کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماز پولی؟؟؟؟!!!
۱۵:۰۰, ۲۸/دی/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام.

حتما شنیدید که میگن واسه یه نفر (انسانی که فوت کرده) پول دادن که نمازهای قضاییش رو براش بخونن یا مثلا نماز

قضایی پدر بر گردن پسر هست؟؟

خب یعنی چی؟؟

مگر نه اینکه نماز عبادت شخصی ما با خدا هست و خدا از ما توقع داره که اون عبادت رو انجام بدیم اینکه بریم پول بدیم

نمازهای قضایی مون رو برامون بخونن چه معنی میده؟؟؟

آیا این کار واسه کسب درآمد بعضی ها اختراع نشده؟؟

حالا میگیم یه نماز میخونیم برای اینکه ثوابش به فلانی برسه .خب این درست.

ولی اینکه نماز قضایی رو یکی پول بگیره بخونه چه معنی میده؟؟ اون نماز عبادت اون شخص بوده با خدای خودش بوده مگه

میشه با پول دادن جبرانش کرد. این کار منو یاد افرادی میندازه که پول میدن به کشیش ها و گناهانشون رو براشون میگن

اونام بهشون میگن گناهانتون پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خواهشا توجیه نکنید و منطقی جواب بدید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dido Armstrong ، Muhammad-Ali ، حسن عزتي ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۲۷, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۴:۳۱ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۲۸/دی/۹۳ ۲۰:۰۰)رکن الهدی نوشته است:  بعدم اون پسر از کجا می خواد بدونه پدرش چقدر عبادت به گردنشه

در اینصورت من میذارم رو حساب اینکه کلا از سن تکلیف تا آخر نماز نخوندن ، یا خودم میخونم یا میدم واسشون بخونن.
تا حدودی هم با استارتر موافقم! اون چیزی که آدم خودش بخونه با اون چیزی که بخواد پولی باشه ، تفاوت و ثواب این کجا و اون کجا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۹:۴۴, ۲/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۹:۴۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
راستش اصلا دوست نداشتم تو این بحث شرکت کنم.اما بعضی دوستان یه سری مسائل رو نادیده میگیرند که من مجبور میشم بگم.

یه مثال میزنم

اینو همه مون میدونیم که نماز مسافر شکسته است،یه عده اومدن گفتن(خودمم یه زمانی میگفتم) که نماز شکسته مال قدیم که بود که طرف باید با اسب و شتر میرفت،الان که هواپیما اومده ،یه ساعته میری مشهد،یه ساعتم طول میکشه از شرق تهران بری مرکزش،پس از نظر زمانی،اتفاق خاصی نمی افته.خلاصه کلی ادم میگفتن که فتوا به روز نیست و باید کامل خونده بشه....
استادمون گفت شما مطمئنید که علت شکسته نماز خوندن فقط ابزار جابجایی مون هست؟
خب مسلما هیچ کس مطمئن نیست،چون در مکه یا مثلا طرف دو وطنه باشه ،یا حتی قصد بازگشت به فلان شهر رو داشته باشه ،باید کامل بخونه.
گفت یعنی امکان نداره مثلا اون نمازی که خونده میشه به انرژی های بدن ربط داشته باشه و طول و عرض جغرافیایی منطقه؟
خلاصه کلی دلالیل دیگه اورد که کسی نمیتونست قطعا رد کنه که من مطمئنم به مورد الف ربط نداره.
دیگه همه کلاس ساکت شدند.دیدن ،دیدن نه ،گویا مسائل زیادی هست که ما به علم نداریم.

چند روز پیش دیدم نوشته بود،شکارچیی که برای تفریح داره میره شکار،چون سفر معصیت هست باید نمازشو کامل بخونه.
بعد اینجا دیگه مطمئن شدم الزاما شکستگی نماز بخاطر بعد مسافتی نیست،دلایل دیگه ام داره که به مخیله ما خطور نمیکنه.

در مورد نماز قضا هم همینطور
دوستان اون حدیث خرما رو اوردن،پس تو این مورد شکی نیست که کاری که طرف به شخصه میکنه ،اصلا قابل قیاس با کار ورثه نیست.
اون طور که بنده متوجه شدم،بحث سر اینه که اگه قراره نماز تاثیر بزاره باید رو طرف تاثیر بزاره،حالا که مرده و قرار نیست تغییر کنه ،چرا باید قضاش به جا اورده بشه.
واقعا ما نمیدونیم،این ظاهر امره،اصلا نمیدونیم چه اتفاقی در اون عالم میفته،اینم داشته باشیم که نماز و روزه و قران و ...،یه حقیقت دارند،حی هستند و در قیامت با حقیقتشون ظاهر میشن.
هر زمان و روزی از سال،منحصر به فرده و یک شانیتی داره ،پس اینکه فوت بشه یا ادا بشه،میتونه موضوعیت پیدا کنه و اثر تربیتی ایش رو اون فردی که نمازش فوت شده،یکی از اثار نمازه.

نتیجه کلی:این سوال پرسیدنا خوبه چون ادم رو به فکر وا میداره،اما هر جوابی که شنیدیم یا به ذهنمون خطور کرد،تا امام معصوم نیاد ،یه جورایی فقط برداشت ماست،حقیقت ماجرا بسیار بسیار بسیار عظیم تر از اونیه که با عقل نابالغ ما بتونه کشف بشه.

سبحان الله عما یصفون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، رکن الهدی ، azade ، Ali#59 ، میم.حسین.الف ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم
۲۲:۲۰, ۳/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
(۲/بهمن/۹۳ ۳:۲۱)فاطمه خانم نوشته است:  1-ام الفساد قرن و شیطان بزرگ که از القاب آمریکاست Smile ازش دفاع کردید مگه؟ Smile حالا بگذریم... بحث منحرف نشه.
2-هرکس اشتباهی انجام داد، شما که نباید ازش پیروی کنید. کار ایشون اشتباهه شما نباید اشتباه رو تکرار کنید.

1-من از آمریکا دفاع نکردم گفتن فرگوسن فلان..... منم گفتم شما به فکر کشور خودت باش به جای ایراد گرفتن از آمریکا....
بعدم اونو بهم گفتن.
2-مگه واژه ی همفکران فحشه که شما میفرمایید هر کی اشتباه کرد من نباید ازش پیروی کنم؟؟؟من اصلا کاری به حرف کسی نداشتم در به کار بردن این واژه.....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا