کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دلی با کربلا
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 202.png]

سلام دوستان عزیز...
به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم...
هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن.
امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم...
ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن...
(البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم)

بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم:

سعی کن حرص و طمع خانه‌ خرابت نکند
غافل از واقعه روز حسابت نکند
ای که دم می‌زنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام)
آنچنان باش که ارباب جوابت نکند

برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید...

[تصویر: 2252.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، yasin ، MAHDI59 ، meshkat ، parisan ، MohammadMeraj ، MESSENGER ، sunrise59 ، montazer ، أین المنتظر ، hesam110 ، hamed313 ، MEHJR ، ANTI satan ، hajiali.m ، tanhaye_aram ، mohammad008 ، shafagh_mah ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، مسافر ، حسن.س. ، Marziyeh ، Abasaleh ، somayeh ، یا ثارالله ، SARV ، shakiba ، EMPERATOR ، Farzaneh ، mahdy30na ، behzad-jn ، taleb ، a_boy399 ، nasimesaba ، saloomeh ، یوسف خان ، seyed313 ، 59-11(یامهدی) ، نگار ، میثاق ، N.Mahdavian ، ایمانی ، يك منتظر ، پرستوی مهاجر ، jamandeh ، m.hossein ، طالب نور ، Nmm ، rastin ، azade ، علی ابوتراب ، حسنیه ، bahareh ، یاران مهدی ، amir11 ، سرباز منتظر ، سجاد313 ، فدک زهرا ، nafas ، شیدا ، mohammad reza ، zahra.shakiba ، جویای حقیقت ، aboutorab ، ساجد ، مهدی110 ، ali.khm ، ساقی ، حلما ، yamin ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، elnaz alavi ، rahgozar.f ، حقیر ، Ramin_Ghn ، یاوران مهدی ، ZaHrA110M ، تازه مسلمان ، AFG Shia ، vahid1878 ، fazel ، ريحانه الرسول ، مجید املشی ، black ، UNNAMED ، Reza71 ، KABOOTAREHARAM ، alipc9000 ، یاســین ، mahdy_mir ، vahrakan ، فاطمه خانم ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، AMINI ، چشم به راه آقا ، عبدالرحیم ، میلاد مسلمی ، كارمند پيمانی ، zryy ، montazer 128 ، در جستجوی سختی ، tazevared ، fatemeh ، mohaddese ، منادی حق ، مجنون الحسین ، MANI110 ، fiftynine ، SARA 2020 ، Bahar ، ztb ، نسیم ، آلاله ، آفتاب ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، boghz ، s-r ، ADAM ، sagheb ، Tolou ، یا امام رضا ، آیات ، محب الزهرا ، محمد حسین ، انديشه نو ، help me ، Night moans ، mohamad ، رضوانه ، mahramaneh ، رهگذر. ، SAViOR ، Sakineh ، صهبا ، آیلار ، Night_World ، fotha ، احمد شاکر ، سیمرغ ، meisamtiger ، ali-0110 ، fafa* ، السا ، صبا ، حسین14 ، مجتبی110 ، نرگس594 ، bi-ehsaas ، مصطفي مازح7610 ، soora ، عشقم کربلا ، sayed reza ، انتصـار ، آیدا77 ، 135 ، Mohammad Trust ، مصباح ، نورالسادات ، نرگس مهدوی ، S.A.M ، دالاهو ، یااباصالح ، آوا ، مهشاد ، mortozpasha ، ( علقمه ) ، mkashipazha ، جواد مخبریان ، فدايي ولايت ، قبیله منتظر ، مجنون العباس ، Ali#59 ، علی املشی ، حدیث عشق ، Hadiss313 ، ندا دهنده ، Anti gods ، عمار94 ، غریب ، ماحی ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، A.E

آغاز صفحه 81 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۳, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #801
آواتار

[تصویر: 12965349-b.jpg]

از بــــرای حـَــرَمــــت ایـن دل من آشــوب استـــــ
نكنــــد سنــــگ بـه پیشـــانـی گنبـــــد بــزننــــد . . .

√ حـالا کـــ ه قـسمتـــــــ نیستـــــ
. . . دسـتـــم بــــ ه ضــــــریح زیبایتـــــ بــــرســـد؛
از هـمیـن راه دور می گویـــم

✾ اَلسَّــلامُ عَلَیْـــکَ یا اَبــاعَبْــدِاللَّهِ ✾
✾ وَ عَلَــى الاَْرْواحِ الَّتــى حَلَّـــتْ بِفِنـــاَّئِــکَ . . . ✾
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD ، saloomeh ، Night_World ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، مصباح ، paradise ، حسن عزتي ، help me ، شیدا ، سیمرغ ، mahdy30na ، لبخند خدا ، حسنیه ، 135
۲۱:۳۵, ۲۵/تیر/۹۳
شماره ارسال: #802
آواتار
با یاد حق

اگه این جا یکی دلش هوای نجف کنه جای درد دلش کجاست ..؟؟؟؟
Sad
من
امشب دلم هوای نجف کرده .... HeartHeart

[تصویر: th6aiwmdst3u3kq0tk57.jpg]

این عکس کار یکی از دوستانمه!
این گوشه از صحن چه خاطره هایی که برام رقم زده .....
Sad
Heart

یالله

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Farzaneh ، ISOD ، مصباح ، Night_World ، paradise ، حسن عزتي ، میثاق ، help me ، شیدا ، سیمرغ ، mahdy30na ، لبخند خدا ، حسنیه ، 135
۱۴:۲۸, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #803
آواتار
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQ3hJrNAHrol3vBHEAlhgu...EnZEmMHluE]
به نام خدا
دارددلم بهانه ی گودال قتلگاه
داغ دلم نشانه ی گودال قتلگاه
بی بال وپردوباره بازبه معراج می رود
تاعرش بی کرانه ی گودال قتلگاه............
امام حسین خودت ازدلم خبرداری.......
عنایتی کن
صلوات

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، ISOD ، مصباح ، Aryha ، Night_World ، paradise ، حسن عزتي ، میثاق ، help me ، Farzaneh ، شیدا ، سیمرغ ، mahdy30na ، لبخند خدا ، 135
۱۰:۵۴, ۱/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۳ ۱۱:۰۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #804
آواتار
"حسین جان"
همه ی حرف من اینست دراین دفتر خیس
نتوان خشکی لبهای تو را معنا کرد...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Bahar ، ISOD ، Night_World ، Farzaneh ، help me ، شیدا ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، یاســین ، لبخند خدا ، حسنیه ، 135
۱۱:۰۴, ۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #805
آواتار
انقــــدر حسین روصدازدم وجواب نشنیدم که خودم دیگه خجالت میکشم دوباره صداش بزنم من آقاامام حسین روخیلی دوست دارم اماایشون انگارمنودوست ندارن!بخداخسته شدم ازجواب نگرفتن،از توحسرت بین الحرمین موندن ازاینکه درخونه هرامامی رفتم دست گدایی جلوهرمعصومی بلندکردم امادریغ ازیک نگاه.
ترسم که شفاعت کندازقاتل خویش-ازبسکه کرم دارد وآقاست حسین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، Bahar ، ISOD ، Night_World ، مجنون العباس ، Farzaneh ، help me ، شیدا ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، میثاق ، لبخند خدا ، حسنیه ، 135
۰:۰۷, ۳/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۰:۱۶ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #806
آواتار
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRRxmWDpGFjnLKRJkeIXwR...zrkiDGben0]

به نام خدا
تاکه پرسیدم زقلبم عشق چیست
درجوابم این چنین گفت وگریست
لیلی ومجنون فقط افسانه است
عشق دردست حسین بن علی است
عموی باوفا یاابوالفضل(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Farzaneh ، مصباح ، Night_World ، حسن عزتي ، شیدا ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، میثاق ، لبخند خدا
۰:۴۱, ۳/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #807

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
طاعات و عبادات شما عزیزان قبول . بنده ی حقیر رو از یاد نبرین . . .
شب جمعه هست و میدونم خیلی ها هوای کربلا رو دارن . مداحی زیر رو گوش کنین و لذت ببرین . طبق معمول از کربلایی جواد مقدمه . حرف دل همه مونه :
اگه اشکی ریختین بیماران ، محتاجان دعا ، مردم بی دفاع غزه و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) یادتون نره . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، مصباح ، ISOD ، حسن عزتي ، شیدا ، سیمرغ ، Farzaneh ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، میثاق ، لبخند خدا ، 135
۱۳:۵۳, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #808
آواتار
به نام خدا

گدای کوی توام عید فطر نزدیک است

به جای فطریه یک کــربــلــــا بده آقا . .

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، میلاد.م ، سیمرغ ، ISOD ، Farzaneh ، Night_World ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، mahdy30na ، مصباح ، میثاق ، لبخند خدا ، حسنیه ، 135
۲۲:۵۸, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #809
آواتار
از خدا آمده ام تا به خدا برگردم
پس چرا از سفر کرب و بلا برگردم
می روم پشت سرم آب نریز ای مادر
وطن مادری آنجاست چرا برگردم
من به پابوسی آن سرور بی سر بروم
وای اگر از حرمش بی سروپا برگردم
کفن و چادر و انگشتر سوغاتم نیست
بگذارید که با شرم وحیا برگردم
سر پروازبه سوی غم دیگردارم
می روم شام مگربااسرابرگردم
دل بیمار فقط ازتوشفامی خواهد
شب جمعه است دلم کرب و بلا میخواهد...
شاعر : مجید تال
می ترسم بمیرم ... کربلانبینم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، عبدالرحمن ، جویای حقیقت ، Night_World ، mahdy30na ، Farzaneh ، مصباح ، میثاق ، لبخند خدا ، حسن عزتي ، حسنیه
۲۳:۴۲, ۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #810
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: he271.jpg]

وقتی که دلبری داری

باید

از دیگران دل برداری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، Farzaneh ، مصباح ، یاســین ، لبخند خدا ، حسن عزتي ، جویای حقیقت ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا