|
به بهانه انتشار عکسهای دختران محجبه در نت (تبرج چادری ها)
|
|
۲۱:۱۰, ۱/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/بهمن/۹۳ ۲۲:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها یادتونه یه نفر اومد تاپیکی زد مسابقه عکاسی برای محجبه ها یواش یواش داره گند این پروژه در میاد ماشاالله به پدراشون که به بهزاد فراهانی تاسی کرده اند. به تازگی چندین کمپین در شبکههای اجتماعی راه اندازی شده است که از زنان محجبه میخواهد با هدف معرفی و تبلیغ حجاب و پوشش اسلامی تصاویر خود را منتشر کنند. هرچند این رویکرد نسبت به حجاب و زن مسلمان تاکنون نتوانسته در میان بانوان محجبه که اعتقاد راسخ به مبانی دین مبین اسلام دارند جایی برای خود باز کند اما هستند دخترانی که با تبلیغات رسانهای جذب این کمپینهای انحرافی شده و تصاویر شخصی خود با حجاب اسلامی را به راحتی در شبکههای اجتماعی منتشر کرده و به نمایش میگذارند. شبکههای اجتماعی که از سوی افراد معلوم الحال ایجاد شده همسو با تمایلات درونی افراد است، همین امر نیز دلیل مهم موفقیت آنها تاکنون بوده است. باید در نظر داشت میل به خودنمایی نیز بنا به مصالحی در سرشت زن نهاده شده است که باید در مسیر صحیح به کارگرفته شود. ![]() *ذبح «عفاف» با چشمانی بسته رعایت حیا به منزله روح پوشش است و پوشش بدون حیا کالبد بدون روحی است که زن را از دست یابی به کمالی که قرار است با رعایت حجاب اسلامی به آن برسد وامیدارد. کمپینهای مدعی ترویج حجاب با برچسب «#اسلام»، «#زن مسلمان» و «#حجاب زیبا» اقدام به جذب و تشویق دختران محجبه برای انتشار تصاویر خود در شبکههای اجتماعی میکنند؛ تصاویری که قرار است برای ترویج اسلام و پوشش زن مسلمان در مقابل نگاه نامحرمان قرار گیرد. اما دیدگاه اسلام در این زمینه چیست؟! قرآن کریم، زن و مرد مومن را به کم نگریستن مأمور ساخته است: «قل للمومنین یغضوا من أبصارهم و یحفظوا فروجهم ذلک أزکى لهم ان الله خبیر بما یصنعون؛ به مردان با ایمان بگو: دیده فرونهند و پاکدامنی ورزند که این برای آنان پاکیزهتر است؛ زیرا خدا به آنچه میکنند، آگاه است». (سوره نور-آیه 30) بدون شک گذر زمان و ورود تکنولوژیهای جدید که دستور استفاده از آنها نیز وارداتی است موجب تغییر ذائقه افراد میشود اما با پیروی از اصول دین مبین اسلام و تمسک جستن به قرآن کریم، احادیث و روایات میتوان اسلام ناب محمدی(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به راحتی از سایر اسلامهای وارداتی آمریکایی و انگلیسی بازشناخت و به الگویی مناسب برای زندگی با شرایط نوین رسید. *این تصاویر مبلغ حجاب است! اسلام دین تمام زمانهاست و احکام ناب آن با گذشت زمان منقضی نخواهد شد، با تأکید بر این نکته این پرسش را میتوان مطرح کرد که آیا صرف انتشار تصاویر زنان باحجاب در شبکههای اجتماعی میتواند گامی در جهت تبلیغ حجاب زن مسلمان و دیندار باشد یا بیشتر شبیه نوعی تبرج (خودنمایی) است؟ تشخیص این مهم با توجه به تصاویر منتشر شده از سوی یک کمپین مدعی ترویج حجاب به عهده مخاطبان گذاشته میشود. نظرات کاربران در خصوص تصاویر منتشر شده زنان محجبه را در ادامه می خوانید: ![]() ![]() نکته جالب توجه عدم استقبال زنان از تصاویر منتشر شده است، همچنین لحن بیان و نوع نظرات درج شده در ذیل تصاویر نشان میدهد که مخاطبان قصد فرد منتشر کننده تصاویر را جز در جهت نمایش پوشش و حجاب برداشت کردند؛ تصاویری که هدف از انتشار آن قبل از تبلیغ حجاب به نوعی خودنمایی یا به تعبیر قرآن کریم «تبرج» تلقی شده است. از منظر قرآن «تبرج» ناقض عفاف زن است؛ قرآن کریم میفرماید: «و قرن فی بیوتکن و لا تبرجن الجاهلیة الأولى... ؛ و در خانههایتان قرار گیرید و مانند روزگار جاهلیت قدیم زینتهای خود را آشکار نکنید».( سوره احزاب-آیه 33) ![]() ![]() ![]() دین مبین اسلام زنان را از خودنمایی نهی میکند اما دیدگاههای انحرافی کمپینهایی از این دست براین است که همان میزان که انتشار تصاویر برهنه زنان در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی موجب گسترش بیحجابی میشود، انتشار تصاویر زنان محجبه نیز میتواند به گسترش پوشش اسلامی منجر شود که البته در این نوع نسخهپیچی غیر همسو اما یکسان میتوان رد پای اسلام آمریکایی به تعبیر امام خمینی(رحمة الله علیه) و تشیع انگلیسی به تعبیر مقام معظم رهبری را مشاهده کرد. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۲۷, ۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۹:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱:۰۰)Mohammad Trust نوشته است: حالا ادم روی پروفایلش با اجازه پدرش یا شوهرش یه عکس درست حسابی بذاره ، به نظر من اشکالی نداره ولی نه اینکه فرت و فرت عکس بگیرن و چهار نفر بیاد زیرش بنویسه خانومی و عزیمی و دوستت دارم و از ان چیزا. محمد گلم ![]() یه پدر و مادر روی فرزندشون ولایت دارن تا کجا؟ تا جایی که حکم خودشون غلط نباشه همه اینهایی که زنشون رو ..... با اجازه خودشونه دیگه نه ؟ (البته قیاس مع الفارق بود) متاسفانه الان چون فعالیت های مجازی گسترده شده همه اکانت دارن تو این محیط ها و متاسفانه چون شمارشون رو هم خیلی ها دارن نمیدونن آواتارشون با انواع اداها جلو چشم بقیس مورد زیاد داریم ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۲۰:۵۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:مشکل اصلی اینجااست که فکر میکنیم باید با ابزار خودشون جواب بدیم،هزارتا کار دیگه میشد انجام دادخیلی دوست دارم ببینم که دقیقا راهکار برای تبلیغ حجاب چیه ؟ مثلا عکس دختران زیر 9 سال با حجاب های کامل که تو همین تالار گذاشته میشه واقعا برای من مضحکه . دو جین دختر بچه ی مامانی ![]() ![]() ![]() با حجاب کامل گذاشته میشه که چی ؟ خداییش من بچه ها رو میبینم میگم وای این چه پدر صلواتی میشه . چشم و ابروش خوشگل میشه .حرفم اینه عکس دختر بچه هایی که حجاب واجب نیست و میزارن که چی بشه ؟؟ تو حجاب نمیشه کاری کرد !! بالاخره باید یه بدبختی پوشش اسلامی رو تبلیغ کنه . اونم لابد با پوشیه !! کسی نبیندش . نه لابد طرح های گرافیکی بکشن .بازم نمیشه . مشکل حجاب نیست . دلزدگی دینی هست . |
|||
|
۱۱:۰۸, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
البته من قصد حمایت از این کار رو ندارم.
چون اصولاً حضور در شبکه های اجتماعی با چادر و بی چادر به نظرم مسخره است. اما اون وقتی که من عضو فیس بوک بودم، داداشام و عموهام و پسرعموهام و ... همه عضو بودن و یه جمله به یکیشون میگفتیم، همه شون بسیج میشدن تا جواب بدن. ممکنه این پسرایی که لایک زدن و خوششون اومده، داداش و محارمشون بوده باشه. بازم میگم. نمیگم 100% اینه و این ها از اشتباه بری هستن و کار درستی کردن. اما ممکنه این کامنت ها مال برادرش یا باباش یا عموش و داییش باشه. حالا وقتی میخواین یه کاری رو تقبیح کنین، چرا همیشه بدترین حالت ها رو در نظر میگیرین؟ شما عوض تمسخر چادری ها، بهتره مضرات این شبکه ها رو بگین تا هیشکی چه چادری و چه غیر چادری وارد این شبکه های بووووووق نشه. والا... |
|||
|
۱۱:۲۹, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
والا زینب جون ما که چادری ها رو مسخره نکردیم
![]() نا سلامتی خودمونم چادری هستیم ما داریم راه ابراز و نشون دادن حجاب وعفاف رو زیر سوال می بریم با عکس گذاشتن اونم اینطوری نتیجه عکس داره نه نتیجه مطلوب نشونه اش هم اینه که فقط به قول شما عمو ها پسر عموهاش اومدن واسش کامنت گذاشتن نه خاله ودختر خاله هاش .. اصن من عکس بزارم که عموم بگه وای چقدر خوشگل شدی این طبیعیه خب اون عمو منو جای دیگه نمی بینه به هر حال غیر از عمو قرار 4نفر دیگه هم ببینن بعد این می شه که اون بدحجابه می گه اینا اب نمی بینن وگرنه از ما ماهرترن... من واقعا نمی دونم قرار چی رو بزور ثابت کنیم!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۲/بهمن/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۳ ۱۵:۰۷ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲/بهمن/۹۳ ۱۱:۰۸)زینب خانوم نوشته است: البته من قصد حمایت از این کار رو ندارم. 1-اگر برادر وعمو و ... اینطور حرف بزنن جلو بقیه که خیلی بهزاد فراهانی هستن 2-پسر عمو با بقیه نامحرما چه فرقی داره؟ بعدش هم مسخره ای ندیدم در این متن متاسفانه بعضی ها چادر سرشونه ولی چادری نیستن و آبروی چادری ها رو میبرن خلاصه بگم #چادر_مجازی سرشون نیست نقل قول:شما عوض تمسخر چادری ها، بهتره مضرات این شبکه ها رو بگین تا هیشکی چه چادری و چه غیر چادری وارد این شبکه های بووووووق نشه. در ضمن خانم های محترم زیادی هستن که با حفظ حجاب مجازیشون دارن تو نت کار میکنن البته چادر مجازی جزئی از چادر حقیقیه و بدون هم معنی ندارن |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یا الله .
ربطی به بحث نداره چندان، ولی به نظرم لازم به ذکر بود : نقل قول:1-اگر برادر وعمو و ... اینطور حرف بزنن جلو بقیه که خیلی بهزاد فراهانی هستن این قضیه رو چندین و چندبار جاهای مختلف دیدم. نمیدونم چرا مد شده ی صفت رو به ی شخص خاص نسبت بدیم ؟؟ من شخصا بعد از اتفاقاتی که افتاد، از این خانواده کلا خوشم نمیاد شخصا . ولی مگر ما جزئیات زندگی شخصی آقای فراهانی رو میدونیم که میبریم و میدوزیم و به راحتی ی شخص رو بیغیرت خطاب میکنیم؟! هرچند هرکس جای ایشون بود فک کنم از این قضایا کمرش 4تاک میخورد ولی بازم کسایی که این صفت رو به ایشون نسبت میدن، بعدا باید پساخگو باشن ! قضیه دختر که جداست؛ همه چیز دربارش آشکاره متاسفانه ![]() !
|
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بعضی ها در سایت های مختلف برخوردهای زشتی کردند سر محتوای این تاپیک
آینه چون نقش تو بنمود راست
خود شکن، آئینهشکستن خطاست |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
انصافا عبدالرحمن پست های خیلی بیداری میذاری...خدا ان شاء الله عوضت بده.
|
|||
|
۱۴:۴۱, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
باید یک پیج باز کنند و چنین عکس هایی رو توش بزارند تا شما گیر ندید :
|
|||
|
۱۴:۴۳, ۲/بهمن/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وقتی باربیام به دست من چادری شد! | reyhaneh.sh | 5 | 3,256 |
۳/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: r.mehraban212 |
|
| چادری های بدحجاب | عبدالرحمن | 17 | 8,158 |
۲۷/اردیبهشت/۹۳ ۱۳:۵۴ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| ...آنگاه چادری شدم! | soldier | 66 | 48,501 |
۱۷/دی/۹۲ ۲۱:۲۱ آخرین ارسال: رهگذر. |
|
| تقدیر و تشکر از دختران چادری | rahbin | 13 | 6,739 |
۱۲/مرداد/۹۲ ۲۲:۰۵ آخرین ارسال: مجتبی110 |
|
| مقایسه تطبیقی دختران لبویی با دختران طلایی | soshiant | 0 | 1,542 |
۱۶/تیر/۹۲ ۱۴:۲۵ آخرین ارسال: soshiant |
|
| تبرج یعنی چه؟چه کسی اُمُّل است؟ | میثاق | 0 | 1,805 |
۸/آذر/۹۱ ۱۶:۰۶ آخرین ارسال: میثاق |
|
| نسل جدید چادری ها؟!!! | بید مجنون | 1 | 1,991 |
۱۹/شهریور/۹۰ ۱۶:۵۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 13931101000128_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000128_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000033_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000033_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000058_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000058_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000062_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000062_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931030000949_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931030000949_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 13931101000008_PhotoL.jpg]](http://hizbullahcyber.com/sites/default/files/content/images/story/93-11/01/13931101000008_PhotoL.jpg)

![[تصویر: slide2.jpg]](http://www.ashoora.biz/weblog/md/1/images/slide2.jpg)