|
☆ من عاشق محمد هستم ☆
|
|
۱۹:۱۵, ۲۶/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یُرِیدُونَ أَن یُطْفِؤُواْ نُورَ اللّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَیَأْبَى اللّهُ إِلاَّ أَن یُتِمَّ نُورَهُ وَلَوْ کَرِهَ الْکَافِرُونَ Fain would they put out the light of Allah with their mouths, but Allah disdaineth (aught) save that he shall perfect his light, however much the disbelievers are averse سوره توبه آیه 32 إنَّ ما شهدناهُ من إهانةٍ لرسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خلالَ السّنواتِ الأخیرة، هی نتیجةُ مجدِ الإسلام و الصّحوةِ الإسلامیّة، هی تکرار ٌ لتصرفاتِ المشرکین فی بُزُوغِ فجرِ الإسلام الذی یُذَکّرنا بِشعارِ : "تبت یدا أبی لهب وتب". آنچه این سالها در پی عزّت اسلام و بیداری اسلامی، در اهانت به رسول خدا میبینیم، تکرار کفرورزی مشرکین صدر اسلام است که شعار قرآنی «تبّت یدا أبی لهب» را به یاد میآورد. ![]() مشرکان طعم همه گونه عذاب و رنج را به پیامبر چشاندند. «ابولهب»، فرومایگانشان را به کارهای زشت و ناپسند درباره رسول خدا سفارش میکرد. و از همسرش نیز میخواست تا از این در به آن در بشتابد و خار و هیزم بر سر راه پیامبر بگذارد و سختیهای مختلف را برای رسول خدا فراهم سازد. آن زن هیزمکش ملعون، از بدگویی و ناسزاگویی به پیامبر اکرم دست برنمیداشت. و کودکانی بودند که سنگ و خاک به روی پیروان پیامبر میریختند و هیچکس جلودارشان نمیشد و مشرکان، مسلمانان و مؤمنان را تعقیب میکردند تا مجازات کنند. . . . . و اینک، یعنی در زمان جاهلیت مدرن، دستان اهریمنی بوسفیان های زمان از آستین هنرگرانی پست مایه و به غایت رسوا، که عروسکان خیمه شب بازی دشمنی و کینه توزی دیرینه غرب با اسلامند، بار دیگر بیرون آمد و نمایان شد! همان دستانی که از روز نخست، مهابت الهی ابراهیم خلیل را در کوی و برزنهای نمرودیان نشانه رفت و همان سامریی که موسی کلیم را در دامنه کوه طور به اندوه نشاند! دستانی که هزار و چهار صد و اندی سال پیش در کوچههای غبار آلود مکه، سیمای آفتاب وش رحمتاً للعالمین را با دشنه خاکستر جریحهدار نمود!! و دستان همان اهریمن دگر بار اینگونه بی رحمانه به ساحت پیامبر رحمت میتازد، تا به خیال واهی نور محمدی را خاموش سازد و ولایت الهی را به چالش اندازد؛ اما هرگز! راهی که آنان پیش گرفته اند، عمق دشمنی آنها با اسلام را نشان می دهد راهی که به حق، منجر به شکست خواهد بود : والله غالب علی امره |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۲, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسیار زیبابود مخصوصا که انگلیسیشم نوشتین
|
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
پیامبر اکرم (صلّی الله عليه وآله):
«إنَّ النّاسَ لَوِ اجْتَمَعُوا عَلَی حُبِّ عَلِيِّ بْنِ أبي طالِبٍ، لَما خَلَقَ اللهُ النّارَ.» «اگر همۀ مردم بر محبّت علی بن ابی طالب اجماع داشتند خداوند آتش (دوزخ) را نمیآفرید» If all people unanimously had loved Ali bin abi Tālib, Allah would never created the Fire بحارالأنوار، ج 39، ص 248 |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۹/دی/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۰:۵۷, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یارسول الله ![]() مثله شمادیگر درپهنه ی زمین تکرارنخواهدشد اما باتکرارصلوات برشما نورحضورت رادرقلب خود احساس میکنم اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم ![]() |
|||
|
|
۳:۱۹, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
ارزش دانشمندان رسول خدا صلّی الله علیه وآله و سلم: العُلَماءُ مَصابیحُ الأرضِ وخُلَفاءُ الأنبیاءِ و وَرَثَتی و وَرَثَةُ الأنبِیاءِ . دانشمندان ، چراغهای زمین ، جانشینان پیامبران ، وارثان من و وارثان پیامبرانند . Scholars are the torches of theearth, the prophets’ representatives, and heirs to me and the other prophets. ... نهج الفصاحه، ح 2014 |
|||
|
|
۳:۳۲, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
پیامبر یک حقیقت جاری است در جریان زمان ؛ یک حقیقت جاری که پیامش همیشه نامکرر است و همواره شنیده خواهد شد : در مأذنه های معنویت ، درمعابد شرق ، در غارهای تفکر. حتی در خانه های طاغوت و در بتکده های درون و برون ، فریاد توحید شنیده خواهد شد . پیامبر یک سرمشق تحریف ناپذیر است که رنگ و بویش کهنه نخواهد شد . تا انسان انسان است و تا دنیا ، دنیا ، به تازگی خویش خواهد ماند و در جوشش سیال فهم ها و اندیشه ها، خلوص خویش را حفظ خواهد کرد. پیامبر، یک صدای نامیراست که سکوت شرمگین دروغ ها ومغالطه ها ، ارزش آن را کم نخواهد کرد و پرده ناسپاسی ها ، از حقیقت و راستی آن نخواهد کاست. پیامبر، یک قرآن به تمام معنی است که در جاهلیت جدید ، منادی دعوت به آیه های تفکر و اندیشیدن است . یا محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تا همیشه وام دار پیامبری ات هستیم . |
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۳۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
من عاشق محمدم...به کوری چشم دشمنا...پیامبرم یدونست..لایک داره انقد که خوبه...فدات شم...بذار اماممون بیاد بهتون میگه
اللهم صل علی محمد و ال محمدوعجل فرجهم |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۳۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۱۹:۵۶ توسط saeed6121.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من عاشق پیامبری هستم که قبل از مقامش امین بود
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم فرجنا بهم دوستان اخر صلواتتون وفرجنابهم هم بگین...یعنی برای ماهم گشایشی باشه.. 63.رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : هرکه قبل از طلب حاجت خود از خدا نخست چهل مومن را دعا کند سپس حاجتش را به خدا عنوان کند دعایش اجابت شود. اصول کافی جلد 4 صفحه 288 64.رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : هرکه در میان سخن برادر مسلمانش که در حال صحبت کردن است بدود و سخن او را قطع کند مانند این است که گوشت صورت او را کنده است. اصول کافی جلد 4 صفحه 481 65.رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : اگر مردم میدانستند علی (علیه السلام) از چه زمانی به امیرالمومنین لقب یافت حقیقتا منکر فضیلت او نمی شدند و او وقتی امیرالمومنین نامیده شد که هنوز روح در بدن آدم دمیده نشده بود زیرا خداوند در عالم ذر مردم را بر نفس خودشان گواه گرفت فرمود : آیا من پروردگار شما نیستم و محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیغمبر شما و علی (علیه السلام) امیرالمومنین بر شما نیست پس همه خلایق از روی میل و رغبت یا به اکراه و اجبار گفتند آری. تفسیر جامع جلد 2 صفحه 482 66.پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : شخصی در روز قیامت می آید در حالی که مانند کوههای سر به فلک کشیده یا ابرهای متراکم برای او حسنات در نظر گرفته شده است عرض میکند خدآیا من که این همه عمل خوب نداشتم خطاب به او شود این همان علومی است که به دیگران آموختی و آنان هم عمل کردند و تو در پاداش تمامی آنها شریک بودی. بحارالانوار جلد 2 صفحه 19
|
|||
|
|
۲۰:۰۵, ۳۰/دی/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/دی/۹۳ ۲۰:۰۷ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا رسول الله یا محمد بن عبدالله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ![]() ایرانی ها چه بر سر اینستاگرام شارلی آوردند؟!+عکس تغییر نام نوفل لوشاتو به دست مردم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: rasoolallah.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123563168/rasoolallah.jpg)
![[تصویر: salavat.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8123564592/salavat.jpg)

![[تصویر: hadis_36.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8164909100/hadis_36.jpg)