|
درد دلی با کربلا
|
|
۹:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام دوستان عزیز... به نظرم خیلی خوب میشه که بتونیم راحت حرفهامون رو با سید الشهدا (علیه السلام) بزنیم... درد دل کنیم و اشک بریزیم... هر کسی میتونه هر چی توو دلشه، در قالب شعر، متن ادبی، دلنوشته، پیامک و ... اینجا بنویسه و همه استفاده کنن. امیدوارم یه تجدید عهد و پیمانی بشه با سرور شهیدان و یارانش، تا روح شهادت طلبی و آزادگی رو بیشتر و بهتر در خودمون پرورش بدیم... ان شاء الله برسه روزی که یه کاربری بیاد اینجا و فریاد بزنه، که تونسته برات کربلا بگیره... الهـــی آمیــــن... (البته ناگفته نمونه این ایده رو قبلا توو چندتا سایت دیگه دیدم) بنده هم با اجازتون اولین شعرم رو می نویسم: سعی کن حرص و طمع خانه خرابت نکند غافل از واقعه روز حسابت نکند ای که دم میزنی از عشق حسین بن علی (علیه السلام) آنچنان باش که ارباب جوابت نکند برای سلامتی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات بفرستید... ![]() |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۱, ۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۴۴ توسط مجنون الحسین.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
زیارت قبول.................خوش به سعادتت که می خوای مشرف بشی کربلا...نایب الزیاره ما هم باش و هر جا خواستی سلام بدی یاد برو بچه های بیداری اندیشه و همه مجنون الحسینها باش...ان شاءالله زیر قبه اربابمون هم به نیابت از طرف همه ما دعای فرج بخون... نجف و کربلا و سامرا و کاظمین هر وقت از دور حرم مطهر رو می دیدی و به قصد زیارت قدم بر میداشتی تا خودتو به اغوششون برسونی، به نیابت از طرف همه ما و دوستدارانشون هم قدم بردار ...که اون قدمها خیلی با ارزشند... استاد عزیزی وقتی خواستم مشرف بشم یه سفارش بهم کردند که در طول سفر همیشه یادم بود،فرمودند: هر کاری خواستی بکنی اول به نیابت از طرف امام زمان(ارواحنا فداه) تو این تاپیک هم اعلام کنی تا اعضای تالار نامه هاشون رو بنویسند خیلی عالیه ...زمان هم داریم... ان شاءالله مشرف بشی و با دستهای پرو دلی مملو از عشق و معرفت و بصیرت برگردی التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۳ توسط paradise.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
![]() یک خیابان کرده مجنونم تو میدانى کجاست
آن خیابان کوى جانان، قطعهاى از کربلاست یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان هست آن جا جاى پاى مهدى صاحب زمان یک خیابان گشته منزلگاه جبریل امین یک طرف استاده زهرا یک طرف امّالبنین یک خیابان را صفا و مروه مىخوانیم و بس یا حسین گوییم و یا عباس ما، در هر نفس یک خیابان است زینب بسته احرام وِلا کعبه عشق است آن جا یا زمین کربلا گام گامِ آن خیابان جاى پاى زینب است پُر فضاى آن خیابان از صداى زینب است کاش در بین دو شاهد عمر پایان مىگرفت کاش جانم را اجل در آن خیابان مىگرفت خوش زاد |
|||
|
|
۲۲:۳۳, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۵ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام با تشکر از تاپیک ارزشمندتون
[align=center]شیعیان دیگر هوای نینوا دارد حسین (علیه السلام) روی دل با کاروان کربلا دارد حسین (علیه السلام) از حریم کعبه جدش به اشکی شست دست مروه پشت سر نهاد اما صفادارد حسین(علیه السلام) می برد در کربلا 72 ضبح عظیم بیش از اینها حرمت کوی منا دارد حسین (علیه السلام) پیش رو راه دیار نیستی کافیش نیست اشک وآه عالمی هم در قفا دارد حسین(علیه السلام) بسکه محمل ها رود محمل به محمل با شتاب کس نمی اند عروسی یا عزا دارد حسین(علیه السلام) رخت و دیباج حرم چون گل به تاراجش برند تا به جایی که کفن از بوریا دارد حسین(علیه السلام) بردن اهل حرم دستور بود و سر غیب ور نه این بی حرمتی ها کی روا دارد حسین(علیه السلام) سروران پروانگان شمع رخسارش ولی چون سحر روشن که سر از تن جدا دارد حسین(علیه السلام) سر به تاج زین نهاده راهپیمای عراق می نماید خود که عهدی با خدا دارد حسین(علیه السلام) او وفای عهد را با سر کند سودا ولی خون به دل از کوفیان بی وفا دارد حسین(علیه السلام) دشمنانش بی امان و دوستانش بی وفا با کدامین سر کند مشکل دو تا دارد حسین(علیه السلام) سیرت آل علی(علیه السلام) با سرنوشت کربلاست هر زمان از ما یکی صورت نما دارد حسین(علیه السلام) آب خود با دشمنان تشنه قسمت می کند عزت و آزادگی بین تا کجا دارد حسین(علیه السلام) دشمنش هم آب می بندد به روی اهل بیت داوری بین با چه قومی بی حیا دارد حسین(علیه السلام) بعد ازینش صحنه ها و پرده ها اشک است و خون دل تماشا کن چه غمگین سینما دارد حسین(علیه السلام) ساز عشق است و به دل هر زخم پیکان زخمه ای گوش کن عالم پر از شور ونوا دارد حسین(علیه السلام) دست آخر کز همه بیگانه شد دیدم هنوز با دم خنجر نگاهی آشنا دارد حسین(علیه السلام) شمر گوید گوش کردم تا چه خواهد از خدا جای نفرین هم به لب دیدم دعا دارد حسین(علیه السلام) اشک خونین گو بیا بنشین به چشم شهریار کاندرین گوشه عزایی بی ریا دارد حسین(علیه السلام) شاعر:شهریار |
|||
|
|
۱۷:۱۵, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
![]() عشقت حسین تا به خدا می برد مرا
یعنی که از سرا به سُها می برد مرا در کشتی نجات تو تا آرمیده ایم آسوده از محیط بلا می برد مرا وقتی که نور توست چراغ هدایتم ایمن ز هر مسیر خطا می برد مرا دل خالی از کدورت و زنگ گنه شود تا درمیان بزم عزا می برد مرا این جان امانتی ست که بر تو فدا کنم تا کی به مقتل شهدا می برد مرا تدبیر عاشقان چو به دستان دلبر است باشد که میل یار کجا می برد مرا معراج ما سینه زنان جای دیگر است یک یا حسین کرب و بلا می برد مرا از شهر کوفه صوت غریبی می رسد که تا دروازه های شهر جفا می برد مرا حاج منصور ارضی |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
حدیث عشق تو دیوانه کرده عالم را
به خون نشانده دل دودمان آدم را غم تو موهبت کبریاست در دل من نمی دهم به سرور بهشت این غم را غبار ماتم تو به من آبرو بخشید به عالمی ندهم این غبار ماتم را |
|||
|
|
۱۱:۰۴, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
کربلا دیگه خسته شدم من از این زمونه......
|
|||
|
|
۱۱:۲۶, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
« بسم رب العباس (علیه السلام) »
یه شعر خیلی خیلی زیبا.... من که خیلی خوشم اومد امیدوارم شما هم خوشتون بیاداذا زلزلت الارض زمین محشر عظمی ست، چه شوری ست ، چه غوغاست ؛ از این حال زمین لرزه به دلهاست نه پستی ، نه بلندی وَ نه دریاست! رسیده ست همان روز قیامت ، همان لحظه موعود؛ که فرمود خدا : زود رسد زود... خلایق همه در حال فرارند وَ بی تاب و قرارند آرام ندارند ؛ که این روز ، همان روز حساب است همان روز سوال است و جواب است ، که مردم ، همه اینگونه پریش اند نه در فکر پسر یا پدر و مادر و فرزند ، همه در پی خویشند و مردم همگی مست ، همه بی خود و مدهوش که ناگاه رسید از سوی حق نغمه چاووش الا اهل قیامت همه ساکت و سرها همه پایین و ای جمله خلایق همه خاموش ، شده گوش سراسر همه ی عرصه ی محشر ، پر از آیه ی کوثر ملائک همه در شور ، غزل خوان ، همه سرمستِ شمیم گل حیدر ،گل یاس پیمبر(صلی الله) چه حالی است ؟ خبر چیست ؟ مگر کیست ، قدم رنجه نموده ست به محشر؟ یگانه گهر حضرت داور الله ُ اکبر ، اللهُ اکبر ! یا حضرت زهرا (سلام الله علیها) ، صدیقه اطهر ملائک همگی بال گشودند و فرش قدم مادر سادات نمودند آری خبر این است : امید همه آمد جبریل صدا زد که : خلایق ، انگیزه خلق دو جهان فاطمه(سلام الله علیها) آمد و مبهوت جلالش همه ی ناس پیچید به محشر ، همه جا عطر گل یاس زهراست و آن وعده شیرین شفاعت ؛ بر چشم ترش اشک نشسته ست چو الماس بر دست کبودش ، اسباب شفاعت ، همان دست جدا از تن عبّاس(علیه السلام) و زهرا (سلام الله علیها) شده گریان ابالفضل(علیه السلام) همه گریه کن و نوحه سرای غمِ چشمان ابالفضل(علیه السلام) مردم همه ساکت همه مبهوت و حیران ابالفضل(علیه السلام) که این فاطمه(سلام الله علیها) ابر کرم و رحمت و عشق است که از او شده جاری به لبِ خشک زمین بارش باران ابالفضل(علیه السلام) ناگاه همه از دهن یاس شنیدند: « الله ، قسم میدهمت جان ابالفضل سوگند تو را حق دو دستان ابالفضل بر فاطمه ات بار اِلها تو ببخشا هرکس که زده دست به دامان ابالفضل » و یاران ابالفضل همگی مات ، از هیبت عبّاس(علیه السلام) انگار نه انگار که این روز حساب است؛ یکبار دگر روضه و گریه ،یکبار دگر سینه زنی، غربت عبّاس(علیه السلام) زهراست کند نوحه سرایی، آری شده برپا به قیامت ، یکبار دگر هیئت عبّاس(علیه السلام) !! عبّاس(علیه السلام) همانی که قتیل العبرات است هر قطره ی مشکش ، آبی ز حیات است شرمنده ز شرمندگیَش ، آب فرات است با گریه ی زهرا(سلام الله علیها) ، دیدند ملائک همگی اشک خدا ریخت با نام ابالفضل(علیه السلام) وَ دستان شفیعش، ترس از جگر اهل ولا ریخت ناگاه در آن حالِ پریشانِ دلِ مادر سادات آمد ز سوی حضرت موعود ندایی : که زهرا تو همه کاره ی مایی ! تا باز به چشم همه ی خصم رود خار تا باز ببینند همه وعده ی دادار تا کور شود هر که به دنیا ز حسد کرد ، حق تو و فرزند تو را ضایع و انکار بخشم به تو هرکس که توئه فاطمه گویی ای شیر زن حیدر کرار ، خود دانی و چشمی که شده خیس ،به اندازه ی بال مگسی ، بهر علمدار ! از وصف چنین قصه به محشر ، یکپارچه در شورم و شینم یکپارچه سرمست غرورم ، من گریه کن شیر زن شیر حنینم بی خود شدم از خود و چنین نعره کشیدم الله ، الله ، الله منِ زار ، مست و خراب علمدار حسینم
|
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۲۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
از دیدن این تایپیک بسیار خرسند شدم و ذهنم به دلتنگیهایم رجوع نمود.دلتنگی هایی که در قالب بیان و کلام و شعر و حرف نمیگنجد. کربلا رو باید دید تا درک کنید فراق دیدن اون تا چه حدی دردناکه.منظور از کربلا ،صحن وسرا و گنبد و گلدسته نیست و اون حس وجودی مقام والای حضرت امام حسین (علیه السلام) و یارانشونه که بر همه چیز برتری و ارجحیت داره............. تقدیم به همه آرزومندای ارباب: در روضه مژده سفری داده ای مرا.... باید همیشه از غمتان سینه چاک ماند
مثل فضای روضه ی تان سوزناک ماند
حتی در آسمان همه مجلس گرفته اند
وقتی سه روز پیکرتان روی خاک ماند
شکر خدا که بال و پری داده ای مرا
نام و نشان معتبری داده ای مرا
من یک گدای بی سر و پا بودم و شما
یک آبروی مختصری داده ای مرا
اصلا گدا خجالتی اش هیچ خوب نیست
شکر خدا شما جگری داده ای مرا
نان و نوای من همه از روضه شماست
از عشق ، قلب شعله وری داده ای مرا
امسال هم که هیئت تان پا گرفته است
شکر خدا که چشم تری داده ای مرا
من آمدم که گریه کن غربت ات شوم
در گوش جان من خبری داده ای مرا
ای روی نیزه رفته به جان خودت قسم
در روضه مژده سفری داده ای مرا
ذاکر گریز زد به لب چوب خورده ات
شکر خدا که گوش کری داده ای مرا
. من طاقتم کجاست که گودال می بری؟ !!
... اصلا خدا ، عجب جگری داده ای مرا !!! .......................................................... یا علی(علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
۹:۰۳, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
ميدونید بچه ها وقتی نرفتی فقط غصه ات اینه که نرفتی اما وقتی رفتی .... اشک امونم نمیده خوشحالم که روزی اشکم برای آقام زیاده تورو خدا هر کی دوست داره از آقا مدد بگیره همت کنه بره اونجا رو ببینه بخدا بهشت زنده هاست روحت تازه میشه .یادمه سال 88 رو تو حرم آقا تحویل گرفتم چه لحظه ای سال رو با احسن الخالقین شروع کردم . دعا کنید دوباره کربلایی بشم دفعه اول مث خوابه همش محو تماشای ملک پادشاهی اباعبدالله بودم بخدا یه زیارت عاشورا نخوندم وقتی رسیدم تهران انگار از خواب بیدار شده بودم چقدر جونمو غم گرفت .......... راستی بچه ها میخام براتون مداحی های تاپ و دستهاول بذارم بلد نیستم راهنماییم کنید . حق بابا |
|||
|
|
۹:۲۷, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
خواهرم saloomeh ، یادش همیشه در دلم است و عشقش در سینه.آن زیبا روز نوروز ، این برادر کوچکتان هم در حرم مولا بود و نمیدانم چگونه وصف کنم آن لحظات را. باشد که با همه یاران نماز عشق بگزاریم به امامت مولایمان مهدی(روحی فداه). در باب مدیحه سرایی با جستجو در googel به سایتهای زیادی دسترسی پیدا میکنید .نظیر تبیان و shia-leader موفق باشید وخدایی. |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: 202.png]](http://paradise-110.persiangig.com/image/202.png)
![[تصویر: 2252.jpg]](http://paradise-110.persiangig.com/image/2252.jpg)

![[تصویر: 3413_490.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1388/8/21/3413_490.jpg)

![[تصویر: Zarih-Imam-Hossain-500x290.jpg]](http://biname.ir/wp-content/uploads/2011/08/Zarih-Imam-Hossain-500x290.jpg)