیحه آسمانی هر ادعایی باطل و دروغ است و حضرت بعد از صیحه آسمانی ظهور میکنند پس حالا ما بریم آماده ظهور بشیم تقوا و اطاعت از ولی فقیه و ترک گناه |
|||
|
|
۱۶:۳۶, ۱۷/دی/۹۳
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۳ ۸:۰۱)زینب خانوم نوشته است: بریم دلهامونو درست کنیم.بسیار مطالب خوبی است. یکی از اهداف بیان بسیاری از علائم ظهور حتما همین بوده ان شاء الله لایق باشیم (۱۷/دی/۹۳ ۸:۰۱)زینب خانوم نوشته است: برای دومین باره که میگم.جسارتا از لحاظ تاریخی بنده عرض کردم که این سخنان پایه و اساس درستی نداره: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid300423 تاریخ ایران رو که ذکر کردم. وضعیت 700 سال پیش ایران شباهتی با روایات نداشته در زمینه تاریخ عربستان هم اگر مطالعه داشته باشیم، شاید اولین شخص قدرتمند با نام عبدالله در تاریخ عربستان، عبدالله بن زبیر باشد که حتی خلیفه هم نبود! و به 1400 سال پیش مربوط است![]() بنی امیه و بنی العباس که مراکز حکومتشان شام و عراق بود و هیچگاه مرکز حکومتی در عربستان قرار نداشت. بعد هم که عربستان تحت فرمان عثمانی رفت. در طول تمام این سالها اصلا شخص قدرتمندی به اون معنا در عربستان وجود خارجی نداشته. حاکم و پادشاه مستقلی نداشته حدود 300 سال پیش به خاطر ضعف امپراطوری عثمانی، محمد بن سعود خاندان آل سعود و پادشاهی عربستان رو بنیانگذاری میکنه از 300 سال پیش تا کنون 18 نفر بر عربستان حکومت کردن که اسم 4 نفر از آنها عبدالله بوده. در مورد اون 3 تای دیگه هم کسی شکی نکرد چون اصلا با روایات تطابقی نداشتن این عبدالله آخر هم اگر مثل آدم مرده بود و اینهمه خرابکاری در منطقه نمیکرد، انقدر ملت حساس نمیشدن! خدا حجتش رو تموم کرده. نمی دونم کی میخوایم به خودمون بیایم؟! |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۸:۱۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
در خبری تایید نشده شاهزاده سعودی از مرگ ملک عبدالله خبر داد
"خالد بن فرحان" امیر جدا شده از خاندان آل سعود که در آلمان زندگی می کند، در صفحه فیسبوک خود از مرگ پادشاه عربستان در روز سه شنبه خبر داده است. ![]() به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه خبری أحرار الحجاز، "خالد بن فرحان" امیر جدا شده از خاندان آل سعود از مرگ عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه عربستان خبر داده است. وی در فیس بوک خود نوشت: برخی منابع به من خبر دادهاند که پادشاه مرده است. این شاهزاده جدا شده از خاندان آل سعود همچنین اعلام کرده که نوعی سردرگمی و آشفتگی بر خاندان حاکمه برای اعلام خبر مرگ ملک عبدالله حاکم شده و نمیدانند پس از انتشار خبر، چه رخ خواهد داد. خالد بن فرحان که هم اکنون در آلمان به سر میبرد در پایان نوشته خود در فیسبوکش، برای پادشاه طلب مغفرت و رحمت و برای کشور نیز دعای خیر و سعادت نمود. خبرگزاری احرار الحجاز اعلام کرد که نمیتواند درستی این خبر را تأیید نماید. باشگاه خبرنگاران صحت خبر منتشر شده را تائید نمی کند. |
|||
|
|
۱۹:۰۴, ۱۷/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۳ ۱۹:۰۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱۷/دی/۹۳ ۱۶:۳۶)علائم ظهور نوشته است: جسارتا از لحاظ تاریخی بنده عرض کردم که این سخنان پایه و اساس درستی نداره: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-35...#pid300423من این محقق رو نمیشناسم،اما قرار گرفتن در جو ظهور،در زمان امام رضا (علیه السلام) - اواسط خلافت عباسی - بوده که خیلی شدت گرفت. تا اونجا که منصور اسم پسرش رو مهدی گذاشت! مامون و بومسلم خراسانی با سیاه جامگان و ... هم که معرف حضور هستند. کلا دوره ی خلافت عباسی به دلیل برخی تبعیض ها و سرخوردگی های اجتماعی،این مباحث خیلی بیشتر شده بود. و یک نکته : امام حیّ و حاظر و در دسترس مردم بود ولی هیچکس ایشون رو نشناخت! همه درگیر تب و تاب آخرالزمانی خودشون بودن...و این غربت توی حدیث سلسله الذهب خیلی خیلی مشهود میشه.(و انا من شروطها) ای کاش تکلیف خودمون رو روشن کنیم که ظهور رو برای چی میخوایم؟ نیاز به آدرنالین داریم؟! یا به نجات بشریت فکر میکنیم؟؟! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1420042466_201402310302_arab3-f.jpg]](http://eirib.ir/uploads/posts/2014-12/1420042466_201402310302_arab3-f.jpg)
![[تصویر: 13910702000601_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/07/02/13910702000601_PhotoA.jpg)

که حتی خلیفه هم نبود! و به 1400 سال پیش مربوط است![[تصویر: 44068_386.jpg]](http://www.bultannews.com/files/fa/news/1390/1/16/44068_386.jpg)
![[تصویر: 2864238_412.jpg]](http://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/10/17/2864238_412.jpg)